- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.701
Evet süper düşündükçe ama pank atak agır basıyoBence bu kadar dusunme dusundukce vazgecersin sen sonrasini dusunup rahatlat kendini bence saglik problemin kalkcak ortadan ozguvenin artcak vs vs
Mesaj attımKacacagini hissedersem valla atlayip gelecegim bu sefer :) en kotu telefonlasalim şekerim
Benim de 1.5 kg alındı özgüvenin geldi ya artık yürürken dimdik yürüyorum kalburun gitti çünkü saklayacak bir şey yokNe güzel olmuştur rahatlamışındır dimi güven gelir insana ...
Şu hayatta kendime yapacağım ennn güzel en istediğim şey olacaktıBenim de 1.5 kg alındı özgüvenin geldi ya artık yürürken dimdik yürüyorum kalburun gitti çünkü saklayacak bir şey yok
Şu hayatta kendime yapacağım ennn güzel en istediğim şey olacaktı
Gecmis olsun sizede anltalyadayim bende egitim ve arastirmaya gittim once muayene oldum bir doktora once kanser hastalari onceligimiz dedi ayrica nerdeyse ozelle ayni ucreti istiyorlardi bende ozelle gorusup orda olmaya karar verdim ins carsamba gunu kurtulacagimevet arkadaşlar 2 yil önce bu gruba yazmistim ve aradan 2 yil gecti oncelikle basimdan geceleri size tek tek yazacağım insallah faydali olur
Benim çocukluğumdan beri büyük ve sarkık göğüslerim vardi surekli beni rahatsiz ediyordu giydiğim yakışmıyor sirt omuz argilarim vardi hele kizimi dogurduktan sonra iyice büyüdüler ve bende en sonunda küçültme ameliyati ile ilgili arastirmalar yapmaya karar verdim 2016 mart ayinda ilk olarak Antalya Ataturk Devlet Hastahanesine gittim muayene olmak icin ama doktora durumu anlattığımda beni muayne bile etmedi bizim bu ameliyata ayiracak vaktimiz falan yok dedi kisacasi basindan sagdi beni bu beni cok üzmüştü ama pes etmedim çünkü bir kere duymustum meme ölçülerin belli bir büyüklükte ise devlet karşılıyordu ve benimde buna ihtiyacim vardi maddi olarakda özele gidecek param yoktu 10 gün sonra Antalya Eğitim Araştırma hastanesine randevu aldim ve gittim durumu anlattim beni muayne ettiler tahlil verdiler ameliyatla ilgili kisa bilgilendirme yaptilar ve devletin karsilamasi icin 3 plastik cerrahin evet büyük demesi lazim dedi eger büyük degil derlersede belli bir ücret karsiliginda yine yapariz dedi ve yaklasik 1.5 2 yilda anca sira geleceğini oncelikli olarak kanser hastalari yaniklar ve kaza vakkalarin oldugu söylediler bende sevinmistim bir umut vardi artik onca yil bekledim 2 yil daha beklerim dedim bu sure zarfinda vermis olduklari bütün tahlilleri yaptirdim ve 2 yil gecti beni ne yazikki hastaneden aramadılar. En son ögrendigim doktorumun özel bir hastaneye gectigini geçen 2 yil icerisinde maddi olarak daha iyi olduğum icin artik özel hastane arayisina basladim hem doktor hemde ameliyat fiyati onemliyli bu arada plastik cerrahlarin muayne ucretleride cok ucuk telefonla konuştuğumuzda çoğu hastahane fiyat vermiyor muayne olmaniz lazim doktor belirliyor fiyatı diyor. minumum muayne fiyatları 100 tlden başlıyor sirf fiyat almak icin 10 doktor gezsem 1000 tl sadece ameliyat fiyati almak icin muayne ücreti ödeyecektim ve bu parayı vermeye niyetim yoktu. Bu arada ücretsiz muayne eden telefonda ortalama fiyat veren hastaneler klinikler vardi bende onlardan yana kullandim hakkimi Nisan ayinin son haftasi ilk muayne icin gittim doktorum gayet anlayisli gayet kibardi beni muayne etti ameliyat ile ilgili bilgilendirme yapti daha once cok arastirma yaptigim icin basima geleceklerden haberim vardi ve acikcasi cok fazla dinlemedim bir an once olmak istedim doktoruma kismen karar vermistim o gün ameliyat icin 10 mayis tarihinde kesin olmamakla birlikte adimi yazdirmistim calistigim icin is yerimi ayarlamam lazimdi ve bu süre zarfinda doktorumla ilgili bilgi edinmeye basladim 2 gün sonra kesin olarak ameliyat olacağımı arayarak bildirdim.
