- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.801
Cok sevindim iyi olmana darisi hepimizin basina benim 3. Gunum ins bizlerde iyi haberler alirizevet kızlar bugün ameliyat olali 1 hafta oldu ve ilk kontrolüme gittim doktorum hersey gayet yolunda odemlerin baya hizli inmis 2 hafta sonrasina tekrar konrtol verdi iyilestirici bantlarini alcaz o zamana kadar duracak banyodan sonra düşerse kendi düşsün pazartesi is basi yapiyorum ins hepimiz biran once iyilesir normal yasantimiza döneriz
insallah canim senin nasil gidiyor agri sizi varmiCok sevindim iyi olmana darisi hepimizin basina benim 3. Gunum ins bizlerde iyi haberler aliriz
Agrim yok sukur hareketlerim kisitli tabi bide bi gogsum sanirim sislikten daha buyuk ona taktim biraz umarim ayni boyuta gelirinsallah canim senin nasil gidiyor agri sizi varmi
Gelir canim merak etme , en az 1 ayda normal gibi gorunuyorlar endise etme daha cok erkenAgrim yok sukur hareketlerim kisitli tabi bide bi gogsum sanirim sislikten daha buyuk ona taktim biraz umarim ayni boyuta gelir
iniyor canim benimde öyleydi simdi daha iyi durumdalar benim dikisler iyilesmeye başladı galiba inanilmaz kasiniyor ulu orta kasiniyor memelerimi oksuyarak kasiyorum kendime sulanir oldum resmen :)Agrim yok sukur hareketlerim kisitli tabi bide bi gogsum sanirim sislikten daha buyuk ona taktim biraz umarim ayni boyuta gelir
sali günü die hatırlıyorum bu sefer kararli ve daha sakin kesin olacak basaracak insallahSrpsgr nerede aceba.ameliyattan yine mi kaçtı.bugün operasyon günü değil miydi onun
Öncelikle çokkk teşekkür ederim yeni gün yeni hastane yeni doktordu salı günü ama bugün çıkan ekstre bi kızımla ilgili durumdan dolayı ameliyat parası gittiSrpsgr nerede aceba.ameliyattan yine mi kaçtı.bugün operasyon günü değil miydi onun
Nooldu hayirdir?Öncelikle çokkk teşekkür ederim yeni gün yeni hastane yeni doktordu salı günü ama bugün çıkan ekstre bi kızımla ilgili durumdan dolayı ameliyat parası gittiyine yok bana şu mübarek aylarda herşeyde var bi hayır diye üzülerek bu konu kapandı benim için hakkınızı helal edin
Umarim onemli bisey degildir allah saglik versin kizina seninde zamanin gelir merak etmeÖncelikle çokkk teşekkür ederim yeni gün yeni hastane yeni doktordu salı günü ama bugün çıkan ekstre bi kızımla ilgili durumdan dolayı ameliyat parası gittiyine yok bana şu mübarek aylarda herşeyde var bi hayır diye üzülerek bu konu kapandı benim için hakkınızı helal edin
Hahahaha oda cok iyimis. Bir haftada guzel yol kat etmissin masallah diyelim darisi basima sen ekstra bisi yaptin mi ameliyattan sonrainiyor canim benimde öyleydi simdi daha iyi durumdalar benim dikisler iyilesmeye başladı galiba inanilmaz kasiniyor ulu orta kasiniyor memelerimi oksuyarak kasiyorum kendime sulanir oldum resmen :)
ekstra hic birsey yapmadim sadece ilk 3 gun sigara icmedim sonra icmeye devam ameliyatin 3. günü ciktim gezdim 2 saat ailemle ortalama 1 saat yürüdüm bugün 2. banyomu yaptim malum havalar cok sicak sık sık yapamiyorum yinede ne olur ne olmaz die ins boyle devam eder bide bol bol su iciyorum baskada hic birsey yokHahahaha oda cok iyimis. Bir haftada guzel yol kat etmissin masallah diyelim darisi basima sen ekstra bisi yaptin mi ameliyattan sonra
aaa cok üzüldüm insallah önemli birsey değildir.Öncelikle çokkk teşekkür ederim yeni gün yeni hastane yeni doktordu salı günü ama bugün çıkan ekstre bi kızımla ilgili durumdan dolayı ameliyat parası gittiyine yok bana şu mübarek aylarda herşeyde var bi hayır diye üzülerek bu konu kapandı benim için hakkınızı helal edin
Öncelikle çokkk teşekkür ederim yeni gün yeni hastane yeni doktordu salı günü ama bugün çıkan ekstre bi kızımla ilgili durumdan dolayı ameliyat parası gittiyine yok bana şu mübarek aylarda herşeyde var bi hayır diye üzülerek bu konu kapandı benim için hakkınızı helal edin
Anlatması zorNooldu hayirdir?
çok üzüldüm herseyde vardir bir hayir insallah en kısa sürede sıkıntıların kurtulursun evlatlarımız herşeyden önce geliyor anne olmak bu hayattaki en zor meslek vallaAnlatması zorAllah ım kimseyi evladıyla sınamasın ve herşeyin hayırlısını versin benim hikayem biraz derin 16 yaşında anne oldum tek kızım var 21 yaşında tek büyüttüm Çok şükür amaaa çokkk zorluklardan geçtim ve geçiyorum Rabbim beterinden saklasın. ilaçlarla gece uyuyabildim şükür 2 gündür sıkıntılar ..imtihan dünyası deyip dua ediyorum sizde dualarınızda benı unutmayın bende unutmam inş.. Allah benim içime ferahlık versin tek isteğim bu şuan için
Kesinlikle öyle...birde anne baba ikisi biraradaysan iki kat fazla zorçok üzüldüm herseyde vardir bir hayir insallah en kısa sürede sıkıntıların kurtulursun evlatlarımız herşeyden önce geliyor anne olmak bu hayattaki en zor meslek valla
Allah sabır ve selamet versin inş herşey yoluna girerKesinlikle öyle...birde anne baba ikisi biraradaysan iki kat fazla zor
Aminnn çokkk teşekkür ederim inşAllahhAllah sabır ve selamet versin inş herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?