Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Becerebilirsem yazacam inşallah.mrb rumo bende adanadayim 22 ocakta kucultme ameliyati olacam baskentte.erol kesiktasa gidemedim ama methini çok duydum.ne kadara yapıyor acaba ameliyatini

Cekkooo nasil oldun
Hayırlısı olsun senin icinde umarim her sey guzel olur senin için. Bunlar guzel heyecanlar sonu mutluluk olsun insallah :) Cok bise kalmamis etrafindaki hic kimse senin yaşadıklarını yasamiyo oyuzden bencede takmamkla en iyisini yapiyosun.

Becerebilirsem yazacam inşallah.mrb rumo bende adanadayim 22 ocakta kucultme ameliyati olacam baskentte.erol kesiktasa gidemedim ama methini çok duydum.ne kadara yapıyor acaba ameliyatini
Siz kime olcaksiniz. Evet canim biraz araştırdım cok fazla araştırmaya girince de insan daha kötü oluyor en son erol kesiktasa karar verdim.yapılan işleme göre değişiyor ve hastaneye gore. Ben medline hastanesinde olacağım toparlama ve slikon buradan fiyat vermek doğru olurmu bilmiyorum ama yapılan işleme göre değişiyor. Ben slikon +toparlama 8500

Teşekkür ederim inşallah canım doğru soyluyorsun

Erol kesiktasa neden gidemediniz.

Doktor o oni sizin bedeninize boy ve kilonuza göre ayarlıyor sanirm

merhaba geçmiş olsun zaman zaman takip ettiğim oldu ama uzun süredir girmemiştim , ne güzel olmuş kurtulmuşsunuz ,çok istediğim bir şey bir an önce kurtulmak , burada Dr. ismi sorabiliyoruzmu bilemiyorum yada özelden yazabiliyormusunuz ben çok faza bilmiyorum burada özelden nasıl sorulur bu sorular , ama bildiğim tek şey çok kısa zamanda amaliyat olmak ve mutlu olmak, sevgiler .

Kaç gün oldu canım sana şu an nasılsın görüntü nasil :)
Selam kızlar, gayet iyiyim valla sanki ameliyat olmamış gibiyim rahat hareket edebiliyorum yani sadece yüz üstü ve yan yatamıyorum tek sıkıntı o, hep sırtüstü o yüzden popom ağrıyo :) valla korkulcak hiçbir şey yok inanın. Biraz daha indi şişlerim 10. Günüm şu an. Ve memnunum :) yeni sütyenler aldım :)

Ben op. Dr. Ayşegül Sivri’ye oldum ve çok memnunum. Doğru tercih olduğunu düşünüyorum.

Ayyy senin adına çok sevindim canım darısı başıma .vallahi sen beni çok heyecanlandiriyorsun :)))

Bayanlar izlere takıcaksanız benim 1 yılı geçti halen izlerim belirgin ama bn pişman değilim olduğuma sarkmış ve büyüktüler

Cekkooo ev işi yapabiliyor musun:)))yada neler yapabiliyorsun

İzler ne alemde bedenin ne şu an
Valla alıştım. Çok güzeller :) şişler indikçe de beğenmeye başladım boyutunu. Yeni aldığım sütyenleri denedim dün çok hoşuma gitti. İzleri henüz göremedim bantlarım var çünkü onlar çıkmadı daha perşembe günü çıkacak büyük ihtimalle. Ama çok izim olmayacak sanırım çünkü bana dikiş atılmadı. Dikişsiz ameliyat oldum. Lazerle yapıştırıldı kesikler. Bakalım zamanla göreceğiz. Ama çok takılacağımı sanmıyorum izlere çünkü bu hale gelmek muhteşem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…