- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.781
Bu halinden kötü olmayacağı kesin canım ..hafiflemişsindir ne güzelbence cok guzel olacak benimde toplada 1 kg alındı ama ben o kadar alinacagini tahmin etmiyordum doktor 1 kg diyince şaşırdım
Çok güzel demişsin bu sıkıntıyı veren çözümüde verdi evet bu sözü unutmucam hiç ...!Anestezi risk evet ameliyat da bir risk hatta yasamak risk aslinda . normal bir gunde apandisim patladigi icin yetisemeseydim ölürdüm evet. Bir kapkaca karisip olebilirim . kalp krizi yuksek ihtimal kanserden bahsetmiyorum bile ... Yani diyecegim o ki , korkmayin size bu karari verdiren de bu sikintiyi verende cozumunu verdi . korkmayin ...
Bak demiştim sana :)) anestezi doktorunun tavrı çok belirleyici oluyor. Çok sevindim senin adına. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşallah :))Evet bugün anestezi prof.zafer doganla güzelll bi moral veren sohbetimiz oldu yarında tamer beyle gün kararı verip en kısa zamanda aranızdayım canımmnn kesin nettt ...
Benin gibi biraz kurgulu kişiler için evet çok önemli olduğunu bugün daha iyi anladım ve dedim kendimi önce Allah a sonra siZe teslim edebilirim:))) moral motive bunlar önmli ..! Güzel haberler yakın :) iyi geceler teşekkür ediyorum desteğin için..Bak demiştim sana :)) anestezi doktorunun tavrı çok belirleyici oluyor. Çok sevindim senin adına. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşallah :))
Dikişlerinin düşmesi ve morlukların geçmesi kaç haftada gerçekleşiyor.sanırım çok sabırsızım bugün 9.gün
super cok sevindim canim ins biran once kurtulursun fazlaliklardan ben hastaneden tedarik etmistim medical sütyen taktilar antibakteriyel ozelligi varmisSlm kızlar bugünde doktorla görüşmeye gittim yeni hastane yeni doktor veee salı günü saat 13:00 ameliyat Allah ın izniyle birde sütyeni ben alıcakmışım nerden nasıl alıcam bu konuda yardımınıza ihtiyacım var doktorun gösterdiği yarım atlet gibi bişeydi . bundan alabilirsin dedide bedenlimi nasıl bilemedim :)
Teşekkür ederim canım önceki doktor ben vericem demişti ama bu sefer kendim alıcakmışım yanı medikalcilerden medikal sütyen diyemi alıcam aceba ..super cok sevindim canim ins biran once kurtulursun fazlaliklardan ben hastaneden tedarik etmistim medical sütyen taktilar antibakteriyel ozelligi varmis
Peki o ürperti şeklinde sızı var mı.hava serin burada sanki üşüyor gibi oluyorDikişler kismen duruyor morluklar hala var bugun 20. Gunum
Evet urperti hatta bazen bicak saplar gibi bazen sanki cok sismis gibi agirlik bile yapiyorlar ozellikle sabah kalkincaPeki o ürperti şeklinde sızı var mı.hava serin burada sanki üşüyor gibi oluyor
Teşekkür ederim canım önceki doktor ben vericem demişti ama bu sefer kendim alıcakmışım yanı medikalcilerden medikal sütyen diyemi alıcam aceba ..
İnşAllah canım güzel haberi vericem ..salı 13;00 -17:00 arası sesim çıkmassa bilinki oldum ameliyatı :) zaten kendime geldimde hemen yazarım inş olucak bu sefer anestezime çok güvendim ..Hadi bu sefer olsun artik Sero , inan bana hic sorun yasamayacaksin. Sutyeni medikal dükkanlardan bulursun bence, hastane civarlarındaki medikallere git kesin vardir
Bende bunları yaşıcam :)Evet urperti hatta bazen bicak saplar gibi bazen sanki cok sismis gibi agirlik bile yapiyorlar ozellikle sabah kalkinca
İnşAllah canım güzel haberi vericem ..salı 13;00 -17:00 arası sesim çıkmassa bilinki oldum ameliyatı :) zaten kendime geldimde hemen yazarım inş olucak bu sefer anestezime çok güvendim ..
Harikaaa bende senin adına çok sevindim :) gerçekten büyük yüklerden kurtulucağımız büyük gün ..Canım benim cok sevindim.. güzel haberlerini bekliyorum.bende pazartesi tahlil yaptırıyorum.buyuk güne az kaldı:)
Canim hayirl olsun benim doktorum ayyildizdan ameliyat sonrasi sutyen aldirdi bugun de takti cok rahat bilgin olsunSlm kızlar bugünde doktorla görüşmeye gittim yeni hastane yeni doktor veee salı günü saat 13:00 ameliyat Allah ın izniyle birde sütyeni ben alıcakmışım nerden nasıl alıcam bu konuda yardımınıza ihtiyacım var doktorun gösterdiği yarım atlet gibi bişeydi . bundan alabilirsin dedide bedenlimi nasıl bilemedim :)
Teşekkür ederim çokkk nasıl iyimisin ..bakıyım evet rahat olsunCanim hayirl olsun benim doktorum ayyildizdan ameliyat sonrasi sutyen aldirdi bugun de takti cok rahat bilgin olsun
Çok güzel daha daha iyi ol inş canım herkez sorunsuz sıkıntısız kurtulsun yüklerinden inş dualrım sizlerle beni heyecan sardı yine :))))evet kızlar bugün ameliyat olali 1 hafta oldu ve ilk kontrolüme gittim doktorum hersey gayet yolunda odemlerin baya hizli inmis 2 hafta sonrasina tekrar konrtol verdi iyilestirici bantlarini alcaz o zamana kadar duracak banyodan sonra düşerse kendi düşsün pazartesi is basi yapiyorum ins hepimiz biran once iyilesir normal yasantimiza döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?