- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.661
Panterim benim de olmadı.HAtta hani regl öncesi göğüs ağrısı ve şişliği çok çekerdim büyük oldukları dönemde.Ameliyattan sonra onlarda kesildi ne hikmetse.Yaşlılığımdanmıdır nedir anlamadım
evet kartopu, haklısın. Manisada olmuştu. Dr. u Macide Hanım idi.
Bu nldglp yaşlı, ondan hatırlayamamıştır
merhaba kızlar..
21 subatta meme kucultme amelıyatı oldum.115-120 beden sutyen kullanıyordm.we 22 yasındayım.4-5 senedr ınanılmaz agrılar ve ezıyet cektım.hıcbır aldgm kıyafet gogsumden dolayı olmuyordu.bu yuzden gogsumun sıgablcegı kıyafetler aldgmda dıger taraflar bosbol kalıyordu.toplayıcı sutyenler onun ustune toplayıcı sıkı zıbınlar ancak ezıyetten baska bısey deıldı.we sonunda kararımı werdm 1 hafta ıcınde doktorumla randevulastk kesınlestrdk amelıyat oldum.yaklasık 3 kg kadar gıttı.suan 85 beden cıvarındayım.drenlerım hala cıkmadı cunku hala kan gelıyor ancak gogusumde hıcbır kanama vs bıse olmadı.amelıyatım cok ıyı gectı.doktorum cok ılgılıydı.yarın drenlerm cıkıcak ıns.daha ıyı olucam ve bu amelıyatı olmayı hala dusunuyosanz hıc beklemeyın derım cunku cektgnz agrı ws gecıyo ve guzel gunler sızı beklıyor.
bebegim bunye meselesi demekki
senin daha yaşın ne basın taş bebegim benim seksüüüüüüüüü hatunum
Hayırlısı olsun..Ben Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum.Hasan bey görüşme ücreti almıyor,ne ilk görüşmeden nede sonraki görüşmelerdenAklınızda olan tüm doktorlarla görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim,birine iyi gelen bir doktor sizede iyi gelecek diye bir garanti yok.Elektrik meselesi,içinize sinen bir doktorla ameliyat olursanız sonuçtanda memnun kalırsınız bence
Bilgilendirmek istedim,sevgiler
AAAA deseniiim canım benim nasıl mutlu oldum şimdi yaaBir de karın mı oldun seen ayy inanmıyorum sana yaa gerçekten bravo sana İyileştin de işe bile başladın.Geçenlerde İzmir den doktor sormuşlardı seni arayacaktım aslında hem halini hatrını sorayım hem de doktorunu öğreneyim diye desenim Arada da olsa yaz bak nasıl mutlu oldum şimdi.Karın nasıl geçti bu arada? memelerden memnundun zaten:) Ben de seni çokk çok öpüyorum kendine iyi bak
Selamlar canım ciğerimah eski arkadaşım eskimeyen arkadaşım ne güzeldi burada ki paylaşımlarımız özledim vallahi biz aramızda konuşuyoruz seni hep
sen var ya helal sana karını da oldun bittin haafet olmuşsundur sen sarı şeker beni bekleseydin bende beleş yaptıracaktım senle unuttun mu işin gücün hayırlı olsun yakışır iyi yürekli arkadaşıma ben ameliyat oldum ama başka bir hastalıktan boğazımda ki nodül kötü huylu çıktı komple temizlendi ameliyat iptal oldu o yüzden nisan mayıs gibi kısmet ise
Kız ogltkn kızar onu yazmamışsıncanım sağol iyi niyetten anlayan herkesle ortak noktada buluşuyoruz zaten sende onlardan biriydin
:102: telleşelim
Yerim ben sizi şeker şeyler
Çok seviyorum sizleri, tabii Ogltkn'imi de... Nasılsınız, neler yapıyorsunuz??
Jelesec''im meleğim çok geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi bişiin yok dimiSen iyi ol tatlım, ben senin karnını beleşe yaptırırım merak etme kapı gibi arkadaşın var burda senin.
Nldglp'm ile de telde görüştük bu akşam, canım benim nasıl da özlemişim. İyi ki varsın Nldglp, iyi ki varsınız canım arkadaşlarım. Hepinizi çook seviyorum. Kulaklarımı çınlatmışsınızhenüz okumadım son yorumları. Bi göz atayım bakayım
Yerim ben sizi şeker şeyler
Çok seviyorum sizleri, tabii Ogltkn'imi de... Nasılsınız, neler yapıyorsunuz??
Jelesec''im meleğim çok geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi bişiin yok dimiSen iyi ol tatlım, ben senin karnını beleşe yaptırırım merak etme kapı gibi arkadaşın var burda senin.
