Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sagol cnm gidince sorarım doktora o alısverişi bende dört gözle bekliyorum :))))) bende bir ay sonra yıkamayı düşünüyorum daha yeni sonucta tek bir tane var zaten o verdiği sütyenden uyusukluk varmıydı peki

gizmocum, 1 ay falan beklemene gerek yok. Elinde yıka, kaloriferde kuruyana kadar sütyensiz de kalabilirsin. Bana doktorumun önerisiydi bu

ben ameliyat olalı on altı gün oldu bu süre zarfında sanırım 4 ya da 5 kez yıkadım... kaloriferde kurutup hemen giyiyorum. benim uyuşukluk falan olmadı göğüslerde. tam neyi kastettin anlamadım ama meme uçlarında da hislerim gayet yerinde.

söyle bir uyusukluk var simdi izmir bergama arabayla marmarise 5 saat uzaklıkta filan yavas gidince ha demeye gidilmiyor pansumanını doktor kardeşin varsa kardeşinde yapabilir demişti ama ben dün ilk pansumanımı saglık ocagında yaptırdım verdiği ampulu bayan sürerken böyle uyusukluk vardı dikiş taraflarında bişey hissetmedim yani aa simdi korktum acaba dikişmi acıldı hep böyle uyusukmu kalcak ama daha 4 gün oldu yani bilmiyorum doktoru arayıp sorsammı

önemli birşey olduğunu sanmıyorum. ama en garantsi doktoruna sormak bence......

Arkadaşlar herkese merhaba:) Bugün Hasan Fındık aradım önümüzdeki haftaya ilk randevumu aldım.İş yerime de çok yakınmış.Kısmetse ondan sonra Tayfun beye gideceğim.Sırayla tek tek görüşmek istiyorum.

HAsan bey ücret alıyormu unuttum tel.de sormayı.Diğer doktorlar içinde soruyorum.Tayfun bey,Ercan bey? Bir de bir arkadaşım Eser Aydoğdu yu söyledi.Ona da gitmek istiyorum.Acaba bu doktor hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Arkadaslar Benim görüşecegim doktorlardan herhangı bırıne meme küçültme operasyonu yaptıran varsa rica etsem bana resmını gösterebılır mı . benımde karar vermemde cok buyuk yardımcı olmus olur. Şimdiden cok tesekkur ederım...

ercan bey ücret almıyor ilk görüşmede.

valla güzel fikir yarın arattırıyım :))))))) ya sızı uyusukluk neysede bu lipo daha cok aklımı karıstıyor npl ve jeselac hanımdan yardım bekliyorum bu konuda bugun karın germe ameliyatı olanların son sayfasını okudum 20 gün olmuş hala şiş yagmı diye yazımlar vardı bu karın germede böyleyse lipodada daha fazla yag kalıyor o zmn bendede sislik var tabi normal ödemdir biliyorum mesela 4 gündür karnımı içime cekemiyordum ama bugun cektim yani bu karnımın hala aynımı oldugunu gösteriyor birde bikini bölgesinin üst kısmından korsenin acık kalan kısmı şiş o kgmu oluyor ödemmi acaba lipo olmuş olanlar onlar zamanla geciyormu buarada mehmet beyde kadınlar kulubünü biliyor hatta isminide gördüğünü ilk gittiğimde sölemişti inş bu yazılanlarıda okumamıştır anlar cünkü :))))))))))))))

onerinizi dikkate alacagim, bana haftaya cuma gun verildi ama bir gun once yatis.huzursuzum.ameliyat ruyalarima giriyor.abuk sabuk seyleer goruyorum ama hayirlisi

c

icimi rahatlattin.insallah ben de 1 haafta sonrasini attlatir guzel haberler veririm.tabi ben sizler gibi ozelde olmuyorum.neticede arastirma hastahanesi.arada cok fark olurmu bilemiyorum.ama gorecegiz,hayirlisi ile bunu da atlatiriz

Merhaba Gizmo:) İstersen lipo ve karın sorularını karın germede cevaplayalım.Burası göğüs küçültme topiği.Burayı takip edenlere zorluk olmasın Diğer tarafa yazıyorum

icimi rahatlattin.insallah ben de 1 haafta sonrasini attlatir guzel haberler veririm.tabi ben sizler gibi ozelde olmuyorum.neticede arastirma hastahanesi.arada cok fark olurmu bilemiyorum.ama gorecegiz,hayirlisi ile bunu da atlatiriz

Deniz hnm. merhaba:) Araştırma hastanesinde yapılıyorsa bence daha çok sevinin derim.Çünkü araştırma hastaneleri gerçekten çok titizlikle yapıyorlar işlerini.Benim doktorum da Yeditepe Üni.Araştırma hastanesinde öğretim üyeliği yapıyordu.Hatta benim kuzenimin meme büyütme operasyonunu 7 yıl önce Yeditepede iken yapmıştı.Hala da çok önemli (meme protezi,kanserli vak alar vs.) ameliyatlarını ordaki ekibi ile yapıyormuş.Her zaman için Üni.araştırma hastaneleri ilk tercihimdir.

Bu arada bu topikten desendesen arkadaşımız da göğüs küçültme ameliyatını İzmir devlet hastanesinde olmuştu.Sürecini paylaşmıştı.İlgilerinden ve sonuçlarından o kadar memnun kalmış ki,daha sonra karın germe operasyonunu da aynı hastanede olmuş:) Tekrar meme büyütmeden tanıdığım sevgili Risus da operasyonunu Kocaeli devlet araştırma hastanesinde Tonguç beye oldu.Ve sonucu gerçekten mükemmel (resimlerinden bunu görebiliyoruz) Endişe etmeyin ve doktorunuza güvenin.İnşallah her şey istediğiniz gibi olur Deniz hnm.Sevgilerimle.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
benim aml.üstümden 8 ay geçti devlet hastanesinin plastik cerrahi bölümünde oldum..
memnun kalanlardanım.
sorumagelince tecrübeli arkadaşlarıma sormak istiyorum..
adet döneminde bıcak saplama gibi kramp kaç ay sonra bitiyor:26:

canım desendesen izmirde mi olmuştu manisadamı,sanki ben manisa diye hatırlıyorum. ama yanlış hatırlıyor olabilirim :26:

canım bende devlet hastahanesinde oldum inanki özelden hiç bir farkı olmadı bende senin gibi düşünüyrdum acaba devlet olunca kötü olurmu diye ama korkulacak bişey yok önemli olan devlet veya özel olması değil yapacak doktor ve işciliği önemli ben mehmet beyle görüşmeden evvel özelden bir doktorla görüşmüştüm hatta 100 tlde muayene ücreti ödemiştim ameliyat günüde almıştım o gün doktor cok ilgilenmişti heh tama dedim doktorumu buldum diyede seviniyordum kendisi bana ameliyat gününden önce telefon ac içlarını nasıl kullanıcagını söyliyecegim demişti aradım hemsirem arıcak sizi dedi bir dahada arayan soran olmadı bende sasırmıstım bu yaptırdıgım doktora ilk görüşmeye gittiğimden yaklasık 1 ,5 ay sonra ameliyat olmamam ragmen doktor ne zaman arasam kim oldugumu hatırladı özeldeki doktor aradan 7 gün gecmesine ragmen aradıgımda kim oldugumu bile hatırlamadı dediğim gibi önemli olan doktor hastahane değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…