- 16 Şubat 2018
- 458
- 797
- 18
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.661
Doktor bile doğru düzgün bişi demiyor canım. Rabbim verir şifasını inanıyorum. Ara ara takip edeceğim burayı bana haber ver durumundanBaşka bi doktor denesen illaki vardır bi çaresiAllah şifa versin inşşş
Amin cnm ..tabiki veririm inş güzel haberlerDoktor bile doğru düzgün bişi demiyor canım. Rabbim verir şifasını inanıyorum. Ara ara takip edeceğim burayı bana haber ver durumundan
Biraz bünye ile alakalı bence burada 2. Ayda normal sutyene geçenler çok ama ben 5. Ayda geçtim medikal korse sutyenle çok daha güvenli hissettim kendimiMerhaba arkadaslar
Tesekkur ederim bilgilendirmeler icin oncelikle
Benim ameliyatim 16 sinda ameliyat sonrasinda iylesme sureci beni endiselendiren ins kolayca gecer
Ameliyat olan arkadaslar normal sutyene ne zaman gectiniz ogrenebilirmiyim
Kesinlikle, benim bir çok medikal sütyenim vardı almıştım, 1 yıl sürdü kendimi güvende hissediyordum. Bünyeye göre değişiyor, teyzem 2 ayda normal sütyen takmıştı, bi tanıdığım 5 ayBiraz bünye ile alakalı bence burada 2. Ayda normal sutyene geçenler çok ama ben 5. Ayda geçtim medikal korse sutyenle çok daha güvenli hissettim kendimi
Aynen şimdi bile ki 1 yıl olacak ağustosta bazen o medikal sutyenleri takıyorum gerçekten çok rahatlarKesinlikle, benim bir çok medikal sütyenim vardı almıştım, 1 yıl sürdü kendimi güvende hissediyordum. Bünyeye göre değişiyor, teyzem 2 ayda normal sütyen takmıştı, bi tanıdığım 5 ay
Hemde çokAynen şimdi bile ki 1 yıl olacak ağustosta bazen o medikal sutyenleri takıyorum gerçekten çok rahatlar
Sabır canım, ama sonuç güzel olacakTeşekkür ederim. Ben sabirsizlardanim sanirim.
Ayy o guzel sutyenleri hemen almak istiyorummm bekleyemiycemm:))Aynen şimdi bile ki 1 yıl olacak ağustosta bazen o medikal sutyenleri takıyorum gerçekten çok rahatlar
Ya ben de bekleyemem okadar 1 buçuk ay dolsun hemen alışverişeAyy o guzel sutyenleri hemen almak istiyorummm bekleyemiycemm:))
Sana söylemiştimBu arada bugun doktora gittim morluklardan dolayı, enjektorle cekti kani, hemotom oluşmuş, hala cok mor ve siş , dua edin banauste dogru morardi hatta umarim bu şişlikten dikisler açılmaz (
Üzülmeyin bende de olmuştu ama doktorunuz enjektöre çektiyse sorun olmaz ben şehir dışında olduğum için o biriken sıvı dikişimi açmıştı ama herşey geçiyor hiç merak etmeyin enfeksiyon olmaması için tahlil edilir olsa da antibiyotik kullanılır sıkmayın caniniziBu arada bugun doktora gittim morluklardan dolayı, enjektorle cekti kani, hemotom oluşmuş, hala cok mor ve siş , dua edin banauste dogru morardi hatta umarim bu şişlikten dikisler açılmaz (
Doktoruna neden bişey yok bişey yok geçecek deyip sana bu kdr zaman kaybettirdiğini sormuşsundur umarım..Sana söylemiştimumarım sertleşip kitle halini almaz .. çok geçmiş olsun
Bu arada bugun doktora gittim morluklardan dolayı, enjektorle cekti kani, hemotom oluşmuş, hala cok mor ve siş , dua edin banauste dogru morardi hatta umarim bu şişlikten dikisler açılmaz (
UmarimSana söylemiştimumarım sertleşip kitle halini almaz .. çok geçmiş olsun
O yine bisey yok diyo ki , olur boyle seyler gececek dedi yineDoktoruna neden bişey yok bişey yok geçecek deyip sana bu kdr zaman kaybettirdiğini sormuşsundur umarım..
İnsallah bir an once duzelir cunku cok canim sıkıldı cidden , tesekkurlerÜzülmeyin bende de olmuştu ama doktorunuz enjektöre çektiyse sorun olmaz ben şehir dışında olduğum için o biriken sıvı dikişimi açmıştı ama herşey geçiyor hiç merak etmeyin enfeksiyon olmaması için tahlil edilir olsa da antibiyotik kullanılır sıkmayın caninizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?