Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bütün tahlillerle gittiğinize göre büyük ihtimalle yatıracaklar sizi . salı günü de ameliyat inşallah hayırlı haberlerinizi alırız

Göztepe eğitim hastahanesi, raporlu olarak. işlemlerimi hazırlıyorum..

şöyle söyleyeyim.doktorum 30 cm ve üzeri göğüslerde raporla yapıyoruz dedi.benimde sol göğsüm 31 sağ göğsüm 29.5 çıkınca raporla yapıldı.yanlış yönlendirmiş olmayayım

bende ameliyat olmak istiyorum insanların göğüslerime göz süzmesinden çok sıkıldım şuan izler nasıl siz sonuçtan memnunmusunuz nekadar küçüldü bunlarıda yazarsanız çok memnun olurum :)

bende ameliyat olmak istiyorum insanların göğüslerime göz süzmesinden çok sıkıldım şuan izler nasıl siz sonuçtan memnunmusunuz nekadar küçüldü bunlarıda yazarsanız çok memnun olurum :)

1 hafta sonra 1 ayım dolacak izler için bişey söylemem sanırım erken olur.ama bence kötü değil.ters t demiştik ama doktorum lolipop yönteminiyle yaptı.dd cup tan b ye düştüm.tabi hala ödem var ama bu hali bile beni mutlu etmeye yetiyor.

İyi akşamlar Livor,çok çok geçmiş olsun mutluluğunuz ve sağlığınız daim olsun.Sevgiler saygılar darısı diğer ameliyat olmak isteyen arkadaşlara.

İyi akşamlar Livor,çok çok geçmiş olsun mutluluğunuz ve sağlığınız daim olsun.Sevgiler saygılar darısı diğer ameliyat olmak isteyen arkadaşlara.

teşekkür ederim..bu ameliyatı ertelemek hayat kalitemi düşürmekten başka hiç bir işe yaramadı.ihtiyacınız varsa yaz gelip pişikler başlamadan harekete geçin derim ben..

kızlarr bende geldim aranıza..çok heyecanlıyım çünkü bu perşembe bende ameliyat olucam.amaa ameliyat sonrasındaki o dikişlerden çok korkuyorum((

Hoşgeldin arkadaşım,heyecanlı olmamak mümkün mü,perşembe için bol cesaret ve şimdiden acil şifalar diliyorum.Hiç korkma ben kendim hiç öyle dayanılmayacak acılar çekmedim,yeni üst yapını görünce sevincini herşeyden daha yoğun yaşayacaksın. Korku yok acı yok kadının gücü her türlü sıkıntı ile baş edebilir.İyi haberlerini almak üzere hoşça kal.:)

teşekkür ederim..bu ameliyatı ertelemek hayat kalitemi düşürmekten başka hiç bir işe yaramadı.ihtiyacınız varsa yaz gelip pişikler başlamadan harekete geçin derim ben..

Çok doğru söylüyorsun arkadaşım neydi o sıkıntılar hele sıcaklarda o yükü çekmek işkence gibi geçti bitti çok şükür.:))))

Merhaba hanımlar
Göğüs küçültme ameliyatı olmaya karar verdim.Ankara Gazi Tıp a gittim, doktorla görüştüm, derdimi anlattım. Ama nedense beni caydırıcı konuştu; henüz küçük olduğumu (24 yaşındayım) , evlendikten sonra eşimle karar verip öyle gelmem gerektiğini söyledi. Ben de ısrarla ameliyat olmak istediğimi söyleyince neler yapacağını anlattı. Ters t tekniğiyle yapacağını söyledi.Sonrasında meme ultrasonu istedi ama hastane 1 yıl sonrasına randevu veriyor şaka gibi. Ankara da daha kısa sürede meme ultrasonuna girebileceğim bir devlet hastanesi var mıdır acaba? Ya da özel hastanelerde ne kadar ücrete tabi tutuyorlar?

Aman süt bezlerine dikkat.Bu konuda bilgi alın.Teknik göğüsün büyüklüğüne göre değişiyor.Bir kaç doktorla görüşün fikir alın

Aman süt bezlerine dikkat.Bu konuda bilgi alın.Teknik göğüsün büyüklüğüne göre değişiyor.Bir kaç doktorla görüşün fikir alın

Bu arada doktor o konuda da bilgi verdi ; süt verme ile ilgili bi problem yaşamayacağımı ama izlerin belli belirsiz kalacağından bahsetti.

