Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

günaydın ogülü sabah sabah müthiş haberler aldım nldglp den valla içim içime sığmıyor şu anda,ok sevinçliyim nedense

desenim, hoş geldin canım. Enerjini taaa ekranın öbür tarafına kadar geçirebiliyorsun, ne mutlu sana ! Ne mutlu bize ki; senin gibi bir arkadaşımız var. Yokluğunda kulaklarını çoook çınlattık. Sınavlarından bahsettik falan :) Nasılsın hayatın nasıl? çocuklar nasıl? Karın germe de mi oldun? çok geçmiş olsun canım. Ne zaman nerede ? Çok soru sordum ama arayı kapatmamız gerek :))

günaydın ogülü sabah sabah müthiş haberler aldım nldglp den valla içim içime sığmıyor şu anda,ok sevinçliyim nedense
günaydın kartopu, mutluluğunu ve dolayısıyla da yüzünü hayal edebiliyorum :) bak ne güzel bi gün bugün..hem güzel haberler var hem de cuma yarın da tatil ümraniyede sana oldukça yakın

şimdi baktım hastanenin randevularına yeni geldiği için randevuları boş. hadi jeselec uyanda gel bir randevu alıp gidelim en azından

şimdi baktım hastanenin randevularına yeni geldiği için randevuları boş. hadi jeselec uyanda gel bir randevu alıp gidelim en azından

Canım ciğerim çağrını gördüm kayıtsız kalamadım ogülü sana anlatsın bi ara benim olayları çok yoğunum gündüzleri bebem, sen al git bakalım notlarını kaydet bana da aktarırsın.

Son düzenleme:
Canım ciğerim çağrını gördüm kayıtsız kalamadım ogülü sana anlatsın bi ara benim olayları çok yoğunum gündüzleri bebem, sen al git bakalım notlarını kaydet bana da aktarırsın.

pazartesi saat 9 a aldım internet üzerinden randevuyu,bakalım gidip bir konuşayım,hiçde böyle bir şey yapmamıştım şimdiye kadar bakarsınız ameliyat günü alır gelirim

pazartesi saat 9 a aldım internet üzerinden randevuyu,bakalım gidip bir konuşayım,hiçde böyle bir şey yapmamıştım şimdiye kadar bakarsınız ameliyat günü alır gelirim

Kartopum ben de sebep olduğum için nasıl sevindim anlatamam.İçim kıpır oldu benim de canım benim) Dört gözle bekliyoruz haberini:)

Kartopum ben de sebep olduğum için nasıl sevindim anlatamam.İçim kıpır oldu benim de canım benim) Dört gözle bekliyoruz haberini:)

sağol canım teşekkür ederim,burak biraz daha büyük olsaydı hiç düşünmez bu zamanlarda olurdum,yaza kadarda iyileşirdim.ama şimdi biraz daha büyümesini bekleyeceğim,hem o arada Macide hanımda hastaneyi ,ekibini ,ameliyathaneyi iyice tanımış olur

yanlış hatırlamıyorsam desendesen le asagı yukarı aynı zamanlarda aml. olmustuk. birde matmazel. le hey gidi günler heyyy

şu mesajlar var ya, istesem böyle alt alta gelmezdi. Hem de Ercan'ın tayfası denen kişilerin mesajları. Saz heyetinden canlı performans gibi olmuş :)

Sadece kendi doktorunuzu kollamadığınızı, işini düzgün yapan herkesi kolladığınızı, ona ameliyat olmayanlarla da arkadaş olabildiğinizi görmüştük ama başka doktorlara yönlendirebildiğinizi hatta beraber yönlenebileceğinizi de görmüş olduk bu sayede. Helal olsun size, önünüzde eğiliyorum

pişşt kartopu,
içindeki heyecan, topikte gezinme sıklığına olumlu yansımış bebeğim. hadi bakalım hayırlısı

Üstelik Kartopu ilk doktor görüşmesini Ercan bey ile yapmıştı.Hatta ve hatta ben de girmiştim onunla muayene odasına Ama gerçekten çok sevindim Kartopumun tesadüfler eseri istediği ve arzu ettiği doktoru bulmasına.Gün dediğin nedir ki Kartopum aylar,yıllar çokçabuk geçiyor bir bakıvermişsin sen de ameliyatını olup bu kervana katılıvermişsin

yazilariniz beni motive ediyor. aslinda o kadar heyecanliyim ki ruyalarima giriyor.ben epey ameliyat oldum ama bu sefer benden parca almalari tedirgin ediyor beni. bir de hayatim boyunca hep dogal ve teslimiyet icinde bir insan oldum. acaba gunaha giriyormuyum diye bazen huzursuz oluyorum. bu oyle bir duygu ki sanki ihanet ediyormusum gibi.diger tarraftan da coculkardan sonra gohuslerim nerdeyse belime indi .agrilarim oluyor.komplekse kapiildim hep.sonunda kararimi verdim.insallah dediginiz gibi sonrasinda her sey guzel. olur

Deniz hnm ne kadar hoş bir bayansınız.Yazılarınızı o kadar beğeniyorum ki,imkan olsa da birebir tanışabilsek:) Güzel düşünelim ,güzel olsun.Neden günah olsun ki bence bir sağlık sorununuza çözüm getireceksiniz.PEk tabii ki her şey çok güzel olacak

Geçmiş olsun, ameliyattan uyanınca, ilk gece kimi insanlarda narkoz dan dolayı mide bulantısı kusma olmuş, sizdede oldumu? ilk gece yanımıza refakatçi almamız gerekirmi,, cevaplarsanız sevinirim.. diyer arkadaşlarda bu konuda yaşadıklarını ve görüşlerini yazarsa sevinirim..

cok incesiniz.sagolun.aslinda cok neseli cocuksu biriyim hala :) bundan da mutluluk duyuyorum. cocuklugumdan beri polyannayi oynadim hep. ablam bana kizardi. ama simdi bakiyorum hayata bu bakis acisindan baktigimdan pozitif dusundugumden cogu seyleri gohusleyebildim. bu olaya saglik problemi olarak bakacagim.gunler yaklastikca heyecanim artiyor.mutlaka sizlerde de oyle olmustur.hayirlisi . hakkimdaki guzel dusunceleriniz icin de tesekkur ederim.insallah birebir tanismak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…