- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.121
vazgeçmek yokDüşününce insanın kalbi ağzında atıyor ki hastanede ne olurum bilemem düşüp bayilmazsam heyecandan. Çünkü kararsız kararlılardanim şu an her an vazgecebilirim
en yakın ameliyat günü olan ikinizsiniz benim de yarın doktor görüşmem var hadi hayırlısı inşallahvazgeçmek yok
cekkooo anestezi işlemleri için ameliyattan hemen önce mi bakıyorlar yoksa bir kaç gün önceden mi ? dikiş yok yapıştırma dedin, bunu da ilkkez duyuyorum...sargıların açılınca da son durumunu yazarsan çok sevinirizKanın pıhtılaşmasına, hepatit ve aids gibi şeyler olup olmadığına bakılıyor. Standard kontroller. Bu arada ameliyat olmaya karar vermene çok sevindim. Hayırlısı olsun. Bence çok güzel olucak, içini ferah tut ve çok mutlu olucaksın :) sütyen bakmaya başlayabilirsin benim gibi :) hala alıyorum hazır indirimde var :))
Canım ben iki takım önden düğmeli pijama götürdüm ama hiçbirini giymedim :) hastane çok sıcaktı bütün akşamı ameliyattan sonra giydirdikleri büstiyerle geçirdim altımda da ameliyata girmeden önce hastaneye geldiğim eşofman. Hastane çantası hazırlamıştım ama aynen gerisin geri eve getirdim :)Bide canım pijama yedek almaya gerek varmı sence sen nasıl hazirlandin
Rica ederim canım :) ben daha önce hiçbir operasyon geçirmemiş biri olarak şimdi iyiki yaptırmışım diyorum gerçekten. Çok güzel geçecek :)Iyiki varsiniz ya cok tesekkur ederim. Heyecanımı mazur gör arka arkaya sorulara boğdum ama senin sürecini takip ettiğimden mi bilmiyorum daha önce de söylemiştim sen beni çok heyecanlardiriyorsun hemde moral oluyorsun sağol cekkooo
Anestezi için önceden bir işlem yapılmadı. Ameliyat sabahı kanım alındı sadece, anestezi doktorunu da ameliyathane kapısında sedyedeyken gördüm kendini tanıttı bikaç soru sordu derken öbür taraftan hemşire sakinleştirici veriyormuş hiçbir şey farketmeden baygın düştüm. Ameliyathanenin içini bile görmedim, girişte bayılttıkar hemen beni. Ameliyatı Dikişsiz olacağımı duyunca bende şaşırmıştım açıkçası, sezeryan gibi lazerle yapıştırılmış deri. Bakalım bugün görücem bantsız halini. Heyecan dorukta :)cekkooo anestezi işlemleri için ameliyattan hemen önce mi bakıyorlar yoksa bir kaç gün önceden mi ? dikiş yok yapıştırma dedin, bunu da ilkkez duyuyorum...sargıların açılınca da son durumunu yazarsan çok seviniriz
Benim dr.um adet dönemindeki hormonlardan dolayı kan sulandığı için yapmıyorum dedi ben de adet geciktirici kullanıyorumArkadaşlar birşey sorcam ameliyat tarihim adetime denk geliyor acaba sıkıntı olur mu yaa:/
Benim dr. Um sonda takmıyoruz dedi canımAynı sıkıntıyı yaşıyorum. Adet tarihime denk geliyor.sonda takılıyorum bu ameliyatta
Şimdi öğrendim bende takmiyorlarmis sonda.ve ameliyati yapiyorlarmisBenim dr. Um sonda takmıyoruz dedi canım
Tabii oldu, çok normal, iniyor zamanla ama ödemin inmesi baya uzun bir süreç, sabredin ilk aylarda ödeme şekle falan takılmayın. Ben sürekli fotoğraflıyorum, bu şekilde değişimi daha iyi gözlemliyorum, gerçekten çok hızlı değişiyor, bence kafanıza takılan şeylere zaman vermeden hiç takılmayın. 6. Aydan sonra anca oturuyormuş zatenMerhaba geçmiş olsun benim de 1 hafta oldu. Şu anda biraz şişlik var ödem gibi sizin de oldu mu? Olduysa şimdi azaldı mı? Doktorum hep 1 ay sabret diyor ama heyecanlıyım biraz
Ayy seni allah çıkardı karsima lütfen yardci olur musunMerhaba ben pazartesi günü 15 Ocak’ta yani meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Ankara’da Kubilay Özdil hocaya. Sadece ameliyattan çıkar çıkmaz Ağrı kesici istedim bir daha istemedim. Perşembe günü kendi kendime yataktan kalkabildim. Evde ufak tefek işler yapmaya başladım. Hiç korkulacak bir yanı Yok. Bence doktorunda el hafifliği önemli Ağrı konusunda. 7000 liraya ameliyat oldum ancak yılbaşından önce gün almıştım. Bildiğim kadarı ile 2018 fiyatları değilmiş. Tek zorluğu sırt üstü yatmak. Bir de ameliyat sonrası kullanılan bant 3 yerimde alerji yaptı. Benden olacak olan arkadaşlara tavsiye amelşyat öncesi bandınızı ayni alerjik tercih edin. İcap ederse siz gidip alın medikalden. Çünkü yanık gibi su topladı ve deri kalktı. Bantları da erken çıkartmak zorunda kaldık bu nedenle. Ve banyo yapamıyorum bu sebeple. Yalnız dediğim gibi Ağrı boyutuna hiç takılmayın ki ben koltuk altlarıma liposakşın yaptırdığım halde ağrım sızım hakikaten Yok. Şöyle diyeyim Çarşamba günü lokantaya gittim perşembe sabahı kahvaltıya çıktım. Sadece bazı hareketleri yavaş yapıyorsun o kadar. Herkese tavsiye ederim
Cekkooo merhaba canim ne yaptin nasıl durumlarBende doktordan özellikle isteyeceğim sanırım onda iz daha az kalıyor
Elbette olurum buyur sorAy
Ayy seni allah çıkardı karsima lütfen yardci olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?