Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok güzel demişsin bu sıkıntıyı veren çözümüde verdi evet bu sözü unutmucam hiç ...!

Evet bugün anestezi prof.zafer doganla güzelll bi moral veren sohbetimiz oldu yarında tamer beyle gün kararı verip en kısa zamanda aranızdayım canımmnn kesin nettt ...
Bak demiştim sana :)) anestezi doktorunun tavrı çok belirleyici oluyor. Çok sevindim senin adına. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşallah :))

Bak demiştim sana :)) anestezi doktorunun tavrı çok belirleyici oluyor. Çok sevindim senin adına. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşallah :))
Benin gibi biraz kurgulu kişiler için evet çok önemli olduğunu bugün daha iyi anladım ve dedim kendimi önce Allah a sonra siZe teslim edebilirim:))) moral motive bunlar önmli ..! Güzel haberler yakın :) iyi geceler teşekkür ediyorum desteğin için..

Dikişlerinin düşmesi ve morlukların geçmesi kaç haftada gerçekleşiyor.sanırım çok sabırsızım bugün 9.gün

Slm kızlar bugünde doktorla görüşmeye gittim yeni hastane yeni doktor veee salı günü saat 13:00 ameliyat Allah ın izniyle birde sütyeni ben alıcakmışım nerden nasıl alıcam bu konuda yardımınıza ihtiyacım var doktorun gösterdiği yarım atlet gibi bişeydi . bundan alabilirsin dedide bedenlimi nasıl bilemedim :)

super cok sevindim canim ins biran once kurtulursun fazlaliklardan ben hastaneden tedarik etmistim medical sütyen taktilar antibakteriyel ozelligi varmis

super cok sevindim canim ins biran once kurtulursun fazlaliklardan ben hastaneden tedarik etmistim medical sütyen taktilar antibakteriyel ozelligi varmis
Teşekkür ederim canım önceki doktor ben vericem demişti ama bu sefer kendim alıcakmışım yanı medikalcilerden medikal sütyen diyemi alıcam aceba ..

Teşekkür ederim canım önceki doktor ben vericem demişti ama bu sefer kendim alıcakmışım yanı medikalcilerden medikal sütyen diyemi alıcam aceba ..

Hadi bu sefer olsun artik Sero , inan bana hic sorun yasamayacaksin. Sutyeni medikal dükkanlardan bulursun bence, hastane civarlarındaki medikallere git kesin vardir

Hadi bu sefer olsun artik Sero , inan bana hic sorun yasamayacaksin. Sutyeni medikal dükkanlardan bulursun bence, hastane civarlarındaki medikallere git kesin vardir
İnşAllah canım güzel haberi vericem ..salı 13;00 -17:00 arası sesim çıkmassa bilinki oldum ameliyatı :) zaten kendime geldimde hemen yazarım inş olucak bu sefer anestezime çok güvendim ..

İnşAllah canım güzel haberi vericem ..salı 13;00 -17:00 arası sesim çıkmassa bilinki oldum ameliyatı :) zaten kendime geldimde hemen yazarım inş olucak bu sefer anestezime çok güvendim ..

Canım benim cok sevindim.. güzel haberlerini bekliyorum.bende pazartesi tahlil yaptırıyorum.buyuk güne az kaldı:)

Canim hayirl olsun benim doktorum ayyildizdan ameliyat sonrasi sutyen aldirdi bugun de takti cok rahat bilgin olsun

evet kızlar bugün ameliyat olali 1 hafta oldu ve ilk kontrolüme gittim doktorum hersey gayet yolunda odemlerin baya hizli inmis 2 hafta sonrasina tekrar konrtol verdi iyilestirici bantlarini alcaz o zamana kadar duracak banyodan sonra düşerse kendi düşsün pazartesi is basi yapiyorum ins hepimiz biran once iyilesir normal yasantimiza döneriz

Çok güzel daha daha iyi ol inş canım herkez sorunsuz sıkıntısız kurtulsun yüklerinden inş dualrım sizlerle beni heyecan sardı yine :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…