Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ya arkadaslar sol gögüsümde karıncalanma gibi bir his var hatta bazen cekiliyormus gibi bir kıprdanma oldu dün bugun sabah baktım sütyenden her iki gögüsüme sol tarafımdaki gögüsümün memebası cevresinde sislik var sagda yok acaba iç dikiş filanmı acıldı

onerinizi dikkate alacagim, bana haftaya cuma gun verildi ama bir gun once yatis.huzursuzum.ameliyat ruyalarima giriyor.abuk sabuk seyleer goruyorum ama hayirlisi

c

bende ameliyattan önce garip rüyalar görüyordum hatta ameliyata girerken ne yapıyorum ben kalkıp gitsemmi diye düşündüm ama uyandıktan sonrada iyiki olmuşum dedim gercekten büyük rahatlık insana ekstra özgüven geliyor sargılıyken bile aynaya baktıgımda sabahleyin ayrı bir sevinc duydum buarada orda bir hemsire vardı bir tek onu sevmedim kadın ameliyattan sonra odaya alındıgımda serum için filan geldi gelmiş bana gögüsün kactı 90 dedim vay o kdr büyük değilmiş neden yaptırdın anan babanı hiçmi düşünmedin ya ameliyat masasında kalsaydın gibi birsürü ıvır zıvır laf etti

bu başlıkta fotoğraflarla sonuç paylaşan oldu mu?
ben rastlayamadım belki de çok sayfa var :)

9 martta ben de olacağım, öncesi sonrası fotoğraflarımı paylaşırım muhtemelen operasyon sonrası, olmak isteyen arkadaşlar için önemli olacağını sanıyorum.

varsa paylaşmış olan böyle fotoğraf, isim vermeniz mümkün mü kızlar ? çok merak ediyorum bende nasıl sonuç vereceğini gerçetken....

Gizmo söyleye söyleye açacaksın en sonunda şu dikişlerini Diğer topiğe de yazmıştım karıncalanma batma gibi hepimizde olmuştu.Bunlar dokularının yavaş yavaş iyileştiğine delalet.Hemen hemen Her ameliyat olan arkadaşın yaşadığı şeyler karıncalanma,batma türü hisler.Şişlik için bir şey söyleyemeyeceğim.Bence gözlemle eğer sürerse gidemez isen bile mail yoluyla ya da tel. ile doktoruna haber ver.Sevgiler...

Ben paylaştım leaf.Bakabilirsin.

Hayırlısı olsun..Ben Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum.Hasan bey görüşme ücreti almıyor,ne ilk görüşmeden nede sonraki görüşmelerden Aklınızda olan tüm doktorlarla görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim,birine iyi gelen bir doktor sizede iyi gelecek diye bir garanti yok.Elektrik meselesi,içinize sinen bir doktorla ameliyat olursanız sonuçtanda memnun kalırsınız bence
Bilgilendirmek istedim,sevgiler

wowww... şimdiki hali bir harika !

ben de senin eski haline benziyorum şu anda. daha bile büyük olabilir benimki. aynen seninki gibi istiyorum ben de inşallah tez zamanda kavusurum !

Teşekkür ederim leaf cim.Aslında son iki ay içinde 6 kilo daha verdim.Toplamda 17 kilo oldu benim.Ameliyat sonrası kilo verince de çok yararını göreceksin.Hayırlısı olsun senin hakkında da.İnşallah arzu ettiğin sonuca sen de ulaşırsın.Bütün güzellikler hep bizlerle olsun

Bu arada yanyana çekilen öncesi sonrası resimler doktorumun çektiği resimler.Tek olarak çekilen resimler ameliyattan 7-8 ay sonraki halleri.Ameliyat sonrası sonuç belirgin ama göğüs şekli olarak çok da harika değil.Ama sonra sonra göğüs şeklim iyice oturmuş yerine farkettiysen.

