- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.541
Şimdiden geçmiş olsun inş ben yarın olurum Allah ın izniylede herşeyi yazarım kurtuluruz bu yüklerden :) bunlar meme değil artık çünkü ... Siz devlettemi olucaksın:z31 Mayıs ameliyat..21 Mayıs'ta sabah aç karnına gel dedi tahliller için..
Şimdiden geçmiş olsun inş ben yarın olurum Allah ın izniylede herşeyi yazarım kurtuluruz bu yüklerden :) bunlar meme değil artık çünkü ... Siz devlettemi olucaksın:z
Benim 7000 özelde devletde kuruldan geçtim dosyam onaylandı ücretsiz ama çok korkularım var diye biraz nazımı çekerler gibi düşünerek özelde karar verdim bugün son gün bi ayagım gidiyo bi ayagım gıtmıyo korkudanAraştırma hastanesi ..hoca ameliyat yapacak burun estetiği m de onda olmuştu ..4 bin i gecmicek dedi ameliyat
Benim 7000 özelde devletde kuruldan geçtim dosyam onaylandı ücretsiz ama çok korkularım var diye biraz nazımı çekerler gibi düşünerek özelde karar verdim bugün son gün bi ayagım gidiyo bi ayagım gıtmıyo korkudan
Allah razı olsun inşAllah hepimizin ortak derdi Rabbim kurtulmayı agrısız sızısız sorunsuz nasip etsin ...Korku ,endişe olması kadar normal birşey yok sanirim ..ama sonuç güzel oluxak inanın herşey yolunda gidicek ve istediğiniz memelere sahip olucaksinkz..dualarım sizinle..
Allah razı olsun inşAllah hepimizin ortak derdi Rabbim kurtulmayı agrısız sızısız sorunsuz nasip etsin ...
Aslında 4 deydi 2 de hastanede olcaktım dün aradılar 11 de gelin erken alabiliriz dedilerAmin canım benim..yarın kacda ameliyat olucaksin
çok geçmiş olsun, sorunsuz iyleşmeler dilerim bitti gitti çok şükürKızlar merhaba
11de ameliyathaneye alındım. 3te ortadaydım. Ama ameliyat 2,5 saat falan sürdü sıra bekledim çünkü. Şu an gayet iyiyim. Ağrı kesicim ve anbiyoyiğim yapıldı damar yokundan. Serumum var. Hafif bi yanma var kesi yerlerinde.
Yanımda öğleden sonra alınacak meme küçültme vardı. Ameliyathane kalabalıklığınfan perşembeye kaldı operasyonu. Onu söylemeye geldi doktor. Bana “nöbetçiyim ben sabaha kadar, gelip sana bakıcam sonra” dedi.
Siz de dua edin lütfen. Süreci sıkıntısız sorunsuz atlatmam için. Güncelleyecrğim sürekli.
Şimdilik hoşçakalın.
okuduğum kadarı ile sizin baya büyük , yani artık bu bir sağlık problemi de oluyor, ol ve kurtul doktoruna güvendiysen gerisini düşünme gerçekten rahat edeceksin.... kolayca atlatacaksın inşallah,Aslında 4 deydi 2 de hastanede olcaktım dün aradılar 11 de gelin erken alabiliriz dediler
Çok teşekkür ederim Evet oldukça hemde genetik annemde öyle ama ameliyat olamamış zamanında ee şimdide biçok hastalığı var istesede yapmazlar benim gibi çekme git ol kurtul dedi senelerce ben korkumu aşıp gidemedim defalarca gün aldım dosya hazırladım yapamadım ee bide panık atak korku kaygı yüksek bende bu platform bana çok cesaret verdi yani sizler Allah binlerce kez razı olsun çok faydalı oluyo çünkü umarım başarıcamokuduğum kadarı ile sizin baya büyük , yani artık bu bir sağlık problemi de oluyor, ol ve kurtul doktoruna güvendiysen gerisini düşünme gerçekten rahat edeceksin.... kolayca atlatacaksın inşallah,
başaracaksın, ben sana şimdiden güzel iyleşmeler dilerim :)Çok teşekkür ederim Evet oldukça hemde genetik annemde öyle ama ameliyat olamamış zamanında ee şimdide biçok hastalığı var istesede yapmazlar benim gibi çekme git ol kurtul dedi senelerce ben korkumu aşıp gidemedim defalarca gün aldım dosya hazırladım yapamadım ee bide panık atak korku kaygı yüksek bende bu platform bana çok cesaret verdi yani sizler Allah binlerce kez razı olsun çok faydalı oluyo çünkü umarım başarıcam
Çok çokk teşekkür ederim ayyy iyiki varsınız güç alıyorumbaşaracaksın, ben sana şimdiden güzel iyleşmeler dilerim :)
En kısa sürede bütün şikayetlerin geçer inş2 hafta olacak hala şiş hala mor arkadaşbazen gun icinde cok geriliyor yorulunca özellikle, sizde de oyle mi?
Aynen benim de meme çıktı aradan yaza buruna gelecek sıraAynen bende aynı durumdayım ..inşallah istediğimiz memelere kavusuruz.b en Ocak
Ayında burun estetiği oldum ağustosta 35 olcam ve kendime 35 yaş bakımı yaptırıyorum:)
Bende memeyi atlatıyım popo var sırada :)))Aynen benim de meme çıktı aradan yaza buruna gelecek sıra
Gerilmesi normal zamanla geçiyor özellikle 2. Aydan sonra şikayetler Yok denecek kadar azalıyor. Dikiş yerlerine temiz bakın, antibiyotikli kremi düzenli sürün gerisi kolay sonrasında iz için krem başlıyor. Gerilme hissi beni ilk ay çok bunaltmıştı neyseki bitti şükür :)2 hafta olacak hala şiş hala mor arkadaşbazen gun icinde cok geriliyor yorulunca özellikle, sizde de oyle mi?
O gerginlik bende de olmaya başladı taş gibi sertleşti ve şiş hissediyorum medikal sütyeni çıkardım şimdi. Ama korkutmuyor beni neticede adet döneminde bile hassaslaşan bir organ bıcak yiyince illaki farklılaşır doktor da normal diyorsa kafaya takmamak lazım herşeyin çaresi var2 hafta olacak hala şiş hala mor arkadaşbazen gun icinde cok geriliyor yorulunca özellikle, sizde de oyle mi?
Aynen ameliyat olduğumu kimse bilmiyor herkesçok zayıflamışsın diyet mi yaptın diyor harika bir duygu. Dırt ağrım şimdiden geçti nasıl bir hafiflikGeçen ağustosta ameliyat olmustum hayatta kendim için yaptığım en iyi şey arkadaşlar yaz gelince ne yapacağım derdi bitti tişört giy çık hayat kolaylaştı hiç beklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?