Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

birde bişey daha soracagım bu bir aylık sürecte hiç camasır yıkayıp astınızmı yoksa odamı dikişlere zarar verir

doktor bey bana iki hafta azami dikkat et, bir ay da kolunu yukarılara falan kaldırma zorlama dikkat et dedi. ben bir ay ense yapmayı planlıyorum. 1,5 yaşında oğlum var onu kucağıma oturunca alıyorum mesela. kaldırmıyorum. dikişlerin iyi tutması için kol hareketlerine dikkat etmek gerekiyor bence çamaşır asma. ama yinede doktoruna bir danış istersen. birde bu iyleşme süreci bünyeye göre değişir. senin vücudun neler yapman gerektiğini söyler sana. ben kolumu kaldırabiliyorum gayet rahat ama temkinli olmakta fayda var düşüncesindeyim... eğer yardımcı olan birisi varsa ense yap benim annem sağolsun hep yardımcı....

Estetik güzellik de önemli belki ama asıl,güzellik güzel bedenden değil; güzel eylemden doğar. Yunan Atasözü
•

Benim tarafımdan çok iyi anlaşılmıştı sevgili Kazen.Paylaşımınız için tekrar teşekkürler.

Bana niçin böyle bir cvp yazdınız anlamadım.Ben uzun süredir bu topikteyim.Ve sizin doktorunuzdan memnun olduğunuzu yüzlerce kere okudum.Yani bana böyle bir cevap vermenize gerek yok.Yeni gelen arkadaşlara söylerseniz daha faydalı olur kanaatindeyim.Neden sürekli bunu gözümüze sokmaya çalışıyorsunuz inanın bunu da anlamıyorum.Bu tür yaklaşımlar her zaman itici olur lebens. hnm.Siz sürecinizle ilgili paylaşımlar yapıyorsunuz bundan da keyif alıyorsunuz.Bizler de aynı şekilde bilgilerimizi paylaşmaktan çok mutluyuz.Siz ameliyatınızdan memnunsunuz.Bizlerde çok memnunuz.Demekki bir problem yok o zamanBurda çok uzun aylardan beri beraber paylaşım yaptığımız değerli arkadaşlarıma da verdikleri bütün açıklayıcı cevapları için de çok teşekkür ederim bu arada.? Atağa geçilecek demişsiniz.Neden? anlamadım:44:

Lütfen bu topikde senin doktorun tü kaka, benim doktorum en birinç şeklinde gibi çocukca bir yaklaşıma girmeyiniz.Bu sadece güldürür insanları.Beni çok güldürdüğü gibi:)) Bu arada keşke methini sizden çok duyduğumuz göğüslerinizin fotolarını da görebilseydik

Son olarak paylaşılan bu atasözleri çok hoştu.Eklemek istedim.Sevgilerimle...

Merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir dışardan topiği okuyorum.Nihayet üye olabildim:) En geç Mart sonu gibi meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum.Göğüs ölçüm 85 DD Ben B cup olmasını istiyorum.Burda Ercan beyin çokca ismini duydum. Ama başka doktorlarla ile de görüşmek istiyorum açıkcası.Lütfen doktorundan memnun olan başka arkadaşlar varsa bana yazabilirlermi? Kendime bir liste hazırlayacağım.Önümüzdeki haftalarda doktor görüşmelerine başlamam lazım.Hepsinden fikir almak istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Hakkınızda hayırlısı olsun ben çok doktor ile görüştüm o yüzden liste hazırlamanız doktorlarla görüşmeniz görüşme sonra karar vermeniz daha iyi Doktor secimi bu işin en zor kısmı sonrası hemencecik geçiyor kolay gelsin size.

demek camasır asmakta yasak zaten suan egilip dogrulurken zorlanıyorum gögüste değil ama lipo cok zorluyor size bikac soru sormak istiyorum sütyen veya korseninizi ne zaman yıkadınız sırt üstü yatmak ne zaman sona eriyor yine bir aymı lazım ve doktor bana su iç veya masaj yap demedi ödem için yapmak sartmı

zaten masaj yapamazsın lipolu yerlere daha çok erken açıyor hafif bastırsan da 1.ay dikkat etsen iyi olur meme ameliyatı sonrası...ben 1.hafta sonra yıkadım 2.sinide k.peteğinin üzerinde kuruttum nemli kalanı da saç kurutma makinesi ile sonra giyindim

