- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.581
Allah razı olsun canım kan aldılar tahliller için ama çok heyecan çokkHaydi bakalım dua ediyorum senin için. Allah yardımcın olsun. Bi çırpıda olsun bitsin :) gelmiş geçmiş olsun.....
HANGİ ŞEHİRDE OLUYORSUN ÖZEL Mİ DEVLET Mİ GENEL FİYAT BİLİGİSİ DE VEREBİLİR MİSİN ? ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA :)Kızlarrrr yatış yaptım heyecan dorukda :)))))
Sağ salim çıkıyım hepsini anlatcam heyecandan yazamıyomHANGİ ŞEHİRDE OLUYORSUN ÖZEL Mİ DEVLET Mİ GENEL FİYAT BİLİGİSİ DE VEREBİLİR MİSİN ? ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA :)
Kaçasım var2 gündür uyanınca yüzüm gülüyor.aptal bir gülümseme yüzümde.bunu düşünüp mutlu olun.cidden korkacak hiç bir şey yok.rahat olun.
Amin çok teşekkürlerallah acil sifalar versin :) merakla bekliyoruz
hangi şehir bilgi veri misinAraştırma hastanesi ..hoca ameliyat yapacak burun estetiği m de onda olmuştu ..4 bin i gecmicek dedi ameliyat
Dualarim seninle canim, hayirli güzel basarili bir ameliyat gecirirsin insallah..Günaydın birazdan çıkcam dua edin bana
Yapamıcam ben
hangi şehir bilgi veri misin
Kaçtım hastaneden
Evet çok üzgünüm heryerede resim attim afiş afiş ameliyat oluyorum diye herkez kızdı bunu kendine nasıl yaptın diye çok beklettiler çokkkGercekten miiiii
Ah be canim tam sonuna gelmistin , cok üzüldüm ama senin bu panik halini görüp sakinlestirici biseyler yapabilirlerdi. Bisey olmayacakti tatlim yaaYapamadım arkadaşlar bekledikçe dahada korku heyecan arttı kaçtım doktor çizim için odaya gelmiş ben konuşuyum demiş aradılar defalarca donmedim ben dedim bana sakınleştirici yapın odada güvenli değil ameliyathane kapısında yapıcaz dediler panik atagım baskın çıktı çok üzüldüm ama olan oldu eve döndüm benim hayallerim kursagımda kaldı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?