- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.501
bende dün gögüs kücültme ameliyatı oldum gögüslerim doksan bedendi büyük ihtimalle 85 olacak ameliyattan sonra biraz agrım oldu ara ara hala agrım var sadece sırt üstü yattıgımdan rahatsızlık duyuyorum bir gece hastahanede kaldım sabah doktor bey bandajımı cıkarıp özel sütyen taktı bunu 3 ay boyunca kullanacakmısım 3 haftada ancak dikişlerin erir dedi 10 günde banyo yasak ama gercekten doktor bey cok güzel yapmıs
aman dur hemen kese olmaz ben 1.ay sonra kese yapmıştım ama hafif hafifameliyat yerlerinin dışına kese yap sorun yok zaten.Ağrı olayı tamamen kişinin bünyesiyle ilgili benim memede çok ağrım olmamıştı yatıp kalkarken zorlanmıştım 1.hafta sonra ağrıların pek kalmaz Sen lipoda mı oldun?[/QU
evet kırmızı renkli ameliyatımı mehmet kaya bey yaptı gercekten cok ilgili ve işinde basarılı bir doktor mehmet kayayla görüşmeden evvel baska bir doktora daha gitmiştim hatta ameliyat gününü bile aldım sizi arıcaz dediler arayan soran olmadı iyikide olmamıs cünkü gercekten iyi bir doktor sectigimi düşünüyorum ilk kez görüşmeye gittiğmde bacak göbek ve basenden lipo yapacam demişti ama ameliyatımı ben iki ay sonra oldugum için kilo vermişsin bacaga gerek kalmadı dedi hem ayrıca bacakta sarkma ve dalgalanma olabiliyor tavsiye etmem dedi karın germede istedim ama yapmadı lipoyu begenmezsen yaparız ama bu sonuctan memnun kalacaksın dedi suan agrılar ve ödemler var tabiki inş hepsi gecince güzel olacak buarada ilk görüşmeye gittiğim doktor capa seklinde gögüsde dikiş olacagını söylemişti ameliyat oldugum doktorsa sadece lolipop seklinde yeterli olacagını söyledi doktordan doktora fark ediyor demekki
sonucundan memnun olmana sevindim. benim ameliyattan sonra ağrıdan ziyade sızlamam oldu dikişlerde. başka hiç bi sıkıntım olmadı çok şükür. salı günü ameliyat oldum ilk banyomu pazar günü yaptım. banyodan sonra tansiyonum düştü galiba biraz başdönmesi yaşadım. banyoyu öyle üstünkörü yaptım kese falan yokdoktor bey göğüs ameliyatında bir ay temkinli davranın dedi. o sebeple hiçççççç iş yapmıyorum ve ben de burada okudğum yorumlardan ulaştım doktoruma... buradaki yorumlar gerçekten çok faydalı oluyor karar aşamasında. o sebeple birebir ne yaşadıysam onları yazmaya özen gösteriyorum. umarım güzel bir iyleşme süreci geçirirsin....
Linakcım selam, lopezle konuştum telde gayet iyiydi durumuameliyatı güzel geçmiş dinleniyordu
sonucundan memnun olmana sevindim. benim ameliyattan sonra ağrıdan ziyade sızlamam oldu dikişlerde. başka hiç bi sıkıntım olmadı çok şükür. salı günü ameliyat oldum ilk banyomu pazar günü yaptım. banyodan sonra tansiyonum düştü galiba biraz başdönmesi yaşadım. banyoyu öyle üstünkörü yaptım kese falan yokdoktor bey göğüs ameliyatında bir ay temkinli davranın dedi. o sebeple hiçççççç iş yapmıyorum ve ben de burada okudğum yorumlardan ulaştım doktoruma... buradaki yorumlar gerçekten çok faydalı oluyor karar aşamasında. o sebeple birebir ne yaşadıysam onları yazmaya özen gösteriyorum. umarım güzel bir iyleşme süreci geçirirsin....
cok sagolun umarım sizinde aynı sekilde güzelce hemen iyileşir evet burdaki yorumlar gercekten cok faydalı oluyor ben iki doktoruda burdan bulmuştum lk cenk tokata gittim baslangıcta gayet ilgiliydi ama ameliyat gününe yakın aradım kendisini hemsirem sizi arıcak dedi ama arayan soran olmadı o kadar ilgilenen doktordan bunu beklemezdim sonra mehmet kayayla görüştüm hatta 2 ay boyunca ameliyat günümü devamlı değiştirmeme ragmen hep ilgilendi sagolsun
birde bişey daha soracagım bu bir aylık sürecte hiç camasır yıkayıp astınızmı yoksa odamı dikişlere zarar verir
Estetik güzellik de önemli belki ama asıl,güzellik güzel bedenden değil; güzel eylemden doğar. Yunan Atasözü
Fiziği eylemi bir kenra bırakın en güzel güzellik ruh güzelliğidir. Bu sebeple gelipte konuda birilerine laf sokma çabasında olmayın eylem güzelliğini de bir kenara bırakın fiziki güzelliği de bir kenara bırakın. Bence siz maneviyata yönelin.....
