- 28 Nisan 2018
- 198
- 163
- 53
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.641
Ooo iyiymiş valla sevindimHayır sarkma yok. Teyzem de ameliyat oldu 7 senedir gerçekten sarkma yok. 2 Doğum da yaptı daha sonra. Sarkmıyo merak etme
Olmak zorunda olacak :)Heyy super haberbu sefer olacak hissediyorum
Hadi inşallah merak etme çok iyi olacak. Ben Almanya’ya teyzemin yanına gitmiştim ameliyat için. 3000 Euroydu. Gerçekten yap ve kurtul insan kendine geliyo ben çok ağlardım çok kompleks vardıHarikaaa oyleyse bu arada 18 mayıs yeni ameliyat tarihim ve günün ilk ameliyatı bkletilmeden ben olucam bu sefer doktor teminat 1000 tl istedi :)
Bende artık bıktım bu kocaaaa memelerden inş bu sefer daha programlı davranıp kurtulucamHadi inşallah merak etme çok iyi olacak. Ben Almanya’ya teyzemin yanına gitmiştim ameliyat için. 3000 Euroydu. Gerçekten yap ve kurtul insan kendine geliyo ben çok ağlardım çok kompleks vardı
Ne güzel maşallah böylede devam eder sürec inşAllah sende benim gibiydin demekki korku dan yana bak bitti gittibugün 3.günüm en ufak bir acı sızı yok çok şükür.korkum çok fazlaydı.iyiki olmuşum diyorum inşaallah böyle devam eder
Kurtulursun merak etme benim 1,5. Kilo alındı toplam göğüslerdenBende artık bıktım bu kocaaaa memelerden inş bu sefer daha programlı davranıp kurtulucam
Ne güzel olmuştur rahatlamışındır dimi güven gelir insana ...Kurtulursun merak etme benim 1,5. Kilo alındı toplam göğüslerden
Hemde nasıl canım.. zindan oldu gençliğim insanların dalga geçip gülmekten. Şimdi lazer yapmam lazım, hormon bozukluğum yüzünden çok tüy var yüzümde falan. Şundan da kurtulsam kimse tutamaz beniNe güzel olmuştur rahatlamışındır dimi güven gelir insana ...
çok korkuyordum önce.araştırma yapıyorken tesadüfen buraya girdim yorulmadan 2 gün tüm yorumları okumaya çalıştım.bir anda randevu alıp kendimi hastanede buldum.ameliyat sonrasında acı çekerim diye çok korktum.yine buradaki yorumlarla o korkumu aştım.Ağrım olmamasına rağmen ağrı kesici içiyorum o derece tedirginim.Ama diyorum ya buradaki herkese çok teşekkür ederim .Tecrubeleri insanı cesaretlendiriyor.arkadaşlarım şsşırdı çünkü büyüklüğü belli değildi kamuflem iyiydi ama nereye kadar.bir hafiflik geldi.sürecim şimdilik iyi.İnşaallah çabucak günlük sütyenlere dönerim.şuan tek istediğim şey bu sürecide kazasız belasız atlatmakNe güzel maşallah böylede devam eder sürec inşAllah sende benim gibiydin demekki korku dan yana bak bitti gitti
ben 400gramdan rahatsızmışım.o derece yük hissediyordum.sen nasıl taşıdın o kadarınıKurtulursun merak etme benim 1,5. Kilo alındı toplam göğüslerden
Sorma. 10 yaşında belirginleşti benim çok bozuldu psikolojim.. anlatamam neler çektiğimi hep ağladım insanlar çok dalga geçerdi. Ama bitti çok şükür. Seninde bitmesine çok sevindimben 400gramdan rahatsızmışım.o derece yük hissediyordum.sen nasıl taşıdın o kadarını(
Bana doktor 2_2.5 alırım dedi düşün okadar büyük ultrasonu çeken doktor bikerede nasıl küçülücek nekadar büyük bedenine göre dedi bide beni görseniz minyonum alt taraf incecik üst kocamanben 400gramdan rahatsızmışım.o derece yük hissediyordum.sen nasıl taşıdın o kadarını(