Bu sefer hersey tamamdi ama ben korkuyordum daha önce hic anestezi almamistim bayılmamıştım sigara kullaniyordum ameliyatta sırt üstü yatmam lazim ben hic sirt üstü yatan biri degilim kronik geniz akintim vardi nefes alamamaktan uyanamamaktan korkuyordum. Bütün bunlarin uzerine regl oldum.Hastaneyi aradim durumu anlattim ameliyat gününde regl son günü olacakti sikinti olmayacağını söylediler geniz akintim icin anestesi doktoru ile görüşüldü hic bir sekilde ilac icmem söylenmiş bende onlari dinledim.
sigara ictigimi muayene sirasinda söylemiştim 2 gunde 1 paket doktorum azaltmami soyledi bende artik günde adet koydum kendime oyle icmeye karar verdim gunde 5 6 max son 4 gun hic sigara icmedim ve nihayet 10 mayis geldi ama ben cok korkuyordum hemsirelere durumu anlattim ameliyathaneyi gormek istemiyorum beni oda da bayiltin dedim onlarda anlayisla karsiladilar odaya alindim yatis islemlerim yapildi imzalar atildi ilk odaya girdim damar yolum acildi ve ameliyat önlüğünü giydim doktorum geldi cizimlerimi yapti yaklasik odada ameliyat hazirligim 30 45 dk arasi sürdü doktorum cizimlerini bitirdi ve hastayı hizlica ameliyathaneye indirelim dedi ben iyice korktum hemsire geldi damar yolundan bi ilac yapti ve 5 dk sonra hem kendimdeyim hem degilim ameliyathaneye indik ordaki hemsire beni teslim aldi ve ameliyathaneyi görmek istemiyor dedi sedyeye yattim bir ilac daha verdiler ve ben hic birsey görmeden ameliyata alindim ameliyatim yaklasik 4 saat sürdü 4 saatin sonunda artik uyanmam lazimdi ve inanin 15 dk icerisinde icerdeki seslerden dolayi uyandim canimin yandigini söylemisim ilk ameliyathanede antibiyotik ve agri kesici ignelerim yapilmis yari ayik yari baygin 2 tane dren ile odaya alindim ilk 30 dk cok üşüdüm midem cok bulandi ve hemen kustum ne yazikki narkozun etkisiyle hemen bulanti icin igne yapildi iyikide kusmuşum ayilmam kisa sürdü ameliyattan 3 saat sonra ilk su icmekle basladim sonra sadece çorba verdiler ve artik ayaga kalkma zamanim gelmisti eşim ve hemsire yardimiyla ayaga kaltim ilk 1 dk icinde yüzümde batma sesler cok derinden gelemeye migdem tekrar bulanmaya basladi inanilmaz terledim ve ates basti yine kustum ve tansiyonum cok kötüydü baygın bir sekilde 30 dk falan yattim sonra tekrar denedim bu sefer başardım artik rahat kalkıyordum gece doktorum durumuma bakmak icin geldi beni ameliyatla ilgili tekrar bilgilendirdi ve sonrasinda gece hic agrim olmadi ameliyat bitiminde verdikleri agri kesici beni sabaha kadar idare etti .
