- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.401
Lebensfreude Hanım; ben anlamıyorum şimdi Ercan Bey nereden çıktı? Tayfun Beyi (Aköz) ben de çok duydum, birçok doktorun hocası hatta. Şişli Etfal'de klinik şefi olan fazlasıyla ünlü bir profesör. Yanılıyor muyum? Sizin onun ismini zikretmeniz kimseyi rahatsız etmiyor aksine yol gösterici bile olabiliyor. Ama bu şekilde Ercan Bey'i lafın içine katmanız ne kadar doğru bilmiyorum. Ki kendisi de mütevazı bir doktor, ona ameliyat olmadım benim beklentimi karşılamadı ama memnun arkadaşlar var.
Hiç üzülmeyin sevgili arkadaşım siz özür dilenmesi gereken bir şey yapmadınız sorunuz kayet normal. Ercan beyin burada çok hastası var ben olsam aynı soruyu ben de sorardım.:)
aaa evet o bendimselam lına_k dun ben dıkıslerımı aldırırken sendın demek arayan cunku yrn 7 de beklıorum falan dedı dr:))) ben o sırada memıslerdekı ve gobeklerdekı dıkıslerımı aldırıodum.saat 5-5:30 gıbı:)) sonuclarının guzel olduguna sewındım zaten aksını dusunmuoduk bıle dr.umuz sayesınde.zoru atlattın gerısı cok cokk kolay zaten..çcok gecmıs olsun canım.
aaa evet o bendimçok teşekkür ederim canım.. evet ya doktorumun ellerine sağlık.
lina ağrın sızın var mı? Şimdi memelerin ağzına değiyordur ama inecekler o kadar havada kalmıyor merak etme
yarı çıkacaksın değil mi hastaneden
arkadaşlar taze taze kesilmiş biiçilmiş biri olarak size bildiriyorum. hiç düşünmeyin hemen yaptırınağrım olmadı sade ince bir sızı oldu dikişlerde okadar da olsun dimi... ameliyattan 1 de çıktım. o saatten beridir gayet iyiyim. tekrar tekrar doktorumun ellerine sağlık. inşallah güzel bir iyleşme süreci de geçirirsem tam olur doktor yarın sabah çıkışını yaparız dedi bir de
Lina cım gerçekten çok hafif atlattın diyebilirim ameliyatını ve sonrasını.Hani utanmasan hamur açıp bize mantı yapacaksınMaşallah diyelim gerçekten Bu arada heyecandan insan unutabiliyor.Sormak istediğin şeyleri bir yere not al,yarın sabah çıkmadan sor.Sana iyi geceler tatlım.Tekrardan aramıza hoşgeldin
Amacım kesinlikle sizinle bir söz düellosuna girmek değil ama manidar konuşuyorsunuz ve bu da başka arkadaşları zedeliyor. Ben sizin iyi niyetinize tüm kalbimle inanıyorum ama gerçekten problem yaşanmasın istiyorum. Ortada bariz bir yanlış anlaşılma var çünkü[/QU
benim açımdan problem yok.
Aslında 25 yaşındayım. 1 cocugum var sarkık denebilir. Cok niyetliydim yaptırmaya . Eser aydoğdu ile görüştüm. Yorumları okurken inanılmaz kötü olaylar okudum. Doktor ismide vermemişer. Endişe ettim fazlasıyla. Sırt ve boyun ağrımdan şikayet ediyorum. Fakat sonucu sağlığımdan olmaksa tabiki katlanabilirim. Eser hanım hakkında yorumları arıyorum fakat genelde doktor ismi verilmemiş
Bence de en güzel cevapları bir Hekim verir boşuna mı okuyorlar onca yıl hayatımızı emanet ediyoruz. Bir hekim hata yapmak ister mi hiç tekrar görüşün bence. Eser hanım hakkında güzel şeyler okumuştum.En doğru kararı insan kendisi verir hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.....:)
arkadaşlar taze taze kesilmiş biiçilmiş biri olarak size bildiriyorum. hiç düşünmeyin hemen yaptırınağrım olmadı sade ince bir sızı oldu dikişlerde okadar da olsun dimi... ameliyattan 1 de çıktım. o saatten beridir gayet iyiyim. tekrar tekrar doktorumun ellerine sağlık. inşallah güzel bir iyleşme süreci de geçirirsem tam olur doktor yarın sabah çıkışını yaparız dedi bir de
Merhaba arkadaşlar,
ben de göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum.ufak bir araştırma yaptım ve cem payaslı'da karar kıldım gibi.
aşağıdaki sitede açıklama yapmış ama daha net bilgi için muayeneye gideceğim. inşallah iyi netice alırım..
site: göğüs küçültme
Devam edecek misiniz ?
Bu arada KİB yaparken biraz daha dikkatli yazarsanız sevinirim ...
meraba jelesecNe kadar talihsiz bir açıklama olmuş! Buralarda adı çok gecen doktorlar MÜTEVAZİ değil mi ? Sadece sizin doktorunuz mu Mütevazi ? Beni aslında hiç ilgilendirmiyor karakterleri işlerini iyi yapsınlar önemli olan bu ! Sizin değiminizle ölesiyede doktorumu sevmiyorum çıkardığı işten memnunum hepsi bu! Sizin derdinizi anlamış değilim bu başlığa geldiğinizden beri tartışma yaratma çabanız var. Doktorunuz çok başarılı olabilir ne güzel sizde memnunsunuz okey hepimiz anladık hocanızı...
meraba jelesec
Bende küçülttürdüm iki ay bitti hala şişler inşallah ineceklerde ne zaman ben daha küçük hayal etmistim inince kuculuyorlarmi karin germe ve gogus kucultme oldum karnimda daha cok sis ödem icin neler yaptiniz sizin ne kadar zaman gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?