- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.441
ameliyattan sonra o mutluluk katlanoyor. Eski elbiselerimi deniyorum sanki 10 yaş gençleşmişim biraz da belimi mi incelttirsem demeye başladım .85 boy ve kilonuz yerindeyse ideal şimdiden geçmiş olsunHee bide çok küçük yaparsam mutsuz olursun memenin görüntüsüde önemli dedi 85 de karar kıldık herşey güzel olacak inş şuannkinden daha kötü olacak değilya kafamdan büyük memelerim var :)
Galiba bizim gibi büyük hatta kocaman memeler pek küçülemiyor ben dümdüz olmayı istiyordum neredeyse ama benim doktorunda ucu çürür vs dedi 85B olsun dediHee bide çok küçük yaparsam mutsuz olursun memenin görüntüsüde önemli dedi 85 de karar kıldık herşey güzel olacak inş şuannkinden daha kötü olacak değilya kafamdan büyük memelerim var :)
Ameliyat olmadan 3 farklı doktora muayene oldum ameliyatı yapan doktorla beraber 4 ü de medikal sütyen kullanacaksınız dedi. Ameliyat olalı 20 gün oldu ve arada sütyen yıkanınca yedeği yok spor sütyenleriyle idare ediyorum ama bununla rahat ettiğim kadar rahat olamıyorum ama doktor diyoda bi bildiği vardır elbetAmeliyattan sonra medikal sütyen mı kullandınız merak ettim de...kafam karıştı doktorum pazardan al dedi çünkü .benim gibi ameliyattan olduktan sonra medikal sütyen kullanmayan olcakmi merak ediyorum
Ameliyattan sonra medikal sütyen mı kullandınız merak ettim de...kafam karıştı doktorum pazardan al dedi çünkü .benim gibi ameliyattan olduktan sonra medikal sütyen kullanmayan olcakmi merak ediyorum
Cok heyecanliSlmmmm az önce geldim ...perşembe 14.30 da ameliyatım kızlarrrr çokk heyecanlıyım çok mutluyum karmaşık duygular dua edin bana olurmu herşeyi paylaşcam sizle
Konyada neden arıyosunki konya ankaraya çok yakın ve ankarada doktor seçeneği çok. Bu arada çok geçmiş olsun birçok kadının başına gelen bir durum boşver hayatta en önemli varlık kendimiziz. Benim gögüslerde yumuşacıktı iğrençti tek kelimeyle artık herşeyin çaresi varSlm kizlar bende kucultmeyi düşünüyorum konyada konyada olan varmi tavsiye edebileceginiz bi dktor goguslerim cok kotu sarkik ve yumusacik deri kalmis ne olur bi dktor onerin konyadan aldatildim bosandim kendimi cok kotu hissediyorum
Konyada neden arıyosunki konya ankaraya çok yakın ve ankarada doktor seçeneği çok. Bu arada çok geçmiş olsun birçok kadının başına gelen bir durum boşver hayatta en önemli varlık kendimiziz. Benim gögüslerde yumuşacıktı iğrençti tek kelimeyle artık herşeyin çaresi var
ankaraya gidemem be canim bilmem ki oralari kimsede gelmez yanimda konyada bulsam daha iyi olacak ama yaptirmam lazim gururumu cok kirdilar cok cci cektirdiler artik kendim icin biseyler yapmam lazimKonyada neden arıyosunki konya ankaraya çok yakın ve ankarada doktor seçeneği çok. Bu arada çok geçmiş olsun birçok kadının başına gelen bir durum boşver hayatta en önemli varlık kendimiziz. Benim gögüslerde yumuşacıktı iğrençti tek kelimeyle artık herşeyin çaresi var
Refakatçı şart.ankaraya gidemem be canim bilmem ki oralari kimsede gelmez yanimda
O yüzden iste memleketimde olsa daha iyi olacak silikona gerek oluyomu diklestirince benim gogusler cok yumusak sanki deri kalmis gobegime sarkiyo nerdeyseRefakatçı şart.
Ben elimle deri kısmını toparlayınca geriye 85 bedenlik bir kütle kalıyordu ameliyatı oldum şuan pek ödem yok 80 beden sütyenim hafif dar geliyor. Sarkıklığı giderirken geriye doku kalmıyorsa silikon gerekenilir tabiiO yüzden iste memleketimde olsa daha iyi olacak silikona gerek oluyomu diklestirince benim gogusler cok yumusak sanki deri kalmis gobegime sarkiyo nerdeyse
ne kadara oldun canim sen maddiyat kismida onemli benim icinBen elimle deri kısmını toparlayınca geriye 85 bedenlik bir kütle kalıyordu ameliyatı oldum şuan pek ödem yok 80 beden sütyenim hafif dar geliyor. Sarkıklığı giderirken geriye doku kalmıyorsa silikon gerekenilir tabii
Benim doktorum ben vericem dedi sütyeni giydircem ameliyattan sonra dediAmeliyattan sonra medikal sütyen mı kullandınız merak ettim de...kafam karıştı doktorum pazardan al dedi çünkü .benim gibi ameliyattan olduktan sonra medikal sütyen kullanmayan olcakmi merak ediyorum
10 binne kadara oldun canim sen maddiyat kismida onemli benim icin
Aynen oyle şimdiden çok heyecan ve korku perşembe 3 gün sonra inanamoyorum ama doktoraCok heyecanlibu hafta gecmez simdi korku endise ay vazgecsem mi falan bir suru karisik his , sonrasi mutluluk zaten
Oooooo cok degilmi gulum ya 10 bin10 bin
Oooooo cok degilmi gulum ya 10 bin[/QUOTE
Ortalsmasi bu ki zaten
Bencede çok fazlaOooooo cok degilmi gulum ya 10 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?