Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba arkadaslar

Tesekkur ederim bilgilendirmeler icin oncelikle
Benim ameliyatim 16 sinda ameliyat sonrasinda iylesme sureci beni endiselendiren ins kolayca gecer
Ameliyat olan arkadaslar normal sutyene ne zaman gectiniz ogrenebilirmiyim

Merhaba arkadaslar

Tesekkur ederim bilgilendirmeler icin oncelikle
Benim ameliyatim 16 sinda ameliyat sonrasinda iylesme sureci beni endiselendiren ins kolayca gecer
Ameliyat olan arkadaslar normal sutyene ne zaman gectiniz ogrenebilirmiyim
Biraz bünye ile alakalı bence burada 2. Ayda normal sutyene geçenler çok ama ben 5. Ayda geçtim medikal korse sutyenle çok daha güvenli hissettim kendimi

Biraz bünye ile alakalı bence burada 2. Ayda normal sutyene geçenler çok ama ben 5. Ayda geçtim medikal korse sutyenle çok daha güvenli hissettim kendimi
Kesinlikle, benim bir çok medikal sütyenim vardı almıştım, 1 yıl sürdü kendimi güvende hissediyordum. Bünyeye göre değişiyor, teyzem 2 ayda normal sütyen takmıştı, bi tanıdığım 5 ay

Kesinlikle, benim bir çok medikal sütyenim vardı almıştım, 1 yıl sürdü kendimi güvende hissediyordum. Bünyeye göre değişiyor, teyzem 2 ayda normal sütyen takmıştı, bi tanıdığım 5 ay
Aynen şimdi bile ki 1 yıl olacak ağustosta bazen o medikal sutyenleri takıyorum gerçekten çok rahatlar

Bu arada bugun doktora gittim morluklardan dolayı, enjektorle cekti kani, hemotom oluşmuş, hala cok mor ve siş , dua edin bana uste dogru morardi hatta umarim bu şişlikten dikisler açılmaz(

Bu arada bugun doktora gittim morluklardan dolayı, enjektorle cekti kani, hemotom oluşmuş, hala cok mor ve siş , dua edin bana uste dogru morardi hatta umarim bu şişlikten dikisler açılmaz(
Üzülmeyin bende de olmuştu ama doktorunuz enjektöre çektiyse sorun olmaz ben şehir dışında olduğum için o biriken sıvı dikişimi açmıştı ama herşey geçiyor hiç merak etmeyin enfeksiyon olmaması için tahlil edilir olsa da antibiyotik kullanılır sıkmayın caninizi

İnsallah bir an once duzelir cunku cok canim sıkıldı cidden , tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…