- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.521
Merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir dışardan topiği okuyorum.Nihayet üye olabildim:) En geç Mart sonu gibi meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum.Göğüs ölçüm 85 DDBen B cup olmasını istiyorum.Burda Ercan beyin çokca ismini duydum. Ama başka doktorlarla ile de görüşmek istiyorum açıkcası.Lütfen doktorundan memnun olan başka arkadaşlar varsa bana yazabilirlermi? Kendime bir liste hazırlayacağım.Önümüzdeki haftalarda doktor görüşmelerine başlamam lazım.Hepsinden fikir almak istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
Benim tarafımdan çok iyi anlaşılmıştı sevgili Kazen.Paylaşımınız için tekrar teşekkürler.
doktorunuzdan memnun olduğunuzu yüzlerce kere okudum.Yani bana böyle bir cevap vermenize gerek yok.Yeni gelen arkadaşlara söylerseniz daha faydalı olur kanaatindeyim.Neden sürekli bunu gözümüze sokmaya çalışıyorsunuz inanın bunu da anlamıyorum.Bu tür yaklaşımlar her zaman itici olur lebens. hnm.Siz sürecinizle ilgili paylaşımlar yapıyorsunuz bundan da keyif alıyorsunuz.Bizler de aynı şekilde bilgilerimizi paylaşmaktan çok mutluyuz.Siz ameliyatınızdan memnunsunuz.Bizlerde çok memnunuz.Demekki bir problem yok o zamanBurda çok uzun aylardan beri beraber paylaşım yaptığımız değerli arkadaşlarıma da verdikleri bütün açıklayıcı cevapları için de çok teşekkür ederim bu arada.? Atağa geçilecek demişsiniz.Neden? anlamadım:44:
Lütfen bu topikde senin doktorun tü kaka, benim doktorum en birinç şeklinde gibi çocukca bir yaklaşıma girmeyiniz.Bu sadece güldürür insanları.Beni çok güldürdüğü gibi:)) Bu arada keşke methini sizden çok duyduğumuz göğüslerinizin fotolarını da görebilseydik
Son olarak paylaşılan bu atasözleri çok hoştu.Eklemek istedim.Sevgilerimle...
Merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir dışardan topiği okuyorum.Nihayet üye olabildim:) En geç Mart sonu gibi meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum.Göğüs ölçüm 85 DDBen B cup olmasını istiyorum.Burda Ercan beyin çokca ismini duydum. Ama başka doktorlarla ile de görüşmek istiyorum açıkcası.Lütfen doktorundan memnun olan başka arkadaşlar varsa bana yazabilirlermi? Kendime bir liste hazırlayacağım.Önümüzdeki haftalarda doktor görüşmelerine başlamam lazım.Hepsinden fikir almak istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
Deniz hanım merhaba:) Teşekkür ederim geçmişi okuyup yazımı alıntılayıp, geri döndüğünüz için:) Doktorlar ortak karar vermiş sanırım.İki hekimin de aynı şekilde düşünüp ameliyatınıza karar vermesi bence içinizi rahatlatsın derim.Eğer gene de içinize sinmezse isterseniz başka bir cerraha daha danışın.Bu tür şeylerde annem ve kayınvalidemden hep duyarım bir değil,birkaç doktorun fikrini almak daha doğru olur derler hep.Size yaşayacağınız süreçte kolaylıklar dilerim.Sağlıcakla ve güzel haberlerle bekliyoruz sizi.
nldglp kullanıcısından alıntı
Theos merhaba.Sizi hiç hatırlamadım kusura bakmayın.Benim yazım buraya daimi yazan ve benim ile birebir bu konu hakkında konuşmuş ve yazışmış kişileredir.Sizin üzerinize alınmanıza hiç gerek yok.Sizin resimlerinizi merak eden de yok.Herkesin fotoğrafı doktorunda var tabiki.Tanışıp görüştüğüm ve bizzat ameliyat sonralarını gördüğüm yaklaşık 20 arkadaş var.Lafım onlaraydı.Onlarda benim bu yazımı anlayacaktır.