Amma shooooow yaptın anladık süper oldu memelerin ve karnın

Panterime kimse cevap yazmamış çok ayıp

bebem bende geçti o durum dönem dönem bende de oldu ama şimcik yok 1.seneyi geçtim ben

nld hanım cok güzel olmuş hem karnınız hem gögüsünüz masallah öncesi fotoraflar olmasa kimse inanmaz önceki haline :))) güle güle kullanın haklısın en sonunda söyliye söyliye patlatcam dikişleri zaten 11 inde kontrole giteyi düşünüyorum yüzyüze dertlerimi söylemek daha mantıklı geliyor doktoruda ikide bir aynı sorunlarından aramak istemiyorum

nld haım buarada 40 beden bile oluyor yazmıssınız ama bence daha ince gösteriyorsunuz 38 beden gibi kimse 40 a inanmaz :)))))) masallah bu resimleriniz hem moral verdi ve aynı zamanda cekilen acılara değcenin bir kanıtı oldugunuda gösteriyor

Panterime kimse cevap yazmamış çok ayıp

bebem bende geçti o durum dönem dönem bende de oldu ama şimcik yok 1.seneyi geçtim ben

kısmet sana imiş jelom sorun degil...
az daha sabır edeyim o zaman ben ayda 2 gün nasıl olsa
cevabın için cok teşekkür ederim

kısmet sana imiş jelom sorun degil...
az daha sabır edeyim o zaman ben ayda 2 gün nasıl olsa
cevabın için cok teşekkür ederim

panterim,

benim hiç olmadı...öncesinde de olmazdı ama, şişerdi gerilirdi o kadar....ameliyattan önce de oluyormuydu peki? yoksa sonrasında mı başladı ?

evet kartopu, haklısın. Manisada olmuştu. Dr. u Macide Hanım idi.

Bu nldglp yaşlı, ondan hatırlayamamıştır

Vallahi kusura bakmayın ben İzmir diye hatırlıyorum Neyse o kadar da önemli değil.Devlet hastanesinde olduğunu vurgulamaktı benim amacım Resimlerini sağolsun bana göndermişti.Tek bana özel yani

Tşk.ler Gizmo.Aslında biraz ince detaycı gibi gördüm seni yazılarından.Biraz da panik gibi bir halin var Sen beğendiysen sorun yok o zaman Karnımdaki sarkmayı ve büyüklüğü gördünüz.Şimdi bu kadar büyük bir sarkma ve çatlağa karın germeden başka bir şey yapılamazdı zaten.Sizin gibi lipo falan hiç olmazdı inanın.Sizin sanırım bu durumda değildi ameliyat önceniz. Aslında çekilen eziyet derken inanın ben hiç bir şey hatırlamıyorum artık o günlerle ilgili yaşadıklarımı.Ameliyat olduktan ve eve döndükten sonra hergün dua ediyordum iyi ki olmuşum bu operasyonları diye:) Aslında benim aklımda sadece meme küçültme vardı.Ama eşimin ve doktorumun da teşviği ile kombine ameliyata karar verdim.İyi ki de vermişim.Allahıma binlerce kere şükür diyorum 1.5 yıl geçmesine rağmen:)

panterin öper seni...
aml öncesi benimde senin gibi idi ...aml sonra başladı kuzu

Panterim benim de olmadı.HAtta hani regl öncesi göğüs ağrısı ve şişliği çok çekerdim büyük oldukları dönemde.Ameliyattan sonra onlarda kesildi ne hikmetse.Yaşlılığımdanmıdır nedir anlamadım

evet haklısınız biraz detaya takılan bir insanım :) ama gercekten yerinde bir karar cok güzel görünüyorsunuz benim sizin kadar göbek yoktu inş lipo yeterli olur bana karın germede bir soru sormustum simdi 40 bedenmişsiniz hani göbek gidiyor ya bende bacak var biraz mesela yani nasıl oluyor alt üst komple 38 olmaz sanırım alt üst farklımı oluyor acaba ya birde konusu değil ama görüdğüm kadar sizde ne güzel selülüt yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…