Bu arada doktor o konuda da bilgi verdi ; süt verme ile ilgili bi problem yaşamayacağımı ama izlerin belli belirsiz kalacağından bahsetti.

İyi araştır canım doktorun hastalarını görmeye çalış.Tekniğini böylece görmüş olursun.Önemli bir ameliyat çünkü.Allah yardımcın olsun.

Çok sağol. Araştırmaya bu sitede başladım ve okuduklarım sayesinde karar verdim. Buradaki tavsiyeleri görünce özellikle Gaziye gittim. Ama dediğin gibi birkaç doktora daha gideceğim. Ve yine önceliğim meme ultrasonunu en çabuk yaptırabileceğim hastane bulmak

bunu her doktor istemiyor ilk gittiğim doktor istememişti ikinci gittiğimde ilk basta istedi sonra bosuna para verme istemiyorum dedi

bunu her doktor istemiyor ilk gittiğim doktor istememişti ikinci gittiğimde ilk basta istedi sonra bosuna para verme istemiyorum dedi

birkaç doktorla görüş bentopragın dediği gibi cünkü eger ilk doktora gidip ameliyat olasaydım bosuna fazladan iz olacaktı cünkü ters t capa diger ismi sanırım o teknkle yapacagını sölemişti bu doktora lolipop seklinde olan kesiyle ameliyat oldum iki doktorla görüşmemem ragmen söyledikleri arasında daglar kadar fark vardı nedense

Doktor herhangi bir kitle olup olmadığını görmem lazım dedi. Bir de dışkapı hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Siz Ankara'da mısınız?

bence başka bir doktorlada görüşün.tekniğine ve uzmanlığına güvenen hiç bir doktorun caydırıcı konuşacağını düşünmüyorum.aynı olayı bende yaşamıştım.3 yıl önce görüştüğüm bir doktor beni ikna etti ameliyatı erteledim.bu 3 yıl içinde sadece sırtımdaki kambur arttı başka hiç bir şey geçmedi elime.

Teşekkür ediyorum canım :)) Umarım ameliyat olmak isteyenlere bir nebzede olsa yardımımız oluyordur

Merhaba mannaq ben de uzun zamandır araştırıyorum bu ameliyatı ve olmaya karar verdim sonunda ve aslında en cok da senin sayende. 3 hafta önce gazi tıp a gittim rasgele bi doktor aldı beni yanına derdimi anlattım fakat beni caydırıcı konuştu..henüz küçük olduğumu ki 24 yaşındayım ve de evlendikten sonra eşimle karar verip gelmemin daha doğru olacağından bahsetti. Ben de ısrarla olmak istediğimi omuz ağrılarımdan ve sütyen izlerimin yarattığı morluklardan bunaldığımı söyledim. Ters t yapacağını söyledi. Sonra da direk meme ultrasonu istedi kitle var mı diye. Ama gazi tıp tam 1 yıl sonrasına ultrason için gün verebiliyor. Ben de almadım tabi sıra başka bir hastaneye giderim diye. Bir de bu süreçte başka görüşmemi tavsiye edeceğin doktorlar var mıdır? Ya da direk Bora beye nasıl ulaşabilirim? Ve sen şu an memnun musun herşeyden? Dd cup göğüslerimden bir an önce kurtulmak istiyorum artık :)

Çok zamanında verilmiş bir karar seni tebrik ederim ,şimdiki aklım olsaydı hiç tereddütsüz bir saniye bile düşünmezdim.Neyse buna da şükür 50 yaşında yıllardır hayal ettiğim göğüslere kavuştum. Darısı sana ve bütün meme küçültme ameliyatı düşünen hanımefendilerin başına.Hakkında herşeyin güzeli olsun sevgili genç arkadaşım......Mannaq bende arkadaş olarak ekli epeydir haber yok kendisinden,fakat doktorundan ve ameliyatından çok memnun kalmış, kendisi ile irtibata geç mutlaka...:)Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…