Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

aslinda ben de danisma taraftariyim.cok saygi duydugum birr cerraha tahlilerimi gosterip soracagim.tabi yaptirmayin derse butun caballarim cope gider.cok uzulurum.insallah ameliyat gerceklesir hem de olumlu

Merhaba lebensfreu hanım.Cevabınız için tşk.ederim.İlk olarak Tuğrul beye 2 yıl önce yakın bir arkadaşım da meme küçültme ameliyatı olmuştu.Çok sorun yaşadı dikiş izleri yüzünden .bu yüzden düşünmüyorum Hatta bu yüzden tekrar düzeltme ameliyatı olmuştu. Hasan Fındığı bu topikde hiç görmedim meme küçültme yaptığını.Olan arkadaş varmı acaba ? Barış beyi de ,Tayfun beyi de listeme ekleyeceğim mutlaka.Sizin resminiz varmı ?varsa görebilirmiyim?. Bu hafta kısmetse randevu almaya başlayacağım doktorlardan:) Sanırım bu hafta Ercan beyden,Tayfun bey den,Barış bey den başlayabilirim. Ben dışardan sürekli okuyordum ama bir türlü üye olamamıştım.Çok mutluyum birebir sizlerle konuştuğumdan.

Merhaba jelesec hanım.Açıkcası sizin adınızı çok okudum bu sayfalarda çok güzel paylaşımlarınız vardı.Zaten ben de aynı şekilde yapacağım.Dediğiniz gibi birçok doktorla görüşüp fikirlerini alacağım mutlaka.Teşekkür ederim.

Nldglp hanım merhaba.Sizin de yazılarınızı okudum çokca:) Lütfen ben de görebilirmiyim resimlerinizi?

verdiğiniz bilgiler için tessekkür ederim valla bana doktor hangi lipodan yaptı bilmiyorum ama benim karnımda catlak veya sarkma yoktu doktor da zaten tam gergin olmaz ama sonuctan memnun kalacaksın sana lipo yeter dedi istersen bak sonucu begenmessen sonra yaparız dedi bnde söyle düşünüyorum ben turizmde calışıyorum ve mayıs gibi iş bası yapacagım yazın sonuna kkadar lipo şişlikleri iyice inip yerine oturur ve bu dönemde gögüslerimde iyileşir eger baktım lipo karnımı tam dümdüz yapmadı sarkma filan oldu kasım gibide karın germe olurum hem o zaman tek ameliyat olcagım için daha az agrı olmus olur zaten suanki sislkle doktor karın germe yapmaz ameliyata girerken karın germede yapın dedim yapmam gör sonucu öyle dedi bakalım bekleyip göreceğim bişey soracagım size peki bacaklarınızda selilüt varmı bende selilüt problemide var onun içinde marmaristeki bir güzellik merkezine gitmiştim doktor hanım ozon terapi önermişti igneyle ozon enjekte ediyordu ayrıca ödem sökücü bir alete daha giriyordum seans basına 80 tl ödüyordum fakat cok agrılı bir işlemdi 2 seanstan sonra hasta olunca gidemedim ve bana 20 seans geleceksin dedi agrılı oluncada bıraktım ama bana bunu yapan doktor yürüyüşle selülüt gecmez dedi acaba dogrumu söyledi yoksa ticari olarak aklımamı girmeye calıştı kararsızım

Çok uzun bir zamandır dışardan okuyorum bu forumu.Paylaşım yapan herkese teşekkür ederim.Sayenizde doktorumu bulup ameliyatımı olacağım inşallah.Bugünkü yazılara üzüldüm açıkcası.Sanıyorum üyelikleri silinmiş .İnşallah bir an önce dönerler.Güzel fikirlerine ihtiyacım var çünki

evet sanırım silinmiş bende üzüldüm ama geri dönerler muhakkak sagolsunlar cok yardımcı oluyorlar bende doktorumu burdan buldum cok ünlü veya tanınmıs değil ama işinin ehli gercekten baslangıcta benimde ameliyat olmadan evvel korkularım vardı acaba iyi olacakmı doktor güzel yapacakmı diye ameliyattan sonra o korkular gidiyor

Sevgili doktorlarımız farklı da olsa arkadaş olunabiliniyormuş demek ki zavallı doktorların hiç bir şeyden haberleri, yok biz hastaların davranışlarında yatıyormuş sorun.....

Merhaba Lebens,

Yukarıda alıntıladığım mesajında, yanlış anlamalara mahal verecek olan içeriği ivedilikle düzeltmek isterim. Zira, aşağıda da görüleceği gibi bunun gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Bu anlamda yapmak üzere olduğun yanlışı da görebilirsin.

