Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bi kac kere foto attim normal dedi ama yarın gitcem kontrole, boyle endise ediyorum zaten, Arnica kullansaydim bende keske , yrin bi sorun yok sadece morluk bunlar derse alcam hemen
Ama daha 2. Hafta ise normal olabilir evet. Benim de sol göğüs ucunda his tam var diğerinde yarım var :)) zamanla geçecek dedi bekliyorum bakalım. Zaten bu ameliyat sabır işiymiş bunu anladım :)

Ama daha 2. Hafta ise normal olabilir evet. Benim de sol göğüs ucunda his tam var diğerinde yarım var :)) zamanla geçecek dedi bekliyorum bakalım. Zaten bu ameliyat sabır işiymiş bunu anladım :)
Off evet ya sabir, sanki 1 haftada hersey bitecek saniyordum oysa ki yeni başlıyormuş :)

Ben de 3 gün önce ameliyat oldum, çok basarılı bir amelyattı, kanama az oldu, agrım suan yok denecek kadar az, ama ölçü konusunda kafam karışık ben küçük taktırdım dokturumun ısrarlarına rağmen, suan hiç pişman değilim baya da büyük ama çok küçülür mü , ödemle % kaçı gider, gibi sorular var aklımda, yardımcı olur musunuz?

Anestezi doktoru odaya girmesi çıkması bir oldu imzayı aldı gitti ben şakalaştım beni geri uyandırcaksınız dimi diye inş dedi gitti bikaçda soru sordu ben kaçınca doktor konusmak istemiş ama olan oldukdan sonra neye yarar üzgünüm çokkk sanada çokk geçmi olsun sorunsuz agrısız bi iyileşme sürecin olsun inş

Off evet ya sabir, sanki 1 haftada hersey bitecek saniyordum oysa ki yeni başlıyormuş :)
Aynen ben de ilk hafta çok kolaymış dedim asıl 2. Haftadan sonra morluk ve sızlamalar başladı. Dikişler düşerken çok acıtıyordu , sertleşio tam düşmüyorlar ya hareket ettikçe batıp acıyıyorlardı 1 ay oldu hala tam rahatlamadım

Ben olabilseydimde herşeye razıydım hiç şikayet etmicektim çok şanslısınız çokkk

Ben olabilseydimde herşeye razıydım hiç şikayet etmicektim çok şanslısınız çokkk
Sen bu yola baş koydun bikere sadece erteledin olacak o ameliyat. Minicik çocuklar bile sünnet için uyutuluyor bişey olmuyo da ben ameliyatın videosunu izledim kan bile akmıyo çok da iyi dikiliyor birşeyk olmaz düşünmüyceksin fazla çok ara vermeden git kurtul

İkinci ayda başlıyor rahatlama. Gerginlik azalıyor, ağrı sızı batma hissi azalıyor. Meme şekil almaya başlıyor ödem azaldıkça. Şu izler de kalmasa tam süper olacak :))

İnş inş evet olacakkk doğru sünnet bi yana kalp nakli yapıyolar ufacık çocuklara ..

Su an ki gorunumden %30 odem gidecek %30 bi kuculme olacak yani
1 ayda da mi rahatlanmiyor yaaa . O zman bu iş cidden 2 aylik bi surec. 2. Aya ulasabilelim artik saglikla
İkinci ayda başlıyor rahatlama. Gerginlik azalıyor, ağrı sızı batma hissi azalıyor. Meme şekil almaya başlıyor ödem azaldıkça. Şu izler de kalmasa tam süper olacak :))
Hele izler 6 ay 1 sene diyorlar
Daha bantlarim bileacilamadi izlere takmaya gelemedi sira bende :)

Ben 4 sene önce ameliyat oldum, gerçekten çok memnun kaldım. Zaman aldı dikiş izlerinin gitmesi ama keşke daha önce yaptırsaydım dedim kendi kendime. Kilo da verdim daha sonra. Göğüsler gitti ayak uçlarımı görmeye başladım, sırt ağrılarım yok oldu. Bin şükür

İzler ne kadar azaldı. Tam geçmiyor ama azalıyor diyorlar. Doktorun önerisi dışında bitkisel bir şey kullandınız mı??

Ya cidden bisey sorcam, simdi genelimizde silikon yok ya, tekrar sarkacak mi bu memintolar ? Sarkarsa mesela 4 senede sarkmiyo di mi? :))

İzler ne kadar azaldı. Tam geçmiyor ama azalıyor diyorlar. Doktorun önerisi dışında bitkisel bir şey kullandınız mı??
Yazın ameliyat olmuştum, iki hafta biraz sancılı geçti dikişler yüzünden. Ama şöyle birşey var, 3 sene boyunca hissetmedim göğüslerimi. Yeni yeni gitti. Artık hissediyorum, bu kimi kadında oluyormus. İzler çok az görünüyor bende ha var ha yok. Birşey kullanmadım ben canım. Sadece yaz aylarında dikkat ediyorum çünkü güneş ameliyatlı olduğum için birden izleri yakıyo ve aprı yapıyor.

Hayır sarkma yok. Teyzem de ameliyat oldu 7 senedir gerçekten sarkma yok. 2 Doğum da yaptı daha sonra. Sarkmıyo merak etme
Harikaaa oyleyse bu arada 18 mayıs yeni ameliyat tarihim ve günün ilk ameliyatı bkletilmeden ben olucam bu sefer doktor teminat 1000 tl istedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…