Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Deniz hanım merhaba:) Teşekkür ederim geçmişi okuyup yazımı alıntılayıp, geri döndüğünüz için:) Doktorlar ortak karar vermiş sanırım.İki hekimin de aynı şekilde düşünüp ameliyatınıza karar vermesi bence içinizi rahatlatsın derim.Eğer gene de içinize sinmezse isterseniz başka bir cerraha daha danışın.Bu tür şeylerde annem ve kayınvalidemden hep duyarım bir değil,birkaç doktorun fikrini almak daha doğru olur derler hep.Size yaşayacağınız süreçte kolaylıklar dilerim.Sağlıcakla ve güzel haberlerle bekliyoruz sizi.

Kısmet bu zamanlardaymış sevgili mehtap:) Hayırlı uğurlu olsun.Bu arada geçmiş olsun.

Ben bu dikiş olayını anlamadım benimde 2,5 kilo fazlalık vardı,ama dikiş alma prosedürü falan olmadı.Acaba doktorun uyguladığı ameliyat tekniği ile ilgili birşey mi?

muhtemelen teknikle ilgili bir durum olmalı diye düşüünyorum. forumu baştan sona okumuştum ameliyata karar vermeden önce. bir yada iki kere belki dikişsiz bir yönteme rastladım. genelde dikişli yapıyorlar. doktorum en az iz politikası güdüyor. birde fazlaca temkinli bir insan. salı günü aldırıcam dikişlerimi. bu dikişsiz yöntemi de soracağım bakalım neden özellikle dikişli yapıyor..... öğrenince yazarım sizlere....

Mehtapcım, bizler bu süreç ten geçtiğimiz için elimizden geldiğince haddimizi aşmadan yorum yapıp soru soran yardım isteyen arkadaşlara cevap veriyoruz Çok sağol sende ameliyatını sağlıkla olduktan sonra isteyene yardım edersin bizler gibi böyle döner bu devran:)) Fizik tedavin için de çok geçmiş olsun atlatır olursun meme ameliyatını hakkında hayırlısı olsun sevgiler.

bende dün gögüs kücültme ameliyatı oldum gögüslerim doksan bedendi büyük ihtimalle 85 olacak ameliyattan sonra biraz agrım oldu ara ara hala agrım var sadece sırt üstü yattıgımdan rahatsızlık duyuyorum bir gece hastahanede kaldım sabah doktor bey bandajımı cıkarıp özel sütyen taktı bunu 3 ay boyunca kullanacakmısım 3 haftada ancak dikişlerin erir dedi 10 günde banyo yasak ama gercekten doktor bey cok güzel yapmıs

Geçmiş olsun gizmo, biraz ağrı olması çok normal güle güle kullan yeni göğüslerini.Dikiş olayına gelince benimde 4.5.dikişin dışında hepsi eriyen dikiş idi

Son düzenleme:
Geçmiş olsun gizmo, biraz ağrı olması çok normal güle güle kullan yeni göğüslerini.Dikiş olayına gelince benimde 4.5.dikişin dışında hepsi eriyen dikiş idi

sagol :) peki bu agrılar tam olarak ne zaman geciyor ve normal yıkanmaya keselenmeye yani ne kadar zamanda basladınız

sagol :) peki bu agrılar tam olarak ne zaman geciyor ve normal yıkanmaya keselenmeye yani ne kadar zamanda basladınız

aman dur hemen kese olmaz ben 1.ay sonra kese yapmıştım ama hafif hafif ameliyat yerlerinin dışına kese yap sorun yok zaten.Ağrı olayı tamamen kişinin bünyesiyle ilgili benim memede çok ağrım olmamıştı yatıp kalkarken zorlanmıştım 1.hafta sonra ağrıların pek kalmaz Sen lipoda mı oldun?

Son düzenleme:

zaten doktorda 10 sonra yıkan ama sakın kese yapma dedi hafifce yıkan dedi birde ampul verdi 3 günde bir dikişlerimin üzerine süreceğim

Her insanın yoğurdu farklı yemesi gibi teknik,temkin,titizlilik...biz bilemeyiz hekim değiliz Lebensfreude hanım Belkide dikiş izlerimin kıl gibi ince ve belirsiz olması bundandır diye düşündüm şimdi:44:

Evet canım yıllarını bu işe vermiş akademik karyere sahip, ve tecrübesi yaşından yüksek bir Operatör Doktorun tekniğine benimde diyecek bir şeyim yok.Tekniğine ve çalışma disiplinli doktorumun ellerine sağlık diyorum ve dikişilerimin belirsizliğinin ve memelerimin istediğim gibi duruşunu sevgili doktoruma borçluyum.Sevgili nlpdg Hanım ve arkadaşları nasılsa birlikte atağa geçilecek cevabınıza hazırım buyrun.

:44::44::44: pardon :44::44::44:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…