Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar ben ameliyat olalı 8 ay oldu. Sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşeyler varsa yardımcı olabilirim. Bende ameliyat olmadan önce bu forumdan sorularıma cevap arıyordum :)

kızlar ben ameliyat olalı 8 ay oldu. Sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşeyler varsa yardımcı olabilirim. Bende ameliyat olmadan önce bu forumdan sorularıma cevap arıyordum :)
merhabalar, peki 8 ay sonunda durumunuz değerlendirecek olursanız, memnun musunuz ? istediğiniz ölçüye ve görüntüye sahip oldunuz mu ? birde nerede ameliyat oldunuz ? teşekkürler

merhabalar, peki 8 ay sonunda durumunuz değerlendirecek olursanız, memnun musunuz ? istediğiniz ölçüye ve görüntüye sahip oldunuz mu ? birde nerede ameliyat oldunuz ? teşekkürler
kesinlikle istediğim görüntüdeyim çok memnunum ameliyattan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadım ağrım sancım olmadı.100 bedenden 80/Bye düştüm. 5. günümdede işe başladım. Bu kadar basit bir ameliyat. ben balıkesirde yaşıyorum ameliyatımı da buradaki özel bir estetik plastik cerrahi doktoru yaptı.

harika sizin adınıza sevindim darısı bizlerin başına...dönüşünüz için teşekkürler

Merhaba
Uzun zamandır takipdeyim.önceki sayfaların büyük çoğunluğunu okudum bilgi paylaşan herkese teşekkürler.
Şubatta bende ameliyat olucam Bursa egitim ve araş. hastanesinde Vedat Menderese.ssk karşılamıyor .Bende paylaşıcam süreci sizlerle

merhabalar, hadi hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…