Sabah saat 8 de tekrar doktorum geldi drenlerime bakti ve drenlerimi cikardi ordaki yerlere krem sürdü ve kapati sonkez hastanede antibiyotik agri kesici serum verildi ve sabah 9 da taburcu oldum .Suan ameliyatimin 4 günü ve agrim yok sadece batma yanma kasinma oluyor. Banyomu yaptim.Göğüslerim ile ilgili sıkıntım yok ama sirt üstü yatmaktan sirtim ve boynum cok agriyo doktorumla görüştüm 5 gune kadar gececek dedi. inanin kiyafet giyerken sadece göğüs kisminda darlik gerilme olayi kaydoldu inanin dün gömlek giydim hayalimdi yillardir. daha yeni oldugu icin meme seklim ve boyutu bu haliyle bile super morluklarim var ins kisa surede geçecek cuma günü kontrolüm var. ins doktorumda iyi seyler söyler . Korkulacak bisey yok kesinlikle bu görüntüye değer.Saglicakla kalin
Ins hersey istedigin gibi olur canım sana ozelden yazmak istedim ama nasil yazıldığını bulamadimGecmis olsun sizede anltalyadayim bende egitim ve arastirmaya gittim once muayene oldum bir doktora once kanser hastalari onceligimiz dedi ayrica nerdeyse ozelle ayni ucreti istiyorlardi bende ozelle gorusup orda olmaya karar verdim ins carsamba gunu kurtulacagim
Ben ozelden mesaj attim ordan yazabilirsinizIns hersey istedigin gibi olur canım sana ozelden yazmak istedim ama nasil yazıldığını bulamadim
Çokkk geçmiş olsun sabrın ve azmin karşılığını almışsın sıkıntısız iyileşme sürecin olsun inşşş seninle aynı durumdayım memelerden yana ama fark devlette tanıdıklarım çok ameliyat hemen olabilirım ama ben daha özenli olsın diye paramıda hazırladın özelde olmak için senelerce korktum ertelwdım tam karar verdim artık bıktım ve psikolojmde bozuldu herşey tamamdı tam çizim yapulıp inicektim ameliyata kaçtım hadtaneden bir hafta önce doktora durımu izah ettik panık atagım var vs ...18 mayıs gun verdi ama hala korku çokkkk atamıyorum napıcamıda bilmiyorum bide son zamanlarda artık dışarıda çıkmıyorum hiçbişey yapmak gelmiyo içimden herkez çok değiştin saldın kendini falan diyolar galiba özgüvende gittievet arkadaşlar 2 yil önce bu gruba yazmistim ve aradan 2 yil gecti oncelikle basimdan geceleri size tek tek yazacağım insallah faydali olur
Benim çocukluğumdan beri büyük ve sarkık göğüslerim vardi surekli beni rahatsiz ediyordu giydiğim yakışmıyor sirt omuz argilarim vardi hele kizimi dogurduktan sonra iyice büyüdüler ve bende en sonunda küçültme ameliyati ile ilgili arastirmalar yapmaya karar verdim 2016 mart ayinda ilk olarak Antalya Ataturk Devlet Hastahanesine gittim muayene olmak icin ama doktora durumu anlattığımda beni muayne bile etmedi bizim bu ameliyata ayiracak vaktimiz falan yok dedi kisacasi basindan sagdi beni bu beni cok üzmüştü ama pes etmedim çünkü bir kere duymustum meme ölçülerin belli bir büyüklükte ise devlet karşılıyordu ve benimde buna ihtiyacim vardi maddi olarakda özele gidecek param yoktu 10 gün sonra Antalya Eğitim Araştırma hastanesine randevu aldim ve gittim durumu anlattim beni muayne ettiler tahlil verdiler ameliyatla ilgili kisa bilgilendirme yaptilar ve devletin karsilamasi icin 3 plastik cerrahin evet büyük demesi lazim dedi eger büyük degil derlersede belli bir ücret karsiliginda yine yapariz dedi ve yaklasik 1.5 2 yilda anca sira geleceğini oncelikli olarak kanser hastalari yaniklar ve kaza vakkalarin oldugu söylediler bende sevinmistim bir umut vardi artik onca yil bekledim 2 yil daha beklerim dedim bu sure zarfinda vermis olduklari bütün tahlilleri yaptirdim ve 2 yil gecti beni ne yazikki hastaneden aramadılar. En son ögrendigim doktorumun özel bir hastaneye gectigini geçen 2 yil icerisinde maddi olarak daha iyi olduğum icin artik özel hastane arayisina basladim hem doktor hemde ameliyat fiyati onemliyli bu arada plastik cerrahlarin muayne ucretleride cok ucuk telefonla konuştuğumuzda çoğu hastahane fiyat vermiyor muayne olmaniz lazim doktor belirliyor fiyatı diyor. minumum muayne fiyatları 100 tlden başlıyor sirf fiyat almak icin 10 doktor gezsem 1000 tl sadece ameliyat fiyati almak icin muayne ücreti ödeyecektim ve bu parayı vermeye niyetim yoktu. Bu arada ücretsiz muayne eden telefonda ortalama fiyat veren hastaneler klinikler vardi bende onlardan yana kullandim hakkimi Nisan ayinin son haftasi ilk muayne icin gittim doktorum gayet anlayisli gayet kibardi beni muayne etti ameliyat ile ilgili bilgilendirme yapti daha once cok arastirma yaptigim icin basima geleceklerden haberim vardi ve acikcasi cok fazla dinlemedim bir an once olmak istedim doktoruma kismen karar vermistim o gün ameliyat icin 10 mayis tarihinde kesin olmamakla birlikte adimi yazdirmistim calistigim icin is yerimi ayarlamam lazimdi ve bu süre zarfinda doktorumla ilgili bilgi edinmeye basladim 2 gün sonra kesin olarak ameliyat olacağımı arayarak bildirdim.
