- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.161
Yanlışlıkla ben göndermişimBen bunu yazmadım nasıl oldu
O zaman 9 10 gibi mi olacaksinSaat 7 de hastanede ol dedi doktor canim
Herhalde öyle olur.tam olacağım saati vermediler.7 de aç gelin yatış yapın dediler.silikon da kas altı zor diye biliyorum ama diğeri daha kolay diyo doktorlar.bir arkadasimda yaptıracak. Gorusmelerimizde böyle anlatmıştı doktorlar.Hayırlısıyla olsakda bu endişemiz bitseO zaman 9 10 gibi mi olacaksin
Bence sizin icin c gayet iyi bir ölçüKizlar dun doktora muayeneye gittim.gokhan beyhana.goguslerim 80 dd hatta bazen e. Cye kdr inebilecegini soyledi.ben b olsun dedim. Kucultme arttikca komplikasyon riski oluyor dedi. Imkanlar dahilinde bye kdr inmeye calisirim dedi. Is dolayisiyla suan ameliyat olamiyorum.haziran ayina gun aldim. Insallah ben de kurtulucan
Doktorum cook sicakkanli ve guleryuzlu.tavsiye ederim
Boyum 1.65 kilom 57.zayif ve ince bir vucut yapim var.sizce c cup bana buyuk olur mu?
İnşallah allah pişman etmesinDoktor bana 80 b ölçüsünde aldırdı sutyeni.bakıp bakıp duruyorum gerçekten bukadar kuculeceklermi diye.şimdi 80d ölçüde
Doktor bana 80 b ölçüsünde aldırdı sutyeni.bakıp bakıp duruyorum gerçekten bukadar kuculeceklermi diye.şimdi 80d ölçüde
İnşallah hepimizeinşallah herşey gönlünüzce olur
haberlerinizi bekliyoruz darısı başımıza :)
Rumo hadi şimdiden geçmiş olsun. Çok rahat git. Herşey çok güzel geçecek inşallahBence sizin icin c gayet iyi bir ölçü
İnşallah canım çok sağol teşekkür ederimRumo hadi şimdiden geçmiş olsun. Çok rahat git. Herşey çok güzel geçecek inşallah
hadi hayırlısı buraya kadar gelmekte bir başarı, güzel olacak bence... allah yardımcın olsun...Kızlar.birazdan yola çıkıyorum. Şu an düşündüm de hiç mi hiç hazır degilim .ne gerek vardı felan oldum ya uyandıktan sonraki ağrıya odaklandim Bildiğin bi tirsma geldi.Yeminle parayı yatirmasam şu an vazgeçmiştim ....
Kızlar.birazdan yola çıkıyorum. Şu an düşündüm de hiç mi hiç hazır degilim .ne gerek vardı felan oldum ya uyandıktan sonraki ağrıya odaklandim Bildiğin bi tirsma geldi.Yeminle parayı yatirmasam şu an vazgeçmiştim ....
Rumo bu duyguları sadece sen mi yaşıyorsun zannediyorsun ben ameliyat masasından kalkıyordum neyseki narkoz geldi uyudumiyiki de oldum. Bitti gitti işteKızlar.birazdan yola çıkıyorum. Şu an düşündüm de hiç mi hiç hazır degilim .ne gerek vardı felan oldum ya uyandıktan sonraki ağrıya odaklandim Bildiğin bi tirsma geldi.Yeminle parayı yatirmasam şu an vazgeçmiştim ....
Kızlar.birazdan yola çıkıyorum. Şu an düşündüm de hiç mi hiç hazır degilim .ne gerek vardı felan oldum ya uyandıktan sonraki ağrıya odaklandim Bildiğin bi tirsma geldi.Yeminle parayı yatirmasam şu an vazgeçmiştim ....
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah yardımcı olurum tabi onda sıkıntı yok hayırlısıyla bi olsun bitsin de:)Sevgili R Rumo
Bence olup bittikten sonra "Aman iyi ki olmuşum, hissetmedim bile, neden bu kadar beklemişim acaba... vs" diye yazacaksınız.. Ne endişeliler, ne kararsızlar yazdı bunları. Sizinki az kalır. En çok memnun kalan kişiler onlar oldu neredeyse.. Bence içinizi rahat tutun. Allah yardımcınız olsun.. Ben ameliyat olana kadar (8 Mayıs) siz çoktan iyileşmiş ve şekil-şemal olarak neredeyse sona gelmiş olacaksınız.. O zaman yardım ve desteklerinizi isteyeceğim sizden
Umarım çok kolay ve sıkıntısız geçer.. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?