Kazen Atasözü,
Mesajımı alması gereken almıştır umarım
Evet canım yıllarını bu işe vermiş akademik karyere sahip, ve tecrübesi yaşından yüksek bir Operatör Doktorun tekniğine benimde diyecek bir şeyim yok.Tekniğine ve çalışma disiplinli doktorumun ellerine sağlık diyorum ve dikişilerimin belirsizliğinin ve memelerimin istediğim gibi duruşunu sevgili doktoruma borçluyum.Sevgili nlpdg Hanım ve arkadaşları nasılsa birlikte atağa geçilecek cevabınıza hazırım buyrun.
Merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir dışardan topiği okuyorum.Nihayet üye olabildim:) En geç Mart sonu gibi meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum.Göğüs ölçüm 85 DDBen B cup olmasını istiyorum.Burda Ercan beyin çokca ismini duydum. Ama başka doktorlarla ile de görüşmek istiyorum açıkcası.Lütfen doktorundan memnun olan başka arkadaşlar varsa bana yazabilirlermi? Kendime bir liste hazırlayacağım.Önümüzdeki haftalarda doktor görüşmelerine başlamam lazım.Hepsinden fikir almak istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
demek camasır asmakta yasak zaten suan egilip dogrulurken zorlanıyorum gögüste değil ama lipo cok zorluyor size bikac soru sormak istiyorum sütyen veya korseninizi ne zaman yıkadınız sırt üstü yatmak ne zaman sona eriyor yine bir aymı lazım ve doktor bana su iç veya masaj yap demedi ödem için yapmak sartmı
zaten masaj yapamazsın lipolu yerlere daha çok erken açıyor hafif bastırsan da1.ay dikkat etsen iyi olur meme ameliyatı sonrası...ben 1.hafta sonra yıkadım 2.sinide k.peteğinin üzerinde kuruttum nemli kalanı da saç kurutma makinesi ile sonra giyindim
lipo bu kadar agrılıysa karın germe daha agrılı geciyor demekki doktora o kadar ısrar ettim yapmadı zaten:)
peki ne zaman yan yatmaya basladınız ben sırt üstü yatmaya pek alışık değilim ama mecburen yatmak zorunda kalıyor insan zaten ödemler izin vermiyor yan yatmaya sanırım 1 ay bicok sey yasak gibi bişey ancak vücut bir ay sonra rahatlıyor sanırım dediğiniz gibi suan dokununca acıyor burda bazı kişiler lipodan sonra agrım olmadı cok rahattım yazmıs onlar gercekten sanslı
demek camasır asmakta yasak zaten suan egilip dogrulurken zorlanıyorum gögüste değil ama lipo cok zorluyor size bikac soru sormak istiyorum sütyen veya korseninizi ne zaman yıkadınız sırt üstü yatmak ne zaman sona eriyor yine bir aymı lazım ve doktor bana su iç veya masaj yap demedi ödem için yapmak sartmı
Aslında ödem için özellikle lipo olanların bitki çayları içmesi lazım ama gene de doktorunuza sorun derim.Bana doktorum kiraz sapını önermişti.İçine aroma katsın diye bir çubuk tarçın,bir kaç karanfil atıp günde 2 kupa içiyordum.Ayrıca avakado yaprağı ile,enginar yaprağı da vermişti ama dönüşümlü içiyordum bu çayları.Hepsini aynı gün değil.Fazlası da zarar biliyorsunuz.Siz gene de bu ayrıntıyı sorun inanın rahatlatacaktır ödemlerinizi atmada.Eşime her gün işe giderken demleme küçük saplı süzgeçler var onun içine bitkileri koyuyordum.İşe gittiğnde sıcak suya koyup kupada içiyordu.
inş evet dediğiniz gibi benimde heryerim mosmor öksürürken bile agrıyor karın germeyi ancak lipoyu begenmezsen yaparım dedi ama liponun sonucundan bence memnun kalacaksın dedi doktorum artık sonuclara göre onuda bir dahaki kış yaptırırım cünkü kısın olmak daha iyi ve iyice lipoda oturmus olur bacagımada istedim onuda yapmadı aslında yapmamısı iyi cünkü bu ticari bakmadıgını gösterir duruma gercekten gerekli olanları yapıyor benim söylediğimle hareket etmiyor doktor
tabii ne güzel böyle dürüstce yaklaşan doktor.Ben de aslında kol germe istiyorum ama benim de doktorum kabul etmiyor malesefÇok izli oluyormuş.Bu halinden daha fazla rahatsız olursunuz diyor.Belki kol altına yapılan yöntemle yapabilirim ama o da tam randımanlı olmaz diyor.Açıkcası ben de kararsızım bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?