Bizim geyik topiğimizde (nldglp ve arkadaşları olarak nitelediğin grupta yani) yazan bazı arkadaşlar ve operasyonel süreçleri

• aledax (başka doktora ameliyat oldu)
  • kartopu (ameliyat dahi olmadı )
  • panter ( istanbul dışında bir hekime ameliyat oldu)
  • postit (başka bir doktora ameliyat oldu)
  • yaprak4 (başka doktora ameliyat oldu)
  • desendesen ( istanbul dışında bir hekime ameliyat oldu)
  • sweet (başka bir doktora ameliyat oldu)
  • cym (başka bir doktora ameliyat oldu)

sevgiler...

Son düzenleme:

Merhaba jadevu,
benim sana en büyük tavsiyem, daha önce bu ameliyatı geçirmiş olan insanların sonuçlarını yüz yüze görmeye çalışman olacak. Çünkü insanların memnuniyet dereceleri çok göreceli olabiliyor. Kalın scarlar kimisi için oldukça önemsiz ve nasıl olsa sütyen altında kalıyor görünmüyor olarak değerlendirilirken, bir diğeri için kabul edilemez bir ayrıntı haline dönüşebiliyor. Ben doktorumu seçerken, aynı anda farklı doktorların yaptığı meme küçültmeyi görme şansına erişebilmiştim kadınlarkulubü sayesinde. 6-7 üye buluşmuş, ve hoş bir kahvaltı yapmıştık. Sen de bu taktiği deneyebilirsin. Yolun açık, hakkında hayırlısı ne ise o olsun

sevgiler..

Mesajı hızlıca yazıp göndereyim derken isimlerini unuttuğum için bana sitem eden arkadaşlarımdan çok özür diliyorum.

Mirin, Risus, arska, lion, ayçeyy ve mawiş gibi başka doktorlara ameliyat olup, nickleri şu an aklıma gelmeyen tüm diğer arkadaşlarım. Hepinize sevgiler Yolumuz doktorumuz sayesinde kesişmedi ama k.k sayesinde kesiştiği için ben kendi adıma çok mutluyum.

sevgiler...

cok haklısın burdaki bircok bayanın yolu k.k sayesinde kesişti ve k.k sayesinde birbirimizden bilgi ve destek alabiliyoruz ben burası sayesinde doktorların isimlerini ögrendim ve yine burası seyasinde ameliyat öncesi ve sonrası ne olup olmayacagı hakkında bilgi sahibi oldum

size bişey soracagım selülüt varmı sizde

evet çok haklısın. ben ameliyatı ilk araştırdığımda buldum k.k forumu. ve bu topiği baştan sona okuyarak doktoruma karar verdim. arkadaşlar baştan sona ne yaşadıklarını yazmışlardı sağolsunlar. üç aşağı beş yukarı kafamda belirlendi neler olacağı... ben iki doktorla mailleştim ama sadece bir doktorla görüştüm çünkü nldgnlp fotolarını görme şansım oldu. o sayede başka doktorlarla görüşme gereği duymadım. arkadaşlarıma çok teşekkür ederim birebir yaşadıklarını yazarak bana çok yardımcı oldular. ben de ameliyat sonrası kendi tecrübelerimi yazdım. bu bence yeni gelenlere çok faydalı olacak.
yarın dikişlerimi aldırmaya gideceğim. ameliyat oldum olacam derken üzerinden 14 gün geçti şaka gibi. düşünen tüm arkadaşlarıma kolaylıklar ve güzel sonuçlar dilerim.....

gögüs amleiyatımı oldunuz sadece karın germe filanda varmı bende burda buldum doktorumu hatta doktor bile sasırdı marmaristen beni nasıl buldun diye :)

gögüs amleiyatımı oldunuz sadece karın germe filanda varmı bende burda buldum doktorumu hatta doktor bile sasırdı marmaristen beni nasıl buldun diye :)

evet ben sadece göğüs küçültme ameliyatı oldum... kadın dayanışması ne kaçar elimizden DDD inşallah sende güzel sonuçlar alırsın. ben çok memnunum yeni halimden. şimdilik tek sorunum ameliyattan beri yediğim pastalar tatlılar sebebiyle artan kilolarım birde onları vereyim kim tutar beni

:))) o sorun bendede var göbekten lipo oldum ama bacagım var tabi ve selülütte var selülüte bir care bulamadım :)) kacıncı günden sonra dikişleriniz alındı vede ne kadar takacaksınız doktorun verdiği sütyeni bana doktor sütyeni 3 ay kullanacaksın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…