- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.181
Amin inşallah yazacağım kızlar teşekkür ederimHadi cnm hayırlısı inşallah kazasız belasız olup bitsin...haberlerini bekliyoruzz :)
İnşallah hepinize çok teşekkür ederimhadi hayırlısı buraya kadar gelmekte bir başarı, güzel olacak bence... allah yardımcın olsun...
oh sen yavaş yavaş kendine geliyorsundur... oldu da bitti sen kurtuldun darısı bize...İnşallah hepinize çok teşekkür ederim
sende durumlar nasıl ?İnşallah hepimize
Geçmiö olsun çok. Bende de mide bulantısı olmuştu ama kusmadan kendime geldim. Rahat rahat geçsin bir an önce. R Rumo haber ver canım nooldu nasıl oldun? Geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.Bende iyiyim kızlar. Ama anestezi nin etkisinden çıkamadım hala midem çok bulaniyor.agri uyanirken baya vardı şimdi hafifledi
Bende iyiyim kızlar. Ama anestezi nin etkisinden çıkamadım hala midem çok bulaniyor.agri uyanirken baya vardı şimdi hafifledi
Göğüs küçültme ameliyatı ne kadar tuttu?İyi geceler öncelikle yıllardır kk nın üyesiyim bişey araştırmak istediğimde buraya gelirim fakat önleme olamadım mailimi kapatmıştım burdan çooook burun meme estetiği araştırdım doğal yolla büyütme büyüme yoksa küçültme istedim istediğim olmadı sonunda yıllar sonra Rabbim izin verdi Hüseyin Güner e paramı toplayıp gittim araştırdım gittim hastası ile iletişim kurdum sağolsun o bayan da netse asimetrik problemim vardı sağ göğüsüm büyüktü narkoz istemiyordum korkuyorum çok kesilmesin istiyordum Allah razı olsun Dr umdan geçen yıl Ramazan öncesi süperplastta oldum ameliyatımı çok ilgilendi başını bile ağrıttım sorularımla sık sık muayneye gittim şimdi inş bidaha Nisa'n msyıs gbi tekrar meme başım için lazere gidicem kendisine
Ama paramı topladım yine bu sefer de burun için ameliyat oldum cuma günü inş yine lokal anestezi inş Rabbim yine izin verir sorunsuz güzel geçer bende. Söylemesi gidin olun inş yıllardır param yoktu olamadım eşimde destek olmadı bende para elime geçince gittim kendinizi düşünün şimdi ikisi de aynı şükür psikolojm düzeldi allahım şükür
Sizin Dr unuz kim?Bende çok tirsiyoruuuum
Doktorum güllü solmazSizin Dr unuz kim?
Canim merhaba.buradayım ameliyayimi oldum .sen ne yaptın nasilsinTeşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için. Rumo dan ses hala yok.naapti acaba.ameliyat 7 bin tuttu esk11
Çoook geçmiş olsun. Bitti gitti işte. Çok güzel olucak :)Kızlar eğer kasa yerleşecek bir protezi nız yoksa inanın bu ameliyatin hiç zorluğu yok .kas agrim olmasın kalkıp iş yapacağım o derece
Cikacam inşallah bugün canim.iyiymiş çok şükür. Agrin cokmuCanim merhaba.buradayım ameliyayimi oldum .sen ne yaptın nasilsin
Bende çıkıyorum şu anCikacam inşallah bugün canim.iyiymiş çok şükür. Agrin cokmu
Merhaba gectinmi evineCikacam inşallah bugün canim.iyiymiş çok şükür. Agrin cokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?