Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben küçültmeyi düşünmüoomm evlendikden sonra yani doğum yaptıkdan sonra bazen acayıp kötü bir şekil alabılırse belkı:)

Lina cıım sayılı saatler....kuzu kuzu yatıp,koç gibi kalkacaksın Allahın izniyle.İnşallah her şey arzu ettiğin gibi olur tatlım.Hiç heyecanlanma.Pembe şurubunu iç,mutlu mutlu gir ameliyatına

inşaallah canım. pembe şurup şu leyla yapan sanırm içelim güzelleşelim

inşaallah canım. pembe şurup şu leyla yapan sanırm içelim güzelleşelim

Doktor çizime geldiğinde ben zangır zangır titriyordum.Adamcağız çizim yapamadı titrememden.Hemen hemşireye getirin şu pembe şurubu diye seslendi.Hiç unutmam sedyeye yattığımda şarkı söylüyordum Bir keyif bir keyif anlatamam

Korkma lina doktor sana da imzasını atar artık iç iç güzelleş nara atma oralarda, kendini iyi hissedince yaz merakta bırakma bizleri
korkuyom valla ne yalan söleyim. nara atarsam kötü olur ya tüm hastane inlermiş oyyyy Allah korusun...

muhtemelen ben de o sırada alırım şurubu şimdiden bi titreme var bünyede ay ben şarkı söylemiyim ya sesim pek kötü yazık adama. sonra o baş ağrısıyla yanlış bişi yaapar ne gereği var riske girmeye

Yok canısı çizimden sonra bir daha doktoru göremiyorsun.Ameliyathanede doktor gelmeden bayıltıyorlar.Sedyeyi götüren çocuk ile hemşire dinledi sesimi

Yok canısı çizimden sonra bir daha doktoru göremiyorsun.Ameliyathanede doktor gelmeden bayıltıyorlar.Sedyeyi götüren çocuk ile hemşire dinledi sesimi

Aaaaa yanlış bilgi verme lütfen ben doktoru görene kadar bayılmadım geçmiş yazılarımda var hatta ismini söyledim dedim nerede hemen sesi geldi buradayım diye çiçekli böcekli bi şapka kafasında dedim hoşmuş (korkudan tırsıyorum aslında ) sizin için taktım dedi yalan tabi kim takar beni ondan sonra gitmişim...

Ya benim güven sorunum var galiba? belki beni bayıltıp ameliyata hasta bakıcı falan girer diye narkozu almadım :)))) doktoru gördüm okey dedim

Son düzenleme:

senin içindir tabi kimin için takcak başka.... ama ben mümkünse ameliyathaneye girmeden bayılsam diyorum doktora desem olurmu ki orayı görmek istemiyom ben

senin içindir tabi kimin için takcak başka.... ama ben mümkünse ameliyathaneye girmeden bayılsam diyorum doktora desem olurmu ki orayı görmek istemiyom ben

Seni evde bayıltsın en iyisi yarın söyle canım 1.şişe pembe şurup içirirler sana artık

Bak başlarım 99 yeşil şişeye görürsün sen şimdi:99: Ama ama çiçekli şapkası çok güzel yaa

seni evde bayıltsın en iyisi Yarın söyle canım 1.şişe pembe şurup içirirler sana artık
evet ya ben evden baygın gideyim çok mantıklı
bak başlarım 99 yeşil şişeye görürsün sen şimdi:99: Ama ama çiçekli şapkası çok güzel yaa

kolayı var. Kapat gözünü benim gibi 99 yeşil şişeyi söylersen hemen bayıltır doktor seni
evet kapatayım en iyisi.
olsun o kadar güzelim.bu kadar da hakkımız değil mi Lina_k ın şerefine...

sağolun canlarım

Uyu uyan güzel seksi memelere kavuş dualarımız seninle güvenilir ellerde sin sonucun güzel olacak

sağol canım. dualarınızı derinden hissettim hiççççç zorluk çekmedim. bu arada şurup beyaz çıktı o sebeple ameliyathanede baya sohbet ettik pembe olsaydı kesin odada uyurdum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…