Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

:))ne hoş senun adına çok mutlu oldum canım .

Cook dikkat et dikislerin acilmasin ve kilo alma arkadasim . Ben 10 kilo almisim ameliqytattan sonra aynen goguslerim geri geldi . O yuzden dikkat!!!

Kesi varsa dikis te vardır diye düşünüyorum. Hani sezeryanda lazerle birleştirme yapıyorlar onun gibi mi

Mutlaka konus ikna et dojtorunu sonra ameliyat sinrasi benjm gibii aaa bi kuculmemis dersin

Kesi varsa dikis te vardır diye düşünüyorum. Hani sezeryanda lazerle birleştirme yapıyorlar onun gibi mi
Aynen o şekilde. Hiç dikişim yok. Dikiş atılmadı. Doktor başında da söylemişti zaten dikişsiz yapıcam diye. Lazerle birleştirilmiş. Bir de bantlarım var üstünde tutan o kadar.

Cook dikkat et dikislerin acilmasin ve kilo alma arkadasim . Ben 10 kilo almisim ameliqytattan sonra aynen goguslerim geri geldi . O yuzden dikkat!!!
Dikiş atılmadığı için hiç sıkıntım yok açılacağına dair. Daha iki hafta olmadı çok rahat hareket edebiliyorum kendim yıkandım. Bugün işe başladım kollarımı indirip kaldırabiliyorum. Kilo konusuna gelince ben açıkçası yatıyorum diye çok yemedim. Sadece protein ve salata tükettim. Ekmek, makarna, pilav, şekerli gıda hiç yemedim ve 3. Günden sonra yürümeye başladım yavaş yavaş. Öbür türlü yat yat kilo alınıyor tabiki.

Cekkooo ev işi yapabiliyor musun:)))yada neler yapabiliyorsun
5. Günümde işe başlayacak kıvamdaydım. Ama garanti olsun diye bir hafta rapor aldım. Dün yemek yaptım. Ağır iş yapma tabiki. Ama standart işleri çok rahat yapıyorum. Çok zorlu geçmedi benim sürecim. 3. Gün ağrı kesici almayı bıraktım. Ağrı eşiğiniz yüksekse ve iyi besleniyorsanız bence korkulacak bir şey yok.

Bayanlar izlere takıcaksanız benim 1 yılı geçti halen izlerim belirgin ama bn pişman değilim olduğuma sarkmış ve büyüktüler
sizi çok önceki sayfalarda da görmüştüm tüm sürecinizi paylaşmıştınız ve halen de olmak isteyenlere yardımcı oluyorsunuz, teşekkürler

Canım protein olarak ne tükettin protein tozu felan mi

ben de doktor görüşmelerime devam ediyorum cumartesi günü için Doçent Dr Erdem Güven için randevu talep ettim, fiyatının yüksek olmasından çekiniyorum sadece...olan bir kişi ile görüştüm çok memnun kalmış...
son durumunuz nedir büyük oldu diyordunuz yanlış hatırlamadıysam, istediğiniz görüntüye sahip oldunuz mu şuan ?

İlk başta büyük gibi düşündüm ama ideal boyutta aslında. Yeni aldığım südyenleri giyince hoşuma gitti. Öbür türlü baya küçük olacaktı.

Canım protein olarak ne tükettin protein tozu felan mi
Proteinden kasıt et, balık, tavuk, yumurta. Şekerli gıdalar tüketmiyorum. Gerçi ben bir süredir tüketmiyorum zaten makarna, pilav, tatlı, ekmek o yüzden de hızlı iyileşiyor olabilirim.

İş yogunlugundan gidemedim.aynı gün ameliyat olacağız sanırım. 22 ocakta.baskentte güllü solmaz a ameliyat olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…