- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.561
Hemde beyaz thişört harikaaaa :) son gün..yarın büyük gün :)Geçen ağustosta ameliyat olmustum hayatta kendim için yaptığım en iyi şey arkadaşlar yaz gelince ne yapacağım derdi bitti tişört giy çık hayat kolaylaştı hiç beklemeyin
Sagol canimEn kısa sürede bütün şikayetlerin geçer inş
Bana antibiyotikli krem hic demedi 2. Hafta sonunda iz kremi dedi , allah allah bi daha bi sorayim bakimmmGerilmesi normal zamanla geçiyor özellikle 2. Aydan sonra şikayetler Yok denecek kadar azalıyor. Dikiş yerlerine temiz bakın, antibiyotikli kremi düzenli sürün gerisi kolay sonrasında iz için krem başlıyor. Gerilme hissi beni ilk ay çok bunaltmıştı neyseki bitti şükür :)
Dogru soyluyorsunO gerginlik bende de olmaya başladı taş gibi sertleşti ve şiş hissediyorum medikal sütyeni çıkardım şimdi. Ama korkutmuyor beni neticede adet döneminde bile hassaslaşan bir organ bıcak yiyince illaki farklılaşır doktor da normal diyorsa kafaya takmamak lazım herşeyin çaresi var
Wuhuuu yarin buyuk gun :)Hemde beyaz thişört harikaaaa :) son gün..yarın büyük gün :)
Valla hemde ne büyük çanta hazır herşey hazır ben hazırmıyım aceba :)Wuhuuu yarin buyuk gun :)
Hazırsın hazır. O mutluluk heyecan ve korku karışıyorsa tamamdır demek. Zaten ameliyatlardan önce hep sakinleştirici veriliyormuş istesen de o an korkamıyorsun heyecan yapmayı düşünecek vaktin olmuyor uyuyorsun
Oyle hepsi var hazırım demekki:))) bana kesin verirler panik atagım var ayyy kalp krizi geçirmezssem iyi :) yarın neler olacak bende merak ediyorum çok :)Hazırsın hazır. O mutluluk heyecan ve korku karışıyorsa tamamdır demek. Zaten ameliyatlardan önce hep sakinleştirici veriliyormuş istesen de o an korkamıyorsun heyecan yapmayı düşünecek vaktin olmuyor uyuyorsun
Aynen en büyük hayalimdi kot üstü beyaz dar tişörtHemde beyaz thişört harikaaaa :) son gün..yarın büyük gün :)
Bu gece sabah olurmu :))) banaAynen en büyük hayalimdi kot üstü beyaz dar tişört
Kesinlikle :) zamanla geçiyor. Arada medikal sütyeni çıkar dinlen demişti doktorum. Antibiyotikli kremi neredeyse 1 ay kullandım sanah ve akşam sürdüm. Dikişler alınmadı ama benim içten eriyen dikiş yapıldı. Onunla bir ilgisi olabilir mi? Acaba? Ben de şikayetimi söyledim geçecek dedi ve geçiyor. Kadınların en hassas bölgesi tabii ki göğüsler bıçak değiyor kolay değil.O gerginlik bende de olmaya başladı taş gibi sertleşti ve şiş hissediyorum medikal sütyeni çıkardım şimdi. Ama korkutmuyor beni neticede adet döneminde bile hassaslaşan bir organ bıcak yiyince illaki farklılaşır doktor da normal diyorsa kafaya takmamak lazım herşeyin çaresi var
Sana şimdiden büyük geçmiş olsun diliyorum. Allah yardımcın olsun. Umarım gönlüne göre olur göğüslerinKızlarrrr ben uyuyamıyorum :) büyük gün geldi çattı sabah 11 de hastanede olucam
Çokk teşekkür ederim aminnnn inş iyi geceler ...Sana şimdiden büyük geçmiş olsun diliyorum. Allah yardımcın olsun. Umarım gönlüne göre olur göğüslerin
Insallah ben de ameliyata girerken korkuyordum doğal olarak ama hep şunu düşündüm 3 saat sonra normal göğüslere sahip olarak uyanacağım hayat daha kolay olacak vs hayaller kurdum o beni sakinleştirdi size de şimdiden geçmiş olsun bu yaz özgür bir kadın olacaksınızKafamda deli sorular :) uyku falan yok dua ettim bolca .. Nasıl olsa yarın saatlerce uyucam :) inşAllah herşey güzel olur kızlar ..
Çok teşekkürler günaydın inş bende kendimi çokkk telkin ediyorumm o şekilde içim ferah ama heyecan çokkkk :)Insallah ben de ameliyata girerken korkuyordum doğal olarak ama hep şunu düşündüm 3 saat sonra normal göğüslere sahip olarak uyanacağım hayat daha kolay olacak vs hayaller kurdum o beni sakinleştirdi size de şimdiden geçmiş olsun bu yaz özgür bir kadın olacaksınız
hadi bol şans saatler sonra sende normal memelere sahip olucan ne güzel bişi düşünsene...Çok teşekkürler günaydın inş bende kendimi çokkk telkin ediyorumm o şekilde içim ferah ama heyecan çokkkk :)
Günaydın birazdan çıkcam dua edin banahadi bol şans saatler sonra sende normal memelere sahip olucan ne güzel bişi düşünsene...
Yazamadımda çok teşekkürler şuana kadar heyecandı şimdi korkuuGünaydın birazdan çıkcam dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?