Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

O zaman sana bi torpil geçeceğim.. Öğle arası senin için çalışacağım. 13:30'dan sonra mailindeki fotolara bakarsın ama fotoları dikkatli aç, iş yerinde reklam olmayalım

tamam canım görüp iyice hevesleneyim bende . neyse inşallah seneye bu zamanlarda benimde yapılmış olur memişler

Mahsuru yoksa benimde görebilme şansım varmı

gllr,

kartopu ile arkadaşlığımız uzun sürelidir, bu yüzden e-mail adreslerimiz de var zaten birbirimizde Yanlış anlaşılmayı istemem ama sen daha çok yeni üyesin, seni tanımama izin ver. Sonrasında bu konuda yine görüşürüz. Zira topiklerde cirit atan erkek üyelerden, başka arkadaşlarımızın çok canı yandı.

sevgiler...

rica etsem ilerde bende görebilirmiyim resimlerinizi sizin anlattıgınız gibi bana da önce baska doktorlar t seklinde ameliyat olcagını söylemişti ama simdiki yapan doktorum lolipop seklinde yaptı yanlız bana doktorum hiç d yada su cuptan su cupa ineceksin gibi bişey demedi yeni oldugu için olabilirmi

O zaman sana bi torpil geçeceğim.. Öğle arası senin için çalışacağım. 13:30'dan sonra mailindeki fotolara bakarsın ama fotoları dikkatli aç, iş yerinde reklam olmayalım

kartopum...

bi düzeltme yapmak istedim. sanal alem diyeceğime yanlışlıkla iş yeri demişim:18:

buarada ameliyat için yanımda götürdüğüm bayan arkdasım doktoruma asık oldu :) ama adam evlimi bilmiyorum ya doktor simdi ilerde karın germede yaptırmak istiyorum adama sorulmazki nasıl ögrenebiliriz biraz yardımmmmmmm bu konuda

senin benden az alınmış...benim birinden 300, birinden 310 gr alınmıştı. Şişlikler inince bir miktar daha şekli ortaya çıkıyor ama çok bariz bi küçülme de olmuyor açıkçası. Gerçi B cup oldukça güzel bi ölçü Doğum ve hamilelik hormonal anlamda memelerin şeklini boyutunu etkiliyor tabi, olmadı doğum(lar)dan sonra tekrar düzelttirirsin

Haklısın tabikide yanlış anlaşılacak bişey yok :) tekrar teşekkür ederim..

gizmocum,
gllr'ye yazdığım sebepten dolayı senin de beni anlayışla karşılayacağını umuyorum. İlerde yine bu konuda görüşürüz. Hatta yakın zamanda bi buluşmamız olacak, belki ona katılırsın da yüz yüze tanışma fırsatımız olur.

Google'da arat istersen doktorunu. Kişisel bilgileri de çıkar muhakkak. Bu arada doktorun kimdi? Böyle ilk görüşte aşık olunan doktor kimmiş merak ettim.

canım ben gelemem malesef istanbulda olsam kesinlikle kacırmazdım ama malesef marmariste yasıyorum keske yakın bir yerde otursaydım adı mehmet kaya ama doktorun hakkında bilgi cıkmıyor malesef keske cıksa dün cok arastırtık ama tek bir bilgi yok pat diye yüzünede sorulmaz sonucta hastasıyım ayıp olur resimi de arastırıp zar zor bulduk :))) anlıyacagınız elde var sıfır sadece datcalı oldugunu biliyorum

ama sanırım büyük ihtimalle evlidir asagı yukarı 35 yasındadır ve bu yasta evli olması ihtimali daha yüksek parmagında tabiki yüzük yoktu doktorların cogu takmıyor zaten valla doktora yakın bir kişide yokki nasıl ögrenilir bilemedik

gizmo,

bergama devlet hastanesinde mi görev yapıyor doktorun?

Son düzenleme:

valla canım süper olmuş maşallah. eskisini bilmiyorum ama görüntü harika vucudunla çok orantılı olmuş büyüklükleri. nazarım değmez benim ama sen yinede poponu kaşı istersen

doktorunun ellerine sağlık harika bir iş çıkartmış ,bende seneye bu zamanlarda inşallah bende olacağım Ercan Bey'e ameliyat. Allahtan sizleri tanıdımda doktor araştırması yapmama gerek kalmadı. Ercan Beyin yaptığı ameliyatları canlı görme fırsatım oldu,izler yok denecek kadar belirsiz,evimede çok yakın hastane başka bir doktor aramama gerek yok çok şükür.

beğenmene sevindim canım, gerçi beğenenlerim çok oldu ama popoyu da kaşıdım bu arada, güzel sözlerin için tekrar teşekkürler :))

sen en şanslılardansın, ben bi tek jelesec'i görmüştüm Ercan bey'in ameliyat ettiği. Ve zaten onu görünce işte budur demiştim. Sonra da ben oldum zaten. Ama adamın bu işlemle ilgili grafiği hep yükselişte. Seneye sana öyle bi meme yapar ki, biz seninkilere özenerek bakarız gibi geliyor bana. Evinin yakın olması senin için çok büyük bi avantaj, ben 3 saat yol dönmüştüm hastane çıkışında. O yol bana bir ömür gibi uzun gelmişti. Hatırlıyorum da yollardaki kasislere az saydırmamıştım

hakkında hayırlısı kartopum, bu ameliyatı isteyen herkesin, herşey gönlüne göre olur umarım.

ben saglık ocagında pansuman yaptırdım ama kadın pansuman yaparken dikiş yerleri uyusuk ve hissiz oralar acaba gögüste ilk günlerde bu normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…