- 28 Nisan 2018
- 198
- 163
- 53
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.821
Allah dermansiz dert vermesin, umarım iyi olursunuz anne kız, dularım seninleAnlatması zorAllah ım kimseyi evladıyla sınamasın ve herşeyin hayırlısını versin benim hikayem biraz derin 16 yaşında anne oldum tek kızım var 21 yaşında tek büyüttüm Çok şükür amaaa çokkk zorluklardan geçtim ve geçiyorum Rabbim beterinden saklasın. ilaçlarla gece uyuyabildim şükür 2 gündür sıkıntılar ..imtihan dünyası deyip dua ediyorum sizde dualarınızda benı unutmayın bende unutmam inş.. Allah benim içime ferahlık versin tek isteğim bu şuan için
Aynen öyle oluyorEvettt morluklar gectikce sira izleri kafaya takmaya geldiii :) bu ne abi baştan sona yarılmışım gibi hissediyorum :)))
Aminnn cnm ...inşAllahAllah dermansiz dert vermesin, umarım iyi olursunuz anne kız, dularım seninle
Terlik :)Bu arada çanta nasıl hazırlanır önden düğmeli pijama aldım ıslak ve kuru mendil çorap iç çamaşırı ... Başka ne gerekir deneyimli arkadaşlar
Terlik :)
Günaydın..Bende çok güzel eksiksiz hazırlamıştım çantayıda kısmet olmadı
Galiba devlet hastanesinde ameliyat olan yok neyse teşekkürler yinede
Ben devlet hastanesinde oldum. Bugün 13.günüm. Ne sordunuz bilmiyorum ama gerilere giderseniz bir çok farklı yerde olan bir çok farklı insanı bulabilirsiniz.
Hayırlısı olsun şimdidennn çabucak geçsin agrısız sorunsuz inş...Merhabaaa... tahlil lerim yapildi.geri sayım başladı son 10 gün :)
Hayırlısı olsun şimdidennn çabucak geçsin agrısız sorunsuz inş...
Selam, Hangi hastanede oldunuz acaba? Süt kanallarıyla ilgili ne dediler, sıkıntılarınız neler oldu şimdiden teşekkürler..Ben devlet hastanesinde oldum. Bugün 13.günüm. Ne sordunuz bilmiyorum ama gerilere giderseniz bir çok farklı yerde olan bir çok farklı insanı bulabilirsiniz.
Selam, Hangi hastanede oldunuz acaba? Süt kanallarıyla ilgili ne dediler, sıkıntılarınız neler oldu şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?