- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.621
arkadaşlar mesajların bir kısmını okudum ama ameliyatın ücretiyle ilgili bir bilgi göremedim. ortalama olarak ne kadar bu ameliyatın ücreti acaba?
izmirde asagı yukarı fiyatlar 4 binle 5 bin arasında değişiyor
sagol cnm gidince sorarım doktora o alısverişi bende dört gözle bekliyorum :))))) bende bir ay sonra yıkamayı düşünüyorum daha yeni sonucta tek bir tane var zaten o verdiği sütyenden uyusukluk varmıydı peki
sagol cnm gidince sorarım doktora o alısverişi bende dört gözle bekliyorum :))))) bende bir ay sonra yıkamayı düşünüyorum daha yeni sonucta tek bir tane var zaten o verdiği sütyenden uyusukluk varmıydı peki
ben ameliyat olalı on altı gün oldu bu süre zarfında sanırım 4 ya da 5 kez yıkadım... kaloriferde kurutup hemen giyiyorum. benim uyuşukluk falan olmadı göğüslerde. tam neyi kastettin anlamadım ama meme uçlarında da hislerim gayet yerinde.
söyle bir uyusukluk var simdi izmir bergama arabayla marmarise 5 saat uzaklıkta filan yavas gidince ha demeye gidilmiyor pansumanını doktor kardeşin varsa kardeşinde yapabilir demişti ama ben dün ilk pansumanımı saglık ocagında yaptırdım verdiği ampulu bayan sürerken böyle uyusukluk vardı dikiş taraflarında bişey hissetmedim yani aa simdi korktum acaba dikişmi acıldı hep böyle uyusukmu kalcak ama daha 4 gün oldu yani bilmiyorum doktoru arayıp sorsammı
önemli birşey olduğunu sanmıyorum. ama en garantsi doktoruna sormak bence......
valla bekliyim ozaman gitmeyi doktora olmadı bir kac güne kadar ararım belki yeni oldugu için varıdr böyle bir his
HAsan bey ücret alıyormu unuttum tel.de sormayı.Diğer doktorlar içinde soruyorum.Tayfun bey,Ercan bey? Bir de bir arkadaşım Eser Aydoğdu yu söyledi.Ona da gitmek istiyorum.Acaba bu doktor hakkında neler söyleyebilirsiniz?
ercan bey ücret almıyor ilk görüşmede.
Merhaba deniznurol.Genelde 4mm olduğunda alınıyormuş.Yazdığın doğru olabilir ameliyatta alınıp biyobsiye gönderebilirler.Nacizane tavsiyem sağlıklı karar verme adına Genel cerraha da görünmeniz.Benimde kitlem var hala takipte.O yüzden fikrimi yazmak istedim.Şimdiden geçmiş olsun.
canım narkozdan uyanınca üşüme geliyor battaniye örtükleri halde acayip üşüyorsun benim gögüslerimde pek agrı olmadı ama lipo oldugum için göbegimde agrı coktu baya kuvvetli bir agrı kesici yapınca oda gecti ilk 3 saat gözetim altında tutuldum 3 saat sonrada odaya alındım sırt üstü yatıyorsun ben lipo oldugum için bir sey yemem yasaktı serum verdiler hemsire bir igne yaptı daha sonra doktor geldi ve sütyeni bandajın üstüne taktı bana dren takılmadı zaten kanamamda olmadı sabah ta doktor gelip bandajımı cıkardı ve pansuman yapıp sütyeni tekrar taktı suan 4. günümdeyim gidip saglık ocagına pansuman oldum gögüslerim ara ara sızlıyor tabiki uyusma var buda normaldir diye düşüyorum ama aman amn bir agrım yok 10 gün yıkanma dedi 15 gün sonrada kontrole gitcem 3 ayda sütyeni takcan dedi
valla güzel fikir yarın arattırıyım :))))))) ya sızı uyusukluk neysede bu lipo daha cok aklımı karıstıyor npl ve jeselac hanımdan yardım bekliyorum bu konuda bugun karın germe ameliyatı olanların son sayfasını okudum 20 gün olmuş hala şiş yagmı diye yazımlar vardı bu karın germede böyleyse lipodada daha fazla yag kalıyor o zmn bendede sislik var tabi normal ödemdir biliyorum mesela 4 gündür karnımı içime cekemiyordum ama bugun cektim yani bu karnımın hala aynımı oldugunu gösteriyor birde bikini bölgesinin üst kısmından korsenin acık kalan kısmı şiş o kgmu oluyor ödemmi acaba lipo olmuş olanlar onlar zamanla geciyormu buarada mehmet beyde kadınlar kulubünü biliyor hatta isminide gördüğünü ilk gittiğimde sölemişti inş bu yazılanlarıda okumamıştır anlar cünkü :))))))))))))))
icimi rahatlattin.insallah ben de 1 haafta sonrasini attlatir guzel haberler veririm.tabi ben sizler gibi ozelde olmuyorum.neticede arastirma hastahanesi.arada cok fark olurmu bilemiyorum.ama gorecegiz,hayirlisi ile bunu da atlatiriz
Deniz hnm. merhaba:) Araştırma hastanesinde yapılıyorsa bence daha çok sevinin derim.Çünkü araştırma hastaneleri gerçekten çok titizlikle yapıyorlar işlerini.Benim doktorum da Yeditepe Üni.Araştırma hastanesinde öğretim üyeliği yapıyordu.Hatta benim kuzenimin meme büyütme operasyonunu 7 yıl önce Yeditepede iken yapmıştı.Hala da çok önemli (meme protezi,kanserli vak alar vs.) ameliyatlarını ordaki ekibi ile yapıyormuş.Her zaman için Üni.araştırma hastaneleri ilk tercihimdir.
Bu arada bu topikten desendesen arkadaşımız da göğüs küçültme ameliyatını İzmir devlet hastanesinde olmuştu.Sürecini paylaşmıştı.İlgilerinden ve sonuçlarından o kadar memnun kalmış ki,daha sonra karın germe operasyonunu da aynı hastanede olmuş:) Tekrar meme büyütmeden tanıdığım sevgili Risus da operasyonunu Kocaeli devlet araştırma hastanesinde Tonguç beye oldu.Ve sonucu gerçekten mükemmel (resimlerinden bunu görebiliyoruz)Endişe etmeyin ve doktorunuza güvenin.İnşallah her şey istediğiniz gibi olur Deniz hnm.Sevgilerimle.
icimi rahatlattin.insallah ben de 1 haafta sonrasini attlatir guzel haberler veririm.tabi ben sizler gibi ozelde olmuyorum.neticede arastirma hastahanesi.arada cok fark olurmu bilemiyorum.ama gorecegiz,hayirlisi ile bunu da atlatiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?