Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkürler.
Ben ozelde oldum evet cokta doktor doktor gezmedim. Ama iki arkadasim devlet hastanesinde oldu biri sadece sutyeni kendisi aldi. Digeri ise dedigin givi bir miktar para istemis hatta pansumana gittiginde istedigi ucreti arttirmis. Heyet raporu olmasina , emzirmis olmana ragmen bu ucreti almalarina hic anlam veremiyorum ben açıkçası. Evet ozele daha fazla aliyolar dogru. Ama devlet hastanesinde calisan doktorlarin tahminimce kendi yerlerini acabilmek icin biyle bi girisimde bukunduklarini dusunuyorum. Tabiki arastirmissindir yillardir gidip geliyomussun zaten ama dedigi gibi ipi kullanmadigini nerden bileceksin senin anlayabilmen icin bise varmi bu durumda. Devlet hastanesi sutyen karsilamiyo diye biliyorum benim doktorum sutyen konusunda cokta sıkıntı yapmamıştı bana bile yedek almak istedigimde herhangi bi sporcu sutyeni alabiirsin demisti. Siz tarihinizide almissiniz sayili gun cabuk gecer insallah her sey gönlünüzce olur

Sigarayı bırak noooolur
Ah canım ya dua edin kurtulayım hayırlısıyla şu sigaradan .bu arada gün aldim 22 ocak saat 4 e çok heyecanlıyım açıkçası kendime inanamıyorum. Etrafımdaki birçok insan gereksiz olduğunu düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum. Ki artık şart oldu eşimi ikna etmek adına tiksindirdim resmen gosulerimden :)))

Umarim herşey yolunda gider rabbim pişman etmesin dualarınızı bekliyorum kızlar ya.şu an inanılmaz heyecan yaptim

Mrb ben bu ssyfada yeniyim bende sincan devlet hastanesi esabil ekere olmayı düşünüyorum bilğisi olan varmı

Mrb ben bu ssyfada yeniyim bende sincan devlet hastanesi esabil ekere olmayı düşünüyorum bilğisi olan varmı
merhabalar eskisi kadar çok aktif üye yok buralarda malesef, ama sağ üst köşede ARA bölümünden doktor adı yazıp aratabilirsiniz mutlaka olan birileri vardır, en azından ben o şekilde doktor araştırması yapıyorum... kolaylıklar dilerim

Sigarayı bırak noooolur
Canım doktora mesaj attım ne kadar uğraşsam da 10 ü buluyor içtiğim sigara dedim.o da 5 10 tamam ama 10 u geçmesin dedi biraz rahatladım. Kendisine bi örnek resim attim ameliyat iziyle ilgili seninki bundan çok daha iyi olacak dedi.baya rahatlatti sagolsun

Valla düşünüyosanız hayırlısı olsun :) ben şimdi kafayı taktım acaba daha mı küçük olsaydı diye? Üff ne zaman belli olur acaba bedeni?

selam
evet bende düşünüyorum inşallah mart başı gibi doktor biraz kilo vermen lazım dedi :)

sen nasıl oldun memnunmusun durumdan ?

büyüklüğü küçüklüğüne gelince kafayı takacak birşey yok bana göre çünkü doktorun ölçüsünü ona göre ayarlamıştır zaden. boyuna,kilona omuz genişliğine göre ona hiç kafanı takma bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…