Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Jeleseccim, aynı kafayız galiba, ben de o kafayı güzel yapan ilacı reddettim, ameliyathanede doktor başıma gelene kadar da işlemi başlatmadım. Ne me lazım, doktor diye asistanı girer filan aman diyim:))
Hoş biz uyuduktan sonra da çevirecekleri varsa çevirirler katakulliyi de, benimkisi içimi rahatlatmak

hahahahah benziyoruz demek ki yok bizim gibi tiplere asistana yaptırıp başlarına bela almazlar

Son düzenleme:
sağol canım. dualarınızı derinden hissettim hiççççç zorluk çekmedim. bu arada şurup beyaz çıktı o sebeple ameliyathanede baya sohbet ettik pembe olsaydı kesin odada uyurdum ben

Geldi geçti bak hadi güle güle kullan memelerini nasıllar istediğin gibi olmuşlar mı ? Doktorun becerebilmiş mi küçültmeyi

Geldi geçti bak hadi güle güle kullan memelerini nasıllar istediğin gibi olmuşlar mı ? Doktorun becerebilmiş mi küçültmeyi
sağol canım... valla süper görünüyorlar bu halleriyle. benim karpuzlar elmacık oldular pek beceriklidir benim doktorum....
Giydinmi sütyenini? yengeye selam

şimdi getirdi canım. giydim hayatımda buka minik sütyen görmediydim

arkadaşlar hadi gelmişkene başıma gelenleri de yazayım sabah 7 de giriş yaptık hastaneye yatış işlemi faln derkene yolladılar bizi odaya. odada biraz uzanayım dedim zira bende heyecan tavandaydı. hatta hastaneye gelene kadar kaçış noktalarına baktım durdum
hemşire gelip damar yolunu açtı kan aldı. benim damarlarım innnncecik olduğu için sağ elimin bileğinin yanından açtılar anca orası ağrıyo memişlerden ziyade
sonracııma anestezi doktoru geldi kapıyı açık bırakmıştı ben bi ara gözüme kestirdim kaçarım dedim ama kaçamadım
sonra doktorcuuum geldi çekimdi çizimdi derkene bana kafa güzelleştirici verdiler ama beyaz verdiler bana pembe değil sonra indim ameliyathaneye aldılar beni keesim biçim yatağına daha doğrusu ben yattım. anestezi doktoruyla baya bi sohbet ettik bir ara uyuyamiycim sandım hatta beni canlı canlı mı kesceniz ayığım ben yahu dedim dememle ay uyuyom galiba demem bir oldu sonra bi uyandım. herkes işinde gücünde dolanıyo bana bakan yok bitti mi dedim bitti bitti dediler çıkardılar beni odaya. odada biraz uzandım göğüsteki dikişler sızladı baya ama sızı yani acı değil bi müddet sonra yedim yeemeğimi, sonrasında nldgnlp geldi çay faslına geçtik bi güzel o sırada ercan bey geldi benim füzelere baktı gitti bi yarım saat önce de gelip sütyenimi taktı sağolsun. ellerine sağlık doktorumun bu halleriyle bile çok güzel görünüyorlar. bakalım iyleşme süreci nasıl olacak.
tekrar tekrar teşekkür ederim dua eden herkeslere.... lopezim hadi sıra sende... Allah kolaylıklar versin... inşaallah senin de böyle rahat ve güzel geçer canım...

Sizce 36d den 36 b ye küçültmek abes midir? 36 d den küçültmiş olan var mı forumda

Belki de küçültme değil de dikleştirmeye ihtiyacın vardır? D cuptan izi olan bir b cupa inmek mantıklı gelmedi bana pek.. Ama çok sarkık dersen anlarım.

kızlar selam... yakında meme küçültme ameliyatı olacağım heyecandan ölüyorum !!!! kaç gün yatarım dersiniz???? benim memişler 95 filan ve çok sarkıklar. sonucu o kadar merak ediyorum ki... hofff morale ihtiyacım var

Aslında 25 yaşındayım. 1 cocugum var sarkık denebilir. Cok niyetliydim yaptırmaya . Eser aydoğdu ile görüştüm. Yorumları okurken inanılmaz kötü olaylar okudum. Doktor ismide vermemişer. Endişe ettim fazlasıyla. Sırt ve boyun ağrımdan şikayet ediyorum. Fakat sonucu sağlığımdan olmaksa tabiki katlanabilirim. Eser hanım hakkında yorumları arıyorum fakat genelde doktor ismi verilmemiş

