- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.461
Nerde olacaksınız?Ben 7000 tl
İst haznedar medicana hastanesiNerde olacaksınız?
Beşbine bulmak çok zor bu ameliyatiBes bi falan diye duymustum
Konyada besbine yapiyo bi kac dktor diye duydumBeşbine bulmak çok zor bu ameliyati
Hee tmm istanbulda zor diye dedimKonyada besbine yapiyo bi kac dktor diye duydum
Bikaç doktora muayene oldum en ucuz 8000 fiyat aldım en pahalı 12000 vakaya göre fiyat veriyo olabilirler 2-3 bin sorun değil napiiimOooooo cok degilmi gulum ya 10 bin
Önden ilikli pijama ve küçük bir şampuan bana sadece bunlar lazım olmuştuAmeliyat olanlar hastaneye ne götürücem bilgi verebilirmisiniz lütfen
Bana 20 bin diyen olduBikaç doktora muayene oldum en ucuz 8000 fiyat aldım en pahalı 12000 vakaya göre fiyat veriyo olabilirler 2-3 bin sorun değil napiiim
Çok teşekkür ederim uykularım kaçtı heyecandan perşembeye kadar napıcam bakalım :)))Önden ilikli pijama ve küçük bir şampuan bana sadece bunlar lazım olmuştu
Ameliyat olanlar hastaneye ne götürücem bilgi verebilirmisiniz lütfen
Çokkk teşekkürler şimdiden hazırlıyım heyecandan bişi yapamam yaklaştıkça :)Onden dugmeli pijama olmazsa olmazın :) hastane terlik vermiyorsa mutlaka terlik, dis fircasi, islak mendil , tarak falan hic kullanmadim sacimi gozum gormedi... 1 gece icin bunlar yetiyor bence, hastaneden cikarken icin bolca bi gomlek iyi olur
Banada doktorum ben giydiricem dedi tabi bi yedekde ven alırımMedical sutyen kullanımı sorulmuş ben ameliyattan çıktığımda doktor takmıştı sütyeni ve ben yaklaşık 3-4 ay vazgecemedim açıkçası (yedek 1 tane daha aldım bu arada) çünkü o göğsü sıkıyor sabitliyor şekil almasını sağlıyor banyo yaparken bile çıkardığımda kendimi boşlukta hissediyordum bir de fiyat olarak 10 bin demişti biraz indirim yaptı sağolsun 8 bine oldum
Sanırım sanaydı cevap yazmıştım hematomu yağ nekrozunu araştır demiştim. Valla benim de olmuştu bana da geçecek geçecek demişlerdi ama geçmedi :) tekrar operasyon oldum ben. Özelden foto yollarsan bakayımPeki size bir sorum var kizlar
Gogsumun altinda ortasina dogru morluklar var ve orda şişlik var ve bir türlü gecmiyor. Doktorum kontrolde sorun yok o gececek dedi ama hic gecmiyor sanki. Boyle olan var mi? Gecer mi?
Yarın da ben olacağım.80b ölçülerim.ama ciddi anlamda sinir oluyordum.gün içinde kayma taşma oluyor düzelt vs.birisi yazmış her şey narkozu yiyene kadar.stresliyim gerçekten fakat kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.80 b yi nasıl küçültür bilmiyorum ama taşma olayı bitsindeAynen oyle şimdiden çok heyecan ve korku perşembe 3 gün sonra inanamoyorum ama doktora
bile bahsettim bu siteden :))) Allah razı olsun herkezden cok cesaret aldım iyiki kk var iyiki sizlerde bende detayları paylaşıcam tabiki
Yaa evet banaydi canim , aynen daha simdi resim gonderdim doktoruma gececek dedi yineSanırım sanaydı cevap yazmıştım hematomu yağ nekrozunu araştır demiştim. Valla benim de olmuştu bana da geçecek geçecek demişlerdi ama geçmedi :) tekrar operasyon oldum ben. Özelden foto yollarsan bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?