Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyat izleri için neler kullanıyorsunuz bırde gögüs ucu ne zaman hissiyat kazanıyor
HEnuz baslamadim iz kremine ama genelde scarex diyor galiba doktorlar. Gogus ucu hissi bende hic kaybolmadi , gogusun alt kisminda dikis yerleri etrafinda hissizlik var sadece

Ah be canim tam sonuna gelmistin , cok üzüldüm ama senin bu panik halini görüp sakinlestirici biseyler yapabilirlerdi. Bisey olmayacakti tatlim yaa
Dedim yapmadılar ameliyathane kapısında yapıcaz dedi anestezi çok moralim bozuk neler hayal etmiştim doktorda sinirlenmiş baya ...11 de hastanedeydim saat 15 .00 a kadar bekle bekle stres mahvetti beni ama herşey biyana çok sevinçliydim neler hayal ediyodum offf yaa neyse başınızı agrıtmıyım onca heyecanımı paylaşıp moral verdiniz hakkınızı helal edin (((

HEnuz baslamadim iz kremine ama genelde scarex diyor galiba doktorlar. Gogus ucu hissi bende hic kaybolmadi , gogusun alt kisminda dikis yerleri etrafinda hissizlik var sadece

Ammaaa morluklar fena bende de Gorseniz korkarsiniz :))) endise ediyorum hatta bu durumdan kanama mi oluyor acaba icerde diye

Cok bekletmisler hemen 11 de alsalardi simdiye olup bitmişti, hemen vazgecme bi daha yapmaz misin bu çılgınlığı?

Hayırlısı canım ya ..Allah gönlüne göre veririsin

Aminnnn yapamamanın vermiş olduğu üzüntü var şuanda
İnanmıyorum sen korkuyorum diye kafanda büyüte büyüte kendini heyecanlandırmışsın. Ama doktorda da hata korktuğunu biliyodur sabah erkenden alabilirdi neden okadar bekletmişki. Bundada vardır hayır sıkma canını o şansın hala devam ediyo. Kocaman memelerin yükünü ömür boyu taşımaktansa bikere ol kurtul

Ameliyat izleri için neler kullanıyorsunuz bırde gögüs ucu ne zaman hissiyat kazanıyor
contraxtubeks kullanıyorum adını yanlış yazmış olabilirim. Gögüs ucumun hissi hiç gitmedi benim ama ameliyattan beri acıyor

Evet aynen dediğin gibi tekrar gün alıcam inş ama erken ve bekletmeden ve sakinleştirici hemen vurulsun dic!m ilk saatler şen şakrak makara hatta anestezi geldi şakalaştık son saatte benim kayış koptu :) kötü düşünceler ağır bastı

contraxtubeks kullanıyorum adını yanlış yazmış olabilirim. Gögüs ucumun hissi hiç gitmedi benim ama ameliyattan beri acıyor
Benim de oyle extra hassas, hatta butun gun degiyor sporcu sutyenine tahris oldu gibi, emzirirken de cok yara olmustu onun gibi aciyor valla

Al günü hemen arayi uzatma derim, sabah hastane kapisinda igneyi yapsinlar alsinlar seni hemen fazla düşündürtmeden

Ammaaa morluklar fena bende de Gorseniz korkarsiniz :))) endise ediyorum hatta bu durumdan kanama mi oluyor acaba icerde diye
Morluklar için doktor ne diyor? Ben de hiç olmadı ama öncesinde doktor morarmayı önlemek için ameliyat sonrası ilk hafta arnica diye bir krem verdi. Dikiş yerlerine değdirmeden Etrafına sürdüm. Çok fazla ise bence bi sormakta yarar var. İzler için de siliskar kullanıyorum. Silikonlu krem.

Bi kac kere foto attim normal dedi ama yarın gitcem kontrole, boyle endise ediyorum zaten, Arnica kullansaydim bende keske , yrin bi sorun yok sadece morluk bunlar derse alcam hemen

Ahhh be tatlımmmmm, sen son aşamaya gelmiştin oysa ki .... Benim de ameliyatım 12’de idi saat 10.30’da hastanede olacaksın dediler. Gerçekten beklemek çok zor ama bol bol dua ettim sakinleşmek için. Bir de habire bir şey imzalatıp durdular okumadan imzaladım hepsini hızlı hızlı. İşte o anda ben çok gerilmiştim. Sakinleştirici iğneyi ameliyathanede yaptılar. Burada anestezi doktorunun çok tavrı çok önemli. Seni o hazırlamalıydı ameliyata. Üzüldüm o kadar da hazırlamıştın kendini (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…