Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben şimdilik düşünmüyorum. ama hayat bu nolurrrr nolmaz... benim büyük sıpa geçen anne bi 3. çocuğu yap artık dedi... bayadır yeni kardeşim olmuyo dedi mahalle baskısı olursa belki düşünürüm

yani yaniii.. elbisenin e sini bile unuttum ki ben. incecik çok da görünmeyen izler'se ikinci kez düşünmeme bile gerek yok, doktor görüşmelerine başlamalıyım yavaş yavaş:) ama umarım iyi bir doktora denk gelirim de, benim de incecik çok da görünmeyen izlerim olur:)) çok saolun, çooook saolun kızlar, ben daha çok başınızı ağrıtacağım sizin :)

siz nerede oldunuz ameliyatınızı? ben izmirde olmayı planlıyorum, önerebileceğiniz doktorlar vardır umarım

siz nerede oldunuz ameliyatınızı? Ben izmirde olmayı planlıyorum, önerebileceğiniz doktorlar vardır umarım

saol ben istanbulda oldum Doktorumuz aynı nlglpd arkadaş ile Izmirde çok doktor var forumda olan arkadaşlarda memnunlar .

Geçmiş sayfalara bakarsanız görürsünüz nasılsa vaktiniz var Kolay gelsin

gunaydın sleepykitty:) aramıza hosgeldın:)bende snn gıbı ılk zamanlar öyle heyecanlıydımkı buraya uye oldum ve doktorumu burdan buldum.benımde dr.um nldglp,jelesec arkadaslarımız gıbı memorıal hastanesınden ercan bey:)) bende cok dr.a gıttım gorustum fıyat ws.aldım ama kafam cok karısıktı.arkadasların deneyımlerını okudum ve kosa kosa ercan beye gıttım muayene oldum ve amelıyat ıcın gun aldım:))) sonrasındakı 2 aylık surec buradakı arkadaslıklar,dostluklar ve paylasımlar sayesınde su gıbı akıp gectı:)) ben hem meme kucultme hemde karın germe,lazer lıpo oldum.olalı daha 15 gun oluo ve ınanılmaz mutluyum sonuclardan.herhangı olumsuz bı sorun veya sonuc yasanmıo ınankı sadece keske ımkan olsaydıda daha onceden olsaymısım dıosun .bunu yurekten soluorum cunku buyuk goguslerle dolaşmayı,gıyınmeyı bızlerden baska kımse ne bılır ne anlar(( sımdı yazın gelmesını ve bıkınımı gıymeyı ıple cekıorum.kafanda sorular oldukça burda rahatca sorabılırsın herkes elınden geldıgınce sana yardımcı olacaktır.hatta benı nldglp amelıyat gunu zıyarete bıle geldı.ınsan ınanaılmaz mutlu ve motıve oluo.burda herkes cok samımı ve ıcten.gerısı artık sana kaldı.dr. secımı ve amelıyat gunu kararı:))) sımdıden kolay gelsın sana :))))

günaydııın :) hoşbuldum, teşekkür ederim:)
inanın çok güzel şeyler söylüyorsunuz, sizleri dinledikçe hem sizin adınıza hem de kendi adıma mutlu oluyorum:) darısı başıma, ne diyeyim :)

Son düzenleme:
günaydııın :) hoşbuldum, teşekkür ederim:)
inanın çok güzel şeyler söylüyorsunuz, sizleri dinledikçe hem sizin adınıza hem de kendi adıma mutlu oluyorum:) darısı başıma, ne diyeyim :)

Hadi bakalım öyle her şey armut piş ağzıma düş olmuyor Otur da bir ara oku bakalım kimler varmış kimler yokmuş İzmir de doktorlar

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...42669-izmirde-estetik-cerrah-tavsiyeleri.html

Bu linki yakında paylaşmıştım.Zira çok soran oluyor.Kolay gelsin.

Sleepykitty bak bu doktorların çok sık adı geçiyor forumda.yaptıranlar da çok memnun.Bir araştır derim.