Nldglp'm ile de telde görüştük bu akşam, canım benim nasıl da özlemişim. İyi ki varsın Nldglp, iyi ki varsınız canım arkadaşlarım. Hepinizi çook seviyorum. Kulaklarımı çınlatmışsınızhenüz okumadım son yorumları. Bi göz atayım bakayım
evet kartopu, haklısın. Manisada olmuştu. Dr. u Macide Hanım idi.
Bu nldglp yaşlı, ondan hatırlayamamıştır
Okuya okuya gel bakalımBekliyorum burda:) Ben de senin sesini duydum çok mutlu oldum:) Ben senin yazdığın dönemlerde dışardan okuyordum taa 1 yıl önce.Daha ameliyat olmamıştın o zamanlar.Bak şimdi hem meme küçültme hem de karın germe oldun.
Evet yaa, rüya gibi geliyodu o zamanlar... Nasıl olcak derken oldu bitti şimdi keyfini sürüyorum. Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Bu ameliyatı düşünen arkadaşlar, sizlere sesleniyorum. Hiiiççç korkmayın, hayatınızın geri kalanını mutluluk ve özgüven içinde geçirin. Kesinlikle tavsiye ediyorum olmak isteyenlere. Tek gereken biraz cesaret ve güvendiğiniz bir doktor.Bir de pozitif düşünce... Size bir alıntı yapiyim: Ben meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum diye doktora muayene olurken nasıl olacak diye sorduğumda, doktor bana şunu dedi; sen pozitif bir insansın herşey çok güzel olacak, senin gönlün çok güzel çünkü demişti.
Fazlasıyla pozitif ve ışıltı dolusun desenim.Bunu yazılarında da hep hissederdimBu arada jelesec e demiştim birbirimize çok benziyoruz desendesen ile diye.O da ne cvp vermişti biliyormusun? Senin genç halin demişti bana Hiç affetmez bu mikserlenk (melek ten sonraki yeni adı)
Bu arada senin göğüs ölçün kaç bedendi kaç oldu şimdi? B-C ?
Mikserlenk ha kaçırmışım bunuçok tatlıymış yeni adı. Bak sen bak demek öyle dedi pek bi fena anam bu.
benim sırt ölçüm 80 canım, ameliyat öncesi 80 DD giyiyordum, şimdi 80b bazı modellerde 80c giyiyorum bitanem
Demekki meme boyutumuz aynı gibi olmuş.Sanırım sen dolu B cup oldun.Ben de tam B cup ım.Benim sırt ölçüm 85.Senin de 3 beden küçülmüş göğüs ölçün demekki.
Geçmiş olsun ve gözünüz aydın diyeyim o zaman:) 3 kgbayağı çokmuş gerçekten.Benim 2.250 gr.dı toplamda göğsümden alınan doku ve yağ miktarı.Ama şimdi sizi duyunca gerçekten daha da şaşırdım.Çok iyi olmuş.Yaşınız daha çok genç.Yerinde bir karar olmuş sizin için.Direnlerdeki kan birikimi herkese göre değişiyor.Kimisinde hiç kanama olmazken kimisinde 3 gün kimisinde 5 gün sürüyor.Genelde 4-5.günler çekiliyor.15cc olunca sanırım alınıyor.Hatta bazı doktorlar diren kullanıyor bazıları kullanmıyor.Ben doktoruma sormuştum takmasanız ne olur diye? Riske gerek yok demişti o zaman.Sonuçta içte bir kanama kaçınılmaz demişti.Bu kanın akıp gitmesi görüşündeydi.Bizim ailede estetik ameliyatı olan çoktur.Bir kuzenim farklı bir doktora olmuştu ameliyatını.Mesela ona takılmamıştı karın germe ve göğüs küçültme ameliyatı olmuştu.Ama operasyon sonrası her yeri mosmor olmuştu.Özellikle göğüs bölgesi.Bende diren takılmıştı ama en ufak bir morluk renk değişimi olmamıştı.Sanırım doktorun tercihine göre değişiyor bu durum.Aramıza hoşgeldiniz bu arada
Macide Yakut hanım Ümraniye eğitim araştırma hastanesine geçmiş Manisa dan tayin ile.Bu da benden size bir kapak olsun bakalım.
Okuya okuya gel bakalımBekliyorum burda:) Ben de senin sesini duydum çok mutlu oldum:) Ben senin yazdığın dönemlerde dışardan okuyordum taa 1 yıl önce.Daha ameliyat olmamıştın o zamanlar.Bak şimdi hem meme küçültme hem de karın germe oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?