- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.461
Sevgili postit umarim sasirmassin yasim 50 uzeri gencligimde zaten C cup idim ilerleyen yillarda D hatta kilolu zamanarimda DD ve E ye kadar ciktim hic B olmadim ortaokul lise disinda :)
Doktoruma B olsun demeden ameliyata girmekle hata mi ettim yoksa iki ay yeni bitti daha kuculecekmi
Su anda beden gogus alti 80 gogus ucundan alinan olcu 95 buna gore C cup oluyorum
Inecekler daha diye bekliyorum
Postitcigim yanlis anlamissin benim şu anda C oldu demistim ben ameliyata D ile girdim ( biraz kilo verince DD D ye dusmustu:)
ben B istiyorum herkesin tercihine saygim var senin olculerinde senin tercihin sonucta bizim kuculttugumuz olculere operasyonla gelmeye calisanlar var
ben otuzlu yaslarimda 75 C iken de (herkesin cok begenmesine ragmen :) ) ben yine B isterdim
Doktoruma (Serdar Eren ) cok guvendigim icin B C gibi kaliplar koymadim bana yakisani yapacagina inandim S.Eren isini gayet iyi bilen bi doktor ikinci ayi bitirince biraz panige girdim heralde ucuncu aydan sonra inmeye baslayacakmis sen Cyi D anlayip heveslenme deyince tecrube konusuyor diye bir hayli endise etmistimneyse bu gunku cevabin icime su serpti :)
Hepinize tesekkurler tecrubeler her zaman degerlidir
Sevgili lebens freude
Bende doktorum serdar beye cok guvendigim icin benim icin ideal olani daha iyi bilecegini sonucta zaten kuculecegini dusundum simdi illede B cup mu deseydim diyorum :) :) :) benim iki ay yeni bitti karin germede oldugu icin butunuyle bi sisilik var senin kac ay oldu sisiik devamli iniyormu? Bide Sen benden gencsin alti yedi yas
Kızlar merhaba...
Benim bir sorum olacak merak ediyorum.
Ameliyattan sonra incelmiş göründünüz mü? O üst kısımdaki kof ve tombul görüntü hemen yerini daha düzgün bir görünüme bıraktı mı yoksa zaman mı aldı?
Bir de şişliklerin inmesi ve göze batmayacak hale gelmesi yaklaşık iki ay kadar mı sürüyor ?
Günaydın canım..... Arkadaşlarım ve ailem ameliyat sonrası daha hastaneden çıkmadan fark ettiler...... Komple küçülüyorsun zarifleşiyorsun.Herkes şişlikten bahsediyor benim sahsen öyle abartılı bir şişlik olmadı hiç o kadar korkunç bir ameliyat değil o kocaman memelerden kurtuluşun tek çaresi cesaretli ve kararlı olarak ameliyata girmektir......:)
9 Mart miladım olacak heyecandan ölüyorum
Kızlar merhaba...
Benim bir sorum olacak merak ediyorum.
Ameliyattan sonra incelmiş göründünüz mü? O üst kısımdaki kof ve tombul görüntü hemen yerini daha düzgün bir görünüme bıraktı mı yoksa zaman mı aldı?
Bir de şişliklerin inmesi ve göze batmayacak hale gelmesi yaklaşık iki ay kadar mı sürüyor ?
9 Mart miladım olacak heyecandan ölüyorum
Selam mehtapcay,nasıl geçti doktor görüşmen ?
Canim tugrul beyle gorusmeme gitmedim acikcasi burada okuduklarimla ercan beye ameliyat olmaya karar verdim su an fizik tedavi goruyorum ins en kisa zamanda ercan beye muayene olucagim :))bu forumdaki arkadaslar sende dahil ne kadar ilgili ve yardi seversiniz cokkkk ama cokkk tesekkurler:
sali gunu karar verilecek.butun tahlilerim tamam ancak ultrasonda sol memede4 milim kistt bulundu plastik cerrahim genel cerraha gosterdin mi dedi. yanindaki plastik cerrahi 4 milim onemli degil dedi ama kafam karisti.bir de ameliyat sonrasi cok dikkat. etmeliyim biliyorum.bende oyle bir aile var ki bana yapisik ne yapacagimi bilmiyorumMerhaba Deniz .Nedir mesela korkuların? 2 günün kalmış rahatlatalım bakalım seniGErçekten korkulacak bir durum yok.Sonrasında diyeceksin ki,iyi ki olmuşum bu ameliyatı.Büyük göğüslü olmanın sıkıntılarını düşünüp,kabin arkalarında çekilen eziyetleri,göğüsleri bluzların içine saklama çabaları...bir sürü daha yazmadığım sıkıntılar işte...biz bizi anlarız yani kısaca.Bence en güzel kararı vermişsiniz.Endişe duyduğunuz neler varsa sorabilirsiniz.Elimizden geldiğince cevaplarız.
ben ameliyat olalı 1 hafta oldu.yardımcı olabileceğim bi şey varsa seve seve...sorun söyleyeyim
haftaya salı günü dikişler alıncak. acımaz dimi kızlarrrrr
haftaya salı günü dikişler alıncak. acımaz dimi kızlarrrrr
Ben bu dikiş olayını anlamadım benimde 2,5 kilo fazlalık vardı,ama dikiş alma prosedürü falan olmadı.Acaba doktorun uyguladığı ameliyat tekniği ile ilgili birşey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?