Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gerçekten zor değilmiş.her şey narkozu yiyene kadar.2 saat narkozdan dolayı bir uyuşukluk oldu o kadar.kafa yaptı narkoz
Çokkk geçmiş olsun çokk sıkıntısız acısız olsun inşş ..Az kaldıkça bende heyecanlanıyorum daha fazla bugün aradılar saat 12 de hastanede olun dediler erken alabiliriz dediler nasıl hafiflemişsindir Allah a şükür inşş banada yaşatır Rabbim

Allah ımm banada hastane odamdamdan ameliyat sonrası moral vermeyi başarabildiğimi yazmayı anlatmayı nasip et ..umarım o gücü bulurum kendimde o masaya yatarım :) bugün ultrasonu cektirdim yarın hastane çantamı hazırlıcam :)

Diyorum ya hiç bir sıkıntı yok şuana kadar çok şükür. İnşaallah biran önce atlatırsın.beklemek sıkıcı.ben süre gelene kadar netten bikini baktım aceba bu nasıl olur bu olur mu

Lütfen sakin ol. Her şey sakinlikte bitiyor.

Ameliyathanede heyecanlanırım dedim belki ama kalp ritmim bile değişmedi benim. Uyudum uyandım. İlk full narkozumdu. Çok kolay ve net uyandım. Gözümü bulanık açtığımdan (kremden) itibaren hiç sayıklamadım. Öncesi varsa bilmiyorum. Saat 5ten sonra istifra etmeye başladım. 8:30a kadar 8 kere istifra ettim. Doktorum nöbetçi şansıma. Geldi baktı. Anestezi ilacıma bakmış. Hafif yan etkiliymiş. Ondandır. Yoksa neredeyse hiç bi hastan kusmaz benim. Ameliyatın başarılı geçti narkozu atıyısun sıkıntı etme dedi. Hemen serum taktırdı bulantı için. İyi geldi. 9da yemek yedim. Şu ana kadar sıkıntı yok. İstifra sebepli 3. İzıtobik serum takıldı.
Sadece 1 kere ağrı kesici vurdular. Onu da yazmıştım önceki mesajıma. Başka gerek kalmadı. Gece ağrım olursa yaptıracağım iğne. Bir dahaki mesaja kadar hoşçakalın.

Ve lütfen sakin, kararlı, inançlı ve iyinser olun.
Sevgiler.

Çokkk g!çmiş olsun çokkk iyi ol inş ama ben düşüncelerime engel olamıyorum korku var çokk herkezden hellallik istemeye başladım bide ara ara aglıyorum bu korkudan senelerce erteledim bukadar ileri gidememiştim gün aldım para hazır herşey hazır sadece ben hazırmıyım bilmiyorum hem çok isteyip hem kaçasım var hastaneye gidicem ama sonrasını bilmiyorum nolucak

Sabah da oldu acı yok.Hemşireler rahatlığıma şaşıyor.benden aman aman doku alınmadı böyle hafifledim.ciddi anlamda yük taşıyanı düşünemiyorum.dr hilal hoca mükemmel
Çok iyi maşallah böyle devam eder inş ben işte doktor 2memeden 2-2.5 kg çıkar dedi bugün son gün ...

Bende komdan alıyorum baska yerde kesinlikle bulamıyorum 75 E ama son zamanlarda o bile küçük geliyodu ve 50 kg minyon bi bayanım

Bende komdan alıyorum baska yerde kesinlikle bulamıyorum 75 E ama son zamanlarda o bile küçük geliyodu ve 50 kg minyon bi bayanım

Ben de 150 boyunda 59 kilo yum rejim yapıyorum 55 e kadar düşmek istiyorum ameliyatta kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…