- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.761
Evet oldum cok şükür iyilestum sayılır artık cok tesekkur ederimAmeliyat oldunuzmu acil şifalar dilerim
Çok geçmiş olsun darısı banaaa :)Evet oldum cok şükür iyilestum sayılır artık cok tesekkur ederim
hayirdir insallah heyecan yaptim nedir süpriz ameliyat oldum deBenimde yarın bi sürprizim olacak size :) boş durmuyorum tabiki pes etmek yok
Başka bi hastane anestezi doktoruyla bayaa bi sohbet ettik yarında doktorla görüşcem günü kararlaştırıcaz inş bu sefer olur bu doktor aynı zamanda kardeşimin burnunu yapan ve iki arkadaşımıda bakalım inş...anesteziyle çok olumlu konuştuk sen günü belirle gerisini bana bırak dedi ..hayirdir insallah heyecan yaptim nedir süpriz ameliyat oldum de
super bence oldu bu is artik cok fazla düşünmeye zaman ayırmadan hemen karar verip olmalisin tabi doktor da icine sinerse ama cok sevindim senin adinaBaşka bi hastane anestezi doktoruyla bayaa bi sohbet ettik yarında doktorla görüşcem günü kararlaştırıcaz inş bu sefer olur bu doktor aynı zamanda kardeşimin burnunu yapan ve iki arkadaşımıda bakalım inş...anesteziyle çok olumlu konuştuk sen günü belirle gerisini bana bırak dedi ..
Bu sefer olucak inş ..çokk teşekkür ederim çokksuper bence oldu bu is artik cok fazla düşünmeye zaman ayırmadan hemen karar verip olmalisin tabi doktor da icine sinerse ama cok sevindim senin adina
Canim korkulcak hic bisi yokmus ne ara anestexi verildi kalktim bilmiyorum sukur agrim sizim da hic yok suan senden de guzel haber bekliyoruzBu sefer olucak inş ..çokk teşekkür ederim çokk
Ayyy harikaaaa süper oldu bitti çok çok geçmiş olsun çabucak agrısız iyileşmeler az kaldı bende bu haberi vericemmm ...Canim korkulcak hic bisi yokmus ne ara anestexi verildi kalktim bilmiyorum sukur agrim sizim da hic yok suan senden de guzel haber bekliyoruz
Kaç saat sürdü nasıldı yazabilirsen anlat lütfenCanim korkulcak hic bisi yokmus ne ara anestexi verildi kalktim bilmiyorum sukur agrim sizim da hic yok suan senden de guzel haber bekliyoruz
Benim ameliyathaneye girip ayilmam 4 saat surdu ameliyat 3 saat surdu sanirim uyandim uykudan uyanir gibi uyandim hic acim yok agrim yok tabi ilac veriyolar surekli yuruttuler biraz aciyabilir dediler ama hic acimadi az oncede doktorum geldi cok iyi suan dedi ins sende olda guzel guzel haberlerini alalimKaç saat sürdü nasıldı yazabilirsen anlat lütfen
Şu dr un taktığı sütyen yerine bu sporcu sütyenlerini ne zaman giyebiliyoruz onu da sorsan dr aBenim ameliyathaneye girip ayilmam 4 saat surdu ameliyat 3 saat surdu sanirim uyandim uykudan uyanir gibi uyandim hic acim yok agrim yok tabi ilac veriyolar surekli yuruttuler biraz aciyabilir dediler ama hic acimadi az oncede doktorum geldi cok iyi suan dedi ins sende olda guzel guzel haberlerini alalim
cok gecmis agrisiz iyilesmen dileğiyle ne kadar fazlalik cikarildiBenim ameliyathaneye girip ayilmam 4 saat surdu ameliyat 3 saat surdu sanirim uyandim uykudan uyanir gibi uyandim hic acim yok agrim yok tabi ilac veriyolar surekli yuruttuler biraz aciyabilir dediler ama hic acimadi az oncede doktorum geldi cok iyi suan dedi ins sende olda guzel guzel haberlerini alalim
Gecmis olsunnnn , aramiza hosgeldin :)Canim korkulcak hic bisi yokmus ne ara anestexi verildi kalktim bilmiyorum sukur agrim sizim da hic yok suan senden de guzel haber bekliyoruz
Ayyy harikaaaa süper oldu bitti çok çok geçmiş olsun çabucak agrısız iyileşmeler az kaldı bende bu haberi vericemmm ...
Benden toplamda 620 gr cikartildicok gecmis agrisiz iyilesmen dileğiyle ne kadar fazlalik cikarildi
Sanki kendim olmuş gibi sevinip mutlu oluyorum cesaret alıyorum inş cnm inş az kaldı ...Benim ameliyathaneye girip ayilmam 4 saat surdu ameliyat 3 saat surdu sanirim uyandim uykudan uyanir gibi uyandim hic acim yok agrim yok tabi ilac veriyolar surekli yuruttuler biraz aciyabilir dediler ama hic acimadi az oncede doktorum geldi cok iyi suan dedi ins sende olda guzel guzel haberlerini alalim
Evet bugün anestezi prof.zafer doganla güzelll bi moral veren sohbetimiz oldu yarında tamer beyle gün kararı verip en kısa zamanda aranızdayım canımmnn kesin nettt ...Gecmis olsunnnn , aramiza hosgeldin :)
O zaman sen Cuma ameliyat olmuyorsun oyle mi ?
Ben bi oluyumda siz çıkanı görün :))) bide beniö memelerde yaglanma varmış kiloda alınca inanılmaz büyük öyle böyle değil bu minyon tiple nasıl taşıyon diye üzülüyo görenBenden toplamda 620 gr cikartildi
bence cok guzel olacak benimde toplada 1 kg alındı ama ben o kadar alinacagini tahmin etmiyordum doktor 1 kg diyince şaşırdımBen bi oluyumda siz çıkanı görün :))) bide beniö memelerde yaglanma varmış kiloda alınca inanılmaz büyük öyle böyle değil bu minyon tiple nasıl taşıyon diye üzülüyo gören
Adiniza uzuldum ama allahtan kolay atlatmissiniz . ben cok dikkatli degildim . sukur hic bir sorunum olmadi .Ben yaşadığım yerde ameliyat olmadım bu yüzden 1 ay sonra bir yolculuk yapmam gerekti uçak bir çanta taşıdım bu nedenle içerde birikim olmuş dışardan simsiyah bir çizgi gibi oldu sonra doktoruma da gidip sıvıyı cektiremedigimden dikiş açıldı o sıvı boşaldı vs 1.5 ay dikişlerin tekrar kendiliğinden kapanmasını bekledim allahtan enfeksiyon olmadı sonra geçti iz de fazla kalmadı tabi epey stres yaşadım ama aslında korkulacak birşey degilmis
Anestezi risk evet ameliyat da bir risk hatta yasamak risk aslinda . normal bir gunde apandisim patladigi icin yetisemeseydim ölürdüm evet. Bir kapkaca karisip olebilirim . kalp krizi yuksek ihtimal kanserden bahsetmiyorum bile ... Yani diyecegim o ki , korkmayin size bu karari verdiren de bu sikintiyi verende cozumunu verdi . korkmayin ...Olcam insallah cunku cok sıkıldim surekli kamufle etmekten istedigimi giyememekten okudum senin yazilarinida senin yeni tarih ne zamandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?