Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Offf ben halen kilo vermekle uraşıyorum ya göbek te bi gitse de bende küçültme ameliyatı olsam da bitse

Tahlilimi verdim anestezi doktoruna göründüm yatış işlemleri yapıldı. Bekliyorum saat 2 de yatmış ol hastaneye dedi doktorum cizimlerimi yapicakmis sonra da inşallah saat 4 te ameliyat

Hala adet olamadım .sanırım ameliyata denk gelecek yogun günleri. Kollarimida kullanamicam.nasıl hallederim bilemiyorum.çok zor oluyorumu elimizi kolumuzu kullanmak kişisel ihtiyaclarimizi karşılamak ilk günler arkadaşlar

İlk bikaç gün zor. Bi hafta başkasının seni yatırıp kaldırması gerekiyo kollarından kuvvet almaman için. Ben kullanabiliyodum kollarımı doktorum sen yine de kullanma dedi.

Çok acı cekiyor muydunuz kollarını kullanırken ilk gun
Öyle çok acılı bi durumum olmadı benim. Sadece sızlama oluyodu zorlayınca o yüzden minimum da hareket ettirmeye gayret gösterdim. Şöyle tarif edeyim sanki ağırlık kaldırmışsınız gibi oluyo kaslarınız. Vücut çalışmışsınız gibi. 15. Günüm doldu bugün gayet rahat hareket ediyorum ama kaslarım hala sanki ağırlık kaldırmışım gibi hissettiriyo bana kendimi. Ama ağrı gibi değil. Değişik bi his. Sizde nasıl bir etkisi olur bilemem. Ben pek ameliyat olmuş gibi nazlı geçirmedim süreci.

Darısı bize inşallah

Slikon istemedim kızlar ben ama doktor öyle gerek gördü (çok küçülür diye.slikon da daha ağrılı oluyomuş ya(((

Slikon istemedim kızlar ben ama doktor öyle gerek gördü (çok küçülür diye.slikon da daha ağrılı oluyomuş ya(((
Göğsüm normal büyüklükte toparlamadan sonra doku yetersiz kalıyor. Hayırlısıyla sağ salim olup bitseydi .allah yardımcımız olsun.

Valla canım sormadim kas altı mi diye ama büyük ihtimal öyle olcak sanirimtırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…