Çok yatmazsın, hatta hiç yatmazsın:) 3 güne direnler çıkar, 1 haftaya da sen sokağa çıkarsın. Evde zaten istediğin gibi hareket edebilirsin, abartmamak koşuluyla. Kolları falan fazla kaldırmamak gerek. Bu arada 95 demişsin ama bu pek bir anlam taşımıyor, sırt ölçünü bilmedikten sonra. Sırtı 90 olan bir kadın için 95 gayet küçük bir memedir mesela, büyütme ameliyatını tercih eder küçültmekten ziyade:)))

Ben ciddi bir problem göremiyorum verdiğin ölçülerde. Sırt ağrısı falan psikolojik de olabilir memelerini beğenmiyorsan. Ama ciddi bir sarkıklık problemin varsa yaptır, birşey kaybetmezsin. Yoksa eğer böyle bir problem, sonuç seni tatmin etmeyebilir. Ayrıca tek bir doktorla görüştüysen sakın sakın sakın ameliyat olma, biraz daha araştır. Her doktor başka şey söylüyor, içine sinene ol..

çok teşekkürler... yok benimki katiyen büyütmelik vaka değil :2:
bildiğin karnıma yakınlar üstüne, dev gibiler yani. hayatta bikini üstü bulamayanlardanım, meme altı pişenlerden yani.

inşallah heyecanımı yener yazın bikini giyebilirim

Bikini giyersiin, mayokini giyersiin, hımmm straplez veya spagetti askılı üstler giyersin. Giyersin de giyersin:)) Tekniğe karar verdi mi doktorun? İzler koltuk altından taşıyorsa birazcık sorun olabilir. DEE amaaan üçgen de giymeyiver

İşin aslı bayan doktor isteğim ve bi nevi mecburiyetim var. İnternette öne çıkan başka isimgöremediğimden eser hanımla ve daha önce onda ameliyat olan biriyle görüştüm. Görüntüm çok önemli değil yıllardır içime 34 beden korsegiymede çıkmam. Mümkün olduğunca az belli olsundiye uğraiırım. Ama artık boynumun ve omuzlarımıneğildiğinin farkındayım. Eğerelimde sonunda olucaksam şimdiden olup rahat edeyim düşüncesindeydim. İstanbulda bayan doktor ve hastane tavsiyeniz varmıyada kesinlikle tavsiye etmedikleriniz.

Canım benim ben hastanede bir gece yattım ağrım minimumdu.Sabah ameliyat oldum akşam arkadaşlarım hastaneye geldi gülerek karşıladım hepsini onlar bile şaşırmıştı.Hiç boşuna taşıma o yükü,taş gibi dimdik ve küçük oluyorlar darısı başına.:)Gözünde büyüteceğin bir ameliyat değil.....

hayır tekniğe karar verilmedi daha...
ama gömlek giyeceğim ve düğmeleri pöt pöt açılmayacak mı yani şaka gibi yahu !!!!

selam lına_k dun ben dıkıslerımı aldırırken sendın demek arayan cunku yrn 7 de beklıorum falan dedı dr:))) ben o sırada memıslerdekı ve gobeklerdekı dıkıslerımı aldırıodum.saat 5-5:30 gıbı:)) sonuclarının guzel olduguna sewındım zaten aksını dusunmuoduk bıle dr.umuz sayesınde.zoru atlattın gerısı cok cokk kolay zaten..çcok gecmıs olsun canım.

Banada 1 gece hastanede yatıyorsun dediler. Direnden dikiş almasından bahsetmedi doktor gerçi bende sormadım yarın konuşurum tekrar. 3-4gece yatmak tercihen yapılan eylemler mi yoksa doktorunamı baglı

Banada 1 gece hastanede yatıyorsun dediler. Direnden dikiş almasından bahsetmedi doktor gerçi bende sormadım yarın konuşurum tekrar. 3-4gece yatmak tercihen yapılan eylemler mi yoksa doktorunamı baglı

Gördüğüm kadarıyla 3-4 gece yatmak devlet özel farkı. Özelde 1 gecede çıkıyorsun herhangi bir kmplikasyon olmazsa. Devletteyse nasılsa ücret problemi de olmadığı için 3 gün filan hastanede tutabiliyorlar. 1 günde iş çoktan bitmiş oluyor halbuki.

Amatör biri oaral çok soru soruyorum genelde hep erkek doktorismi verilmiş. Eser hanımla ilgiliolumsuz birşey varmı?
Bidekötü senaryolar var onlar nadir olan şeylermidir? Korkulması gereken bi ameliyatmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…