- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.381
Vallahi ben de burda bilirkişi gibi ahkam kesiyorum da okuduğum gördüğüm yaşadığım tüm bildiklerim:) Doktor ismi konusunda gerçekten yorum yapamıyorum kendisini deneyimlemedim çünkü. Küçültme topiğinde de adı pek geçmemiş, ama büyütme topiğinde daha çok ismi geçiyor.. İstersen bir incele sonra karar ver.Amatör biri oaral çok soru soruyorum genelde hep erkek doktorismi verilmiş. Eser hanımla ilgiliolumsuz birşey varmı?
Bidekötü senaryolar var onlar nadir olan şeylermidir? Korkulması gereken bi ameliyatmı
Banada 1 gece hastanede yatıyorsun dediler. Direnden dikiş almasından bahsetmedi doktor gerçi bende sormadım yarın konuşurum tekrar. 3-4gece yatmak tercihen yapılan eylemler mi yoksa doktorunamı baglı
Amatör biri oaral çok soru soruyorum genelde hep erkek doktorismi verilmiş. Eser hanımla ilgiliolumsuz birşey varmı?
Bidekötü senaryolar var onlar nadir olan şeylermidir? Korkulması gereken bi ameliyatmı
Vallahi ben de burda bilirkişi gibi ahkam kesiyorum da okuduğum gördüğüm yaşadığım tüm bildiklerim:) Doktor ismi konusunda gerçekten yorum yapamıyorum kendisini deneyimlemedim çünkü. Küçültme topiğinde de adı pek geçmemiş, ama büyütme topiğinde daha çok ismi geçiyor.. İstersen bir incele sonra karar ver.
Kötü senaryolar nadir olan şeyler evet ama olmaz diye de düşünme. Gerçi senin ölçülerin çok büyük değil dolayısıyla meme ucu his kaybı gibi birşey yaşamazsın, hematom çok çok nadir ve süt bezleri aktive olmamış hastalarda daha çok görülüyor. Sen doğum yapmışsın o konuda da şanslısın.
Apandist ameliyatına girip neler yaşıyor insanlar o kadar kolay olmasına rağmen, ben şimdi sana bu ameliyatın hiç riski yok diyerek sorumluluk almak istemem. Ama br trafik kazasına kurban gitme olasılığından çok daha düşük o tip olayların başına gelmesi durumu.
Bunun dışında derinde keloid problemi olabilir, bu önceden test edilemez bir durum. Yara iyileşmen çok güzel olmayabilir yine bu derinle alakalı bir durum. İşte mem başları çok da simetrik olmayabilir, eh kul yapımı sonuçta:)
Ben bunları bilerek ameliyat oldum, bir daha olsun yine olurum:) Sadece bunu syleyebilirim sana.
Doktorlara hiç güvenmiyorum. Referanslara güvenebilirim. İnanın daha yeni bi olay aktarıyım kısaca bursaya tatile gittik. Kızım 39-40 ateslendi kendi doktorunu aradım. Ates düşürücü verdi sürerse konuşalım dedi . Ates bi kaç kez tekrarlayınxa en yakın domtora gitmemi önerdi. Çocuk hastanesine sabaın 5 ince acile gittim. Doktor ateşine baltı aırtını dinledi bi dünya ilaç verdi hiçbirşey sormadı Ntibiyotikler ıvırzıvırlar. Arkasını döndü gitti faranjit teşhisi koymuş. İçime sinmedi başka bi özel hastanede nöbetçi çocuk doktoruna gittim oda ne faranjiti canım dedi bronşları çok kötü dolu ileri seviye akut bronşit dedi çok ağır bi antibiyotik verdi. Sabahına istanbula kendi doktorumuza geldim vira enfeksyon en fazla yarına düşer ateşi antibiyotik kullanmayın bronşlarındada boğazındada bişi yok deiler. Antiiyotik verdikleri çocuk daha 15 aylık...Doktorunu öyle bir seçmelisin ki yaptığı işin arkasında duracağına inanmalısın. En önemlisi bu. Herşeyin çaresi var etik anlamda düzgün bir doktor bulduysan.
Benim 2,5 kilo fazlalıklar alındı 1 gün sonra drenler çıkarıldı,Cumartesi günü ameliyat oldum,Pazar evimdeydim Salı duş alıp çarşamba günü kontrole gitmiştim.Hiç dikiş alma olayı yoktu kendiliğinden eridiler.Herhalde herhangi bir komplikasyon yaşanmazsa genelde bir gece yatıyorsun diye biliyorum. Çok çabuk iyleşmiştim,kollarımı fazla kaldırmadan her işimi gördüm tekrar aynı ameliyatı olurmusun diye sorsalar hiç tereddütsüz evet derdim.İriliklerinden dolayı ters t şeklinde bir ameliyat izim oldu.
Amatör biri oaral çok soru soruyorum genelde hep erkek doktorismi verilmiş. Eser hanımla ilgiliolumsuz birşey varmı?
