Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bebegim bunye meselesi demekki
senin daha yaşın ne basın taş bebegim benim seksüüüüüüüüü hatunum

merhaba kızlar..
21 subatta meme kucultme amelıyatı oldum.115-120 beden sutyen kullanıyordm.we 22 yasındayım.4-5 senedr ınanılmaz agrılar ve ezıyet cektım.hıcbır aldgm kıyafet gogsumden dolayı olmuyordu.bu yuzden gogsumun sıgablcegı kıyafetler aldgmda dıger taraflar bosbol kalıyordu.toplayıcı sutyenler onun ustune toplayıcı sıkı zıbınlar ancak ezıyetten baska bısey deıldı.we sonunda kararımı werdm 1 hafta ıcınde doktorumla randevulastk kesınlestrdk amelıyat oldum.yaklasık 3 kg kadar gıttı.suan 85 beden cıvarındayım.drenlerım hala cıkmadı cunku hala kan gelıyor ancak gogusumde hıcbır kanama vs bıse olmadı.amelıyatım cok ıyı gectı.doktorum cok ılgılıydı.yarın drenlerm cıkıcak ıns.daha ıyı olucam ve bu amelıyatı olmayı hala dusunuyosanz hıc beklemeyın derım cunku cektgnz agrı ws gecıyo ve guzel gunler sızı beklıyor.

Geçmiş olsun ve gözünüz aydın diyeyim o zaman:) 3 kg bayağı çokmuş gerçekten.Benim 2.250 gr.dı toplamda göğsümden alınan doku ve yağ miktarı.Ama şimdi sizi duyunca gerçekten daha da şaşırdım.Çok iyi olmuş.Yaşınız daha çok genç.Yerinde bir karar olmuş sizin için.Direnlerdeki kan birikimi herkese göre değişiyor.Kimisinde hiç kanama olmazken kimisinde 3 gün kimisinde 5 gün sürüyor.Genelde 4-5.günler çekiliyor.15cc olunca sanırım alınıyor.Hatta bazı doktorlar diren kullanıyor bazıları kullanmıyor.Ben doktoruma sormuştum takmasanız ne olur diye? Riske gerek yok demişti o zaman.Sonuçta içte bir kanama kaçınılmaz demişti.Bu kanın akıp gitmesi görüşündeydi.Bizim ailede estetik ameliyatı olan çoktur.Bir kuzenim farklı bir doktora olmuştu ameliyatını.Mesela ona takılmamıştı karın germe ve göğüs küçültme ameliyatı olmuştu.Ama operasyon sonrası her yeri mosmor olmuştu.Özellikle göğüs bölgesi.Bende diren takılmıştı ama en ufak bir morluk renk değişimi olmamıştı.Sanırım doktorun tercihine göre değişiyor bu durum.Aramıza hoşgeldiniz bu arada

MErhaba Arzum:) Bakalım ben de ilk olarak başlıyorum Hasan bey ile görüşmeye.Çünkü benim ofisime çok yakın:) Çok heyecanlıyım inanın.Sırayla diğer doktorlara da gideceğim.İlk adımı atıyorum kısmetse. Hiç bilginiz varmı ,meme küçültme olan arkadaşınız varmı bu doktora? Aslında benim küçültmeden ziyade dikleştirme olması da gerekiyor.Üst kısımları çok boş göğüslerimin ve sarkıkBakalım ne yapılması gerekecek göreceğim Tekrar teşekkürler.

Yerim ben sizi şeker şeyler
Çok seviyorum sizleri, tabii Ogltkn'imi de... Nasılsınız, neler yapıyorsunuz??
Jelesec''im meleğim çok geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi bişiin yok dimi Sen iyi ol tatlım, ben senin karnını beleşe yaptırırım merak etme kapı gibi arkadaşın var burda senin.
Nldglp'm ile de telde görüştük bu akşam, canım benim nasıl da özlemişim. İyi ki varsın Nldglp, iyi ki varsınız canım arkadaşlarım. Hepinizi çook seviyorum. Kulaklarımı çınlatmışsınız henüz okumadım son yorumları. Bi göz atayım bakayım

Okuya okuya gel bakalım Bekliyorum burda:) Ben de senin sesini duydum çok mutlu oldum:) Ben senin yazdığın dönemlerde dışardan okuyordum taa 1 yıl önce.Daha ameliyat olmamıştın o zamanlar.Bak şimdi hem meme küçültme hem de karın germe oldun.

