Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Araştırma hastanesi ..hoca ameliyat yapacak burun estetiği m de onda olmuştu ..4 bin i gecmicek dedi ameliyat
Benim 7000 özelde devletde kuruldan geçtim dosyam onaylandı ücretsiz ama çok korkularım var diye biraz nazımı çekerler gibi düşünerek özelde karar verdim bugün son gün bi ayagım gidiyo bi ayagım gıtmıyo korkudan

Korku ,endişe olması kadar normal birşey yok sanirim ..ama sonuç güzel oluxak inanın herşey yolunda gidicek ve istediğiniz memelere sahip olucaksinkz..dualarım sizinle..

Korku ,endişe olması kadar normal birşey yok sanirim ..ama sonuç güzel oluxak inanın herşey yolunda gidicek ve istediğiniz memelere sahip olucaksinkz..dualarım sizinle..
Allah razı olsun inşAllah hepimizin ortak derdi Rabbim kurtulmayı agrısız sızısız sorunsuz nasip etsin ...

çok geçmiş olsun, sorunsuz iyleşmeler dilerim bitti gitti çok şükür

Aslında 4 deydi 2 de hastanede olcaktım dün aradılar 11 de gelin erken alabiliriz dediler
okuduğum kadarı ile sizin baya büyük , yani artık bu bir sağlık problemi de oluyor, ol ve kurtul doktoruna güvendiysen gerisini düşünme gerçekten rahat edeceksin.... kolayca atlatacaksın inşallah,

okuduğum kadarı ile sizin baya büyük , yani artık bu bir sağlık problemi de oluyor, ol ve kurtul doktoruna güvendiysen gerisini düşünme gerçekten rahat edeceksin.... kolayca atlatacaksın inşallah,
Çok teşekkür ederim Evet oldukça hemde genetik annemde öyle ama ameliyat olamamış zamanında ee şimdide biçok hastalığı var istesede yapmazlar benim gibi çekme git ol kurtul dedi senelerce ben korkumu aşıp gidemedim defalarca gün aldım dosya hazırladım yapamadım ee bide panık atak korku kaygı yüksek bende bu platform bana çok cesaret verdi yani sizler Allah binlerce kez razı olsun çok faydalı oluyo çünkü umarım başarıcam

başaracaksın, ben sana şimdiden güzel iyleşmeler dilerim :)

2 hafta olacak hala şiş hala mor arkadaş bazen gun icinde cok geriliyor yorulunca özellikle, sizde de oyle mi?
Gerilmesi normal zamanla geçiyor özellikle 2. Aydan sonra şikayetler Yok denecek kadar azalıyor. Dikiş yerlerine temiz bakın, antibiyotikli kremi düzenli sürün gerisi kolay sonrasında iz için krem başlıyor. Gerilme hissi beni ilk ay çok bunaltmıştı neyseki bitti şükür :)

2 hafta olacak hala şiş hala mor arkadaş bazen gun icinde cok geriliyor yorulunca özellikle, sizde de oyle mi?
O gerginlik bende de olmaya başladı taş gibi sertleşti ve şiş hissediyorum medikal sütyeni çıkardım şimdi. Ama korkutmuyor beni neticede adet döneminde bile hassaslaşan bir organ bıcak yiyince illaki farklılaşır doktor da normal diyorsa kafaya takmamak lazım herşeyin çaresi var

Geçen ağustosta ameliyat olmustum hayatta kendim için yaptığım en iyi şey arkadaşlar yaz gelince ne yapacağım derdi bitti tişört giy çık hayat kolaylaştı hiç beklemeyin
Aynen ameliyat olduğumu kimse bilmiyor herkesçok zayıflamışsın diyet mi yaptın diyor harika bir duygu. Dırt ağrım şimdiden geçti nasıl bir hafiflik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…