Kesinlikle korkma ben ameliyat olabilmek için ağladığımı bilirim korkudan değil yani. Sizlerde cesaretli olun birde doktor güven verdiyse hiç boşuna beklemeyin.Ben geç bile kaldım diyorum canım arkadaşım,keşke daha önce imkanım olsaydı......
İşte yıllardr çok istediğimi biliyorum ama cesaretimi sanırım tam toplayamadım. Sezeryan atlattım zorlu geçmedi hiçbir safhası belki tesellim olabilir
Doktorlara hiç güvenmiyorum. Referanslara güvenebilirim. İnanın daha yeni bi olay aktarıyım kısaca bursaya tatile gittik. Kızım 39-40 ateslendi kendi doktorunu aradım. Ates düşürücü verdi sürerse konuşalım dedi . Ates bi kaç kez tekrarlayınxa en yakın domtora gitmemi önerdi. Çocuk hastanesine sabaın 5 ince acile gittim. Doktor ateşine baltı aırtını dinledi bi dünya ilaç verdi hiçbirşey sormadı Ntibiyotikler ıvırzıvırlar. Arkasını döndü gitti faranjit teşhisi koymuş. İçime sinmedi başka bi özel hastanede nöbetçi çocuk doktoruna gittim oda ne faranjiti canım dedi bronşları çok kötü dolu ileri seviye akut bronşit dedi çok ağır bi antibiyotik verdi. Sabahına istanbula kendi doktorumuza geldim vira enfeksyon en fazla yarına düşer ateşi antibiyotik kullanmayın bronşlarındada boğazındada bişi yok deiler. Antiiyotik verdikleri çocuk daha 15 aylık...
Maşşallah genel olarak bünyem kuvvetlidir. Sadece kendi başıma iş açmış olmaktan tedirginim. Yoksa muzdaribim hem agırlıkta hem agrıdan. Sizde mi ecan beyde oldnuz
Maşallah canım.Yavrunuza çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.Ben Ercan beyin hastası değilim benim doktorum mütevazı bir insan olduğu için buralarda fazla yer almıyor.Şimdi burada gururla Tayfun bey diye yazıyorum.Siz epey bir araştırın hangisi içinize siniyorsa canım kimse kimseyi yönlendiremez sadece memnuniyetimi belirtiyorum.
Maşallah canım.Yavrunuza çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.Ben Ercan beyin hastası değilim benim doktorum mütevazı bir insan olduğu için buralarda fazla yer almıyor.Şimdi burada gururla Tayfun bey diye yazıyorum.Siz epey bir araştırın hangisi içinize siniyorsa canım kimse kimseyi yönlendiremez sadece memnuniyetimi belirtiyorum.
Sanırım eser hanımla tekrar görüşüp kafamdaki soruları netleştirdikten sonra korkularım geçebilir. Kızımın büyümesini mi beklesem ya birşey olursa korkusu var biraz. Ama sonra 2. Cocuk sonra 3... Yasım ilerleyince de kamburluk ve duruş bozukluğuda ilerleyecek..
Lebensfreude Hanım; ben anlamıyorum şimdi Ercan Bey nereden çıktı? Tayfun Beyi (Aköz) ben de çok duydum, birçok doktorun hocası hatta. Şişli Etfal'de klinik şefi olan fazlasıyla ünlü bir profesör. Yanılıyor muyum? Sizin onun ismini zikretmeniz kimseyi rahatsız etmiyor aksine yol gösterici bile olabiliyor. Ama bu şekilde Ercan Bey'i lafın içine katmanız ne kadar doğru bilmiyorum. Ki kendisi de mütevazı bir doktor, ona ameliyat olmadım benim beklentimi karşılamadı ama memnun arkadaşlar var.
Özür dilerim ercan beyi ben kattım sanırım araya forumda üok sık rastlayınca arkadaşımızında mı doktoru diye boş bulundum. Yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemedim
Amacım kesinlikle sizinle bir söz düellosuna girmek değil ama manidar konuşuyorsunuz ve bu da başka arkadaşları zedeliyor. Ben sizin iyi niyetinize tüm kalbimle inanıyorum ama gerçekten problem yaşanmasın istiyorum. Ortada bariz bir yanlış anlaşılma var çünkü[/QU
Tesekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz. Ben daimi forum kullanıcısı değiim ama ne zaman başım sıkışsa kadınlarkulübünde adını bilmediğim dostlarım yetişiyorlar.. İlk tanışmamız hamile olduğumu mğrendiğim zamandı. O tatsız günlerdeki desteği ömrümce unutmam. Bu gece yavrum yatagında uyuyorsa gerçekten burda destegini her türli tecrübesini paylaşan arkadaşların payı ve duası var. Allah cümlenizden razı olsun.
Özür dilerim ercan beyi ben kattım sanırım araya forumda üok sık rastlayınca arkadaşımızında mı doktoru diye boş bulundum. Yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?