- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.421
Aynen boyle yaptim tesekkurler canim :)kollarını tam yukarı kaldırmadan bole sadece ellerım gelıcek sekılde kendım yıkamısdım dıkıslerın ıcın sorun olmadıkca bı sorun olmuyor yıkanmada kollarda hıc bılemezsen tabure falan varsa oturdugun yerden daha kolay olur canım benım
Ne kadar olmustu ameliyat olali?Ben 10. Gün kendim yapabildim. Öncesinde başımı eğdim eşim saçlarımı yıkadı. Hala saçımı tararken zorlanıyorum
Merhaba,baya bir süre füze gibi geziyorsun yaahavadalar şişler ödemler 6 ayı buluyor gitmesi gögüsun yumusaması falan . tabiki yukarı dogru uzanmaya kalktınmı zorlanıosun zorlamamanda lazım zaten biraz zaman sonra onunla yaşamayı ögrenıyorsun sılıkonun varlıgını dahı hıssetmıyorsun :))
ahhhh ahhh kesınlıkle haklısın 20lıkde hergun gıttım agrı kescı vurdurmaya ama gogus amlytnda bana agrı kesıcı verdınızmı dıye sorup duruyordum ama vermıyorlarmıs megersem :)) gergınlık oluyor hacımden kaynaklı
Arkadaşım ben 2 tane sezeryan oldum bir de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum meme küçültme ameliyatı çok kolay bir ameliyat ben 3. Gün kalkıp kuaföre gittim saçıma fon çektirdim 10 gün sonra da ise başladım yataktan kalkarken kimseden destek almadım hatta ameliyat oldum 2 saat sonra kendim kalkıp tuvalete gittim gık demedim ama 20lik dışımı çektirdim neler çektim yani sana şunu söyleyeyim diş çekiminden bile kolay bir operasyon sormak istediğim bir şey olursa sorabilirsin
Selamlar, hepinize onden bir tesekkur borcluyum, okudum okudum okudum ve sonunda yillarin hayalini gerceklestirme şansını sayenizde buldum.
Sorulari alabilirim bugun 2. Gunum :)
Hayalini kurduğum 2 şey var 1 . Si ipli bikini 2. Si sexi iç çamaşırlarıHahaha bugun H&M ‘e gidip bralette baktim ama korkudan medikal sütyenin uzerinden denedim :)))))
Hahaha bugun H&M ‘e gidip bralette baktim ama korkudan medikal sütyenin uzerinden denedim :)))))
Benimde sexi iç çamaşırları ve elbise giymek umarım gerçekleşirHayalini kurduğum 2 şey var 1 . Si ipli bikini 2. Si sexi iç çamaşırları
Izmirdeyim ben prof. Cüneyt özekDoktorunuz kimdi???
Ama alt bölgesinin de göğüsü yukarı doğru ittirmesi gerekiyormuş. Benim doktorum 1 ay sporcu sütyeni bile takma bun tak dediBenim doktor medikal sütyen aldirmicam dedi.pazardan al caksin dedi.ameliyattan sonra numarasını soylucem dedj
Merhaba,
bende ameliyat olmak istiyorum. Doktor arayışı içerisindeyim. Siz memnun kaldıysanız doktorunuzun ismini paylaşır mısınız
İstanbuldaysanız koray kır bi bakın derim ben bugün 4 de gün almaya gidiyorumBen Doktorumun ilk baştaki ilgisinden memnundum ama sonra parayı bulunca derler ya bı havalar bı tafralar falan sordugum soruları asistanı ile haberler gönderince kendi numarasını vermeyıp sonrada yaptıgı hatalarıda soyledıkten sonrada ustune alınmamasından dolayı kımseye onermıyorum canım benım
Kızlar ben bugün gün almaya gidiyorum çokkkk heyecanlıyım hayallerime kavuşmaya az kaldı ..istanbul medicana hastanesi estetik cerrahım koray kır
Şimdiden hayırlı olsun. Hiç korkma sadece anesteziden kaynaklı bi göğüs ağrısı oluyor zor hiçbir yanı yok. Ben de ist da mehmet sürmeli ye oldum ameliyatımı o da çok ilgili bir doktorKızlar ben bugün gün almaya gidiyorum çokkkk heyecanlıyım hayallerime kavuşmaya az kaldı ..istanbul medicana hastanesi estetik cerrahım koray kır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?