Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sevgili arkadaşım,
Tuğrul Turan,Barış Çakar,Hasan Fındığa da ameliyat olan arkadaşlar var ve ameliyat sonuçlarından çok memnun kalan arkadaşlar da var........
birde Tayfun Aköz görüştüğümüz doktorlarının çoğunun saygıdeğer hocası ve Lebensfreudenin doktoru.Canım arkadaşım hangi doktor işini bir doktora yakışırcasına icra ederse,övgülere ve saygıya layiktir,emeklerine sonsuz saygılar ve iş hayatlarında başarılar diliyorum.Ne yazık ki bazı hastalar bazı doktorları işlerini mükemmel dahi yapsalar antipatik hale sokabiliyorlar,yorum ve uslub çok önemli bir faktör.

Eklentiler

• $liebe_997643b4659ea24a11685d82e7882a9c.gif
    494 bayt · Görüntüleme: 43

nldglp kullanıcısından alıntı
Theos merhaba.Sizi hiç hatırlamadım kusura bakmayın.Benim yazım buraya daimi yazan ve benim ile birebir bu konu hakkında konuşmuş ve yazışmış kişileredir.Sizin üzerinize alınmanıza hiç gerek yok.Sizin resimlerinizi merak eden de yok.Herkesin fotoğrafı doktorunda var tabiki.Tanışıp görüştüğüm ve bizzat ameliyat sonralarını gördüğüm yaklaşık 20 arkadaş var.Lafım onlaraydı.Onlarda benim bu yazımı anlayacaktır.

Birden bu yazınızı görünce çok şaşırdım.Sizin ile hiç yazıştığımı da hatırlamıyorum.Hani in misin, cin misin demek geldi yazımın başında size.Gelip sizi görmek isteyenler sırada bekliyordur inanın:)

Theos
ya ben bu mesaja cevap yazmak bile istemiyorum. ben in veya cin değilim. peki siz köyün delisi filan mısınız? ben üzerime alındım ve gayet basit ve anlaşılır bir cevap yazdım. size saldırmadan...bu şekilde saygısızca cevaplamanızın ve saldırmanızın sebebi ne? siz neyi üzerinize alındınız? forumda zaten neyin konuşulduğu belli değil. geyik yapacaksanız gidin başka yerde yapın. burayı gerçekten bu konuyla ilgilenenler de okuyor. insanların vaktini çalıyorsunuz.

Sizden bir alıntı malesef Theos ve Ozdy arkadaşımız bazı nedenlerden dolayı forumdan ayrıldı.......

sayfa 1174

Son düzenleme:

Canım arkadaşım benim de 90DD den 90 C indi hakkında en doğru seçimini kendin yap kimse kimseye etki yapamaz,kendi adıma konuşuyorum.Meme show yapmaya da hiç gerek yok herkes memnun ki doktorunu tabii ki övecek.Hayırlı neticeler diliyorum......:)

cevabınız beni rahatlattı. içimde çok güzel duygular taşıyorum olumlu düşünüyorum. en önemlisi o kadar sıkıntıdan sonra kendime olan güvenimi kazanacağım. yıllarca sarkık memelerimden dolayı çok komplekse kapıldım. keşke bu işi daha önce yaptırmaya karar verseydim . gerçi benimki bu yaştan sonra güzellik değil ama o pişikler meme altı kokmaları hepsi geçecek inşallah. çok sağolun

Çok mutlu oldum ben de o zaman Keşke demeyin bence,zamanı bu zamanmış.Bu işlerin yaşla başla alakası yok sevgili Deniz hnm.Hiç bir şey için geç değil inanın.Şu anda yaşadığınız mutluluk endorfini bile size yeter.Bizler hepimiz burada yaşadığımız güzellikleri paylaşarak daha da büyüyoruz.Mutluluk kervanına da bir çok halkalar ekliyoruz:) Dİlerim her şey arzu ettiğiniz gibi olsun.

size bişey soracagım siz sadece karın germeme mi oldunuz yoksa lipoda yapıldımı karın germedede orse filan takılıyormu ve eşiniz lipo göbeginden tamamen kurtuldumu yani doktor bana tam gergin olmaz karın germedeki gibi ama snucdan memnun kalırsın dedi

Sevgili Gizmo size akşama dönünce bu sorularınızla ilgili açıklama yapacağım.Şuan dışarıya çıkıyoruz.Sevgilerimle:) Aradaki farkı yazacağım

Gulezel seçkin seviyeli arkadaşlarımdan biri olarak sana çok güzel bir Pazar günü diliyorum......Seni çok seviyorum.....:)Sevgili doktorlarımız farklı da olsa arkadaş olunabiliniyormuş demek ki zavallı doktorların hiç bir şeyden haberleri, yok biz hastaların davranışlarında yatıyormuş sorun.....

