Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

En zoru da evde boş boş oturmakmış. Dikişler açılırmı diye tereddüt edip çalışmaya başlayamıyorum ,hiç ev işi de yapmıyorum ama çok sıkıldım kendimi hasta gibi hissetmeye başladım

Aynen boyle yaptim tesekkurler canim :)

Merhaba,
bende ameliyat olmak istiyorum. Doktor arayışı içerisindeyim. Siz memnun kaldıysanız doktorunuzun ismini paylaşır mısınız

Doktorunuz kimdi???

Sg79 nerde olacaksınız ameliyatı? İst Da ise ben doktorumun ilgisinden çok memnun kaldım gece gündüz demeden sorularıma watsaptan cevap yaxıyor ve iz şimdiden yok gibi ama sonradı nadıl olur bilemem çok yeni henüz

Merhaba,
bende ameliyat olmak istiyorum. Doktor arayışı içerisindeyim. Siz memnun kaldıysanız doktorunuzun ismini paylaşır mısınız

Ben Doktorumun ilk baştaki ilgisinden memnundum ama sonra parayı bulunca derler ya bı havalar bı tafralar falan sordugum soruları asistanı ile haberler gönderince kendi numarasını vermeyıp sonrada yaptıgı hatalarıda soyledıkten sonrada ustune alınmamasından dolayı kımseye onermıyorum canım benım

İstanbuldaysanız koray kır bi bakın derim ben bugün 4 de gün almaya gidiyorum

Kızlar ben bugün gün almaya gidiyorum çokkkk heyecanlıyım hayallerime kavuşmaya az kaldı ..istanbul medicana hastanesi estetik cerrahım koray kır

Kızlar ben bugün gün almaya gidiyorum çokkkk heyecanlıyım hayallerime kavuşmaya az kaldı ..istanbul medicana hastanesi estetik cerrahım koray kır
Şimdiden hayırlı olsun. Hiç korkma sadece anesteziden kaynaklı bi göğüs ağrısı oluyor zor hiçbir yanı yok. Ben de ist da mehmet sürmeli ye oldum ameliyatımı o da çok ilgili bir doktor

Slmmmm az önce geldim ...perşembe 14.30 da ameliyatım kızlarrrr çokk heyecanlıyım çok mutluyum karmaşık duygular dua edin bana olurmu herşeyi paylaşcam sizle

Hee bide çok küçük yaparsam mutsuz olursun memenin görüntüsüde önemli dedi 85 de karar kıldık herşey güzel olacak inş şuannkinden daha kötü olacak değilya kafamdan büyük memelerim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…