- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.541
aslinda ben de danisma taraftariyim.cok saygi duydugum birr cerraha tahlilerimi gosterip soracagim.tabi yaptirmayin derse butun caballarim cope gider.cok uzulurum.insallah ameliyat gerceklesir hem de olumluDeniz hanım merhaba:) Teşekkür ederim geçmişi okuyup yazımı alıntılayıp, geri döndüğünüz için:) Doktorlar ortak karar vermiş sanırım.İki hekimin de aynı şekilde düşünüp ameliyatınıza karar vermesi bence içinizi rahatlatsın derim.Eğer gene de içinize sinmezse isterseniz başka bir cerraha daha danışın.Bu tür şeylerde annem ve kayınvalidemden hep duyarım bir değil,birkaç doktorun fikrini almak daha doğru olur derler hep.Size yaşayacağınız süreçte kolaylıklar dilerim.Sağlıcakla ve güzel haberlerle bekliyoruz sizi.
Sevgili arkadaşım,
Tuğrul Turan,Barış Çakar,Hasan Fındığa da ameliyat olan arkadaşlar var ve ameliyat sonuçlarından çok memnun kalan arkadaşlar da var........
birde Tayfun Aköz görüştüğümüz doktorlarının çoğunun saygıdeğer hocası ve Lebensfreudenin doktoru.Canım arkadaşım hangi doktor işini bir doktora yakışırcasına icra ederse,övgülere ve saygıya layiktir,emeklerine sonsuz saygılar ve iş hayatlarında başarılar diliyorum.Ne yazık ki bazı hastalar bazı doktorları işlerini mükemmel dahi yapsalar antipatik hale sokabiliyorlar,yorum ve uslub çok önemli bir faktör.
Hakkınızda hayırlısı olsunben çok doktor ile görüştüm o yüzden liste hazırlamanız doktorlarla görüşmeniz görüşme sonra karar vermeniz daha iyi Doktor secimi bu işin en zor kısmı sonrası hemencecik geçiyor kolay gelsin size.
Tekrar merhaba Gizmo:) Evet ben karın germe ameliyatı ile beraber meme küçültme de oldum.Ameliyatım 7 saat sürdüğü için ve toplamda 5.5 kilo yağ ve deri dokusu alındığından lazer lipo yapılmadı bana.Sadece karın germe operasyonu geçirdim. Ben kendi operasyonumun sonucundan oldukca memnunum sevgili gizmo.1.5 yıl oldu zaten.Karnım bu operasyondan sonra genç kızlığımdaki gerginliğe kavuştu.Hatta o zamanlardan daha bile gergin ve sert diyebilirim.Eşim ise yazdığım gibi lazer lipo ameliyatı ile jinekomasti ameliyatı oldu.LAzer lipo sadece belirli bölgelerdeki yağ fazlalığından kurtulmak için çok güzel bir yöntem.Oldukca da güzel sonuçlar alınıyor.Eşimin göbek bölgesinde yağ birikimi vardı sadece (simit bölgesi dediğimiz) buradaki bölgede olan bütün fazlalıklar yok oldu.Fakat benim karın germemdeki gibi çok gergin durmadı.Erkeklerin genelde sarkma problemi olmadığından sadece dışarı doğru bombeli gibi duran bir fazlalıkları olur genelde,onlar için gerçekten çok başarılı olabiliyor.Bana sadece lazer lipo olamazdı çünkü karnımda oldukca derin çatlaklar ve sarkma problemim vardı.Karın germe şarttı benim için.Lazer i karın germe ile beraber yapmalarının tek sebebi yan bölgelerimizde hatta arka kısma doğru olan yağ fazlalıklarınıda alabilmektir aslında.Yardımcı kuvvet gibi diyebiliriz.Tek bir seferde vücudumuzdan belli bir orana kadar yağ alınabiliyor.Fazlası risk taşıyabiliyormuş.Bunu internetten de araştırmıştık eşimle ayrıca doktorumuzda aynı şeyi söylemişti.
Eğer sizin karnınızda da sarkma ve çatlak gibi problemler yoksa lazer lipo başarılı olabilir.Zaten doktorunuz size ne yapılması gerektiğini anlatacak ve ikna edecektir.Karın germede de korse takılıyor hemen ameliyat sonrası.Çünkü o bölgede ilk etepta yoğun bir şişlik oluyor.Dikişlerin korunması ve gerilmemesi gerekiyor.Zaten belli bir süre sonra korseye o kadar alışıyorsunuz ki onsuz yapamıyorsunuz:)
Son yazdığınız cümlenize cevabım evet karın germedeki gibi gergin ve sıkı olmuyor lazer lipo.Ama eşim gerçekten çok memnun sonucundan:) Benim karın ameliyatı sonuçlarımda var albümümde önceki hali ve sonraki halini kendi gözlerinizle görebilirsiniz
Çok uzun bir zamandır dışardan okuyorum bu forumu.Paylaşım yapan herkese teşekkür ederim.Sayenizde doktorumu bulup ameliyatımı olacağım inşallah.Bugünkü yazılara üzüldüm açıkcası.Sanıyorum üyelikleri silinmiş .İnşallah bir an önce dönerler.Güzel fikirlerine ihtiyacım var çünki
Sevgili doktorlarımız farklı da olsa arkadaş olunabiliniyormuş demek ki zavallı doktorların hiç bir şeyden haberleri, yok biz hastaların davranışlarında yatıyormuş sorun.....