Bu sefer hersey tamamdi ama ben korkuyordum daha önce hic anestezi almamistim bayılmamıştım sigara kullaniyordum ameliyatta sırt üstü yatmam lazim ben hic sirt üstü yatan biri degilim kronik geniz akintim vardi nefes alamamaktan uyanamamaktan korkuyordum. Bütün bunlarin uzerine regl oldum.Hastaneyi aradim durumu anlattim ameliyat gününde regl son günü olacakti sikinti olmayacağını söylediler geniz akintim icin anestesi doktoru ile görüşüldü hic bir sekilde ilac icmem söylenmiş bende onlari dinledim.
sigara ictigimi muayene sirasinda söylemiştim 2 gunde 1 paket doktorum azaltmami soyledi bende artik günde adet koydum kendime oyle icmeye karar verdim gunde 5 6 max son 4 gun hic sigara icmedim ve nihayet 10 mayis geldi ama ben cok korkuyordum hemsirelere durumu anlattim ameliyathaneyi gormek istemiyorum beni oda da bayiltin dedim onlarda anlayisla karsiladilar odaya alindim yatis islemlerim yapildi imzalar atildi ilk odaya girdim damar yolum acildi ve ameliyat önlüğünü giydim doktorum geldi cizimlerimi yapti yaklasik odada ameliyat hazirligim 30 45 dk arasi sürdü doktorum cizimlerini bitirdi ve hastayı hizlica ameliyathaneye indirelim dedi ben iyice korktum hemsire geldi damar yolundan bi ilac yapti ve 5 dk sonra hem kendimdeyim hem degilim ameliyathaneye indik ordaki hemsire beni teslim aldi ve ameliyathaneyi görmek istemiyor dedi sedyeye yattim bir ilac daha verdiler ve ben hic birsey görmeden ameliyata alindim ameliyatim yaklasik 4 saat sürdü 4 saatin sonunda artik uyanmam lazimdi ve inanin 15 dk icerisinde icerdeki seslerden dolayi uyandim canimin yandigini söylemisim ilk ameliyathanede antibiyotik ve agri kesici ignelerim yapilmis yari ayik yari baygin 2 tane dren ile odaya alindim ilk 30 dk cok üşüdüm midem cok bulandi ve hemen kustum ne yazikki narkozun etkisiyle hemen bulanti icin igne yapildi iyikide kusmuşum ayilmam kisa sürdü ameliyattan 3 saat sonra ilk su icmekle basladim sonra sadece çorba verdiler ve artik ayaga kalkma zamanim gelmisti eşim ve hemsire yardimiyla ayaga kaltim ilk 1 dk icinde yüzümde batma sesler cok derinden gelemeye migdem tekrar bulanmaya basladi inanilmaz terledim ve ates basti yine kustum ve tansiyonum cok kötüydü baygın bir sekilde 30 dk falan yattim sonra tekrar denedim bu sefer başardım artik rahat kalkıyordum gece doktorum durumuma bakmak icin geldi beni ameliyatla ilgili tekrar bilgilendirdi ve sonrasinda gece hic agrim olmadi ameliyat bitiminde verdikleri agri kesici beni sabaha kadar idare etti .
