Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kendine güvenin yerine gelecek. Sadece sabırlı olmalısın iyileşme sürecinde bir kaç ay. Hadi bakalım hayırlısı ile inşallah gelmiş geçmiş olsun :)
İnş çok teşekkürler ..ben ameliyatı oluyum sonrası basit canım öyle tatlı değildir ...güzel haberler vercem size iyi geceler

Kendine güvenin yerine gelecek. Sadece sabırlı olmalısın iyileşme sürecinde bir kaç ay. Hadi bakalım hayırlısı ile inşallah gelmiş geçmiş olsun :)
İnş çok teşekkürler ..ben ameliyatı oluyum sonrası basit canım öyle tatlı değildir ...güzel haberler vercem size iyi geceler

Biliyorum belki çok abarttın diyeceksiniz ama uykularım kaçtı o derece kafamın içi sırf ameliyatla ilgili ..kendi beynımle sohbet eder oldum hayırlısıyla bi olsam sizde kurtulsanız bende :) iyi geceler herkeze

Biliyorum belki çok abarttın diyeceksiniz ama uykularım kaçtı o derece kafamın içi sırf ameliyatla ilgili ..kendi beynımle sohbet eder oldum hayırlısıyla bi olsam sizde kurtulsanız bende :) iyi geceler herkeze
bu telaşları hepimiz yaşadık inan, ama güzel olacağına inan ve gerisini düşünmemeye çalış, ben de yıllarca buraları okuyup duruyordum ve ameliyatımın 2.ayındayım , ameliyata giderken ilginç derecede hiç kasılmadım aksine çok rahattım, zaten kanını alıp o önlüğü giydirince çabucak herşey bitmiş oluyor, inşallah hayırlısı ile olup bitecek şimdiden kolay iyleşmeler diliyorum,

Çok geçmiş olsun sanada çok teşekkür ederim inş şuan ultrason çektirmrk için sıradayım kistlerimde olduğu için doktor hazır et onuda dedi tam takım hazır olcam ameliyata Allah ın izniyle

Çok geçmiş olsun sanada çok teşekkür ederim inş şuan ultrason çektirmrk için sıradayım kistlerimde olduğu için doktor hazır et onuda dedi tam takım hazır olcam ameliyata Allah ın izniyle
Hala bekliyorum sırada.hastane işlemleri tamam.sanırım 3 e doğru girecem ameliyata
hadi hayırlısı inşallah , geçmiş olsun,

Kızlar merhaba
11de ameliyathaneye alındım. 3te ortadaydım. Ama ameliyat 2,5 saat falan sürdü sıra bekledim çünkü. Şu an gayet iyiyim. Ağrı kesicim ve anbiyoyiğim yapıldı damar yokundan. Serumum var. Hafif bi yanma var kesi yerlerinde.
Yanımda öğleden sonra alınacak meme küçültme vardı. Ameliyathane kalabalıklığınfan perşembeye kaldı operasyonu. Onu söylemeye geldi doktor. Bana “nöbetçiyim ben sabaha kadar, gelip sana bakıcam sonra” dedi.
Siz de dua edin lütfen. Süreci sıkıntısız sorunsuz atlatmam için. Güncelleyecrğim sürekli.
Şimdilik hoşçakalın.

Bitti şükür.acı var mı yok.stres insanı mahveden..ben net bir insanım.yaptıracsm dedim 1 hafta içinde yaptırdım.kendi kararınızı sorgulamayıp uygulamaya bayanlar.ki benden 150 ve 200 gdoku alındı.rahattım

Çokkkk geçmiş olsun ünş hiç a
Çokk geçmiş olsun hiç agrın olmaz inş darısı bana gelişmeleri yaz lütfen iyi hissettikçe

Hadi gecmis olsun, bir kisi daha ulasti hayallerine :) cok sıkıntısız agrisiz sızısız bir iyilesme süreci olsun insallah.

Ayyy harika süper çokkk geçmiş olsun canım ayyy demekki çokda zor değil ki ameliyat sonrası yazabildiniz bak Allah ım darısı bana inşşşş

Geçmiş olsun..darısı basimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…