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/386279-ufuk-bilkay-cenk-tokat.html

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/377930-izmirde-gogus-buyutme-ameliyati.html

Bu topikler gözüme takıldı.Gerçi çoğunda meme büyütme operasyonlarından bahsetmişler ama sen gene de oku ve incele bakalım.İstersen kendine topik de açabilirsin.''İzmir de meme küçültme olmak istiyorum doktor önerileri istiyorum'' gibi bu ve buna benzer konu açabilirsin;

nldglp ilgin için çok teşekkür ederim canım:)) dün söylemiştim zaten liste oluşturmaya başlayacağım diye, başladım bile. attığın linkleri inceliyorum şimdi :)

Son düzenleme:
Kizlar merhaba ben bu forumu gorene kadar tugrul beyi dusunuyordum ama yazilarinizin bir kismini okuyunca ercan beyinde bu konuda iyi oldugunu dusunuyorum yanliz ben kucultme yaptiracagim tugrul bymi ercan beymi arada kaldim siz ne onerirsiniz

Merhaba mehtap geçmiş yazında ameliyat olacağını yazmışsın oldunda sonucunu mu beğenmedin merak ettim ?

heralde revizyon olacaksın ? Doktorun kimdi çapa hastanesinde mi ?

Son düzenleme:
yarın senin için büyük gün...

saya saya bitirdik günleri başarılı bir ameliyat sıkıntısız bir iyileşme süreci diliyorum sana

heralde revizyon olacaksın ? Doktorun kimdi çapa hastanesinde mi ?

Canim evet olucaktim ama hastaneye yatacagm gun kardesimi kaybettim ustunden ikibucuk yil gecti inanilmaz sirt agrilari yasiyorum bnde snn yazilarini takip ediyordum persembe gunu turgul beyle gorusucem ama sen ercan beye oldun sanirim nolur bana yardimci ol :))

Mehtap başınız sağolsun gerçekten büyük bir acı

Mehtap cım ben dahil burda birçok arkadaşımız Ercan bey e oldular ameliyatlarını.Tuğrul bey e de ameliyat olan bir sürü arkadaş var topikde.Sonuçda her iki doktorda kendilerini bu alanda kanıtlamış hekimlerdir.Hemen hemen herkes diyebilirim sonuçlarından çok memnun.Benim nacizane tavsiyem madem bu iki doktor arasında kararsızlık yaşıyorsun,her iki doktorla da görüş, fikirlerini ve sana yapılacak tekniğin bilgilerini al.Hangisi kafana en çok yatarsa ona olursun ameliyatını.Burda okuduğumuz süreçlerde genelde bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar düşündükleri doktorlarla tek tek görüşüp en son kararlarını veriyorlar.Keşke dememek için birkaç doktorla görüşmende fayda var.Sana örnek olması açısından benim resimlerime bakabilirsin Hayırlısı ve en güzeli olsun hakkında.Sevgilerimle...

yarın senin için büyük gün...

saya saya bitirdik günleri başarılı bir ameliyat sıkıntısız bir iyileşme süreci diliyorum sana
evet saya saya bitti bile... inşaallah güzel bir süreç olur benim için ve tüm düşünenler için....

başınız sağolsun. büyük acı.... umarım bir an önce istediğiniz gibi sonuçlara ulaşırsınız....

Lina cıım sayılı saatler....kuzu kuzu yatıp,koç gibi kalkacaksın Allahın izniyle.İnşallah her şey arzu ettiğin gibi olur tatlım.Hiç heyecanlanma.Pembe şurubunu iç,mutlu mutlu gir ameliyatına

Başın sağolsun çok zor bir durum Allah sana yakınlarına sabır versin.

Evet doktorum bahsettiğin isim ben ameliyat sonucum dan çok memnunum Nasıl yardımcı olmamı istiyorsun ? Sürecimi öncesi ve sonrası olarak bu başlıkta yazdım sormak istediğin olursa sor herkes cevap yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…