Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kizlar dun doktora muayeneye gittim.gokhan beyhana.goguslerim 80 dd hatta bazen e. Cye kdr inebilecegini soyledi.ben b olsun dedim. Kucultme arttikca komplikasyon riski oluyor dedi. Imkanlar dahilinde bye kdr inmeye calisirim dedi. Is dolayisiyla suan ameliyat olamiyorum.haziran ayina gun aldim. Insallah ben de kurtulucan
Doktorum cook sicakkanli ve guleryuzlu.tavsiye ederim
Boyum 1.65 kilom 57.zayif ve ince bir vucut yapim var.sizce c cup bana buyuk olur mu?

O zaman 9 10 gibi mi olacaksin
Herhalde öyle olur.tam olacağım saati vermediler.7 de aç gelin yatış yapın dediler.silikon da kas altı zor diye biliyorum ama diğeri daha kolay diyo doktorlar.bir arkadasimda yaptıracak. Gorusmelerimizde böyle anlatmıştı doktorlar.Hayırlısıyla olsakda bu endişemiz bitse

Bence sizin icin c gayet iyi bir ölçü

Canım bugün adet oldum kahretsinki ped koydum çorap pijama takımı düğmeli fermuarli rahat kullanabileceğim. Islak mendil terlik havlu iç çamaşırı (tabiki alt sadece) :)simdilik bide yastık kılıfı :)

Doktor bana 80 b ölçüsünde aldırdı sutyeni.bakıp bakıp duruyorum gerçekten bukadar kuculeceklermi diye.şimdi 80d ölçüde

Kızlar.birazdan yola çıkıyorum. Şu an düşündüm de hiç mi hiç hazır degilim .ne gerek vardı felan oldum ya uyandıktan sonraki ağrıya odaklandim Bildiğin bi tirsma geldi.Yeminle parayı yatirmasam şu an vazgeçmiştim ....

hadi hayırlısı buraya kadar gelmekte bir başarı, güzel olacak bence... allah yardımcın olsun...

Sevgili R Rumo

Bence olup bittikten sonra "Aman iyi ki olmuşum, hissetmedim bile, neden bu kadar beklemişim acaba... vs" diye yazacaksınız.. Ne endişeliler, ne kararsızlar yazdı bunları. Sizinki az kalır. En çok memnun kalan kişiler onlar oldu neredeyse.. Bence içinizi rahat tutun. Allah yardımcınız olsun.. Ben ameliyat olana kadar (8 Mayıs) siz çoktan iyileşmiş ve şekil-şemal olarak neredeyse sona gelmiş olacaksınız.. O zaman yardım ve desteklerinizi isteyeceğim sizden

Umarım çok kolay ve sıkıntısız geçer.. Sevgiler...

Rumo bu duyguları sadece sen mi yaşıyorsun zannediyorsun ben ameliyat masasından kalkıyordum neyseki narkoz geldi uyudumiyiki de oldum. Bitti gitti işte

Hadi cnm hayırlısı inşallah kazasız belasız olup bitsin...haberlerini bekliyoruzz :)

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah yardımcı olurum tabi onda sıkıntı yok hayırlısıyla bi olsun bitsin de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…