Birden bu yazınızı görünce çok şaşırdım.Sizin ile hiç yazıştığımı da hatırlamıyorum.Hani in misin, cin misin demek geldi yazımın başında size.Gelip sizi görmek isteyenler sırada bekliyordur inanın:)
Theos
ya ben bu mesaja cevap yazmak bile istemiyorum. ben in veya cin değilim. peki siz köyün delisi filan mısınız? ben üzerime alındım ve gayet basit ve anlaşılır bir cevap yazdım. size saldırmadan...bu şekilde saygısızca cevaplamanızın ve saldırmanızın sebebi ne? siz neyi üzerinize alındınız? forumda zaten neyin konuşulduğu belli değil. geyik yapacaksanız gidin başka yerde yapın. burayı gerçekten bu konuyla ilgilenenler de okuyor. insanların vaktini çalıyorsunuz.
Sizden bir alıntı malesef Theos ve Ozdy arkadaşımız bazı nedenlerden dolayı forumdan ayrıldı.......
hahahahhahah 2500 yazımdan bir tek bunumu buldunuz? Biraz daha araştırın. çok komiksiniz:)))) Mevlana der ki;''Sen ne anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır.'' Lütfen gereksiz yazılarla bu topiği işgal etmeyelim derim.Eğer benim ile bir derdiniz veye sorununuz varsa özelden de yazışabiliriz.Gereksiz polemikler de ban yeme sebebidir hanımefendi hatırlatırım Saygılarımla.
(theos ve Ozdy hanımların burdaki konu ile ne ilgisi var onu da anlamadım.Özelime yazarsanız sevinirim)
cevabınız beni rahatlattı. içimde çok güzel duygular taşıyorum olumlu düşünüyorum. en önemlisi o kadar sıkıntıdan sonra kendime olan güvenimi kazanacağım. yıllarca sarkık memelerimden dolayı çok komplekse kapıldım. keşke bu işi daha önce yaptırmaya karar verseydim . gerçi benimki bu yaştan sonra güzellik değil ama o pişikler meme altı kokmaları hepsi geçecek inşallah. çok sağolun
Çok mutlu oldum ben de o zamanKeşke demeyin bence,zamanı bu zamanmış.Bu işlerin yaşla başla alakası yok sevgili Deniz hnm.Hiç bir şey için geç değil inanın.Şu anda yaşadığınız mutluluk endorfini bile size yeter.Bizler hepimiz burada yaşadığımız güzellikleri paylaşarak daha da büyüyoruz.Mutluluk kervanına da bir çok halkalar ekliyoruz:) Dİlerim her şey arzu ettiğiniz gibi olsun.
Mevlananın sözlerini çok severim.nldglp kullanıcısından alıntı
Theos merhaba.Sizi hiç hatırlamadım kusura bakmayın.Benim yazım buraya daimi yazan ve benim ile birebir bu konu hakkında konuşmuş ve yazışmış kişileredir.Sizin üzerinize alınmanıza hiç gerek yok.Sizin resimlerinizi merak eden de yok.Herkesin fotoğrafı doktorunda var tabiki.Tanışıp görüştüğüm ve bizzat ameliyat sonralarını gördüğüm yaklaşık 20 arkadaş var.Lafım onlaraydı.Onlarda benim bu yazımı anlayacaktır.
Birden bu yazınızı görünce çok şaşırdım.Sizin ile hiç yazıştığımı da hatırlamıyorum.Hani in misin, cin misin demek geldi yazımın başında size.Gelip sizi görmek isteyenler sırada bekliyordur inanın:)
Theos
ya ben bu mesaja cevap yazmak bile istemiyorum. ben in veya cin değilim. peki siz köyün delisi filan mısınız? ben üzerime alındım ve gayet basit ve anlaşılır bir cevap yazdım. size saldırmadan...bu şekilde saygısızca cevaplamanızın ve saldırmanızın sebebi ne? siz neyi üzerinize alındınız? forumda zaten neyin konuşulduğu belli değil. geyik yapacaksanız gidin başka yerde yapın. burayı gerçekten bu konuyla ilgilenenler de okuyor. insanların vaktini çalıyorsunuz.
