- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.581
O zaman sana bi torpil geçeceğim.. Öğle arası senin için çalışacağım. 13:30'dan sonra mailindeki fotolara bakarsınama fotoları dikkatli aç, iş yerinde reklam olmayalım
Mahsuru yoksa benimde görebilme şansım varmı
ysdeniz, güle güle kullan yeni cicişlerini. insan öncesinde ne kadar sıkıntılı olduğunu onlardan kurtulunca daha iyi anlıyor :) senin kadar alındı? kaç bedenden kaça düştün? ben 80d+ 'den 80fullB'ye düştüm. hatta sonrasında biraz kilo verince daha da küçüldüler. Bazen hala bile büyük geliyorlarsırf bu yüzden doktorumdan öncesi/sonrası halinin fotoğrafını istedim. bakıp bi zamanlar ne haldeymişim görebileyim diye
Teşekkür ederim ameliyattan önce 75d ydi şimdi 75b bazen gözüme büyük bazen küçük geliyor. Bir gogusten 215gr birinden 195 gr alındı. Sislikler var mi daha bilmiyorum biraz daha küçülür mü daha kuculebilirdi de çünkü yeni evleneceğim ve doğumdan sonra büyüyecek nasılsa
O zaman sana bi torpil geçeceğim.. Öğle arası senin için çalışacağım. 13:30'dan sonra mailindeki fotolara bakarsınama fotoları dikkatli aç, iş yerinde reklam olmayalım
Teşekkür ederim ameliyattan önce 75d ydi şimdi 75b bazen gözüme büyük bazen küçük geliyor. Bir gogusten 215gr birinden 195 gr alındı. Sislikler var mi daha bilmiyorum biraz daha küçülür mü daha kuculebilirdi de çünkü yeni evleneceğim ve doğumdan sonra büyüyecek nasılsa
gllr,
kartopu ile arkadaşlığımız uzun sürelidir, bu yüzden e-mail adreslerimiz de var zaten birbirimizdeYanlış anlaşılmayı istemem ama sen daha çok yeni üyesin, seni tanımama izin ver. Sonrasında bu konuda yine görüşürüz. Zira topiklerde cirit atan erkek üyelerden, başka arkadaşlarımızın çok canı yandı.
sevgiler...
rica etsem ilerde bende görebilirmiyim resimlerinizi sizin anlattıgınız gibi bana da önce baska doktorlar t seklinde ameliyat olcagını söylemişti ama simdiki yapan doktorum lolipop seklinde yaptı yanlız bana doktorum hiç d yada su cuptan su cupa ineceksin gibi bişey demedi yeni oldugu için olabilirmi
buarada ameliyat için yanımda götürdüğüm bayan arkdasım doktoruma asık oldu :) ama adam evlimi bilmiyorum ya doktor simdi ilerde karın germede yaptırmak istiyorum adama sorulmazki nasıl ögrenebiliriz biraz yardımmmmmmm bu konuda
gizmocum,
gllr'ye yazdığım sebepten dolayı senin de beni anlayışla karşılayacağını umuyorum. İlerde yine bu konuda görüşürüz. Hatta yakın zamanda bi buluşmamız olacak, belki ona katılırsın da yüz yüze tanışma fırsatımız olur.
Google'da arat istersen doktorunu. Kişisel bilgileri de çıkar muhakkak. Bu arada doktorun kimdi? Böyle ilk görüşte aşık olunan doktor kimmiş merak ettim.
canım ben gelemem malesef istanbulda olsam kesinlikle kacırmazdım ama malesef marmariste yasıyorum keske yakın bir yerde otursaydım adı mehmet kaya ama doktorun hakkında bilgi cıkmıyor malesef keske cıksa dün cok arastırtık ama tek bir bilgi yok pat diye yüzünede sorulmaz sonucta hastasıyım ayıp olur resimi de arastırıp zar zor bulduk :))) anlıyacagınız elde var sıfır sadece datcalı oldugunu biliyorum
evet zaten bir tek o var orda bi resmi var o kadar bilgi
evet pek bilgi yok gibi....kontrole gittiğinde sorarsın[/Q
nasıl soracagım yani nasıl sorulur bir fiir verseniz ters tepebilir yani :))) caktırmadan nasıl sorulur
evet pek bilgi yok gibi....kontrole gittiğinde sorarsın[/Q
nasıl soracagım yani nasıl sorulur bir fiir verseniz ters tepebilir yani :))) caktırmadan nasıl sorulur
burayı meşgul etmeyelim, geyiğe gel
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...erlerin-geyik-muhabbeti-769.html#post29046569
valla canım süper olmuş maşallah. eskisini bilmiyorum ama görüntü harika vucudunla çok orantılı olmuş büyüklükleri. nazarım değmez benim ama sen yinede poponu kaşı istersen
doktorunun ellerine sağlıkharika bir iş çıkartmış ,bende seneye bu zamanlarda inşallah bende olacağım Ercan Bey'e ameliyat. Allahtan sizleri tanıdımda doktor araştırması yapmama gerek kalmadı. Ercan Beyin yaptığı ameliyatları canlı görme fırsatım oldu,izler yok denecek kadar belirsiz,evimede çok yakın hastane başka bir doktor aramama gerek yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?