Çok uzun bir zamandır dışardan okuyorum bu forumu.Paylaşım yapan herkese teşekkür ederim.Sayenizde doktorumu bulup ameliyatımı olacağım inşallah.Bugünkü yazılara üzüldüm açıkcası.Sanıyorum üyelikleri silinmiş .İnşallah bir an önce dönerler.Güzel fikirlerine ihtiyacım var çünki
Nldglp hanım buarada bende fotolarınızı göremiyorum
Merhaba Lebens,
Yukarıda alıntıladığım mesajında, yanlış anlamalara mahal verecek olan içeriği ivedilikle düzeltmek isterim. Zira, aşağıda da görüleceği gibi bunun gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Bu anlamda yapmak üzere olduğun yanlışı da görebilirsin.
Bizim geyik topiğimizde (nldglp ve arkadaşları olarak nitelediğin grupta yani) yazan bazı arkadaşlar ve operasyonel süreçleri
- aledax (başka doktora ameliyat oldu)
- kartopu (ameliyat dahi olmadı
) - panter ( istanbul dışında bir hekime ameliyat oldu)
- postit (başka bir doktora ameliyat oldu)
- yaprak4 (başka doktora ameliyat oldu)
- desendesen ( istanbul dışında bir hekime ameliyat oldu)
- sweet (başka bir doktora ameliyat oldu)
- cym (başka bir doktora ameliyat oldu)
sevgiler...
Mesajı hızlıca yazıp göndereyim derken isimlerini unuttuğum için bana sitem eden arkadaşlarımdan çok özür diliyorum.
Mirin, Risus, arska, lion, ayçeyy ve mawiş gibi başka doktorlara ameliyat olup, nickleri şu an aklıma gelmeyen tüm diğer arkadaşlarım. Hepinize sevgilerYolumuz doktorumuz sayesinde kesişmedi ama k.k sayesinde kesiştiği için ben kendi adıma çok mutluyum.
sevgiler...
Mesajı hızlıca yazıp göndereyim derken isimlerini unuttuğum için bana sitem eden arkadaşlarımdan çok özür diliyorum.
Mirin, Risus, arska, lion, ayçeyy ve mawiş gibi başka doktorlara ameliyat olup, nickleri şu an aklıma gelmeyen tüm diğer arkadaşlarım. Hepinize sevgilerYolumuz doktorumuz sayesinde kesişmedi ama k.k sayesinde kesiştiği için ben kendi adıma çok mutluyum.
sevgiler...
size bişey soracagım selülüt varmı sizde
cok haklısın burdaki bircok bayanın yolu k.k sayesinde kesişti ve k.k sayesinde birbirimizden bilgi ve destek alabiliyoruz ben burası sayesinde doktorların isimlerini ögrendim ve yine burası seyasinde ameliyat öncesi ve sonrası ne olup olmayacagı hakkında bilgi sahibi oldum
evet çok haklısın. ben ameliyatı ilk araştırdığımda buldum k.k forumu. ve bu topiği baştan sona okuyarak doktoruma karar verdim. arkadaşlar baştan sona ne yaşadıklarını yazmışlardı sağolsunlar. üç aşağı beş yukarı kafamda belirlendi neler olacağı... ben iki doktorla mailleştim ama sadece bir doktorla görüştüm çünkü nldgnlp fotolarını görme şansım oldu. o sayede başka doktorlarla görüşme gereği duymadım. arkadaşlarıma çok teşekkür ederim birebir yaşadıklarını yazarak bana çok yardımcı oldular. ben de ameliyat sonrası kendi tecrübelerimi yazdım. bu bence yeni gelenlere çok faydalı olacak.
yarın dikişlerimi aldırmaya gideceğim. ameliyat oldum olacam derken üzerinden 14 gün geçti şaka gibi. düşünen tüm arkadaşlarıma kolaylıklar ve güzel sonuçlar dilerim.....
gögüs amleiyatımı oldunuz sadece karın germe filanda varmı bende burda buldum doktorumu hatta doktor bile sasırdı marmaristen beni nasıl buldun diye :)
evet ben sadece göğüs küçültme ameliyatı oldum... kadın dayanışması ne kaçar elimizdenDDD inşallah sende güzel sonuçlar alırsın. ben çok memnunum yeni halimden. şimdilik tek sorunum ameliyattan beri yediğim pastalar tatlılar sebebiyle artan kilolarım birde onları vereyim kim tutar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?