- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.561
:))) o sorun bendede var göbekten lipo oldum ama bacagım var tabi ve selülütte var selülüte bir care bulamadım :)) kacıncı günden sonra dikişleriniz alındı vede ne kadar takacaksınız doktorun verdiği sütyeni bana doktor sütyeni 3 ay kullanacaksın dedi
cok haklısın burdaki bircok bayanın yolu k.k sayesinde kesişti ve k.k sayesinde birbirimizden bilgi ve destek alabiliyoruz ben burası sayesinde doktorların isimlerini ögrendim ve yine burası seyasinde ameliyat öncesi ve sonrası ne olup olmayacagı hakkında bilgi sahibi oldum
yalniz kafami karistiran bir durum oldu meme us ta sol trfimda 4 mm nodul buulundu benim plastik cerrahim genell cerrh gorsun dedi.ama odadaki diger plastik cerrahi nodul ne kadar diye sordu 4 mm deyince sormaya gerek yok dedi. bu da kkafami karistiri. herhalde kucculturken cikan parcalari patalojiye yollarlar herhalde.iste can bu nedense korkuyor insan.sali gunu benim icin miladd olacak
Merhaba Lebens,
Yukarıda alıntıladığım mesajında, yanlış anlamalara mahal verecek olan içeriği ivedilikle düzeltmek isterim. Zira, aşağıda da görüleceği gibi bunun gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Bu anlamda yapmak üzere olduğun yanlışı da görebilirsin.
Bizim geyik topiğimizde (nldglp ve arkadaşları olarak nitelediğin grupta yani) yazan bazı arkadaşlar ve operasyonel süreçleri
- aledax (başka doktora ameliyat oldu)
- kartopu (ameliyat dahi olmadı
) - panter ( istanbul dışında bir hekime ameliyat oldu)
- postit (başka bir doktora ameliyat oldu)
- yaprak4 (başka doktora ameliyat oldu)
- desendesen ( istanbul dışında bir hekime ameliyat oldu)
- sweet (başka bir doktora ameliyat oldu)
- cym (başka bir doktora ameliyat oldu)
sevgiler...
Mesajı hızlıca yazıp göndereyim derken isimlerini unuttuğum için bana sitem eden arkadaşlarımdan çok özür diliyorum.
Mirin, Risus, arska, lion, ayçeyy ve mawiş gibi başka doktorlara ameliyat olup, nickleri şu an aklıma gelmeyen tüm diğer arkadaşlarım. Hepinize sevgilerYolumuz doktorumuz sayesinde kesişmedi ama k.k sayesinde kesiştiği için ben kendi adıma çok mutluyum.
sevgiler...
bende meme küçültme ameliyatımı olalı 1.5 ay oldu. ilk hafta sargılı kaldım daha sonrasında sargılar açıldı ve sporcu sütyenine geçtim ve hala sporcu sütyeni kullanıyorum. doktorum ne kadar takacağımı söylemedi sadece ben söyleyene kadar baska sütyen takmak yok dedi. neyse ki kış olduğu için sporcu sütyeni sorun yaratmıyor kıyafetlerde. doktorum sık sık kontrole çağırarak kontrol ediyor. şimdilik her sey yolunda his kaybım yok. dikişlerim eriyen dikiş olduğu için alınmadı. bu hafta dikiş izlerim için contractubex kullanmaya başladım. tek sıkıntı yaratan krem çünkü sabah akşam masaj yaparak kullanıyorum ve üşeniyorum hergün hergün:) ağrımsa olmadı. sadece ilk üç gün direnler olduğu için rahatsız hissediyordum. direnlerin çıktığı akşam biraz ağrım oldu ama ağrı kesiciler hallediyor. sonrasında ağrı kesici içmeyi de bıraktım. şimdi hiç bir sorunum yok. çok memnunum sanki hep bu büyüklükteymişler gibi hissediyorum büyük bir ağırlıktan kurtulmuş gibiyim. bazen doktorumla şakalaşıyorum bu seferde fazla mı küçük oldu acaba diye18 yaşındaki genç kız memesi yaptım taş gibi taş ideali bu diyor doktorumda:)
Arkadaşlar göğüs küçültme konusunda yardımcı olmanızı rica edicem baya okudum ama okdr çok sayfa varki nası bitireceğimi şaşırdım. Önceliklir ufak bi bebeğim var henüz emziriyorum fakat boyun ve sırt ağrılarım dayanılmaz bi hal aldı ve zor dayanıyorum emzirme sürecim bittiğinde göğüs küçültme amelyatı olmayı düşünüyorum. Olan arkadaşlardan ricam amelyat kaç saat sürüyo? Kaç günde taburcu olunuyo? Ve kaç günde ayaklanıp normal hayata dönülebiliyo ? Agar kaldırmak sanırım bi süre yasak diilmi? Ve çok ağrılı bi süreçmidir bu . Bebeğim oldugu için bunları sormak durumundayım kaç gün idare edilebilir bi durum oldugunu bilmeliyimve artık bir an önce olmak istiyorum
Çok teşekkür ederim :) şu 3 4 ay bekleme olayı beni resmen hüsrana uğrattı diyebilirimgündüz için sıkıntım yok yardımcım var ama gece için zor olucak onuda bi şekilde hallderiz artık . Ağrısız bi işlem olmasına çok sevindim baha ağrılı olarak anlatıyo genelde insanlar bunu duymak sevindirici oldu :) birde doktorunu sorucaktım kime oldun bu amelyatı ve memnunmusun ? Birde dikiş iZi durumları nasıl?
mrb benımde 10 aylık kızım var ve dogumda buyuyen sarkan gogsler artık sırt agrısı yapıyor amelyatı olmaya tereddutlerım var kızımı kaldırp ındırme bakma konusunda cunku gurbetteym ve aılen kımseye soylemeyı dusunmuyorum kucultme amelyatı olanlar sıze sorum ankaradayım ankarada arastrma unıverste hastanelrınde ucret odemeden yada cuzzı bı mıktar odeypte amelyat olanlar hastane ve doktr ısmı verebılırmı bırde amelyat surecnı anlatabılırmı
ysdeniz, güle güle kullan yeni cicişlerini. insan öncesinde ne kadar sıkıntılı olduğunu onlardan kurtulunca daha iyi anlıyor :) senin kadar alındı? kaç bedenden kaça düştün? ben 80d+ 'den 80fullB'ye düştüm. hatta sonrasında biraz kilo verince daha da küçüldüler. Bazen hala bile büyük geliyorlarsırf bu yüzden doktorumdan öncesi/sonrası halinin fotoğrafını istedim. bakıp bi zamanlar ne haldeymişim görebileyim diye
.
Bende Tuğrul Turan ı çok duydum ona yaptırmayı düşünüyodum sen bi çok doktordan sonramı Ercan beyi tercih ettimn? Tugrul beyle hiç görüştünmü? Ne zor iş yani yaptırmakta kararlıyım ama doktor önemli birde kullandığı teknik tabiki .
bende görebilirmiyim acep
kartopum, canım ciğerim.İstedim ama henüz maillemedi. Düzenleyip göndereceğim dedi. Mailleyince söz sana da göstercemŞuanki hallerini biliyon zaten dimi?
şimdiki hali süperdir herhalde ama ben görmedim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?