Ne kadar güzel bir ayrıntıyı yakalmışsın desencim.Jelesec bu topiğin meleği çok haklısın.Çok emeği var çünkü burda bir çok arkadaşın ameliyat kararı almasında.Ben ilk üye olduğumda hep melek diye bahsedilirdi.Ama o bizim hala MELEĞİMİZ

evet kartopu, haklısın. Manisada olmuştu. Dr. u Macide Hanım idi.

Bu nldglp yaşlı, ondan hatırlayamamıştır

OGLTKN'im merhaba tatlım;nasılsın?? unutmamışsın, ne var ne yok?
Haa Nldglp'me laf yok, güzeller güzeli arkadaşım benim o fıstık gibi çıtır bi hatun ( kendime benzettiğim ve kendimi beğendiğim için demiyorum yani ) Yaşlılık kiimm Nldglp kiimm, yanından bile geçmez

Evet yaa, rüya gibi geliyodu o zamanlar... Nasıl olcak derken oldu bitti şimdi keyfini sürüyorum. Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Bu ameliyatı düşünen arkadaşlar, sizlere sesleniyorum. Hiiiççç korkmayın, hayatınızın geri kalanını mutluluk ve özgüven içinde geçirin. Kesinlikle tavsiye ediyorum olmak isteyenlere. Tek gereken biraz cesaret ve güvendiğiniz bir doktor. Bir de pozitif düşünce... Size bir alıntı yapiyim: Ben meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum diye doktora muayene olurken nasıl olacak diye sorduğumda, doktor bana şunu dedi; sen pozitif bir insansın herşey çok güzel olacak, senin gönlün çok güzel çünkü demişti.

Fazlasıyla pozitif ve ışıltı dolusun desenim.Bunu yazılarında da hep hissederdim Bu arada jelesec e demiştim birbirimize çok benziyoruz desendesen ile diye.O da ne cvp vermişti biliyormusun? Senin genç halin demişti bana Hiç affetmez bu mikserlenk (melek ten sonraki yeni adı)

Bu arada senin göğüs ölçün kaç bedendi kaç oldu şimdi? B-C ?

Mikserlenk ha kaçırmışım bunu çok tatlıymış yeni adı. Bak sen bak demek öyle dedi pek bi fena anam bu.

benim sırt ölçüm 80 canım, ameliyat öncesi 80 DD giyiyordum, şimdi 80b bazı modellerde 80c giyiyorum bitanem

Demekki meme boyutumuz aynı gibi olmuş.Sanırım sen dolu B cup oldun.Ben de tam B cup ım.Benim sırt ölçüm 85.Senin de 3 beden küçülmüş göğüs ölçün demekki.

banada dren takılmadı gerek yok dedi ama illada istersen takayım demişti bende siz bilirsiniz demiştim simdi bu sol gögsümün içinde bişey akıyormus gibi his oluyor acaba dren takılmamasından mı dıştan greci bişey yok ama buarada doktora hiç sormadım ben ne kdr aldınız diye 90 beden kullanıyordum suan taktıkları sütyen 85 biraz morluk var bende cnm

Macide Yakut hanım Ümraniye eğitim araştırma hastanesine geçmiş Manisa dan tayin ile.Bu da benden size bir kapak olsun bakalım.

sabah sabah duyduğum en güzel haber,birden içim ürperdi ,birşeyler resmen aktı içimden nldglp. çünkü ben geçmiş senelerdede bu topiğe bakıyordum ve manisa devlet hastanesinde bu dr çok ameliyat olmuş insanlar vardı. kadını tanımadan sevmiştim. ve bir ara manisaya gidip ameliyat bile olmayı düşünmüştüm. ama ameliyat sonrası işlemler ve kontroller gözümde büyümüştü.

iyiki dün bu konu tekrar açıldıda sende araştırdın,kadının buraya geldiğini duymuş oldum bende çok sevindim bu işe valla bir ara randevu alıp gideyimmi acaba jelesec ve sende benimle gelirmisiniz gidip kadınla tanışırız sizde bana fikir vermiş olursunuz. ay bu işe çok sevindim seni çokkkkk öpüyorum canım

desen desen karın germeyi demi aynı doktora oldu

jelesec bak sende macide hanımla karın germe için konuşabilirsin belki,hadi gidelim beraber baktıralım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…