- 28 Nisan 2018
- 198
- 163
- 53
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.681
Senin nasil olmustu nasil duzeldi anlatir misin?Üzülmeyin bende de olmuştu ama doktorunuz enjektöre çektiyse sorun olmaz ben şehir dışında olduğum için o biriken sıvı dikişimi açmıştı ama herşey geçiyor hiç merak etmeyin enfeksiyon olmaması için tahlil edilir olsa da antibiyotik kullanılır sıkmayın caninizi
merhaba Tuba, yanitin icin cok tesekkurler. okudum yazini, gecmis olsun.
ben daha cok doktor tavsiyesi kismiyla ilgiliyim aslinda. yani yaptirmaya kesin kararliyim diyebilirim..
Ben 7 yil once oldum bu ameliyati suan 50 yasindayim . keske daha once olsaydim diyorum . sarkik ve yaygindi ve tabiki buyuk . hayat kalitem artti resmen . izler coktan yok sayilabilcek kadar azaldi bu yasima ragmen hala diri duruyor . ameliyat olmadan once cok arastirdim yorumlardan korktum fakat cesaret aldim bir arkadasimdan ve ankarada da oldum ameliyatimi hic bir sorun yasamadim . doktor cok onemli isterseniz ozelden yazabilirim doktor ismi
Lily
Ben yaşadığım yerde ameliyat olmadım bu yüzden 1 ay sonra bir yolculuk yapmam gerekti uçak bir çanta taşıdım bu nedenle içerde birikim olmuş dışardan simsiyah bir çizgi gibi oldu sonra doktoruma da gidip sıvıyı cektiremedigimden dikiş açıldı o sıvı boşaldı vs 1.5 ay dikişlerin tekrar kendiliğinden kapanmasını bekledim allahtan enfeksiyon olmadı sonra geçti iz de fazla kalmadı tabi epey stres yaşadım ama aslında korkulacak birşey degilmisSenin nasil olmustu nasil duzeldi anlatir misin?
Benim en buyuk korkum anestezi kaldi 2 gunum stres basladi uyanamazsam diye ben ameliyat gununu aldiktan sonra okumaya basladim cok agrim olur diye korkuyordum bakinca sizlere cok rahatladim umarim kolay gecerBen yaşadığım yerde ameliyat olmadım bu yüzden 1 ay sonra bir yolculuk yapmam gerekti uçak bir çanta taşıdım bu nedenle içerde birikim olmuş dışardan simsiyah bir çizgi gibi oldu sonra doktoruma da gidip sıvıyı cektiremedigimden dikiş açıldı o sıvı boşaldı vs 1.5 ay dikişlerin tekrar kendiliğinden kapanmasını bekledim allahtan enfeksiyon olmadı sonra geçti iz de fazla kalmadı tabi epey stres yaşadım ama aslında korkulacak birşey degilmis
Ben heecan ve korkudan kaçtım ameliyata dakikalar kala sen yapma sakın:)))Ins canim ya cok heycanliyim kurtulcam diye herkese cok gecmis olsun
O cesaret banada lazımMerhabalar
Aynısı bendeee işte anestezi korkusu uyanamazsam buna rağmen olucaksın dimi ben olamadım kactım yaaaBenim en buyuk korkum anestezi kaldi 2 gunum stres basladi uyanamazsam diye ben ameliyat gununu aldiktan sonra okumaya basladim cok agrim olur diye korkuyordum bakinca sizlere cok rahatladim umarim kolay gecer
Olcam insallah cunku cok sıkıldim surekli kamufle etmekten istedigimi giyememekten okudum senin yazilarinida senin yeni tarih ne zamandiAynısı bendeee işte anestezi korkusu uyanamazsam buna rağmen olucaksın dimi ben olamadım kactım yaaa
Bence uyuyup uyanmak en kolay kismi, sonrasi daha zor geldi banaBenim en buyuk korkum anestezi kaldi 2 gunum stres basladi uyanamazsam diye ben ameliyat gununu aldiktan sonra okumaya basladim cok agrim olur diye korkuyordum bakinca sizlere cok rahatladim umarim kolay gecer
Cok mu agrin oldu sonrasiyla ilgili bilgi verirmisinBence uyuyup uyanmak en kolay kismi, sonrasi daha zor geldi bana
18 mayıs dedi doktor ama 1000 tl hesaba yatır teminat yine kaçarsam diye para yanacak bu yüzden düşünüyorum yaa yine yapamassamOlcam insallah cunku cok sıkıldim surekli kamufle etmekten istedigimi giyememekten okudum senin yazilarinida senin yeni tarih ne zamandi
Yok tatlim korkutmayim simdi, agri ilk yarim saat oldu sonra hic olmadi, bende cok morluk oldu hematom oldu simdi onunla uğraşıyorum, bu herkeste olan bisey degil merak etme, insan o an yasayinca cok cani sıkılıyor tabi ama bunu yasayan arkadaslar da sagolsunlar destek oldular bana da , velhasıl korkmayin olun gitsin :)Cok mu agrin oldu sonrasiyla ilgili bilgi verirmisin
Umarim seninde biran once gecer keyfini surersin tesekkurlerYok tatlim korkutmayim simdi, agri ilk yarim saat oldu sonra hic olmadi, bende cok morluk oldu hematom oldu simdi onunla uğraşıyorum, bu herkeste olan bisey degil merak etme, insan o an yasayinca cok cani sıkılıyor tabi ama bunu yasayan arkadaslar da sagolsunlar destek oldular bana da , velhasıl korkmayin olun gitsin :)
Ben ol kurtul derim 1000 tl yi yatirinca caymazsin bence18 mayıs dedi doktor ama 1000 tl hesaba yatır teminat yine kaçarsam diye para yanacak bu yüzden düşünüyorum yaa yine yapamassam
Diyorum gel şu ameliyata sok beni motivasyonun mükemmel :)Yok tatlim korkutmayim simdi, agri ilk yarim saat oldu sonra hic olmadi, bende cok morluk oldu hematom oldu simdi onunla uğraşıyorum, bu herkeste olan bisey degil merak etme, insan o an yasayinca cok cani sıkılıyor tabi ama bunu yasayan arkadaslar da sagolsunlar destek oldular bana da , velhasıl korkmayin olun gitsin :)
Hangi sehirdesiniz18 mayıs dedi doktor ama 1000 tl hesaba yatır teminat yine kaçarsam diye para yanacak bu yüzden düşünüyorum yaa yine yapamassam
Tereddütlüyüm yada bu konuyu ömür boyu kapatıcam napıyım düşün düşün offf gerçekten kötüBen ol kurtul derim 1000 tl yi yatirinca caymazsin bence
İstanbul bahçelievlerdeyimHangi sehirdesiniz
Kacacagini hissedersem valla atlayip gelecegim bu sefer :) en kotu telefonlasalim şekerimDiyorum gel şu ameliyata sok beni motivasyonun mükemmel :)
Bence bu kadar dusunme dusundukce vazgecersin sen sonrasini dusunup rahatlat kendini bence saglik problemin kalkcak ortadan ozguvenin artcak vs vsTereddütlüyüm yada bu konuyu ömür boyu kapatıcam napıyım düşün düşün offf gerçekten kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?