Yolda gidiyorum kadın erkek herkez memelerime bakıyo bide birbirlerine gösteriyolar çünkü okadar abartılı duruyo sırt agrım hiç geçmez zaten daha neler varda yazamıyorum okadar kötüSorma. 10 yaşında belirginleşti benim çok bozuldu psikolojim.. anlatamam neler çektiğimi hep ağladım insanlar çok dalga geçerdi. Ama bitti çok şükür. Seninde bitmesine çok sevindim
Benim agrı sızı umrumda bile degıl şu korkuyu bi yenebilsem evet burası banada cesaret verdi herkez sagolsun sizde ama bu sefer olacak Allah ın izniyle en güzl dekoltelerınız olsun inşAllahçok korkuyordum önce.araştırma yapıyorken tesadüfen buraya girdim yorulmadan 2 gün tüm yorumları okumaya çalıştım.bir anda randevu alıp kendimi hastanede buldum.ameliyat sonrasında acı çekerim diye çok korktum.yine buradaki yorumlarla o korkumu aştım.Ağrım olmamasına rağmen ağrı kesici içiyorum o derece tedirginim.Ama diyorum ya buradaki herkese çok teşekkür ederim .Tecrubeleri insanı cesaretlendiriyor.arkadaşlarım şsşırdı çünkü büyüklüğü belli değildi kamuflem iyiydi ama nereye kadar.bir hafiflik geldi.sürecim şimdilik iyi.İnşaallah çabucak günlük sütyenlere dönerim.şuan tek istediğim şey bu sürecide kazasız belasız atlatmak
Ben gidiyorum lazere ama hormon bozukluğu varsa önce tedavi sonra lazer tedavisini olmazsan fayda etmez lazer inş kurtulursun ennn fıstık olursunHemde nasıl canım.. zindan oldu gençliğim insanların dalga geçip gülmekten. Şimdi lazer yapmam lazım, hormon bozukluğum yüzünden çok tüy var yüzümde falan. Şundan da kurtulsam kimse tutamaz beni
Doktor ilaç verdi ama ilaç iyi değil.. olumsuz konuştu regl olmayacak çocuk olmayacak diye. O kadar ağlıyorum bu yüz sorunu yüzünden, nane kürüne başladım, karınca yapı kullanıyorum. Her sabah alıyorum tüyleri doktor bile şaşırdı. Her iki günde ağda yüzüme. Midem bulanıyor artık bu duruma.Ben gidiyorum lazere ama hormon bozukluğu varsa önce tedavi sonra lazer tedavisini olmazsan fayda etmez lazer inş kurtulursun ennn fıstık olursun
Ne kadar pis insanlar var.. Beni nasıl nasıl gömdüler zamanında. O kadar çok iyi anlıyorum ki seni. Yazmasan bile çok iyi anlıyorum bende geçtim bu yoldan. Ama İnan çok iii olacaksınYolda gidiyorum kadın erkek herkez memelerime bakıyo bide birbirlerine gösteriyolar çünkü okadar abartılı duruyo sırt agrım hiç geçmez zaten daha neler varda yazamıyorum okadar kötü
Başka bi doktor denesen illaki vardır bi çaresiDoktor ilaç verdi ama ilaç iyi değil.. olumsuz konuştu regl olmayacak çocuk olmayacak diye. O kadar ağlıyorum bu yüz sorunu yüzünden, nane kürüne başladım, karınca yapı kullanıyorum. Her sabah alıyorum tüyleri doktor bile şaşırdı. Her iki günde ağda yüzüme. Midem bulanıyor artık bu duruma.
Arkadaşım hap kullandı hormon için çocuk düştü. Vs vs. Hipnoz ve bioenerji seanslarına başlayacağım faydası olur inşallah
İnş çok teşekkür ederim çokkNe kadar pis insanlar var.. Beni nasıl nasıl gömdüler zamanında. O kadar çok iyi anlıyorum ki seni. Yazmasan bile çok iyi anlıyorum bende geçtim bu yoldan. Ama İnan çok iii olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?