- 28 Nisan 2018
- 198
- 163
- 53
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.481
Ozelden yolladim fotoSanırım sanaydı cevap yazmıştım hematomu yağ nekrozunu araştır demiştim. Valla benim de olmuştu bana da geçecek geçecek demişlerdi ama geçmedi :) tekrar operasyon oldum ben. Özelden foto yollarsan bakayım
Sende toparlama dikleştirme olur heralde ama benim bedenime göre ciddi anlamda büyük heran vazgeçmekten korkuyorum çok heyecan var bende çünkü ve sanki ameliyattan çıkamıcam hissiYarın da ben olacağım.80b ölçülerim.ama ciddi anlamda sinir oluyordum.gün içinde kayma taşma oluyor düzelt vs.birisi yazmış her şey narkozu yiyene kadar.stresliyim gerçekten fakat kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.80 b yi nasıl küçültür bilmiyorum ama taşma olayı bitsinde
Şimdiden geçmiş olsun çokkk güzel olur inşSende toparlama dikleştirme olur heralde ama benim bedenime göre ciddi anlamda büyük heran vazgeçmekten korkuyorum çok heyecan var bende çünkü ve sanki ameliyattan çıkamıcam hissi
O his bende de çoktu ama Kaderde varsa ölmek ameliyat olmadan da ölürüz sırf bu korku yüzünden mutluluğuna mani olma binlerce kişi yaptırıyor bunuSende toparlama dikleştirme olur heralde ama benim bedenime göre ciddi anlamda büyük heran vazgeçmekten korkuyorum çok heyecan var bende çünkü ve sanki ameliyattan çıkamıcam hissi
Çok haklısın perşembe günü gidicem hastaneye inş yapabilirim çokkk istiyorum çokkO his bende de çoktu ama Kaderde varsa ölmek ameliyat olmadan da ölürüz sırf bu korku yüzünden mutluluğuna mani olma binlerce kişi yaptırıyor bunu
Sende toparlama dikleştirme olur heralde ama benim bedenime göre ciddi anlamda büyük heran vazgeçmekten korkuyorum çok heyecan var bende çünkü ve sanki ameliyattan çıkamıcam hissi
Demekki herkezde olan duygular düşünceler ben herşeye ragmen teslim edicem kendimi inşAllahh perşembe 16;00 da ameliyatım cuma yazmassam bilin ölmüşümdür:) hee bide olabılirsem kaçmassam hastaneden ayy çok karmaşık duygular içindeyim arkadaşlarBana da o his geldi gitti geldi gitti :) hep kendimi soyle telkin ettim, burda bir suru kadin var ve hepsi sapasağlam çıktı:))
Hadi bakalim yarin oglen mesajini bekliyoruz o zaman, ilk mesaj onemli gercek hisler orda cikiyor :)))) ilk yarim saat en fazla sonra gececek unutmaBenim merak ettiğim şey göğüslerimkol tarafından taşıyor o düzeliyor mu?Bir cesaret diyorum ameliyat konusunda.eşim çok dalga geçti bu sebeple bıçak altına yatılır mı vs vs.gömlek giydiğinde düğme kapanmıyorsa yatınca ağzına girecek gibi oluyorsa hep aynı model iç çamaşırı ve bikini almak zorunda kalıyorsan o masaya yatılır.burada biri yazmış ya her şey o narkozu yiyene kadar diye.sabah masaya yatacam sanırım 10 da alacak dr.uzun süre düşünüp bir anda verilmiş kararla
Düzeliyor. Ben baya toparlayıcı iç çamaşırları kullandığım halde eğilirsem sağa sola kayıyordu elimi içeri sokup şekil veriyordum. Bikini giymem mümkün değildi yüzücü mayosu giyiyordum benimki toparlandıysa herkesinki toparlanırBenim merak ettiğim şey göğüslerimkol tarafından taşıyor o düzeliyor mu?Bir cesaret diyorum ameliyat konusunda.eşim çok dalga geçti bu sebeple bıçak altına yatılır mı vs vs.gömlek giydiğinde düğme kapanmıyorsa yatınca ağzına girecek gibi oluyorsa hep aynı model iç çamaşırı ve bikini almak zorunda kalıyorsan o masaya yatılır.burada biri yazmış ya her şey o narkozu yiyene kadar diye.sabah masaya yatacam sanırım 10 da alacak dr.uzun süre düşünüp bir anda verilmiş kararla
Mutsuz olduğun her durumda yatılır o masaya bence istediğin olur inş haberdar et mutlakaBenim merak ettiğim şey göğüslerimkol tarafından taşıyor o düzeliyor mu?Bir cesaret diyorum ameliyat konusunda.eşim çok dalga geçti bu sebeple bıçak altına yatılır mı vs vs.gömlek giydiğinde düğme kapanmıyorsa yatınca ağzına girecek gibi oluyorsa hep aynı model iç çamaşırı ve bikini almak zorunda kalıyorsan o masaya yatılır.burada biri yazmış ya her şey o narkozu yiyene kadar diye.sabah masaya yatacam sanırım 10 da alacak dr.uzun süre düşünüp bir anda verilmiş kararla
Allah korusun, bisey olmayacak merak etme!Demekki herkezde olan duygular düşünceler ben herşeye ragmen teslim edicem kendimi inşAllahh perşembe 16;00 da ameliyatım cuma yazmassam bilin ölmüşümdür:) hee bide olabılirsem kaçmassam hastaneden ayy çok karmaşık duygular içindeyim arkadaşlar
Muhteşem moral veriyosun çok teşekkurlerHadi bakalim yarin oglen mesajini bekliyoruz o zaman, ilk mesaj onemli gercek hisler orda cikiyor :)))) ilk yarim saat en fazla sonra gececek unutma
Cansın çok çok sagol keşke ameliyatda yanımda olsanAllah korusun, bisey olmayacak merak etme!
