Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Senin nasil olmustu nasil duzeldi anlatir misin?

Merhabalar

Senin nasil olmustu nasil duzeldi anlatir misin?
Ben yaşadığım yerde ameliyat olmadım bu yüzden 1 ay sonra bir yolculuk yapmam gerekti uçak bir çanta taşıdım bu nedenle içerde birikim olmuş dışardan simsiyah bir çizgi gibi oldu sonra doktoruma da gidip sıvıyı cektiremedigimden dikiş açıldı o sıvı boşaldı vs 1.5 ay dikişlerin tekrar kendiliğinden kapanmasını bekledim allahtan enfeksiyon olmadı sonra geçti iz de fazla kalmadı tabi epey stres yaşadım ama aslında korkulacak birşey degilmis

Benim en buyuk korkum anestezi kaldi 2 gunum stres basladi uyanamazsam diye ben ameliyat gununu aldiktan sonra okumaya basladim cok agrim olur diye korkuyordum bakinca sizlere cok rahatladim umarim kolay gecer

Benim en buyuk korkum anestezi kaldi 2 gunum stres basladi uyanamazsam diye ben ameliyat gununu aldiktan sonra okumaya basladim cok agrim olur diye korkuyordum bakinca sizlere cok rahatladim umarim kolay gecer
Aynısı bendeee işte anestezi korkusu uyanamazsam buna rağmen olucaksın dimi ben olamadım kactım yaaa

Aynısı bendeee işte anestezi korkusu uyanamazsam buna rağmen olucaksın dimi ben olamadım kactım yaaa
Olcam insallah cunku cok sıkıldim surekli kamufle etmekten istedigimi giyememekten okudum senin yazilarinida senin yeni tarih ne zamandi

Olcam insallah cunku cok sıkıldim surekli kamufle etmekten istedigimi giyememekten okudum senin yazilarinida senin yeni tarih ne zamandi
18 mayıs dedi doktor ama 1000 tl hesaba yatır teminat yine kaçarsam diye para yanacak bu yüzden düşünüyorum yaa yine yapamassam

Cok mu agrin oldu sonrasiyla ilgili bilgi verirmisin
Yok tatlim korkutmayim simdi, agri ilk yarim saat oldu sonra hic olmadi, bende cok morluk oldu hematom oldu simdi onunla uğraşıyorum, bu herkeste olan bisey degil merak etme, insan o an yasayinca cok cani sıkılıyor tabi ama bunu yasayan arkadaslar da sagolsunlar destek oldular bana da , velhasıl korkmayin olun gitsin :)

Umarim seninde biran once gecer keyfini surersin tesekkurler

Diyorum gel şu ameliyata sok beni motivasyonun mükemmel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…