- 28 Nisan 2018
- 198
- 163
- 53
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.521
Senin ne zmandi canim?Geçmiş olsun..darısı basimiza :)
Senin ne zmandi canim?
Gerçekten zor değilmiş.her şey narkozu yiyene kadar.2 saat narkozdan dolayı bir uyuşukluk oldu o kadar.kafa yaptı narkozAyyy harika süper çokkk geçmiş olsun canım ayyy demekki çokda zor değil ki ameliyat sonrası yazabildiniz bak Allah ım darısı bana inşşşş
Çokkk geçmiş olsun çokk sıkıntısız acısız olsun inşş ..Az kaldıkça bende heyecanlanıyorum daha fazla bugün aradılar saat 12 de hastanede olun dediler erken alabiliriz dediler nasıl hafiflemişsindir Allah a şükür inşş banada yaşatır RabbimGerçekten zor değilmiş.her şey narkozu yiyene kadar.2 saat narkozdan dolayı bir uyuşukluk oldu o kadar.kafa yaptı narkoz
Valla harikaaa çabucak iyileşir ennn beğendiğn bikiniyi giyersin inşDiyorum ya hiç bir sıkıntı yok şuana kadar çok şükür. İnşaallah biran önce atlatırsın.beklemek sıkıcı.ben süre gelene kadar netten bikini baktım aceba bu nasıl olur bu olur mu
Allah ımm banada hastane odamdamdan ameliyat sonrası moral vermeyi başarabildiğimi yazmayı anlatmayı nasip et ..umarım o gücü bulurum kendimde o masaya yatarım :) bugün ultrasonu cektirdim yarın hastane çantamı hazırlıcam :)
Çokkk g!çmiş olsun çokkk iyi ol inş ama ben düşüncelerime engel olamıyorum korku var çokk herkezden hellallik istemeye başladım bide ara ara aglıyorum bu korkudan senelerce erteledim bukadar ileri gidememiştim gün aldım para hazır herşey hazır sadece ben hazırmıyım bilmiyorum hem çok isteyip hem kaçasım var hastaneye gidicem ama sonrasını bilmiyorum nolucakLütfen sakin ol. Her şey sakinlikte bitiyor.
Ameliyathanede heyecanlanırım dedim belki ama kalp ritmim bile değişmedi benim. Uyudum uyandım. İlk full narkozumdu. Çok kolay ve net uyandım. Gözümü bulanık açtığımdan (kremden) itibaren hiç sayıklamadım. Öncesi varsa bilmiyorum. Saat 5ten sonra istifra etmeye başladım. 8:30a kadar 8 kere istifra ettim. Doktorum nöbetçi şansıma. Geldi baktı. Anestezi ilacıma bakmış. Hafif yan etkiliymiş. Ondandır. Yoksa neredeyse hiç bi hastan kusmaz benim. Ameliyatın başarılı geçti narkozu atıyısun sıkıntı etme dedi. Hemen serum taktırdı bulantı için. İyi geldi. 9da yemek yedim. Şu ana kadar sıkıntı yok. İstifra sebepli 3. İzıtobik serum takıldı.
Sadece 1 kere ağrı kesici vurdular. Onu da yazmıştım önceki mesajıma. Başka gerek kalmadı. Gece ağrım olursa yaptıracağım iğne. Bir dahaki mesaja kadar hoşçakalın.
Ve lütfen sakin, kararlı, inançlı ve iyinser olun.
Sevgiler.
Çokkk g!çmiş olsun çokkk iyi ol inş ama ben düşüncelerime engel olamıyorum korku var çokk herkezden hellallik istemeye başladım bide ara ara aglıyorum bu korkudan senelerce erteledim bukadar ileri gidememiştim gün aldım para hazır herşey hazır sadece ben hazırmıyım bilmiyorum hem çok isteyip hem kaçasım var hastaneye gidicem ama sonrasını bilmiyorum nolucak[/QUOhastaneye girdiğimde doktora dicem yada bian önce bana bişeyler yapın ben caymıyım kaçmıyım falan düşünce bozukluğu var işte
Çok iyi maşallah böyle devam eder inş ben işte doktor 2memeden 2-2.5 kg çıkar dedi bugün son gün ...Sabah da oldu acı yok.Hemşireler rahatlığıma şaşıyor.benden aman aman doku alınmadı böyle hafifledim.ciddi anlamda yük taşıyanı düşünemiyorum.dr hilal hoca mükemmel
Çok iyi maşallah böyle devam eder inş ben işte doktor 2memeden 2-2.5 kg çıkar dedi bugün son gün ...
Bende komdan alıyorum baska yerde kesinlikle bulamıyorum 75 E ama son zamanlarda o bile küçük geliyodu ve 50 kg minyon bi bayanımSiz kaç numara sütyen takıyorsunuz..ben kom 75 dd.. merak ettim benden de o kadar gidermi .
Artık herkezin kadın erkek direk memelerime bakması psikolojimide bozdu ayy çok kötü yaa çokkBende komdan alıyorum baska yerde kesinlikle bulamıyorum 75 E ama son zamanlarda o bile küçük geliyodu ve 50 kg minyon bi bayanım
Bende komdan alıyorum baska yerde kesinlikle bulamıyorum 75 E ama son zamanlarda o bile küçük geliyodu ve 50 kg minyon bi bayanım
Bende komdan alıyorum baska yerde kesinlikle bulamıyorum 75 E ama son zamanlarda o bile küçük geliyodu ve 50 kg minyon bi bayanım
Artık herkezin kadın erkek direk memelerime bakması psikolojimide bozdu ayy çok kötü yaa çokk
Ne güzel geçmiş olsun ameliyat nezaman sizinAynen bende aynı durumdayım ..inşallah istediğimiz memelere kavusuruz.b en Ocak
Ayında burun estetiği oldum ağustosta 35 olcam ve kendime 35 yaş bakımı yaptırıyorum:)
Ne güzel geçmiş olsun ameliyat nezaman sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?