Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Anladım teşekkür ederim yazınız için..artık hayırlısı ..

Hareket ederken cok mu zorlaniliyor .yemek yaparken, oturup kalkarken,kıyafet değiştirirken vs..

baya bir süre füze gibi geziyorsun yaa havadalar şişler ödemler 6 ayı buluyor gitmesi gögüsun yumusaması falan . tabiki yukarı dogru uzanmaya kalktınmı zorlanıosun zorlamamanda lazım zaten biraz zaman sonra onunla yaşamayı ögrenıyorsun sılıkonun varlıgını dahı hıssetmıyorsun :))

1 ay sonra girebilirsin demisti benim doktor

Dar giymek ile alakalı bırsey soylememıstı bana zatenn kendı vermıs oldugu sutyenı kullanıyorsun 3 ay bana ole demısdı ne zaman kı dıkıslerım ıyılestı ben 9-10 ay ssonra normal altı balenlı sutyen aldım kullandım ama bazen de spor sutyen takıyorum kıyafete gore .

1 ay sonra girebilirsin demisti benim doktor
aynen bana da gırebılırsın demıstı ama benım dıkıslerım tamamıyle ıyılesene kadar ben gırmedım mart ayında oldum agustosda gonul rahatlıgı ıle gırdım kı bazı bunyeler ıc dıkıslerı kabul etmıyormus ıcınde erımesını bende ufak ufak kus gozu kadar delıkler olmusdu 5-6 ay boyunca bellı aralıklarla oda ıc dıkıslerden dolayı demısdı . olursa sasırma korkmada verdıgı antbytklı kremı suruyordum gecıyordu ve yara kremınıde ız kremızını conturatbc yanlıs hatırlamıorsam 8 ay duzenlı kullandım sonra bıraktım cunku ole ahım sahım avuc gıbı bısey olamayacagı ıcın gerek olmadıgı dusundum

ahhhh ahhh kesınlıkle haklısın 20lıkde hergun gıttım agrı kescı vurdurmaya ama gogus amlytnda bana agrı kesıcı verdınızmı dıye sorup duruyordum ama vermıyorlarmıs megersem :)) gergınlık oluyor hacımden kaynaklı

Bende 4. gün dışarı cıkıp südyen bakmıştım gezmiştim gerçekten hiç korkulacak tarafı yok benimde yukarı doğruydu hala öyle doktor inecek aşşağı dedi ama inmedi sadece şişliklerim geçti. ve gerçekten dünya varmış diyor insan her istediğimi giyebiliyorum. yatarken rahatsız oluyor insan sırtı üstü yatmak ilk zamanlar çok zor oluyor hep bi göğüs bölgesinde gerginlik oluyor ama hepsi zamanla geçiyor gerçekten

Sizin Aralik ta degil miydi ameliyat, hala mi yukarda

Sizin Aralik ta degil miydi ameliyat, hala mi yukarda

Evet 25 aralıkta oldum 4 ay oldu ve hala yukarıda sol göğüsüm hala çok sert sağ göğüsüm iyileşti şişliği ödemi gitti ama sağ göğüsüm iltihap kapmıştı ve göğüs ucumda yara olmuştu o hala sorunlu ve çok sert hiç yumuşamadı ben biraz sorunlu geçirdim hep pansuman yaptı hep göğüsümün altında dikişlerim iltihap kapmıştı hemde göğüs ucum

Sertliğin nedeni yağ nekrozu olabilir zamanla geçiyormuş her 4-5 ameliyattan 1 inde görülebiliyor dedi bana da doktorum. Ben de ameliyat olalı 20 gün oldu , göğüslerdeki düzelmenin verdiği mutluluk herşeye değer çok zor bir ameliyat değil 2 gün sıkıntısı oldu sadece yaptırmak isteyenler hiç düşünmesin

Gunaydin kizlar, kac gunden sonra kendiniz banyo yaptiniz?? Saclari yikamak icin kollari yukari kaldirmak icin soruyorum

Gunaydin kizlar, kac gunden sonra kendiniz banyo yaptiniz?? Saclari yikamak icin kollari yukari kaldirmak icin soruyorum

kollarını tam yukarı kaldırmadan bole sadece ellerım gelıcek sekılde kendım yıkamısdım dıkıslerın ıcın sorun olmadıkca bı sorun olmuyor yıkanmada kollarda hıc bılemezsen tabure falan varsa oturdugun yerden daha kolay olur canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…