Son düzenleme:

peki ne zaman yan yatmaya basladınız ben sırt üstü yatmaya pek alışık değilim ama mecburen yatmak zorunda kalıyor insan zaten ödemler izin vermiyor yan yatmaya sanırım 1 ay bicok sey yasak gibi bişey ancak vücut bir ay sonra rahatlıyor sanırım dediğiniz gibi suan dokununca acıyor burda bazı kişiler lipodan sonra agrım olmadı cok rahattım yazmıs onlar gercekten sanslı

lipo bu kadar agrılıysa karın germe daha agrılı geciyor demekki doktora o kadar ısrar ettim yapmadı zaten:)

Gizmo merhaba:) ben göğüs küçültme ile beraber karın germede oldum ama dediğin gibi inan olmuyor.Sadece hareket kısıtlılığı yaşanıyor.o da temkinli olmak adına.Ağrı sızı inan ameliyatın ertesi günü kalmıyor.Ben doktorumun verdiği ağrı kesicileri 3 gün aldım.Karın germede sadece eğik duruş gerekli bir süre o kadar.

Bu arada eşim de lazer lipo olmuştu karın bölgesinden.İnan lazer lipo daha ağrılı bir şey.Her tarafı mosmor olmuştu ama 15 günde hepsi geçmişti morluklarının.Ama ağrı sızı durumu bence karın germeden daha fazlaydı.

Son düzenleme:

Evet tam olarak hareket kolaylığını 1 ayda kazanıyorsun sevgili gizmo.Yan yatmak eşimden biliyorum çok zorluyordu.Belki karın bölgesinden olduğundandır.Ama hepsi geçecek,bu günleri çabuk atlatacaksın sonra keyfini süreceksin:)

Aslında ödem için özellikle lipo olanların bitki çayları içmesi lazım ama gene de doktorunuza sorun derim.Bana doktorum kiraz sapını önermişti.İçine aroma katsın diye bir çubuk tarçın,bir kaç karanfil atıp günde 2 kupa içiyordum.Ayrıca avakado yaprağı ile,enginar yaprağı da vermişti ama dönüşümlü içiyordum bu çayları.Hepsini aynı gün değil.Fazlası da zarar biliyorsunuz.Siz gene de bu ayrıntıyı sorun inanın rahatlatacaktır ödemlerinizi atmada.Eşime her gün işe giderken demleme küçük saplı süzgeçler var onun içine bitkileri koyuyordum.İşe gittiğnde sıcak suya koyup kupada içiyordu.

inş evet dediğiniz gibi benimde heryerim mosmor öksürürken bile agrıyor karın germeyi ancak lipoyu begenmezsen yaparım dedi ama liponun sonucundan bence memnun kalacaksın dedi doktorum artık sonuclara göre onuda bir dahaki kış yaptırırım cünkü kısın olmak daha iyi ve iyice lipoda oturmus olur bacagımada istedim onuda yapmadı aslında yapmamısı iyi cünkü bu ticari bakmadıgını gösterir duruma gercekten gerekli olanları yapıyor benim söylediğimle hareket etmiyor doktor

telefon acıp sorarım doktoruma belki daha yeni oldugu için bişey demedi yarın ararım kendisini zaten telefon edersin kafana takılan bişey olursa dedi

tabii ne güzel böyle dürüstce yaklaşan doktor.Ben de aslında kol germe istiyorum ama benim de doktorum kabul etmiyor malesef Çok izli oluyormuş.Bu halinden daha fazla rahatsız olursunuz diyor.Belki kol altına yapılan yöntemle yapabilirim ama o da tam randımanlı olmaz diyor.Açıkcası ben de kararsızım bu konuda.

bence doktorunuzu dinleyin cünkü o zaten olumlu gelişme olacagını bilse yapardı demekki sizin doktorunuzda gayet dürüst para için herseyi yapan doktorlardan değil gercek neyse onu söylüyor banada bacak için aynı seyleri söyledi hem sarkma olur hemde dalgalanma hiç gerek yok hayal kırıklıgına ugrarsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…