Sabah saat 8 de tekrar doktorum geldi drenlerime bakti ve drenlerimi cikardi ordaki yerlere krem sürdü ve kapati sonkez hastanede antibiyotik agri kesici serum verildi ve sabah 9 da taburcu oldum .Suan ameliyatimin 4 günü ve agrim yok sadece batma yanma kasinma oluyor. Banyomu yaptim.Göğüslerim ile ilgili sıkıntım yok ama sirt üstü yatmaktan sirtim ve boynum cok agriyo doktorumla görüştüm 5 gune kadar gececek dedi. inanin kiyafet giyerken sadece göğüs kisminda darlik gerilme olayi kaydoldu inanin dün gömlek giydim hayalimdi yillardir. daha yeni oldugu icin meme seklim ve boyutu bu haliyle bile super morluklarim var ins kisa surede geçecek cuma günü kontrolüm var. ins doktorumda iyi seyler söyler . Korkulacak bisey yok kesinlikle bu görüntüye değer.Saglicakla kalin
inan seni cok iyi anlayabiliyorum panik atak olduğun icin sen kalbine hükmedemiyecek nefes alamicakmis gibi kalp krizi gecirecegini düşünebilirsin ben 15 gun boyunca bu sekildeydim benimde tasikardim var ama sonra anestezi ile ilgili makaleler okudum netten ordaki anestezi doktorları kalp hastalarına bile bunu yapabiliyorlarsa bana yaparlar dedim ve sende doktorun ile görüş odada seni sakinlestirsinler inan ise yariyo güzel haberlerini bekliyorumÇokkk geçmiş olsun sabrın ve azmin karşılığını almışsın sıkıntısız iyileşme sürecin olsun inşşş seninle aynı durumdayım memelerden yana ama fark devlette tanıdıklarım çok ameliyat hemen olabilirım ama ben daha özenli olsın diye paramıda hazırladın özelde olmak için senelerce korktum ertelwdım tam karar verdim artık bıktım ve psikolojmde bozuldu herşey tamamdı tam çizim yapulıp inicektim ameliyata kaçtım hadtaneden bir hafta önce doktora durımu izah ettik panık atagım var vs ...18 mayıs gun verdi ama hala korku çokkkk atamıyorum napıcamıda bilmiyorum bide son zamanlarda artık dışarıda çıkmıyorum hiçbişey yapmak gelmiyo içimden herkez çok değiştin saldın kendini falan diyolar galiba özgüvende gitti(( çokk olmak isteyip olamıyorum şu nalet düşünceler beynimi kemiriyo (((
İnş canım inşş çok isteyipte yapamamak dahada bunalttı beniinan seni cok iyi anlayabiliyorum panik atak olduğun icin sen kalbine hükmedemiyecek nefes alamicakmis gibi kalp krizi gecirecegini düşünebilirsin ben 15 gun boyunca bu sekildeydim benimde tasikardim var ama sonra anestezi ile ilgili makaleler okudum netten ordaki anestezi doktorları kalp hastalarına bile bunu yapabiliyorlarsa bana yaparlar dedim ve sende doktorun ile görüş odada seni sakinlestirsinler inan ise yariyo güzel haberlerini bekliyorum
Keşke hepiniz ameliyat günü yanımda olsanızKızlar ben o kadar çektim ki, tepem attı karar verdim bi gecede ve gittim kontröle, doktor ameliyat 1 ay sonra olsun dediği halde hayır haftaya dedim ve oldum. Kesşke daha önce yaptırsaydım dedim, çok çektim 10 yaşında belirgin göğüsler de regl gelmsi çocuk ruhumu bozdu. Çok dalga geçildi, okula ağlayarak gittim uzun yillar. Benden size sonsuz destek yapın, doğru iyi bir hastane doktor gerisi kolay, bazılarının ameliyatı zor geçiyor bilirim. Ama adımı attın bi oh çekin. Benden sonra 3 arkadaşım da ameliyat oldu
Burdan destek oluruzKeşke hepiniz ameliyat günü yanımda olsanız
Tahmin edebiliyorum zor surecler ins herkes icin kolay gecen bir surec olurKızlar ben o kadar çektim ki, tepem attı karar verdim bi gecede ve gittim kontröle, doktor ameliyat 1 ay sonra olsun dediği halde hayır haftaya dedim ve oldum. Kesşke daha önce yaptırsaydım dedim, çok çektim 10 yaşında belirgin göğüsler de regl gelmsi çocuk ruhumu bozdu. Çok dalga geçildi, okula ağlayarak gittim uzun yillar. Benden size sonsuz destek yapın, doğru iyi bir hastane doktor gerisi kolay, bazılarının ameliyatı zor geçiyor bilirim. Ama adımı attın bi oh çekin. Benden sonra 3 arkadaşım da ameliyat oldu
Bende bu kafa varken olmaz hiçbişey doktor bile anladı demekki yapamıcamı tekrar 1000 tl garanti istediBurdan destek oluruzmerak etme herşey güzel olacak
Yaparsin sadece sabah ilk seni almasi bekletmemesi lazim doktorla onu konus senBende bu kafa varken olmaz hiçbişey doktor bile anladı demekki yapamıcamı tekrar 1000 tl garanti istedi((
Bu sefer öyle yapıcakmış ... İnşYaparsin sadece sabah ilk seni almasi bekletmemesi lazim doktorla onu konus sen
sen ne zaman ameliyat olacaksin canim korkma eminim başaracaksın hangi sehirdesinBu sefer öyle yapıcakmış ... İnş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?