Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

B
Hee bide çok küçük yaparsam mutsuz olursun memenin görüntüsüde önemli dedi 85 de karar kıldık herşey güzel olacak inş şuannkinden daha kötü olacak değilya kafamdan büyük memelerim var :)
ameliyattan sonra o mutluluk katlanoyor. Eski elbiselerimi deniyorum sanki 10 yaş gençleşmişim biraz da belimi mi incelttirsem demeye başladım .85 boy ve kilonuz yerindeyse ideal şimdiden geçmiş olsun

Hee bide çok küçük yaparsam mutsuz olursun memenin görüntüsüde önemli dedi 85 de karar kıldık herşey güzel olacak inş şuannkinden daha kötü olacak değilya kafamdan büyük memelerim var :)
Galiba bizim gibi büyük hatta kocaman memeler pek küçülemiyor ben dümdüz olmayı istiyordum neredeyse ama benim doktorunda ucu çürür vs dedi 85B olsun dedi

Ameliyattan sonra medikal sütyen mı kullandınız merak ettim de...kafam karıştı doktorum pazardan al dedi çünkü .benim gibi ameliyattan olduktan sonra medikal sütyen kullanmayan olcakmi merak ediyorum

Ameliyattan sonra medikal sütyen mı kullandınız merak ettim de...kafam karıştı doktorum pazardan al dedi çünkü .benim gibi ameliyattan olduktan sonra medikal sütyen kullanmayan olcakmi merak ediyorum
Ameliyat olmadan 3 farklı doktora muayene oldum ameliyatı yapan doktorla beraber 4 ü de medikal sütyen kullanacaksınız dedi. Ameliyat olalı 20 gün oldu ve arada sütyen yıkanınca yedeği yok spor sütyenleriyle idare ediyorum ama bununla rahat ettiğim kadar rahat olamıyorum ama doktor diyoda bi bildiği vardır elbet

Benimki ameliyattan sonra 1 hafta medical kullan cok sıkarsa bildigin pazar sutyeni al demisti. Cok sıktı bende aldim ama kontrolde begenmedi onu:) esas temel suymus: 1. Si kesinlikle herhangi bi dolgu olmayacak 2. Gogusun alt kismina sıkı bir sekilde oturacak, bende dikişe gelmesin diye asagiya cektirip duruodum orasi şişti mesela oturmadigi icin. Yani alt kismi siki goguleri de kavrayacak pazar sutyeni olur.

Slm kizlar bende kucultmeyi düşünüyorum konyada konyada olan varmi tavsiye edebileceginiz bi dktor goguslerim cok kotu sarkik ve yumusacik deri kalmis ne olur bi dktor onerin konyadan aldatildim bosandim kendimi cok kotu hissediyorum

Slm kizlar bende kucultmeyi düşünüyorum konyada konyada olan varmi tavsiye edebileceginiz bi dktor goguslerim cok kotu sarkik ve yumusacik deri kalmis ne olur bi dktor onerin konyadan aldatildim bosandim kendimi cok kotu hissediyorum
Konyada neden arıyosunki konya ankaraya çok yakın ve ankarada doktor seçeneği çok. Bu arada çok geçmiş olsun birçok kadının başına gelen bir durum boşver hayatta en önemli varlık kendimiziz. Benim gögüslerde yumuşacıktı iğrençti tek kelimeyle artık herşeyin çaresi var

ankaraya gidemem be canim bilmem ki oralari kimsede gelmez yanimda konyada bulsam daha iyi olacak ama yaptirmam lazim gururumu cok kirdilar cok cci cektirdiler artik kendim icin biseyler yapmam lazim

O yüzden iste memleketimde olsa daha iyi olacak silikona gerek oluyomu diklestirince benim gogusler cok yumusak sanki deri kalmis gobegime sarkiyo nerdeyse
Ben elimle deri kısmını toparlayınca geriye 85 bedenlik bir kütle kalıyordu ameliyatı oldum şuan pek ödem yok 80 beden sütyenim hafif dar geliyor. Sarkıklığı giderirken geriye doku kalmıyorsa silikon gerekenilir tabii

ne kadara oldun canim sen maddiyat kismida onemli benim icin

Cok heyecanli bu hafta gecmez simdi korku endise ay vazgecsem mi falan bir suru karisik his , sonrasi mutluluk zaten
Aynen oyle şimdiden çok heyecan ve korku perşembe 3 gün sonra inanamoyorum ama doktora
bile bahsettim bu siteden :))) Allah razı olsun herkezden cok cesaret aldım iyiki kk var iyiki sizlerde bende detayları paylaşıcam tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…