Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ne güzel, öyle ihtiyacım var ki böyle moral verici şeylere :)

Ben de mutluluğumu bir ay sonra burdan paylaşırım inşallah. Yıllardır taşıdığım yük omuzlarımda...

Ne güzel, öyle ihtiyacım var ki böyle moral verici şeylere :)

Ben de mutluluğumu bir ay sonra burdan paylaşırım inşallah. Yıllardır taşıdığım yük omuzlarımda...

Canımsın ya sende mutlu ve küçük dik memeli olarak burada mutluluğunu ve tecrübelerini başka yeni arkadaşlarla paylaşacaksın evel Allah.Ameliyata girmeden önce haber vermeyi unutma bol şans diler ve dua ederiz sevgiyle umutla kal.:)

Kaç bedenden kaça düştün canım? Ne kadara ameliyat oldun peki,??? Cevap verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim..(forumda yeni olduğum için özelden yazamıorum)

Kaç bedenden kaça düştün canım? Ne kadara ameliyat oldun peki,??? Cevap verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim..(forumda yeni olduğum için özelden yazamıorum)

bak burada neler yaşadığımı yazmıştım. inan eksiksiz gediksiz neler yaşadıysam yazdım. ben 110 beden sütyen takıyordum şuan üzerimde 85 b var. şuan ağrım yok. hatta başından beri ağrım olmadı sadece ince bir sızı oldu o da ameliyat olduğum gün iice azalmıştı zaten. düşünüyorsan hiç bekleme. bunca senedir boşa taşımışım diyor insan...birde fiyat hususunu doktor beyle konuş istersen tekniklere göre değişiyor bu durum. mail atarsan mutlaka geri döner.

ay ameliyat oldum da yaşadıklarıımı anlatıyorum. günler ne çabuk geçti anlamadım gitti DDDD

gerçekten ya oldun da yeni olacak arkadaşlara yardımcı oluyorsun ne güzel

bide ben resimlerle görmek istiorum istesem gönderirmi doktor?

bu arada yazmayı unutmuşum ben ya. memorial hastanesinde ercan karacaoğluna ameliyat oldum ben arkadaşlar. doktor arayışında olan arkadaşlara fikir vermesi açısından yazıyorum doktorumu. umarım yardımcı olabilmişimdir. ve ameliyatımdan da çok memnun kaldım bunu da belirtmeden geçmeyeyim.... taze kesilmiş biri olaraktan

Bende Pro. Dr. Tayfun Aköze Central hospitaL hastanesinde oldum bende çok memnun kaldım herkes gibi belirtmek istiyorum.Hayırlı doktor arayışlar olsun yeni katılan arkadaşlara.

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, çok istediğim bir operasyon. acaba sonrasında his kaybı ya da emzirmede sıkıntı yaşanıyor mu?

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, çok istediğim bir operasyon. acaba sonrasında his kaybı ya da emzirmede sıkıntı yaşanıyor mu?

Canım bende his kaybı falan olmadı aksine küçülünce daha duyarlı oldular,fakat emzirme konusunda da sorun yaşanmadığını duydum ve okudum.Daha başlardan okumaya başlarsan bazı arkadaşlar güzel açıklamalar yapmıştı,en azından bilgin olur. Fakat kararlıysan en rahatlatıcı bilgileri bu işlerin uzman hekimleri verir kanısındayım.Her şey gönlünce olsun,korkuya hiç gerek yok benim çok arzuladığım bir ameliyat olduğu için yarı sevinç yarı heyecan vardı önemli olan kesin kararlı olmaktır.Sevgiler güzel arkadaşım.:)

drenlerim bugün çıktı arkadaşlar. sağ tarafta hiç bişi hissetmedim çıkarken ama sol tarafta azzzzcık acı oldu hemen geçti. darısı dikişlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…