Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bende iyiyim kızlar. Ama anestezi nin etkisinden çıkamadım hala midem çok bulaniyor.agri uyanirken baya vardı şimdi hafifledi

Bende iyiyim kızlar. Ama anestezi nin etkisinden çıkamadım hala midem çok bulaniyor.agri uyanirken baya vardı şimdi hafifledi
Geçmiö olsun çok. Bende de mide bulantısı olmuştu ama kusmadan kendime geldim. Rahat rahat geçsin bir an önce. R Rumo haber ver canım nooldu nasıl oldun? Geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.

çok geçmiş olsun ..

mide bulantısı normaldir geçer bende daha önce ameliyat olduğum için biliyorum inşanın ağzında tuhaf bir tat oluyor.ama çok sürmez :))

Göğüs küçültme ameliyatı ne kadar tuttu?

Teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için. Rumo dan ses hala yok.naapti acaba.ameliyat 7 bin tuttu esk11

Doktor dayanıklı olduğumu soylesede bu kas ağrısı baya zorladı beni nefes alamıyorum bir baskı var sanki ve iyice şişti taş gibi oldu gosuslerim

Kızlar eğer kasa yerleşecek bir protezi nız yoksa inanın bu ameliyatin hiç zorluğu yok .kas agrim olmasın kalkıp iş yapacağım o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…