Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım çok çok ortak yanımız varmış bende gençliğimde hiç bir zaman B cup olmadım hep C,D, DD böyle gitti.Şimdi tam 50 yaşında 90 C bana uygun,bence seninkilerde bir kaç ay sonra ideal olacaktır.Bende doktoruma hiç B olsun demedim,kendisine güvenim sonsuzdu ve neticeden çok memnunum.

yok vallahi benim de tercihim olmadı, olanla yetinmeye çalışıyorum napalım:) 2. ayda C ise hayli hayli küçülür hiç korkmayın.

Sevgili lebens freude
Bende doktorum serdar beye cok guvendigim icin benim icin ideal olani daha iyi bilecegini sonucta zaten kuculecegini dusundum simdi illede B cup mu deseydim diyorum :) :) :) benim iki ay yeni bitti karin germede oldugu icin butunuyle bi sisilik var senin kac ay oldu sisiik devamli iniyormu? Bide Sen benden gencsin alti yedi yas

Hepinize tesekkurler tecrubeler her zaman degerlidir

Merhaba Heyv,demekki topiğimizin en kıdemlisi siz oldunuz:).Hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz Topiği açtığımda artık yeni nickleri görmek inanın daha da mutluluk veriyor bana.Bizlerin artık bu topikde işi bitti diye düşünürken ara ara da girip bakıp yeni gelen üyelerle fikir alışverişinde bulunmak ya da bir nebze de olsa yardımcı olabilmek bu süreçleri yaşamış biri olarak şahsıma daha çok heyecan veriyor:)

Ben de 1.5 yıl önce meme küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Göğüs ölçüm ciddi şekilde büyüktü.38DD bazen de 38E cup oluyordu.Bu ameliyata karar verdiğimde gerçek isteğim C cup olmasıydı.Fakat sonradan eşimin de ikna etmesiyle B cup olmaya karar verdim.Doktoruma istediğim boyutu internette bulduğum 2 resim ile anlatmaya çalıştım.Ameliyat günü çizimlerim için odama gelen doktoruma üstüne basa basa sakın büyük olmasın,sütyensiz de rahat olabileyim,dekoltede ortada birleşen o görüntüyü istemiyorum...şeklinde kesin ve net ne istediğimi anlatır cümleler kurarak sanırım başarıya ulaştım.Şu anki boyutundan gerçekten çok memnunum.İyi ki bu boyuta karar vermişim.Göğüs ölçüm 38B şuan.

Şişlikler evet belli bir süre devam ediyor.Özellikle karın şişliği ve ödemi çok yaşamıştım.Sabahları kalktığımda gayet normal olurdu.Akşamüstleri yoğun şekilde şişkinlik çekerdim gece yatana kadar.Göğüslerimde de şişlik evet olmuştu fakat karnım kadar değil.Üst lob dediğimiz bölgelerde şişlik olmuştu sonradan o kısımlar bayağı indi ve damla modelini aldı.Tam şekil almaları yaklaşık 6 ayı buluyor diyebilirim.Albümümde ameliyat öncesi ve sonrası resimlerim var.Fikir olması açısından bakabilirsiniz.Ameliyattan 2 ay sonra çekilen resim ile 6-7 ay sonrası çekilen resim arasında muazzam fark görüyorum kendim bile.Umarım sonucunuz istediğiniz gibi olur.Sevgilerimle...

Senin çok yeni şişler iner merak etme,benim başka tanıdığım arkadaş o da 59 yaşında doktoruna çok ısrar etmiş küçük olsun diye inanırmısın şimdi çok küçük oldu diye üzülüyor hata dolgu( push up ) sütyen kullanıyor. Benim bir yıl geçti ameliyat olalı hatırladığım kadarıyla 6 ay sonra daha bir oturdular.Keşke deme o arkadaş da keşke karışmasaydım doktorun işine diye kendine kızıyor.Benimkilere bakıp bakıp seninkiler kadar olsaydı diyor.Çok çok geçmiş olsun arkadaşım biraz daha sabır et,olmasa bir daha doktorunla görüşürsün.İyi akşamlar canım.

Kızlar merhaba...
Benim bir sorum olacak merak ediyorum.
Ameliyattan sonra incelmiş göründünüz mü? O üst kısımdaki kof ve tombul görüntü hemen yerini daha düzgün bir görünüme bıraktı mı yoksa zaman mı aldı?
Bir de şişliklerin inmesi ve göze batmayacak hale gelmesi yaklaşık iki ay kadar mı sürüyor ?

