- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.041
Erol kesiktas eşiyle birlikte yapiyo ameliyati o da plastik cerrah adana da
Hayırlısı olsun senin icinde umarim her sey guzel olur senin için. Bunlar guzel heyecanlar sonu mutluluk olsun insallah :) Cok bise kalmamis etrafindaki hic kimse senin yaşadıklarını yasamiyo oyuzden bencede takmamkla en iyisini yapiyosun.Cekkooo nasil oldun
İnşallah rabbim korktugumuza ugratmasin mutlaka haberdar et bende pazartesi tirsoyorummmmİzmirde Cüneyt Özek Çok stresliyim inşallah her şey istediğim gibi olur .
Siz kime olcaksiniz. Evet canim biraz araştırdım cok fazla araştırmaya girince de insan daha kötü oluyor en son erol kesiktasa karar verdim.yapılan işleme göre değişiyor ve hastaneye gore. Ben medline hastanesinde olacağım toparlama ve slikon buradan fiyat vermek doğru olurmu bilmiyorum ama yapılan işleme göre değişiyor. Ben slikon +toparlama 8500Becerebilirsem yazacam inşallah.mrb rumo bende adanadayim 22 ocakta kucultme ameliyati olacam baskentte.erol kesiktasa gidemedim ama methini çok duydum.ne kadara yapıyor acaba ameliyatini
Teşekkür ederim inşallah canım doğru soyluyorsunHayırlısı olsun senin icinde umarim her sey guzel olur senin için. Bunlar guzel heyecanlar sonu mutluluk olsun insallah :) Cok bise kalmamis etrafindaki hic kimse senin yaşadıklarını yasamiyo oyuzden bencede takmamkla en iyisini yapiyosun.
Erol kesiktasa neden gidemediniz.Siz kime olcaksiniz. Evet canim biraz araştırdım cok fazla araştırmaya girince de insan daha kötü oluyor en son erol kesiktasa karar verdim.yapılan işleme göre değişiyor ve hastaneye gore. Ben medline hastanesinde olacağım toparlama ve slikon buradan fiyat vermek doğru olurmu bilmiyorum ama yapılan işleme göre değişiyor. Ben slikon +toparlama 8500
Canım senden cesaret alıp cüneyt beye gittim muayene oldum cuma günü tahlil ve ultrason sonuçlarım ile gidip 15 tatile gün alacağım ancak çalışıyorum öğretmenim. Ameliyat sonrasında süreç nasıl işliyor 15 gün sonra ise dönebilecek duruma gelir miyim bir de ben dr beye sormadım ama anlaştığımız fiyata sutyen ve hastane masrafı dahil mi + Sen nasıl oldun halinden memnun musun ne çok soru sordum cevapların için şimdiden teşekkürler[/QUOTE
Evet cok rahat isine baslayabilirsin. Ben bir hafta sonra araba kullanmaya basladim. Disariya ciktim gezdim dolastim. Hic bir sikinti olmadi. Sadece ağır kaldirmayıp kollarini zorlamazsan iyi olur. Dr bey sutyen olarak pentinin bir sutyenini takti. Ama ben biraz paraya kiyip Anita marka onden kopcali sporcu sutyenini aldim. Harika bir sutyen. 2 aydir takiyorum cok memnunum. Pentinin sutyeni hosuma gitmedi.
