- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.421
lina benim sırada ki ameliyata bekliyorum pastada al gel benim odada parti yapalımağzım sulandı
Çok çok geçmiş olsun....
Canım benim ben hastanede bir gece yattım ağrım minimumdu.Sabah ameliyat oldum akşam arkadaşlarım hastaneye geldi gülerek karşıladım hepsini onlar bile şaşırmıştı.Hiç boşuna taşıma o yükü,taş gibi dimdik ve küçük oluyorlar darısı başına.:)Gözünde büyüteceğin bir ameliyat değil.....
Ne güzel, öyle ihtiyacım var ki böyle moral verici şeylere :)
Ben de mutluluğumu bir ay sonra burdan paylaşırım inşallah. Yıllardır taşıdığım yük omuzlarımda...
evet canım çok şükür. Hamur açma hususunda pek becerim yok malesef... Aklımda tek bir soru bile yok :d uçmuş gitmiş... Sana da iyi geceler canım... Hoşşşşşbuldummmmm
canım ameliyatını kime oldun?
zamanını söyle yeterki bir de neyli pasta seversin
çok teşekkür ederim.... geçti şükür
arkadaşlar hadi gelmişkene başıma gelenleri de yazayımsabah 7 de giriş yaptık hastaneye yatış işlemi faln derkene yolladılar bizi odaya. odada biraz uzanayım dedim zira bende heyecan tavandaydı. hatta hastaneye gelene kadar kaçış noktalarına baktım durdum
hemşire gelip damar yolunu açtı kan aldı. benim damarlarım innnncecik olduğu için sağ elimin bileğinin yanından açtılar ancaorası ağrıyo memişlerden ziyade
sonracııma anestezi doktoru geldi kapıyı açık bırakmıştı ben bi ara gözüme kestirdim kaçarım dedim ama kaçamadım
sonra doktorcuuum geldi çekimdi çizimdi derkene bana kafa güzelleştirici verdilerama beyaz verdiler bana pembe değil sonra indim ameliyathaneye aldılar beni keesim biçim yatağına daha doğrusu ben yattım. anestezi doktoruyla baya bi sohbet ettik bir ara uyuyamiycim sandım hatta beni canlı canlı mı kesceniz ayığım ben yahu dedim dememle ay uyuyom galiba demem bir oldu sonra bi uyandım. herkes işinde gücünde dolanıyo bana bakan yok bitti mi dedim bitti bitti dediler çıkardılar beni odaya. odada biraz uzandım göğüsteki dikişler sızladı baya ama sızı yani acı değil bi müddet sonra yedim yeemeğimi, sonrasında nldgnlp geldi çay faslına geçtik bi güzel o sırada ercan bey geldi benim füzelere baktı gitti bi yarım saat önce de gelip sütyenimi taktı sağolsun. ellerine sağlık doktorumun bu halleriyle bile çok güzel görünüyorlar. bakalım iyleşme süreci nasıl olacak.
tekrar tekrar teşekkür ederim dua eden herkeslere.... lopezim hadi sıra sende... Allah kolaylıklar versin... inşaallah senin de böyle rahat ve güzel geçer canım...
Kaç bedenden kaça düştün canım? Ne kadara ameliyat oldun peki,??? Cevap verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim..(forumda yeni olduğum için özelden yazamıorum)
bak burada neler yaşadığımı yazmıştım. inan eksiksiz gediksiz neler yaşadıysam yazdım. ben 110 beden sütyen takıyordum şuan üzerimde 85 b var. şuan ağrım yok. hatta başından beri ağrım olmadı sadece ince bir sızı oldu o da ameliyat olduğum gün iice azalmıştı zaten. düşünüyorsan hiç bekleme. bunca senedir boşa taşımışım diyor insan...birde fiyat hususunu doktor beyle konuş istersen tekniklere göre değişiyor bu durum. mail atarsan mutlaka geri döner.
ay ameliyat oldum da yaşadıklarıımı anlatıyorum. günler ne çabuk geçti anlamadım gittiDDDD
bak burada neler yaşadığımı yazmıştım. inan eksiksiz gediksiz neler yaşadıysam yazdım. ben 110 beden sütyen takıyordum şuan üzerimde 85 b var. şuan ağrım yok. hatta başından beri ağrım olmadı sadece ince bir sızı oldu o da ameliyat olduğum gün iice azalmıştı zaten. düşünüyorsan hiç bekleme. bunca senedir boşa taşımışım diyor insan...birde fiyat hususunu doktor beyle konuş istersen tekniklere göre değişiyor bu durum. mail atarsan mutlaka geri döner.
bide ben resimlerle görmek istiorum istesem gönderirmi doktor?
gerçekten ya oldun da yeni olacak arkadaşlara yardımcı oluyorsun ne güzel
bide ben resimlerle görmek istiorum istesem gönderirmi doktor?
bu arada yazmayı unutmuşum ben ya. memorial hastanesinde ercan karacaoğluna ameliyat oldum ben arkadaşlar. doktor arayışında olan arkadaşlara fikir vermesi açısından yazıyorum doktorumu. umarım yardımcı olabilmişimdir. ve ameliyatımdan da çok memnun kaldım bunu da belirtmeden geçmeyeyim.... taze kesilmiş biri olaraktan
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, çok istediğim bir operasyon. acaba sonrasında his kaybı ya da emzirmede sıkıntı yaşanıyor mu?
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, çok istediğim bir operasyon. acaba sonrasında his kaybı ya da emzirmede sıkıntı yaşanıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?