- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.361
Aaaaa yanlış bilgi verme lütfenben doktoru görene kadar bayılmadım geçmiş yazılarımda var hatta ismini söyledim dedim nerede hemen sesi geldi buradayım diye çiçekli böcekli bi şapka kafasında dedim hoşmuş (korkudan tırsıyorum aslında ) sizin için taktım dedi yalan tabi kim takar beni ondan sonra gitmişim...
Ya benim güven sorunum var galiba? belki beni bayıltıp ameliyata hasta bakıcı falan girer diye narkozu almadım :)))) doktoru gördüm okey dedim
Jeleseccim, aynı kafayız galiba, ben de o kafayı güzel yapan ilacı reddettim, ameliyathanede doktor başıma gelene kadar da işlemi başlatmadım. Ne me lazım, doktor diye asistanı girer filan aman diyim:))
Hoş biz uyuduktan sonra da çevirecekleri varsa çevirirler katakulliyi de, benimkisi içimi rahatlatmak
sağol canım. dualarınızı derinden hissettim hiççççç zorluk çekmedim. bu arada şurup beyaz çıktı o sebeple ameliyathanede baya sohbet ettikpembe olsaydı kesin odada uyurdum ben
sağol canım... valla süper görünüyorlar bu halleriyle. benim karpuzlar elmacık oldularGeldi geçti bakhadi güle güle kullan memelerini nasıllar istediğin gibi olmuşlar mı ? Doktorun becerebilmiş mi küçültmeyi
Giydinmi sütyenini?yengeye selam
kızlar selam... yakında meme küçültme ameliyatı olacağım heyecandan ölüyorum !!!! kaç gün yatarım dersiniz???? benim memişler 95 filan ve çok sarkıklar. sonucu o kadar merak ediyorum ki... hofff morale ihtiyacım var
Ben ciddi bir problem göremiyorum verdiğin ölçülerde. Sırt ağrısı falan psikolojik de olabilir memelerini beğenmiyorsan. Ama ciddi bir sarkıklık problemin varsa yaptır, birşey kaybetmezsin. Yoksa eğer böyle bir problem, sonuç seni tatmin etmeyebilir. Ayrıca tek bir doktorla görüştüysen sakın sakın sakın ameliyat olma, biraz daha araştır. Her doktor başka şey söylüyor, içine sinene ol..Aslında 25 yaşındayım. 1 cocugum var sarkık denebilir. Cok niyetliydim yaptırmaya . Eser aydoğdu ile görüştüm. Yorumları okurken inanılmaz kötü olaylar okudum. Doktor ismide vermemişer. Endişe ettim fazlasıyla. Sırt ve boyun ağrımdan şikayet ediyorum. Fakat sonucu sağlığımdan olmaksa tabiki katlanabilirim. Eser hanım hakkında yorumları arıyorum fakat genelde doktor ismi verilmemiş
Çok yatmazsın, hatta hiç yatmazsın:) 3 güne direnler çıkar, 1 haftaya da sen sokağa çıkarsın. Evde zaten istediğin gibi hareket edebilirsin, abartmamak koşuluyla. Kolları falan fazla kaldırmamak gerek. Bu arada 95 demişsin ama bu pek bir anlam taşımıyor, sırt ölçünü bilmedikten sonra. Sırtı 90 olan bir kadın için 95 gayet küçük bir memedir mesela, büyütme ameliyatını tercih eder küçültmekten ziyade:)))
Ben ciddi bir problem göremiyorum verdiğin ölçülerde. Sırt ağrısı falan psikolojik de olabilir memelerini beğenmiyorsan. Ama ciddi bir sarkıklık problemin varsa yaptır, birşey kaybetmezsin. Yoksa eğer böyle bir problem, sonuç seni tatmin etmeyebilir. Ayrıca tek bir doktorla görüştüysen sakın sakın sakın ameliyat olma, biraz daha araştır. Her doktor başka şey söylüyor, içine sinene ol..
kızlar selam... yakında meme küçültme ameliyatı olacağım heyecandan ölüyorum !!!! kaç gün yatarım dersiniz???? benim memişler 95 filan ve çok sarkıklar. sonucu o kadar merak ediyorum ki... hofff morale ihtiyacım var
Bikini giyersiin, mayokini giyersiin, hımmm straplez veya spagetti askılı üstler giyersin. Giyersin de giyersin:)) Tekniğe karar verdi mi doktorun? İzler koltuk altından taşıyorsa birazcık sorun olabilir. DEE amaaan üçgen de giymeyiver
Canım benim ben hastanede bir gece yattım ağrım minimumdu.Sabah ameliyat oldum akşam arkadaşlarım hastaneye geldi gülerek karşıladım hepsini onlar bile şaşırmıştı.Hiç boşuna taşıma o yükü,taş gibi dimdik ve küçük oluyorlar darısı başına.:)Gözünde büyüteceğin bir ameliyat değil.....
Banada 1 gece hastanede yatıyorsun dediler. Direnden dikiş almasından bahsetmedi doktor gerçi bende sormadım yarın konuşurum tekrar. 3-4gece yatmak tercihen yapılan eylemler mi yoksa doktorunamı baglı
Gördüğüm kadarıyla 3-4 gece yatmak devlet özel farkı. Özelde 1 gecede çıkıyorsun herhangi bir kmplikasyon olmazsa. Devletteyse nasılsa ücret problemi de olmadığı için 3 gün filan hastanede tutabiliyorlar. 1 günde iş çoktan bitmiş oluyor halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?