Verdigin para hastane masraflari dahil. 4 defa kontrole gittim hic para ödemedim. Insallah ameliyatin cok guzel ve basarili gecer. Sevgiler
Doktor o oni sizin bedeninize boy ve kilonuza göre ayarlıyor sanirm
Hellooo :) gayet iyiyim vallahi sadece popomun ve sırtımın uyuşukluğu rahatsız ediyo beni onda sürekli yatmaktan. Bugün kısa süreli bi dışarı çıktım eczaneye gittim sanki memelerim ayaklarıma düşcekmiş gibi hissettim :)) tabi sürekli yattıktan sonra ayağa kalkınca yer çekimi vesaire bi garip hissettiriyo insana kendini. Şu an boyuttan çok emin değilim. Yani keşke daha küçük mü olsaydı diye düşünüyorum. Perşembe günü kontrole gidicem bakalım. Bu süreçte beslenme çok önemli yanlız. Gerçekten ve gerçekten sigara içmeyin lütfen. Hastanede başka bir hasta problem yaşadı bu sebepten. Çok önemli olduğunu bir kere daha anladım. Dün ağrı kesici hiç içmedim bugün de, ki daha 4. Günümdeyim. Gözünüzü korkutmayın istiyorsanız eğer. Pozitif olun. Cnsimr saolsun bana hep pozitif şeyler anlattı ben de öyle girdim ameliyata. Pozitif olmak önemli. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Selam kızlar, gayet iyiyim valla sanki ameliyat olmamış gibiyim rahat hareket edebiliyorum yani sadece yüz üstü ve yan yatamıyorum tek sıkıntı o, hep sırtüstü o yüzden popom ağrıyo :) valla korkulcak hiçbir şey yok inanın. Biraz daha indi şişlerim 10. Günüm şu an. Ve memnunum :) yeni sütyenler aldım :)Kaç gün oldu canım sana şu an nasılsın görüntü nasil :)
Ben op. Dr. Ayşegül Sivri’ye oldum ve çok memnunum. Doğru tercih olduğunu düşünüyorum.merhaba geçmiş olsun zaman zaman takip ettiğim oldu ama uzun süredir girmemiştim , ne güzel olmuş kurtulmuşsunuz ,çok istediğim bir şey bir an önce kurtulmak , burada Dr. ismi sorabiliyoruzmu bilemiyorum yada özelden yazabiliyormusunuz ben çok faza bilmiyorum burada özelden nasıl sorulur bu sorular , ama bildiğim tek şey çok kısa zamanda amaliyat olmak ve mutlu olmak, sevgiler .
Ayyy senin adına çok sevindim canım darısı başıma .vallahi sen beni çok heyecanlandiriyorsun :)))Selam kızlar, gayet iyiyim valla sanki ameliyat olmamış gibiyim rahat hareket edebiliyorum yani sadece yüz üstü ve yan yatamıyorum tek sıkıntı o, hep sırtüstü o yüzden popom ağrıyo :) valla korkulcak hiçbir şey yok inanın. Biraz daha indi şişlerim 10. Günüm şu an. Ve memnunum :) yeni sütyenler aldım :)
Valla ben merak ediyorum :)Ameliyat olalı bir yılı geçtim izler ne alemde merak ediyosanız özelden yazabilirsnz
Cekkooo alıştın mı yeni bebislere yabancı geliyor mu:)Ayyy senin adına çok sevindim canım darısı başıma .vallahi sen beni çok heyecanlandiriyorsun :)))
İzler ne alemde bedenin ne şu anCekkooo alıştın mı yeni bebislere yabancı geliyor mu:)
Cekkooo ev işi yapabiliyor musun:)))yada neler yapabiliyorsunSelam kızlar, gayet iyiyim valla sanki ameliyat olmamış gibiyim rahat hareket edebiliyorum yani sadece yüz üstü ve yan yatamıyorum tek sıkıntı o, hep sırtüstü o yüzden popom ağrıyo :) valla korkulcak hiçbir şey yok inanın. Biraz daha indi şişlerim 10. Günüm şu an. Ve memnunum :) yeni sütyenler aldım :)
Valla alıştım. Çok güzeller :) şişler indikçe de beğenmeye başladım boyutunu. Yeni aldığım sütyenleri denedim dün çok hoşuma gitti. İzleri henüz göremedim bantlarım var çünkü onlar çıkmadı daha perşembe günü çıkacak büyük ihtimalle. Ama çok izim olmayacak sanırım çünkü bana dikiş atılmadı. Dikişsiz ameliyat oldum. Lazerle yapıştırıldı kesikler. Bakalım zamanla göreceğiz. Ama çok takılacağımı sanmıyorum izlere çünkü bu hale gelmek muhteşem :)İzler ne alemde bedenin ne şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?