- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.081
Ay ben sizi izlemeye aldım gelişmeleri yazalım lütfen birbirimizeSizin ücret ne kadar yapılan işlem neydi
Meme küçültme benimkisi.7000 tl yeSizin ücret ne kadar yapılan işlem neydi
Çok iyi olur.aynı il aynı gün operasyonAy ben sizi izlemeye aldım gelişmeleri yazalım lütfen birbirimize
Aynı ilde demi .ya amelyatı sonrasi için fermuarli yada düğmeli kıyafet mi almak gerekiyor yanimizaÇok iyi olur.aynı il aynı gün operasyon
Evet .ben aldım 2 tane önden dugmeli pijama takimi.ayrıca korku heyecan giderek artıyor bendeAynı ilde demi .ya amelyatı sonrasi için fermuarli yada düğmeli kıyafet mi almak gerekiyor yanimiza
80c veya 80b oluyorkaç beden sütyen aldınız ?
merhabalar, peki 8 ay sonunda durumunuz değerlendirecek olursanız, memnun musunuz ? istediğiniz ölçüye ve görüntüye sahip oldunuz mu ? birde nerede ameliyat oldunuz ? teşekkürlerkızlar ben ameliyat olalı 8 ay oldu. Sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşeyler varsa yardımcı olabilirim. Bende ameliyat olmadan önce bu forumdan sorularıma cevap arıyordum :)
ikinize de şimdiden bol şanslar güzel dönüşlerinizi bekliyorum...Evet .ben aldım 2 tane önden dugmeli pijama takimi.ayrıca korku heyecan giderek artıyor bende
kesinlikle istediğim görüntüdeyim çok memnunum ameliyattan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadım ağrım sancım olmadı.100 bedenden 80/Bye düştüm. 5. günümdede işe başladım. Bu kadar basit bir ameliyat. ben balıkesirde yaşıyorum ameliyatımı da buradaki özel bir estetik plastik cerrahi doktoru yaptı.merhabalar, peki 8 ay sonunda durumunuz değerlendirecek olursanız, memnun musunuz ? istediğiniz ölçüye ve görüntüye sahip oldunuz mu ? birde nerede ameliyat oldunuz ? teşekkürler
harika sizin adınıza sevindim darısı bizlerin başına...dönüşünüz için teşekkürlerkesinlikle istediğim görüntüdeyim çok memnunum ameliyattan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadım ağrım sancım olmadı.100 bedenden 80/Bye düştüm. 5. günümdede işe başladım. Bu kadar basit bir ameliyat. ben balıkesirde yaşıyorum ameliyatımı da buradaki özel bir estetik plastik cerrahi doktoru yaptı.
Tesekkurlerikinize de şimdiden bol şanslar güzel dönüşlerinizi bekliyorum...
Insallahikinize de şimdiden bol şanslar güzel dönüşlerinizi bekliyorum...
merhabalar, hadi hayırlısı inşallah...Merhaba
Uzun zamandır takipdeyim.önceki sayfaların büyük çoğunluğunu okudum bilgi paylaşan herkese teşekkürler.
Şubatta bende ameliyat olucam Bursa egitim ve araş. hastanesinde Vedat Menderese.ssk karşılamıyor .Bende paylaşıcam süreci sizlerle
Arkadaşlar birşey sorcam ameliyat tarihim adetime denk geliyor acaba sıkıntı olur mu yaa:/merhabalar, hadi hayırlısı inşallah...
daha önce yazanlar olmuştu, sorun olmuyor demişlerdi... yarın değil mi ameliyat doktoruna sor için rahat etsin,Arkadaşlar birşey sorcam ameliyat tarihim adetime denk geliyor acaba sıkıntı olur mu yaa:/
Canım pazartesi yarin tahlil verecegindaha önce yazanlar olmuştu, sorun olmuyor demişlerdi... yarın değil mi ameliyat doktoruna sor için rahat etsin,
Aslında buhun gidecektim ama kısmet olmadı yarın artık insallahCanım pazartesi yarin tahlil verecegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?