Sadece ne olacak biliyor musun yazın fıstık gibi olacak olan memeler
Ben ameliyata karari resmen burasi sayesinde verdim O yuzden olacak olanlara da sonuna kadar destek vermeye kararlıyım cunku cok onemli ayni seyi yasayan ayni dertleri paylasan insanların birbirine destek vermesi.Cansın çok çok sagol keşke ameliyatda yanımda olsan
Çokda destek oluyosun gerçekten burası zaten harika bi platform beni görüşmeye gün almama ikna sebebi sen olsaydın o masaya beni yatırırdın kesin :) umarım başarıcam bende sabırsızlanıyorum yapabilicemmi diye ...Ben ameliyata karari resmen burasi sayesinde verdim O yuzden olacak olanlara da sonuna kadar destek vermeye kararlıyım cunku cok onemli ayni seyi yasayan ayni dertleri paylasan insanların birbirine destek vermesi.
Birazcık bile moral veriyorsam ne mutlu bana cok tesekkur ederim.
Persembe online baglansam mi ameliyatina
Ya hayır öyle şey olur mu? Olumsuz düşünme hiçbir zaman. Benim anestezi doktorum kaygılarım olduğunu anlayınca bana “trafikte gün içinde daha çok risk altındayız” demişti. Gece yatıp gündüz uyanmak gibi bir şey. Rahat ol ki tansiyonun düzenli olsun ameliyat öncesi. Ameliyat sonrasını, yükünden kurtulduğunu düşün :) zaten bi aksilik olsa doktor yanında, hastane ortamındasın müdahale edilecek yerdesin. Derin bir nefes al be “her şey çok güzel olacak” de :)) perşembe günü sonrasında iyi haberlerini bizimle paylaşmayı da unutmaSende toparlama dikleştirme olur heralde ama benim bedenime göre ciddi anlamda büyük heran vazgeçmekten korkuyorum çok heyecan var bende çünkü ve sanki ameliyattan çıkamıcam hissi
AslınYa hayır öyle şey olur mu? Olumsuz düşünme hiçbir zaman. Benim anestezi doktorum kaygılarım olduğunu anlayınca bana “trafikte gün içinde daha çok risk altındayız” demişti. Gece yatıp gündüz uyanmak gibi bir şey. Rahat ol ki tansiyonun düzenli olsun ameliyat öncesi. Ameliyat sonrasını, yükünden kurtulduğunu düşün :) zaten bi aksilik olsa doktor yanında, hastane ortamındasın müdahale edilecek yerdesin. Derin bir nefes al be “her şey çok güzel olacak” de :)) perşembe günü sonrasında iyi haberlerini bizimle paylaşmayı da unutma
Çokkkk teşekkür ederim herşey güzel olucak giyeceğim elbise badi iç çamaşırlarını düşününce içim içime sıgmıyo ben bu anı senelerce bekledim istedim cesaret yoktu yüksek derecede panık atagım vardı herşey gecti bu sene miladım oldu sanki Allah büyük burasıyla tanışıncada sayfalarca günlercee okudum burayı mesjları bi cesaretle gittim günü aldım o cesaretlede sizlerinde çok desteğiyle inşşşşş herşey güzl olucak an be an paylaşcam tabi herşeyi :)Ya hayır öyle şey olur mu? Olumsuz düşünme hiçbir zaman. Benim anestezi doktorum kaygılarım olduğunu anlayınca bana “trafikte gün içinde daha çok risk altındayız” demişti. Gece yatıp gündüz uyanmak gibi bir şey. Rahat ol ki tansiyonun düzenli olsun ameliyat öncesi. Ameliyat sonrasını, yükünden kurtulduğunu düşün :) zaten bi aksilik olsa doktor yanında, hastane ortamındasın müdahale edilecek yerdesin. Derin bir nefes al be “her şey çok güzel olacak” de :)) perşembe günü sonrasında iyi haberlerini bizimle paylaşmayı da unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?