- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.021
Teşekkürler.Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle en son ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.. ( C cekkooo , @Arinimo , C cnsimr ve diğerlerii) ben 2016 kasım ayından beri başlıktayım.. O zamanlar kızım daha 6 aylıktı.. 13. ayına kadar emzirdim. Emzirme bitiminden sonra ameliyat olabilmek için en az 6 ay geçmesi gerektiği için zaten aralık ayına kadar beklemem gerekiyordu. Bu sırada rapor işlerimi (devlet hastanesinde olacağım..) halletmeye çalıştım. Temmuz ayında raporumu aldım ve bulunduğum ildeki en tavsiye edilen doktorun kapısını aşındırmaya başladım. Kendisi bulunduğu hastanedeki tek Plastik cerrah olduğundan aşırı yoğun. En son kasım ayında ultrasonumu çektirdim ve bana "ocak ayında gel gün vereyim sana" dedi. 8 Ocakta gittim. Artık tanıyor beni zaten. Ameliyat tarihim kesinleşti. 8 Mayıs!! Evet dolu dolu 4 ay var daha.. Bu kadar uzun bir süre beklemiyordum ama dediğim gibi aşşırı yoğun bir doktor.. Zaten diğer devlet hastanesinde bulunan 3 adet plastik cerraha ve yine aynı şekilde küçültme ameliyatını yapan genel cerrahlara gitmeme sebebim bu doktorun ne denli işinde iyi olduğuydu..
Kendisi de yeterince özgüvenli ve egolu bir insan (rahatsız edici derecede değil Allah'tan) "Ben biliyorum seni, bu kadar bekledin biraz daha bekle. En iyisi olsun" dedi. En son Nisan başında gidip kan, EKG, Röntgen gibi işlemlerimi yaptıracağım.. Yalnız raporum olmasına rağmen ekstra 1000-1500TL arası masrafım olacağını söyledi. Bunun sebebini de "Ben titiz doktorum, özellikle senin yaşındaki birine meme küçültme yapacaksam daha da titizlenirim. Devletin karşıladığı ipi kullanmam; kalın onlar daha çok iz bırakırlar. Devletin karşıladığı korseler var ama işe yaramıyorlar özel korse temin edeceğim sana. Bu para zaten bunların parası olacak" dedi. Anladığım kadarı ile bir tedarikçisi var ve karşılıklı anlaşmalı olarak para kazanıyorlar birbirlerinden.. Önemli değil. Sıkıntı etmiyorum. "Raporun dolayısıyla hastane yatışın, ilaçlar, ameliyat vs vs ücretsiz olacak zaten merak etme. Özelde olsan en az 6000-8000 arası verirsin. Eğitim araştırma üniversiteleri ise 2000-4000 arası alır. En hesaplısı yine burası" dedi. Geçen seneden beri araştırdığım için biliyorum zaten. Dediği gibi hakikaten.
Biraz uzun oldu ama olay bundan ibaret.
Sigarayı bırak noooolurBende az önce doktoru aradım tekrardan ameliyat günü istedim dr dan telefon bekliyorum. Biraz heyecan yaptım. Kararlıyım fakat şu sigaradan kurtulamıyorum.hayırlısı bakalım bir iki haftaya bende yatacagim sanırım o ameliyat masasina
Ah canım ya dua edin kurtulayım hayırlısıyla şu sigaradan .bu arada gün aldim 22 ocak saat 4 e çok heyecanlıyım açıkçası kendime inanamıyorum. Etrafımdaki birçok insan gereksiz olduğunu düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum. Ki artık şart oldu eşimi ikna etmek adına tiksindirdim resmen gosulerimden :)))Sigarayı bırak noooolur
Umarim herşey yolunda gider rabbim pişman etmesin dualarınızı bekliyorum kızlar ya.şu an inanılmaz heyecan yaptimAh canım ya dua edin kurtulayım hayırlısıyla şu sigaradan .bu arada gün aldim 22 ocak saat 4 e çok heyecanlıyım açıkçası kendime inanamıyorum. Etrafımdaki birçok insan gereksiz olduğunu düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum. Ki artık şart oldu eşimi ikna etmek adına tiksindirdim resmen gosulerimden :)))
hadi hayırlısı, hangi doktor yapacak ameliyatını ve ne işlem uygulanacak ?Umarim herşey yolunda gider rabbim pişman etmesin dualarınızı bekliyorum kızlar ya.şu an inanılmaz heyecan yaptim
Mrb ben bu ssyfada yeniyim bende sincan devlet hastanesi esabil ekere olmayı düşünüyorum bilğisi olan varmı
merhabalar eskisi kadar çok aktif üye yok buralarda malesef, ama sağ üst köşede ARA bölümünden doktor adı yazıp aratabilirsiniz mutlaka olan birileri vardır, en azından ben o şekilde doktor araştırması yapıyorum... kolaylıklar dilerimMrb ben bu ssyfada yeniyim bende sincan devlet hastanesi esabil ekere olmayı düşünüyorum bilğisi olan varmı
Erol kesiktas eşiyle birlikte yapiyo ameliyati o da plastik cerrah adana dahadi hayırlısı, hangi doktor yapacak ameliyatını ve ne işlem uygulanacak ?
Canım doktora mesaj attım ne kadar uğraşsam da 10 ü buluyor içtiğim sigara dedim.o da 5 10 tamam ama 10 u geçmesin dedi biraz rahatladım. Kendisine bi örnek resim attim ameliyat iziyle ilgili seninki bundan çok daha iyi olacak dedi.baya rahatlatti sagolsunSigarayı bırak noooolur
Valla düşünüyosanız hayırlısı olsun :) ben şimdi kafayı taktım acaba daha mı küçük olsaydı diye? Üff ne zaman belli olur acaba bedeni?
Cekkooo nasil oldunSigarayı bırak noooolur
Kaç gün oldu canım sana şu an nasılsın görüntü nasil :)Cekkooo nasil oldun
Canım ben sana cevap yazmış miydim:)Bana yapilacak işlem toparlama ve protezle diklestirmehadi hayırlısı, hangi doktor yapacak ameliyatını ve ne işlem uygulanacak ?
Hadi hayırlısı olsun.doktorunuz kim nerede olacaksinizBen de haftaya cuma olacağım inşallah
Hadi hayırlısı olsun.doktorunuz kim nerede olacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?