- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.681
OGLTKN'im merhaba tatlım;nasılsın?? unutmamışsın, ne var ne yok?
Haa Nldglp'me laf yok, güzeller güzeli arkadaşım benim ofıstık gibi çıtır bi hatun ( kendime benzettiğim ve kendimi beğendiğim için demiyorum yani ) Yaşlılık kiimm Nldglp kiimm, yanından bile geçmez
günaydın kartopu, mutluluğunu ve dolayısıyla da yüzünü hayal edebiliyorum :) bak ne güzel bi gün bugün..hem güzel haberler var hem de cumagünaydın ogülü sabah sabah müthiş haberler aldım nldglp den valla içim içime sığmıyor şu anda,ok sevinçliyim nedense
desenim, hoş geldin canım. Enerjini taaa ekranın öbür tarafına kadar geçirebiliyorsun, ne mutlu sana ! Ne mutlu bize ki; senin gibi bir arkadaşımız var. Yokluğunda kulaklarını çoook çınlattık. Sınavlarından bahsettik falan :) Nasılsın hayatın nasıl? çocuklar nasıl? Karın germe de mi oldun? çok geçmiş olsun canım. Ne zaman nerede ? Çok soru sordum ama arayı kapatmamız gerek :))
günaydın kartopu, mutluluğunu ve dolayısıyla da yüzünü hayal edebiliyorum :) bak ne güzel bi gün bugün..hem güzel haberler var hem de cumayarın da tatil ümraniyede sana oldukça yakın
şimdi baktım hastanenin randevularına yeni geldiği için randevuları boş. hadi jeselec uyanda gel bir randevu alıp gidelim en azından
Canım ciğerim çağrını gördüm kayıtsız kalamadımogülü sana anlatsın bi ara benim olayları çok yoğunum gündüzleri bebem, sen al git bakalım notlarını kaydet bana da aktarırsın.
pazartesi saat 9 a aldım internet üzerinden randevuyu,bakalım gidip bir konuşayım,hiçde böyle bir şey yapmamıştım şimdiye kadarbakarsınız ameliyat günü alır gelirim
Kartopum ben de sebep olduğum için nasıl sevindim anlatamam.İçim kıpır oldu benim de canım benim) Dört gözle bekliyoruz haberini:)
Vallahi yaş 45, daha ne olsun Panterim
sizin adınıza sevindim kartopu inş cok güzel olur hersey
şimdi baktım hastanenin randevularına yeni geldiği için randevuları boş. hadi jeselec uyanda gel bir randevu alıp gidelim en azından
Canım ciğerim çağrını gördüm kayıtsız kalamadımogülü sana anlatsın bi ara benim olayları çok yoğunum gündüzleri bebem, sen al git bakalım notlarını kaydet bana da aktarırsın.
Kartopum ben de sebep olduğum için nasıl sevindim anlatamam.İçim kıpır oldu benim de canım benim) Dört gözle bekliyoruz haberini:)
teşekkür ederim,ama ben sadece bir ön görüşme yapacağım. ameliyat olmam 1 seneyi bulur herhalde
şu mesajlar var ya, istesem böyle alt alta gelmezdi. Hem de Ercan'ın tayfası denen kişilerin mesajları. Saz heyetinden canlı performans gibi olmuş :)
Sadece kendi doktorunuzu kollamadığınızı, işini düzgün yapan herkesi kolladığınızı, ona ameliyat olmayanlarla da arkadaş olabildiğinizi görmüştük ama başka doktorlara yönlendirebildiğinizi hatta beraber yönlenebileceğinizi de görmüş olduk bu sayede. Helal olsun size, önünüzde eğiliyorum
Deniz hnm. merhaba:) Araştırma hastanesinde yapılıyorsa bence daha çok sevinin derim.Çünkü araştırma hastaneleri gerçekten çok titizlikle yapıyorlar işlerini.Benim doktorum da Yeditepe Üni.Araştırma hastanesinde öğretim üyeliği yapıyordu.Hatta benim kuzenimin meme büyütme operasyonunu 7 yıl önce Yeditepede iken yapmıştı.Hala da çok önemli (meme protezi,kanserli vak alar vs.) ameliyatlarını ordaki ekibi ile yapıyormuş.Her zaman için Üni.araştırma hastaneleri ilk tercihimdir.
Bu arada bu topikten desendesen arkadaşımız da göğüs küçültme ameliyatını İzmir devlet hastanesinde olmuştu.Sürecini paylaşmıştı.İlgilerinden ve sonuçlarından o kadar memnun kalmış ki,daha sonra karın germe operasyonunu da aynı hastanede olmuş:) Tekrar meme büyütmeden tanıdığım sevgili Risus da operasyonunu Kocaeli devlet araştırma hastanesinde Tonguç beye oldu.Ve sonucu gerçekten mükemmel (resimlerinden bunu görebiliyoruz)Endişe etmeyin ve doktorunuza güvenin.İnşallah her şey istediğiniz gibi olur Deniz hnm.Sevgilerimle.
yazilariniz beni motive ediyor. aslinda o kadar heyecanliyim ki ruyalarima giriyor.ben epey ameliyat oldum ama bu sefer benden parca almalari tedirgin ediyor beni. bir de hayatim boyunca hep dogal ve teslimiyet icinde bir insan oldum. acaba gunaha giriyormuyum diye bazen huzursuz oluyorum. bu oyle bir duygu ki sanki ihanet ediyormusum gibi.diger tarraftan da coculkardan sonra gohuslerim nerdeyse belime indi .agrilarim oluyor.komplekse kapiildim hep.sonunda kararimi verdim.insallah dediginiz gibi sonrasinda her sey guzel. olur
Canım benim ben hastanede bir gece yattım ağrım minimumdu.Sabah ameliyat oldum akşam arkadaşlarım hastaneye geldi gülerek karşıladım hepsini onlar bile şaşırmıştı.Hiç boşuna taşıma o yükü,taş gibi dimdik ve küçük oluyorlar darısı başına.:)Gözünde büyüteceğin bir ameliyat değil.....
Deniz hnm ne kadar hoş bir bayansınız.Yazılarınızı o kadar beğeniyorum ki,imkan olsa da birebir tanışabilsek:) Güzel düşünelim ,güzel olsun.Neden günah olsun ki bence bir sağlık sorununuza çözüm getireceksiniz.PEk tabii ki her şey çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?