Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Peki size bir sorum var kizlar
Gogsumun altinda ortasina dogru morluklar var ve orda şişlik var ve bir türlü gecmiyor. Doktorum kontrolde sorun yok o gececek dedi ama hic gecmiyor sanki. Boyle olan var mi? Gecer mi?

Ameliyat olanlar hastaneye ne götürücem bilgi verebilirmisiniz lütfen

Onden dugmeli pijama olmazsa olmazın :) hastane terlik vermiyorsa mutlaka terlik, dis fircasi, islak mendil , tarak falan hic kullanmadim sacimi gozum gormedi... 1 gece icin bunlar yetiyor bence, hastaneden cikarken icin bolca bi gomlek iyi olur

Onden dugmeli pijama olmazsa olmazın :) hastane terlik vermiyorsa mutlaka terlik, dis fircasi, islak mendil , tarak falan hic kullanmadim sacimi gozum gormedi... 1 gece icin bunlar yetiyor bence, hastaneden cikarken icin bolca bi gomlek iyi olur
Çokkk teşekkürler şimdiden hazırlıyım heyecandan bişi yapamam yaklaştıkça :)

Medical sutyen kullanımı sorulmuş ben ameliyattan çıktığımda doktor takmıştı sütyeni ve ben yaklaşık 3-4 ay vazgecemedim açıkçası (yedek 1 tane daha aldım bu arada) çünkü o göğsü sıkıyor sabitliyor şekil almasını sağlıyor banyo yaparken bile çıkardığımda kendimi boşlukta hissediyordum bir de fiyat olarak 10 bin demişti biraz indirim yaptı sağolsun 8 bine oldum

Banada doktorum ben giydiricem dedi tabi bi yedekde ven alırım

Peki size bir sorum var kizlar
Gogsumun altinda ortasina dogru morluklar var ve orda şişlik var ve bir türlü gecmiyor. Doktorum kontrolde sorun yok o gececek dedi ama hic gecmiyor sanki. Boyle olan var mi? Gecer mi?
Sanırım sanaydı cevap yazmıştım hematomu yağ nekrozunu araştır demiştim. Valla benim de olmuştu bana da geçecek geçecek demişlerdi ama geçmedi :) tekrar operasyon oldum ben. Özelden foto yollarsan bakayım

Yarın da ben olacağım.80b ölçülerim.ama ciddi anlamda sinir oluyordum.gün içinde kayma taşma oluyor düzelt vs.birisi yazmış her şey narkozu yiyene kadar.stresliyim gerçekten fakat kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.80 b yi nasıl küçültür bilmiyorum ama taşma olayı bitsinde

Yaa evet banaydi canim , aynen daha simdi resim gonderdim doktoruma gececek dedi yine
Nasil bir operasyon oluyor bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…