- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.741
Çok çok doğru herşey bende bitiyor ..şöyle bi örnek veriyim yaşadığım bikaç sene işaç korkusundan agzıma tek bir agrı kesici içmedim hatta özel bi hastaneye yattım bu korkuyu yenmek adına onca parada verdik orası ayrı bi konu psikolog psikiyatri uğraşıları bir hafta kesinlikle veremediler en son imza ver zorla verelim dediler bizde kalbul etmedik biraz zaman geçti evde tekim cuma ezan okunuyo aldım elime mide koruyucu hapını dediğin gibi herşey sende serap iç yen şu korkuyu dedim içtim yendim yani düşünce bozukluğu olan zaman zaman bi insanım bununda bi formülü olmalı geç olmadan bi anda olup bitmeli herşey ..Bol bol yeşil çay içiyorum.diyete de başladım 2 kiloda verdim .memeler gidince göbek derdine düşüyorsun varsa.şuan tamamen diyet odaklıyım.memeler öyle ya da böyle iyi olacak.benim bulunduğum yer mahrumiyet bölgesi.taburcu olduktan sonra 5 saat araba kullanıp evime geldim bir de.komşum ebe.ona gösterdim dün gayet temizmiş.enfeksiyon vs hiç bir şey yok.hafif morluk var o kadarı da olsun.o narkozu bir yesen gerisi kolay.Başladığın işi bitirmeyi dene istersen.başka hastane başka dr sen kendini hazırlamazsan kar etmez.ben tez canlıyım her şeyde.ameliyat olacam dedim 3 gün sonra masada kendini hazırla srpsgr her şey sende bitiyor çünkü
Yesil cay ameliyat sonrası zararli degil mi?Bol bol yeşil çay içiyorum.diyete de başladım 2 kiloda verdim .memeler gidince göbek derdine düşüyorsun varsa.şuan tamamen diyet odaklıyım.memeler öyle ya da böyle iyi olacak.benim bulunduğum yer mahrumiyet bölgesi.taburcu olduktan sonra 5 saat araba kullanıp evime geldim bir de.komşum ebe.ona gösterdim dün gayet temizmiş.enfeksiyon vs hiç bir şey yok.hafif morluk var o kadarı da olsun.o narkozu bir yesen gerisi kolay.Başladığın işi bitirmeyi dene istersen.başka hastane başka dr sen kendini hazırlamazsan kar etmez.ben tez canlıyım her şeyde.ameliyat olacam dedim 3 gün sonra masada kendini hazırla srpsgr her şey sende bitiyor çünkü
Çok geçmiş olsun ..Yaklaşık 4 sene oldu bıraktım bende bütün umudumuda hevesimide yitirdim galiba ömğr boyu bu yüklerle yaşıcam benYazılanları okudum 17 Nisa’nda ameliyat oldum 1 yaşında kızım var sadece 1 hafta annem yanımdaydı geçen hafta yani Mayıs’ın ilk haftasında evimi baştan aşağı bahar temizliği yaptım tek başıma sigara bu konuda en büyük düşman hayatımda hiç sigara kullanmadım ve şu an izlerim yok denecek kadar az doktor da zaten bu kadar hızlı iyileşmemi buna bağlıyor korkmayın ve bir an önce olun aradan çıksın
Hayır hayır hiç umudunuzu yitirmeyin 18 Mayıs akşamı yazışacağız sizinle iyi ki oldum diyeceksiniz bayramda yeni cicilerinizi giyeceksinizÇok geçmiş olsun ..Yaklaşık 4 sene oldu bıraktım bende bütün umudumuda hevesimide yitirdim galiba ömğr boyu bu yüklerle yaşıcam ben
Kismetse yarin sabah giriyorum ben cikinca yazarim hemen sana cumada hayorlisi ile girip cikarsin sende o zaman kadarkonusuruz zatenÇok geçmiş olsun ..Yaklaşık 4 sene oldu bıraktım bende bütün umudumuda hevesimide yitirdim galiba ömğr boyu bu yüklerle yaşıcam ben
İnşAllah canım inşAllahHayır hayır hiç umudunuzu yitirmeyin 18 Mayıs akşamı yazışacağız sizinle iyi ki oldum diyeceksiniz bayramda yeni cicilerinizi giyeceksiniz
Ne güzel inş darısı banaisteyen arkadaşlar hiç korkmayın 26 yaşımda yaptrıdım keşke daha önce yaptrısaydım ne adam akıllı kına kıyafeti ne gelinlik bulabildim sanki omuzlarımdan yük aldılar o kadar mutluyum ve izlerim şuan yok denecek kadar az
Çokkkk geçmiş olsun şimdiden agrısız inş dualarım seninleKismetse yarin sabah giriyorum ben cikinca yazarim hemen sana cumada hayorlisi ile girip cikarsin sende o zaman kadarkonusuruz zaten
Sagol canim ins sende atlatcaksin bu kez olcak ben inaniyorum sanaÇokkkk geçmiş olsun şimdiden agrısız inş dualarım seninle
Benim bi bilgim yok ama yarin doktoruma bir sorim bende normaldede hergun 1 fincan icerim cunku uazarim sanadaYeşil çay ödem atıyor diye içiyorum zararlı mı ki
İnşAllah canım inşAllahSagol canim ins sende atlatcaksin bu kez olcak ben inaniyorum sana
Bana ameliyattan 10 gun once yesil cay aspirin ve hatta tum bitki çaylarını icmememi soyledi doktorum, kan sulandırıcı ozelliklerinden dolayı. Ameliyat sonrasi da yine bu ozelliginden dolayı icilmemeli bi sure diye düşünüyorumBenim bi bilgim yok ama yarin doktoruma bir sorim bende normaldede hergun 1 fincan icerim cunku uazarim sanada
Haberlerini bekliyoruz, simdiden gecmis olsun tatlimKismetse yarin sabah giriyorum ben cikinca yazarim hemen sana cumada hayorlisi ile girip cikarsin sende o zaman kadarkonusuruz zaten
Benimde yarın bi sürprizim olacak size :) boş durmuyorum tabiki pes etmek yokHaberlerini bekliyoruz, simdiden gecmis olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?