- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.641
onerinizi dikkate alacagim, bana haftaya cuma gun verildi ama bir gun once yatis.huzursuzum.ameliyat ruyalarima giriyor.abuk sabuk seyleer goruyorum ama hayirlisi
c
ya arkadaslar sol gögüsümde karıncalanma gibi bir his var hatta bazen cekiliyormus gibi bir kıprdanma oldu dün bugun sabah baktım sütyenden her iki gögüsüme sol tarafımdaki gögüsümün memebası cevresinde sislik var sagda yok acaba iç dikiş filanmı acıldı
bu başlıkta fotoğraflarla sonuç paylaşan oldu mu?
ben rastlayamadım belki de çok sayfa var :)
9 martta ben de olacağım, öncesi sonrası fotoğraflarımı paylaşırım muhtemelen operasyon sonrası, olmak isteyen arkadaşlar için önemli olacağını sanıyorum.
varsa paylaşmış olan böyle fotoğraf, isim vermeniz mümkün mü kızlar ? çok merak ediyorum bende nasıl sonuç vereceğini gerçetken....
Arkadaşlar herkese merhaba:) Bugün Hasan Fındık aradım önümüzdeki haftaya ilk randevumu aldım.İş yerime de çok yakınmış.Kısmetse ondan sonra Tayfun beye gideceğim.Sırayla tek tek görüşmek istiyorum.
HAsan bey ücret alıyormu unuttum tel.de sormayı.Diğer doktorlar içinde soruyorum.Tayfun bey,Ercan bey? Bir de bir arkadaşım Eser Aydoğdu yu söyledi.Ona da gitmek istiyorum.Acaba bu doktor hakkında neler söyleyebilirsiniz?
Ben paylaştım leaf.Bakabilirsin.
wowww... şimdiki hali bir harika !
ben de senin eski haline benziyorum şu anda. daha bile büyük olabilir benimki. aynen seninki gibi istiyorum ben de inşallah tez zamanda kavusurum !
Teşekkür ederim leaf cim.Aslında son iki ay içinde 6 kilo daha verdim.Toplamda 17 kilo oldu benim.Ameliyat sonrası kilo verince de çok yararını göreceksin.Hayırlısı olsun senin hakkında da.İnşallah arzu ettiğin sonuca sen de ulaşırsın.Bütün güzellikler hep bizlerle olsun
Bu arada yanyana çekilen öncesi sonrası resimler doktorumun çektiği resimler.Tek olarak çekilen resimler ameliyattan 7-8 ay sonraki halleri.Ameliyat sonrası sonuç belirgin ama göğüs şekli olarak çok da harika değil.Ama sonra sonra göğüs şeklim iyice oturmuş yerine farkettiysen.
günaydın kızlar
benim aml.üstümden 8 ay geçti devlet hastanesinin plastik cerrahi bölümünde oldum..
memnun kalanlardanım.
sorumagelince tecrübeli arkadaşlarıma sormak istiyorum..
adet döneminde bıcak saplama gibi kramp kaç ay sonra bitiyor:26:
canım desendesen izmirde mi olmuştu manisadamı,sanki ben manisa diye hatırlıyorum. ama yanlış hatırlıyor olabilirim :26:
Panterime kimse cevap yazmamış çok ayıp
bebem bende geçti o durum dönem dönem bende de oldu ama şimcik yok1.seneyi geçtim ben
kısmet sana imiş jelom sorun degil...
az daha sabır edeyim o zaman ben ayda 2 gün nasıl olsa
cevabın için cok teşekkür ederim
evet kartopu, haklısın. Manisada olmuştu. Dr. u Macide Hanım idi.
Bu nldglp yaşlı, ondan hatırlayamamıştır
panterim,
benim hiç olmadı...öncesinde de olmazdı ama, şişerdi gerilirdi o kadar....ameliyattan önce de oluyormuydu peki? yoksa sonrasında mı başladı ?
nld hanım cok güzel olmuş hem karnınız hem gögüsünüz masallah öncesi fotoraflar olmasa kimse inanmaz önceki haline :))) güle güle kullanın haklısın en sonunda söyliye söyliye patlatcam dikişleri zaten 11 inde kontrole giteyi düşünüyorum yüzyüze dertlerimi söylemek daha mantıklı geliyor doktoruda ikide bir aynı sorunlarından aramak istemiyorum
nld haım buarada 40 beden bile oluyor yazmıssınız ama bence daha ince gösteriyorsunuz 38 beden gibi kimse 40 a inanmaz :)))))) masallah bu resimleriniz hem moral verdi ve aynı zamanda cekilen acılara değcenin bir kanıtı oldugunuda gösteriyor
panterin öper seni...
aml öncesi benimde senin gibi idi ...aml sonra başladı kuzu
Tşk.ler Gizmo.Aslında biraz ince detaycı gibi gördüm seni yazılarından.Biraz da panik gibi bir halin varSen beğendiysen sorun yok o zaman Karnımdaki sarkmayı ve büyüklüğü gördünüz.Şimdi bu kadar büyük bir sarkma ve çatlağa karın germeden başka bir şey yapılamazdı zaten.Sizin gibi lipo falan hiç olmazdı inanın.Sizin sanırım bu durumda değildi ameliyat önceniz. Aslında çekilen eziyet derken inanın ben hiç bir şey hatırlamıyorum artık o günlerle ilgili yaşadıklarımı.Ameliyat olduktan ve eve döndükten sonra hergün dua ediyordum iyi ki olmuşum bu operasyonları diye:) Aslında benim aklımda sadece meme küçültme vardı.Ama eşimin ve doktorumun da teşviği ile kombine ameliyata karar verdim.İyi ki de vermişim.Allahıma binlerce kere şükür diyorum 1.5 yıl geçmesine rağmen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?