Günaydın canım..... Arkadaşlarım ve ailem ameliyat sonrası daha hastaneden çıkmadan fark ettiler...... Komple küçülüyorsun zarifleşiyorsun.Herkes şişlikten bahsediyor benim sahsen öyle abartılı bir şişlik olmadı hiç o kadar korkunç bir ameliyat değil o kocaman memelerden kurtuluşun tek çaresi cesaretli ve kararlı olarak ameliyata girmektir......:)

9 Mart miladım olacak heyecandan ölüyorum

Merhaba leaf,Kof ve tombul görüntüden ameliyattan çıkar çıkmaz kurtuluyorsun merak etme.Benim göğüslerimden 2.200 gr alınmıştı.Düşünsene bu kadar büyük bir gramaj bedenimizin bir yerinden alınsa ne olur? Pek tabii görüntü anında değişti.Odama getirip yatağa yattığımda eşimin ''sen küçülmüşsün''sözlerini hiç unutamam BEn karın ameliyatı olduğum için daha da farketti tabii.3.200 gr da karın dan alınmıştı.Şöyle söyleyeyim 700 gr -1.200 gr...alınan arkadaşlar da görüntülerinin başkaları tarafından hemen farkedildiğini söylüyorlar.Her halükarda anında görüntü diyelim

Göğüste çok fazla şişlik olmuyor nedense.Karnımda çok yaşamıştım ben şişlik.Hani ameliyat sonrası bu bedendim 6 ay sonra bu beden oldum denebilecek bir değişim yok.Ameliyat sonrası yapılan küçültme işlemi birebir aynı kalıyor yani.Sadece biraz daha dolgun ve gergin duruyor göğüsler.1-2 aydan sonra gerginlik hissi tamamen geçiyor.Tam şekil alması 6-7 ayı buluyor.Sİze de şimdiden geçmiş olsun.Umarım mutlu olacağınız sonuçları yaşarsınız.Sevgiler.

Selam mehtapcay,nasıl geçti doktor görüşmen ?

Canim tugrul beyle gorusmeme gitmedim acikcasi burada okuduklarimla ercan beye ameliyat olmaya karar verdim su an fizik tedavi goruyorum ins en kisa zamanda ercan beye muayene olucagim :))bu forumdaki arkadaslar sende dahil ne kadar ilgili ve yardi seversiniz cokkkk ama cokkk tesekkurler:

bugün kontrole gittim ercan beye... herşey çokkk güzel gidiyor dedi. salı günü dikişlerim alıncak kısmetse... memiklerim ve ben gayet iyiyiz hakkında hayırlısı olsun. güzel ve kolay bi süreç geçirirsin inşaallah.....

sali gunu karar verilecek.butun tahlilerim tamam ancak ultrasonda sol memede4 milim kistt bulundu plastik cerrahim genel cerraha gosterdin mi dedi. yanindaki plastik cerrahi 4 milim onemli degil dedi ama kafam karisti.bir de ameliyat sonrasi cok dikkat. etmeliyim biliyorum.bende oyle bir aile var ki bana yapisik ne yapacagimi bilmiyorum

ben ameliyat olalı 1 hafta oldu.yardımcı olabileceğim bi şey varsa seve seve...sorun söyleyeyim

cok tessekkkur ederim.ameliyat ne kadarsurdu.uyandiktan sonra cok sancin oldu mu? hareketlerde kisitlama oluyor mutllaka.ben 60 yasindayyim memelerim cok sarkik cocuklardan sonra oldu.hep komplekse kapildim sirt agrilarim oldu.hep gomleklerimi giymeyi hayal edip ameliyata karar verdim.ama korkuyorum herkez gibi.bir te korkutanlar cabasi

haftaya salı günü dikişler alıncak. acımaz dimi kızlarrrrr

Yok tatlım niye acısınki,15 gün oldu sanırım senin kurudu gitti artık dikiş yerlerin Zaten çepeçevre dikiş alınacağını zannetme sakın.Doktorumuz aynı olduğu için yazıyorum bunu sana.Sadece belirli yerlerden 2 ya da 3 dikiş alınıyor eskisi gibi değil yani , Gözün korkmasın Sen merak etme tatlım Doktor bey ayın yarısını yurt dışında geçiren bir hekim ,kendi ameliyatımda buna tanık olmuştum.Diğer buradan takip ettiğim arkadaşlardan da duyardık hep yurt dışında ameliyatlara ve eğitimlere gittiğini.Korkma güvenli ellerdesin

Ben bu dikiş olayını anlamadım benimde 2,5 kilo fazlalık vardı,ama dikiş alma prosedürü falan olmadı.Acaba doktorun uyguladığı ameliyat tekniği ile ilgili birşey mi?

Her insanın yoğurdu farklı yemesi gibi teknik,temkin,titizlilik...biz bilemeyiz hekim değiliz Lebensfreude hanım Belkide dikiş izlerimin kıl gibi ince ve belirsiz olması bundandır diye düşündüm şimdi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…