Son düzenleme:
Lebens hanıma,

malesef Theos ve Ozdy arkadaşımız bazı nedenlerden dolayı forumdan ayrıldı.......diye yazmışsınız cevabı altta

Ozdy arkadaşın forumdan ayrılış nedenini( bana telde açıklaması işlerim yoğun buraya vakit ayırmak istemiyorum du) güzel seçkin seviyeli arkadaşınız gülezel den öğrenebilirsiniz ozdy arkadaşla aynı doktora ameliyat oldular ve arkadaşlar.

Son düzenleme:

Hahhahahah sen çok hoşsun ya maalesef ben alıntılamıştım ilk cevabını yine benim cevabı okuyup yazdığını değiştirmişsin

AAAAAA Jelesec neredeydin canım arkadaşım yorumlarını özlemiştik.........:)

Ay ngdlp söylemeden edemeyeceğim ama bu erkek milleti de çok nazlı oluyor, ikisini de sen yorumlayabilsen keşke:) ( keşke de olmadı şimdi, git bir de lazer lipo yaptır forum ahalisini aydınlat der gibi:))

Tekrar merhaba Gizmo:) Evet ben karın germe ameliyatı ile beraber meme küçültme de oldum.Ameliyatım 7 saat sürdüğü için ve toplamda 5.5 kilo yağ ve deri dokusu alındığından lazer lipo yapılmadı bana.Sadece karın germe operasyonu geçirdim. Ben kendi operasyonumun sonucundan oldukca memnunum sevgili gizmo.1.5 yıl oldu zaten.Karnım bu operasyondan sonra genç kızlığımdaki gerginliğe kavuştu.Hatta o zamanlardan daha bile gergin ve sert diyebilirim.Eşim ise yazdığım gibi lazer lipo ameliyatı ile jinekomasti ameliyatı oldu.LAzer lipo sadece belirli bölgelerdeki yağ fazlalığından kurtulmak için çok güzel bir yöntem.Oldukca da güzel sonuçlar alınıyor.Eşimin göbek bölgesinde yağ birikimi vardı sadece (simit bölgesi dediğimiz) buradaki bölgede olan bütün fazlalıklar yok oldu.Fakat benim karın germemdeki gibi çok gergin durmadı.Erkeklerin genelde sarkma problemi olmadığından sadece dışarı doğru bombeli gibi duran bir fazlalıkları olur genelde,onlar için gerçekten çok başarılı olabiliyor.Bana sadece lazer lipo olamazdı çünkü karnımda oldukca derin çatlaklar ve sarkma problemim vardı.Karın germe şarttı benim için.Lazer i karın germe ile beraber yapmalarının tek sebebi yan bölgelerimizde hatta arka kısma doğru olan yağ fazlalıklarınıda alabilmektir aslında.Yardımcı kuvvet gibi diyebiliriz.Tek bir seferde vücudumuzdan belli bir orana kadar yağ alınabiliyor.Fazlası risk taşıyabiliyormuş.Bunu internetten de araştırmıştık eşimle ayrıca doktorumuzda aynı şeyi söylemişti.

Eğer sizin karnınızda da sarkma ve çatlak gibi problemler yoksa lazer lipo başarılı olabilir.Zaten doktorunuz size ne yapılması gerektiğini anlatacak ve ikna edecektir.Karın germede de korse takılıyor hemen ameliyat sonrası.Çünkü o bölgede ilk etepta yoğun bir şişlik oluyor.Dikişlerin korunması ve gerilmemesi gerekiyor.Zaten belli bir süre sonra korseye o kadar alışıyorsunuz ki onsuz yapamıyorsunuz:)

Son yazdığınız cümlenize cevabım evet karın germedeki gibi gergin ve sıkı olmuyor lazer lipo.Ama eşim gerçekten çok memnun sonucundan:) Benim karın ameliyatı sonuçlarımda var albümümde önceki hali ve sonraki halini kendi gözlerinizle görebilirsiniz

Polemiğe girmeyin dedik defalarca ama sonuç değişmedi, bilmem kaçıncı sayfadan alıntılar, bazı üyelerin üyelik iptalini başkalarına yükleme, suçlama, bir doktoru överken diğerlerini yerme, o onun hocası, bu bunun üstadı...
Topiğe ve yaşınıza yakışır yorumlar yapınız, bu topiğe zarar veren tartışmanızdan vazgeçin artık.

yalniz kafami karistiran bir durum oldu meme us ta sol trfimda 4 mm nodul buulundu benim plastik cerrahim genell cerrh gorsun dedi.ama odadaki diger plastik cerrahi nodul ne kadar diye sordu 4 mm deyince sormaya gerek yok dedi. bu da kkafami karistiri. herhalde kucculturken cikan parcalari patalojiye yollarlar herhalde.iste can bu nedense korkuyor insan.sali gunu benim icin miladd olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…