Sizden bir alıntı malesef Theos ve Ozdy arkadaşımız bazı nedenlerden dolayı forumdan ayrıldı.......
hahahahhahah 2500 yazımdan bir tek bunumu buldunuz? Biraz daha araştırın. çok komiksiniz:)))) Mevlana der ki;''Sen ne anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır.'' Lütfen gereksiz yazılarla bu topiği işgal etmeyelim derim.Eğer benim ile bir derdiniz veye sorununuz varsa özelden de yazışabiliriz.Gereksiz polemikler de ban yeme sebebidir hanımefendi hatırlatırım Saygılarımla.
(theos ve Ozdy hanımların burdaki konu ile ne ilgisi var onu da anlamadım.Özelime yazarsanız sevinirim)
size bişey soracagım siz sadece karın germeme mi oldunuz yoksa lipoda yapıldımı karın germedede orse filan takılıyormu ve eşiniz lipo göbeginden tamamen kurtuldumu yani doktor bana tam gergin olmaz karın germedeki gibi ama snucdan memnun kalırsın dedi
Gulezel seçkin seviyeli arkadaşlarımdan biri olarak sana çok güzel bir Pazar günü diliyorum......Seni çok seviyorum.....:)Sevgili doktorlarımız farklı da olsa arkadaş olunabiliniyormuş demek ki zavallı doktorların hiç bir şeyden haberleri, yok biz hastaların davranışlarında yatıyormuş sorun.....
Lebens hanıma,
malesef Theos ve Ozdy arkadaşımız bazı nedenlerden dolayı forumdan ayrıldı.......diye yazmışsınız cevabı altta
Ozdy arkadaşın forumdan ayrılış nedenini( bana telde açıklaması işlerim yoğun buraya vakit ayırmak istemiyorum du) güzel seçkin seviyeli arkadaşınız gülezel den öğrenebilirsiniz ozdy arkadaşla aynı doktora ameliyat oldular ve arkadaşlar.
Hahhahahah sen çok hoşsun ya maalesef ben alıntılamıştım ilk cevabınıyine benim cevabı okuyup yazdığını değiştirmişsin
Gizmo merhaba:) ben göğüs küçültme ile beraber karın germede oldum ama dediğin gibi inan olmuyor.Sadece hareket kısıtlılığı yaşanıyor.o da temkinli olmak adına.Ağrı sızı inan ameliyatın ertesi günü kalmıyor.Ben doktorumun verdiği ağrı kesicileri 3 gün aldım.Karın germede sadece eğik duruş gerekli bir süre o kadar.
Bu arada eşim de lazer lipo olmuştu karın bölgesinden.İnan lazer lipo daha ağrılı bir şey.Her tarafı mosmor olmuştu ama 15 günde hepsi geçmişti morluklarının.Ama ağrı sızı durumu bence karın germeden daha fazlaydı.
size bişey soracagım siz sadece karın germeme mi oldunuz yoksa lipoda yapıldımı karın germedede orse filan takılıyormu ve eşiniz lipo göbeginden tamamen kurtuldumu yani doktor bana tam gergin olmaz karın germedeki gibi ama snucdan memnun kalırsın dedi
yalniz kafami karistiran bir durum oldu meme us ta sol trfimda 4 mm nodul buulundu benim plastik cerrahim genell cerrh gorsun dedi.ama odadaki diger plastik cerrahi nodul ne kadar diye sordu 4 mm deyince sormaya gerek yok dedi. bu da kkafami karistiri. herhalde kucculturken cikan parcalari patalojiye yollarlar herhalde.iste can bu nedense korkuyor insan.sali gunu benim icin miladd olacakÇok mutlu oldum ben de o zamanKeşke demeyin bence,zamanı bu zamanmış.Bu işlerin yaşla başla alakası yok sevgili Deniz hnm.Hiç bir şey için geç değil inanın.Şu anda yaşadığınız mutluluk endorfini bile size yeter.Bizler hepimiz burada yaşadığımız güzellikleri paylaşarak daha da büyüyoruz.Mutluluk kervanına da bir çok halkalar ekliyoruz:) Dİlerim her şey arzu ettiğiniz gibi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?