Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

En kısa sürede bütün şikayetlerin geçer inş
Sagol canim

Bana antibiyotikli krem hic demedi 2. Hafta sonunda iz kremi dedi , allah allah bi daha bi sorayim bakimmm

Dogru soyluyorsun

Oyle hepsi var hazırım demekki:))) bana kesin verirler panik atagım var ayyy kalp krizi geçirmezssem iyi :) yarın neler olacak bende merak ediyorum çok :)

Kesinlikle :) zamanla geçiyor. Arada medikal sütyeni çıkar dinlen demişti doktorum. Antibiyotikli kremi neredeyse 1 ay kullandım sanah ve akşam sürdüm. Dikişler alınmadı ama benim içten eriyen dikiş yapıldı. Onunla bir ilgisi olabilir mi? Acaba? Ben de şikayetimi söyledim geçecek dedi ve geçiyor. Kadınların en hassas bölgesi tabii ki göğüsler bıçak değiyor kolay değil.

Kafamda deli sorular :) uyku falan yok dua ettim bolca .. Nasıl olsa yarın saatlerce uyucam :) inşAllah herşey güzel olur kızlar ..

Kafamda deli sorular :) uyku falan yok dua ettim bolca .. Nasıl olsa yarın saatlerce uyucam :) inşAllah herşey güzel olur kızlar ..
Insallah ben de ameliyata girerken korkuyordum doğal olarak ama hep şunu düşündüm 3 saat sonra normal göğüslere sahip olarak uyanacağım hayat daha kolay olacak vs hayaller kurdum o beni sakinleştirdi size de şimdiden geçmiş olsun bu yaz özgür bir kadın olacaksınız

Çok teşekkürler günaydın inş bende kendimi çokkk telkin ediyorumm o şekilde içim ferah ama heyecan çokkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…