Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hayirdir insallah heyecan yaptim nedir süpriz ameliyat oldum de
Başka bi hastane anestezi doktoruyla bayaa bi sohbet ettik yarında doktorla görüşcem günü kararlaştırıcaz inş bu sefer olur bu doktor aynı zamanda kardeşimin burnunu yapan ve iki arkadaşımıda bakalım inş...anesteziyle çok olumlu konuştuk sen günü belirle gerisini bana bırak dedi ..

super bence oldu bu is artik cok fazla düşünmeye zaman ayırmadan hemen karar verip olmalisin tabi doktor da icine sinerse ama cok sevindim senin adina

Kaç saat sürdü nasıldı yazabilirsen anlat lütfen
Benim ameliyathaneye girip ayilmam 4 saat surdu ameliyat 3 saat surdu sanirim uyandim uykudan uyanir gibi uyandim hic acim yok agrim yok tabi ilac veriyolar surekli yuruttuler biraz aciyabilir dediler ama hic acimadi az oncede doktorum geldi cok iyi suan dedi ins sende olda guzel guzel haberlerini alalim

Şu dr un taktığı sütyen yerine bu sporcu sütyenlerini ne zaman giyebiliyoruz onu da sorsan dr a

cok gecmis agrisiz iyilesmen dileğiyle ne kadar fazlalik cikarildi

Canim korkulcak hic bisi yokmus ne ara anestexi verildi kalktim bilmiyorum sukur agrim sizim da hic yok suan senden de guzel haber bekliyoruz
Gecmis olsunnnn , aramiza hosgeldin :)

Ayyy harikaaaa süper oldu bitti çok çok geçmiş olsun çabucak agrısız iyileşmeler az kaldı bende bu haberi vericemmm ...

O zaman sen Cuma ameliyat olmuyorsun oyle mi ?

Sanki kendim olmuş gibi sevinip mutlu oluyorum cesaret alıyorum inş cnm inş az kaldı ...

Ben bi oluyumda siz çıkanı görün :))) bide beniö memelerde yaglanma varmış kiloda alınca inanılmaz büyük öyle böyle değil bu minyon tiple nasıl taşıyon diye üzülüyo gören
bence cok guzel olacak benimde toplada 1 kg alındı ama ben o kadar alinacagini tahmin etmiyordum doktor 1 kg diyince şaşırdım

Adiniza uzuldum ama allahtan kolay atlatmissiniz . ben cok dikkatli degildim . sukur hic bir sorunum olmadi .

Olcam insallah cunku cok sıkıldim surekli kamufle etmekten istedigimi giyememekten okudum senin yazilarinida senin yeni tarih ne zamandi
Anestezi risk evet ameliyat da bir risk hatta yasamak risk aslinda . normal bir gunde apandisim patladigi icin yetisemeseydim ölürdüm evet. Bir kapkaca karisip olebilirim . kalp krizi yuksek ihtimal kanserden bahsetmiyorum bile ... Yani diyecegim o ki , korkmayin size bu karari verdiren de bu sikintiyi verende cozumunu verdi . korkmayin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…