- 28 Nisan 2018
- 198
- 163
- 53
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.401
1 ay sonra girebilirsin demisti benim doktorDenize girmek için ameliyattan sonra ne kadar beklemek lazım?dr undan bu konuda bilgi alan varmı?
Arkadasim herkesin farklı oluyor bu surec bunu anladim ben burayi okurken, ben cok cani tatli biri degilimdir 2 sezeryanimda da hemen kalktim 1 gece kaldim 2. Gece kalmak istemedim hastanede ,doktoruma yollayin beni iyiyim dedim , hastaneden ciktigimda bebekle markete gittik alisveris yaptik oyle eve gittik vs hic yatmadim bebege bakan bi yardimci da yoktu yanimda.
Ama bu ameliyati cocuklara bakan biri olmasa atlatamazdim cok aci yoktu ilk yarim saat sadece , ama sonra tek kotu his ustune okuz oturmus hissi :) kollari hareket ettiremiyorsun yani cocuga bak yemek hazirla yedir , e hareketli bi cocuksa onunla oyun oyna cok zor. Yaparsin yapmasina zorlarsan kendini ama bu da bence iyilesme surecini yavaşlatır. Ama baska arkadaslardan tam tersini soyleyenlerde var. Oturdugun yerden kalkarken kendim kalkabildim hep ama biri arkandan destek olsa daha rahat oluyor tabi. Umarim cok ama cok kolay olur ve zorlanmazsin. 3 gun bile biri olsa evde sonrasi daha kolay ama hic sansin yoksa bu yuzden erteleme zor olur ama gecer
Hareket ederken cok mu zorlaniliyor .yemek yaparken, oturup kalkarken,kıyafet değiştirirken vs..
1 ay sonra girebilirsin demisti benim doktor
aynen bana da gırebılırsın demıstı ama benım dıkıslerım tamamıyle ıyılesene kadar ben gırmedım mart ayında oldum agustosda gonul rahatlıgı ıle gırdım kı bazı bunyeler ıc dıkıslerı kabul etmıyormus ıcınde erımesını bende ufak ufak kus gozu kadar delıkler olmusdu 5-6 ay boyunca bellı aralıklarla oda ıc dıkıslerden dolayı demısdı . olursa sasırma korkmada verdıgı antbytklı kremı suruyordum gecıyordu ve yara kremınıde ız kremızını conturatbc yanlıs hatırlamıorsam 8 ay duzenlı kullandım sonra bıraktım cunku ole ahım sahım avuc gıbı bısey olamayacagı ıcın gerek olmadıgı dusundum1 ay sonra girebilirsin demisti benim doktor
ahhhh ahhh kesınlıkle haklısın 20lıkde hergun gıttım agrı kescı vurdurmaya ama gogus amlytnda bana agrı kesıcı verdınızmı dıye sorup duruyordum ama vermıyorlarmıs megersem :)) gergınlık oluyor hacımden kaynaklıArkadaşım ben 2 tane sezeryan oldum bir de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum meme küçültme ameliyatı çok kolay bir ameliyat ben 3. Gün kalkıp kuaföre gittim saçıma fon çektirdim 10 gün sonra da ise başladım yataktan kalkarken kimseden destek almadım hatta ameliyat oldum 2 saat sonra kendim kalkıp tuvalete gittim gık demedim ama 20lik dışımı çektirdim neler çektim yani sana şunu söyleyeyim diş çekiminden bile kolay bir operasyon sormak istediğim bir şey olursa sorabilirsin
Bence cocukla en az 4 gun ilgilenecek biri kesinlikle olmali, korkutmak istemem ama ama ilgilenemeyebilirsiniz garantiye alin derim
Gecmis olsun cok sevindim sizin adiniza
Sizin Aralik ta degil miydi ameliyat, hala mi yukardaBende 4. gün dışarı cıkıp südyen bakmıştım gezmiştim gerçekten hiç korkulacak tarafı yok benimde yukarı doğruydu hala öyle doktor inecek aşşağı dedi ama inmedi sadece şişliklerim geçti. ve gerçekten dünya varmış diyor insan her istediğimi giyebiliyorum. yatarken rahatsız oluyor insan sırtı üstü yatmak ilk zamanlar çok zor oluyor hep bi göğüs bölgesinde gerginlik oluyor ama hepsi zamanla geçiyor gerçekten
Sizin Aralik ta degil miydi ameliyat, hala mi yukarda
Sertliğin nedeni yağ nekrozu olabilir zamanla geçiyormuş her 4-5 ameliyattan 1 inde görülebiliyor dedi bana da doktorum. Ben de ameliyat olalı 20 gün oldu , göğüslerdeki düzelmenin verdiği mutluluk herşeye değer çok zor bir ameliyat değil 2 gün sıkıntısı oldu sadece yaptırmak isteyenler hiç düşünmesinEvet 25 aralıkta oldum 4 ay oldu ve hala yukarıda sol göğüsüm hala çok sert sağ göğüsüm iyileşti şişliği ödemi gitti ama sağ göğüsüm iltihap kapmıştı ve göğüs ucumda yara olmuştu o hala sorunlu ve çok sert hiç yumuşamadı ben biraz sorunlu geçirdim hep pansuman yaptı hep göğüsümün altında dikişlerim iltihap kapmıştı hemde göğüs ucum
Size küçüktme mi yapıldı silikon da var mı? Önemli birşey olacağını sanmam ama protez varsa doktorunuza sormak en doğrusuYa ben yurudukce icimde lıkır lıkır biseyler olmaya basladi , oyle hisseden var mi?
Kucultme yapildi silikon yokSize küçüktme mi yapıldı silikon da var mı? Önemli birşey olacağını sanmam ama protez varsa doktorunuza sormak en doğrusu
Önemli bir şişlik sertlik akıntı ağrı olmadıkça korkulacak bişey olacağınınsanmam . Elektrik çarpar gibi ara ara hafif ağrılar ve içinden aniden kan akıyomuş gibi his nadiren bende de oluyorKucultme yapildi silikon yok
Tesekkur ederimÖnemli bir şişlik sertlik akıntı ağrı olmadıkça korkulacak bişey olacağınınsanmam . Elektrik çarpar gibi ara ara hafif ağrılar ve içinden aniden kan akıyomuş gibi his nadiren bende de oluyor
ben 5.gündü sanırım banyo yaptım kolları yukarı kaldırmak zor oldu, başımı aşağı doğru eğmiştim kollar kalkmıyor ,Gunaydin kizlar, kac gunden sonra kendiniz banyo yaptiniz?? Saclari yikamak icin kollari yukari kaldirmak icin soruyorum
Ben 10. Gün kendim yapabildim. Öncesinde başımı eğdim eşim saçlarımı yıkadı. Hala saçımı tararken zorlanıyorumGunaydin kizlar, kac gunden sonra kendiniz banyo yaptiniz?? Saclari yikamak icin kollari yukari kaldirmak icin soruyorum
Gunaydin kizlar, kac gunden sonra kendiniz banyo yaptiniz?? Saclari yikamak icin kollari yukari kaldirmak icin soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?