Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Düzeltme yapıyorum Maltepe Ünversitesinde Profesör kendisi,yanlış bildiniz.:)

Tekrar inceledim cv sini, Kartal Eğitim Araştırmadan geçmiş üniversiteye. Şişli Etfalle Kartal Eğitim bu konuda çok ünlüdür o nedenle karıştırmışım. Kötü birşey demedim merak etmeyin, ikisi de hasta akışının çok fazla olduğu, plastik cerrahi eğitimleriyle ünlü hastaneler:)

Hiç üzülmeyin sevgili arkadaşım siz özür dilenmesi gereken bir şey yapmadınız sorunuz kayet normal. Ercan beyin burada çok hastası var ben olsam aynı soruyu ben de sorardım.:)

Arkadaşlar dikkat edilirse burada Ercan Bey den söz eden 1 değil bir çok hastası var.Burası her üyenin tecrübesini aktarmasına uygun bir platform .Herkes yorumlarını foruma uygun nizamda paylaşabilir diğer bütün mütavazi ya da mütevazi olmayan dr hastaları dileğince tecrübe paylaşımı yapabilir.Bu konuda bir yanış anlama olmamalı diye düşünüyorum.

aaa evet o bendim çok teşekkür ederim canım.. evet ya doktorumun ellerine sağlık.

lina ağrın sızın var mı? Şimdi memelerin ağzına değiyordur ama inecekler o kadar havada kalmıyor merak etme

yarı çıkacaksın değil mi hastaneden

canım ağrım yok çok şükür. iyiyim ben gelen giden var bol bol sağolsunlar. partimizi de yaptık pastalar hala duruyo gelmek istyen varsa buyursun gelsin yarın sabah çıkarırız seni dedi doktor...

arkadaşlar taze taze kesilmiş biiçilmiş biri olarak size bildiriyorum. hiç düşünmeyin hemen yaptırın ağrım olmadı sade ince bir sızı oldu dikişlerde okadar da olsun dimi... ameliyattan 1 de çıktım. o saatten beridir gayet iyiyim. tekrar tekrar doktorumun ellerine sağlık. inşallah güzel bir iyleşme süreci de geçirirsem tam olur doktor yarın sabah çıkışını yaparız dedi bir de

Lina cım gerçekten çok hafif atlattın diyebilirim ameliyatını ve sonrasını.Hani utanmasan hamur açıp bize mantı yapacaksın Maşallah diyelim gerçekten Bu arada heyecandan insan unutabiliyor.Sormak istediğin şeyleri bir yere not al,yarın sabah çıkmadan sor.Sana iyi geceler tatlım.Tekrardan aramıza hoşgeldin

Son düzenleme:

evet canım çok şükür. hamur açma hususunda pek becerim yok malesef... aklımda tek bir soru bile yok uçmuş gitmiş... sana da iyi geceler canım... hoşşşşşbuldummmmm

Merj merhaba,
Anladığım kadarıyla doktorla ilgili karar verme aşamasındasın, umarım hakkında en hayırlısı ne ise o olur. Senin gibi benim de, olumsuz sonuçların insanları çok üzdüğü yorumlar, olumsuz sonuçlar aldığını bildiğim kişiler var hafızamda. Bunu bile bile sana olumlu demem, bunun vebalini almam mümkün değil. İstersen bu konuya biraz daha zaman ayırabilirsin. Önüne mutlaka kafanda net bir fikir oluşmasına yardımcı olacak yorumlar çıkacaktır.

Lebensfreude,
Eser hanım bildiğin gibi; ortak bir arkadaşımızın doktoru idi. Ve arkadaşımız yakın bir zamanda revizyon oldu. Bir hekim olarak, hastasının ve yaptığı işlemin arkasında durması tabi ki hoş, ancak revizyona sebep açan bir operasyon kanımca güzel değil.

sevgiler...

Merhaba arkadaşlar,

ben de göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum.ufak bir araştırma yaptım ve cem payaslı'da karar kıldım gibi.

aşağıdaki sitede açıklama yapmış ama daha net bilgi için muayeneye gideceğim. inşallah iyi netice alırım..

site: göğüs küçültme

Son düzenleyen: Moderatör:

lina benim sırada ki ameliyata bekliyorum pastada al gel benim odada parti yapalım ağzım sulandı

Merhaba sevgili arkadaşım hakkında hayırlısı olsun,topiğe ameliyat sonrası mutlu ve küçük memeli olarak geri dön yeni yeni ameliyat adayları ve ameliyat olmuşları görmek ne kadar mutluluk veriyor Hoşgeldin sefalar getirdin.:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok çok geçmiş olsun....

Devam edecek misiniz ?

Bu arada KİB yaparken biraz daha dikkatli yazarsanız sevinirim ...

meraba jelesec
Bende küçülttürdüm iki ay bitti hala şişler inşallah ineceklerde ne zaman ben daha küçük hayal etmistim inince kuculuyorlarmi karin germe ve gogus kucultme oldum karnimda daha cok sis ödem icin neler yaptiniz sizin ne kadar zaman gecti

merhaba heyv,

öncelikle geçmiş olsun, kişinin vücut yapısıyla ilgili değişiklik gösterebiliyor bu ödem olayı,doktorun ödem çayı önerdimi bilmiyorum ben çok faydasını gördümprotein ağırlıklı beslen ve bol sıvı tüket .Benim ve okuduğum arkadaşların sürecinde 4.5.ay sonra oturuyor vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…