- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.341
Lina cıım sayılı saatler....kuzu kuzu yatıp,koç gibi kalkacaksın Allahın izniyle.İnşallah her şey arzu ettiğin gibi olur tatlım.Hiç heyecanlanma.Pembe şurubunu iç,mutlu mutlu gir ameliyatına
inşaallah canım. pembe şurup şu leyla yapan sanırmiçelim güzelleşelim
inşaallah canım. pembe şurup şu leyla yapan sanırmiçelim güzelleşelim
korkuyom valla ne yalan söleyim. nara atarsam kötü olur yaKorkma lina doktor sana da imzasını atar artıkiç iç güzelleş nara atma oralarda, kendini iyi hissedince yaz merakta bırakma bizleri
Doktor çizime geldiğinde ben zangır zangır titriyordum.Adamcağız çizim yapamadı titrememden.Hemen hemşireye getirin şu pembe şurubu diye seslendi.Hiç unutmam sedyeye yattığımda şarkı söylüyordumBir keyif bir keyif anlatamam
korkuyom valla ne yalan söleyim. nara atarsam kötü olur yatüm hastane inlermiş oyyyy Allah korusun...
muhtemelen ben de o sırada alırım şurubuşimdiden bi titreme var bünyede ay ben şarkı söylemiyim ya sesim pek kötü yazık adama. sonra o baş ağrısıyla yanlış bişi yaapar ne gereği var riske girmeye
Yok canısı çizimden sonra bir daha doktoru göremiyorsun.Ameliyathanede doktor gelmeden bayıltıyorlar.Sedyeyi götüren çocuk ile hemşire dinledi sesimi
Yok canısı çizimden sonra bir daha doktoru göremiyorsun.Ameliyathanede doktor gelmeden bayıltıyorlar.Sedyeyi götüren çocuk ile hemşire dinledi sesimi
Aaaaa yanlış bilgi verme lütfenben doktoru görene kadar bayılmadım geçmiş yazılarımda var hatta ismini söyledim dedim nerede hemen sesi geldi buradayım diye çiçekli böcekli bi şapka kafasında dedim hoşmuş (korkudan tırsıyorum aslında ) sizin için taktım dedi yalan tabi kim takar beni ondan sonra gitmişim
senin içindir tabi kimin için takcak başka.... ama ben mümkünse ameliyathaneye girmeden bayılsam diyorum doktora desem olurmu ki orayı görmek istemiyom ben
Aaaaa yanlış bilgi verme lütfenben doktoru görene kadar bayılmadım geçmiş yazılarımda var hatta ismini söyledim dedim nerede hemen sesi geldi buradayım diye çiçekli böcekli bi şapka kafasında dedim hoşmuş (korkudan tırsıyorum aslında ) sizin için taktım dedi yalan tabi kim takar beni ondan sonra gitmişim...
Ya benim güven sorunum var galiba? belki beni bayıltıp ameliyata hasta bakıcı falan girer diye narkozu almadım :)))) doktoru gördüm okey dedim
senin içindir tabi kimin için takcak başka.... ama ben mümkünse ameliyathaneye girmeden bayılsam diyorum doktora desem olurmu ki orayı görmek istemiyom ben
Kolayı var. Kapat gözünü benim gibi99 yeşil şişeyi söylersen hemen bayıltır doktor seni
Geyiğe çevirdin topiğişimdi mune geliyor uyarmaya
kaç çabuk
evet ya ben evden baygın gideyim çok mantıklıseni evde bayıltsın en iyisiYarın söyle canım 1.şişe pembe şurup içirirler sana artık
bak başlarım 99 yeşil şişeye görürsün sen şimdi:99: Ama ama çiçekli şapkası çok güzel yaa
evet kapatayım en iyisi.kolayı var. Kapat gözünü benim gibi99 yeşil şişeyi söylersen hemen bayıltır doktor seni
olsun o kadar güzelim.bu kadar da hakkımız değil miLina_k ın şerefine...
Arkadaşlar dualarınızı beklerim....
Uyu uyan güzel seksi memelere kavuşdualarımız seninle güvenilir ellerde sin sonucun güzel olacak
sağol canım. dualarınızı derinden hissettim hiççççç zorluk çekmedim. bu arada şurup beyaz çıktı o sebeple ameliyathanede baya sohbet ettikpembe olsaydı kesin odada uyurdum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?