Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhabalar..11 şubat pazartesi ameliyat oldum.ağrısız bi ameliyat olduğunu söyleyerek kimseyi yanıltmayayım,ben iki gün ağrı kesicilere rağmen ağrıdan ağladım.doktorum direncimin düşük olduğunu söyledi ama...???.başka hiç bi problem yok. sonuçtan da çok memnunum.benim dikişlerim alınmayacak.iyi ki de alınmayacak dren eziyetinden sonra bide dikişe dayanamazdım sanırım..ama her şeye rağmen bence değer..bu arada devlet hastanesinde ücretsiz olabilmesi için 30 cm ve üzeri olması gerekiyormuş.

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, çok istediğim bir operasyon. acaba sonrasında his kaybı ya da emzirmede sıkıntı yaşanıyor mu?

ben ameliyat olalı yarın bir hafta olacak.his kaybı aslaaaa yok aksine fazla hassas..zaten ameliyatınızı yapmadan soruyor emzirecekseniz ona göre müdahale ediyor.doktorum 2 yıl beklersen dokular tamamen iyileşmiş olur süt verme ihtimalinde çok yükselir dedi.tabi garanti vermiyorlar.ama sonuçta ameliyat olmasanızda vermeme ihtimaliniz var.

Çok geçmiş olsun sevgili arkadaşım,sağlıkla ve mutlu yaşa..... Ne güzel yazmışsın eminim bir çok endişeli arkadaşlarımıza cesaret vermiş olmuşsundur.

Arkadaslar gogus kucultme ve karin germe oldum iki ay bitti hala sislik var goguslerim daha kuculurmu bu halliyle buyuk olmuslar ben daha kucuk hayal etmistim son aylarda D hatta DD olmustum simdi C olmus ben B istiyordum daha kuculurmu tecrubesi olan arkadaslar soyleyin lutfen

Ameliyat öncesi doktorunuzla konuşmadınız mı sonra kaç beden olacağını?Benim ameliyat öncesi 90 DD di ve 90 C olacak dendi en baştan beri söylenen 90 C Cup sütyen giyiyorum. Belki daha biraz şişler inebilir zaten birinçi yıl dolunca tam oturuyor şekilleri.Doktorunzla görüşseniz mutlaka göğüs kafesinize göre ayarlanmıştır ölçüleri,benim için B Cup çok küçük olurdu beden ölçülerime göre.Selamlar ve geç miş olsun.:)

Yaşınızı alabilir miyim Heyv?

Aslına bakarsanız evet, kendi tecrübem ve etrafımdan gördüğüm şu ki daha genç yaşta ve çocuksuz kadınlarda doktorlar çok fazla sınırları zorlamıyorlar. Her ne kadar süt bezlerini koruduğunu söylese de hiçbir doktor bana B cup garantisi vermedi mesela..(beden ölçüm küçük olmasına rağmen). Ama burada gördüğüm hanımların çoğu benden büyük cup ölçülerinden daha küçük cuplara ulaşmışlar. Ben de bunun doktorların gençlerde risk almadığından dolayı olduğu düşünüyorum..
Ne yazık ki B cupa ineceksiniz desek burda sizi boşuna ümitlendirmiş oluruz:)
Ama bence C cupa kesinlikle inersiniz. Şu anki çevre ölçünüzden 2-3 santim daha küçülecektir çünkü. KESİN.
Bir de göğüs formu çok sert ve yukarıda olduğu için şu an sütyenle göz aldatmacası yaşıyorsunuzdur. Aşağıya yerlerine oturunca çok büyük gibi hissetmezsiniz zaten.

Son düzenleme:
ben 2-3 gune kadar meme ameliati olacagim. antalya arastirma hastahannesinde heyet raporu ile sarkik memelerim kucultulecek. korkularim var. beni bilgilendirecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim

ben 2-3 gune kadar meme ameliati olacagim. antalya arastirma hastahannesinde heyet raporu ile sarkik memelerim kucultulecek. korkularim var. beni bilgilendirecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim

ben ameliyat olalı 1 hafta oldu.yardımcı olabileceğim bi şey varsa seve seve...sorun söyleyeyim

Hoşgeldin deniznurol,korkucak birşeyin olmasın buradaki herkes mutlu ve doktorlarının çıkartığı sonuçlarından memnun olarak geri dönenler.Sende küçük ve dimdik memişlerinle yaşadıklarını sevinçle paylaşırsın inşallah.Ameliyatına gülümseyerek gir gülümseyerek çık.Heyecan ve korku olur bu normal hepimiz yaşadık Allaha emanet ol,güzel bir ameliyatın olsun.

Merhaba Deniz .Nedir mesela korkuların? 2 günün kalmış rahatlatalım bakalım seni GErçekten korkulacak bir durum yok.Sonrasında diyeceksin ki,iyi ki olmuşum bu ameliyatı.Büyük göğüslü olmanın sıkıntılarını düşünüp,kabin arkalarında çekilen eziyetleri,göğüsleri bluzların içine saklama çabaları...bir sürü daha yazmadığım sıkıntılar işte...biz bizi anlarız yani kısaca.Bence en güzel kararı vermişsiniz.Endişe duyduğunuz neler varsa sorabilirsiniz.Elimizden geldiğince cevaplarız.

Sevgili postit umarim sasirmassin yasim 50 uzeri gencligimde zaten C cup idim ilerleyen yillarda D hatta kilolu zamanarimda DD ve E ye kadar ciktim hic B olmadim ortaokul lise disinda :)
Doktoruma B olsun demeden ameliyata girmekle hata mi ettim yoksa iki ay yeni bitti daha kuculecekmi
Su anda beden gogus alti 80 gogus ucundan alinan olcu 95 buna gore C cup oluyorum
Inecekler daha diye bekliyorum

:) şaşırmam şaşırmam. Ama sizin büyük olmamış ki. 2.ayda bu ölçüler gayet iyi bence. 2-2,5 santim daha inse 93. Şu an D dediniz diye okudum ondan B olmaz dedim. Şimdi de emin olamamakla birlikte ya full cup B ya da küçük bir C olacağını düşünüyorum kii bence gayet sevindirici bir sonuç.Keyfini çıkartın:))
Bir de beni düşünün: 6.ayımdayım sırtım 70 güğüslerim 85.. Seksi şempanze olmaya mahkümum

Postitcigim yanlis anlamissin benim şu anda C oldu demistim ben ameliyata D ile girdim ( biraz kilo verince DD D ye dusmustu:)
ben B istiyorum herkesin tercihine saygim var senin olculerinde senin tercihin sonucta bizim kuculttugumuz olculere operasyonla gelmeye calisanlar var
ben otuzlu yaslarimda 75 C iken de (herkesin cok begenmesine ragmen :) ) ben yine B isterdim
Doktoruma (Serdar Eren ) cok guvendigim icin B C gibi kaliplar koymadim bana yakisani yapacagina inandim S.Eren isini gayet iyi bilen bi doktor ikinci ayi bitirince biraz panige girdim heralde ucuncu aydan sonra inmeye baslayacakmis sen Cyi D anlayip heveslenme deyince tecrube konusuyor diye bir hayli endise etmistim neyse bu gunku cevabin icime su serpti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…