- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.441
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, çok istediğim bir operasyon. acaba sonrasında his kaybı ya da emzirmede sıkıntı yaşanıyor mu?
ben ameliyat olalı yarın bir hafta olacak.his kaybı aslaaaa yok aksine fazla hassas..zaten ameliyatınızı yapmadan soruyor emzirecekseniz ona göre müdahale ediyor.doktorum 2 yıl beklersen dokular tamamen iyileşmiş olur süt verme ihtimalinde çok yükselir dedi.tabi garanti vermiyorlar.ama sonuçta ameliyat olmasanızda vermeme ihtimaliniz var.
Arkadaslar gogus kucultme ve karin germe oldum iki ay bitti hala sislik var goguslerim daha kuculurmu bu halliyle buyuk olmuslar ben daha kucuk hayal etmistim son aylarda D hatta DD olmustum simdi C olmus ben B istiyordum daha kuculurmu tecrubesi olan arkadaslar soyleyin lutfen
Arkadaslar gogus kucultme ve karin germe oldum iki ay bitti hala sislik var goguslerim daha kuculurmu bu halliyle buyuk olmuslar ben daha kucuk hayal etmistim son aylarda D hatta DD olmustum simdi C olmus ben B istiyordum daha kuculurmu tecrubesi olan arkadaslar soyleyin lutfen
ben 2-3 gune kadar meme ameliati olacagim. antalya arastirma hastahannesinde heyet raporu ile sarkik memelerim kucultulecek. korkularim var. beni bilgilendirecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim
ben ameliyat olalı 1 hafta oldu.yardımcı olabileceğim bi şey varsa seve seve...sorun söyleyeyim
ben 2-3 gune kadar meme ameliati olacagim. antalya arastirma hastahannesinde heyet raporu ile sarkik memelerim kucultulecek. korkularim var. beni bilgilendirecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim
Sevgili lebensfreude
Cevap icin tesekkurler sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?