- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.741
Merhaba siz ne güzel ağırlanmışsınız, bende Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyat olucam yarın,tahlillerim ve aneztesi bilgilerimle,plastikcerahide bekleniyorum, bundan sonra neler olucağını bilemiyorum, özel oda ve refaktçi için ayrıca ücret ödedinizmi.. ben raporlu olacağım, raporlular ücretsiz emeliyat oluyor, acaba özel oda için ,ve refakatçi için ayrıca para ödemem gerekecekmi.. Sizi böyle güzel ağırlıyan hastahanenin adı nedir. sevgiler.
Naime hnm eğer imkanınız varsa iyi olur aslında.Dediğim gibi tedbiri elden bırakmamakta fayda var.Eğer yanınızda kalacak birini bulamazsanız da hemşireler mutlaka yardımcı oluyorlar.Zaten ilk yürüyüşü hemşire kendisi yaptırıyor.Daha sonra tuvalet ihtiyacınız falan olursa da butona basıp çağırabilirsiniz.Ertesi gün inanın kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Mahsuru yoksa hangi hastanede olacaksınız operasyonunuzu?
şöyle söyleyeyim.doktorum 30 cm ve üzeri göğüslerde raporla yapıyoruz dedi.benimde sol göğsüm 31 sağ göğsüm 29.5 çıkınca raporla yapıldı.yanlış yönlendirmiş olmayayım
bende ameliyat olmak istiyorum insanların göğüslerime göz süzmesinden çok sıkıldım şuan izler nasıl siz sonuçtan memnunmusunuz nekadar küçüldü bunlarıda yazarsanız çok memnun olurum :)
1 hafta sonra 1 ayım dolacak izler için bişey söylemem sanırım erken olur.ama bence kötü değil.ters t demiştik ama doktorum lolipop yönteminiyle yaptı.dd cup tan b ye düştüm.tabi hala ödem var ama bu hali bile beni mutlu etmeye yetiyor.
İyi akşamlar Livor,çok çok geçmiş olsun mutluluğunuz ve sağlığınız daim olsun.Sevgiler saygılar darısı diğer ameliyat olmak isteyen arkadaşlara.
kızlarr bende geldim aranıza..çok heyecanlıyım çünkü bu perşembe bende ameliyat olucam.amaa ameliyat sonrasındaki o dikişlerden çok korkuyorum((
teşekkür ederim..bu ameliyatı ertelemek hayat kalitemi düşürmekten başka hiç bir işe yaramadı.ihtiyacınız varsa yaz gelip pişikler başlamadan harekete geçin derim ben..
Merhaba hanımlar
Göğüs küçültme ameliyatı olmaya karar verdim.Ankara Gazi Tıp a gittim, doktorla görüştüm, derdimi anlattım. Ama nedense beni caydırıcı konuştu; henüz küçük olduğumu (24 yaşındayım) , evlendikten sonra eşimle karar verip öyle gelmem gerektiğini söyledi. Ben de ısrarla ameliyat olmak istediğimi söyleyince neler yapacağını anlattı. Ters t tekniğiyle yapacağını söyledi.Sonrasında meme ultrasonu istedi ama hastane 1 yıl sonrasına randevu veriyor şaka gibi. Ankara da daha kısa sürede meme ultrasonuna girebileceğim bir devlet hastanesi var mıdır acaba? Ya da özel hastanelerde ne kadar ücrete tabi tutuyorlar?
Aman süt bezlerine dikkat.Bu konuda bilgi alın.Teknik göğüsün büyüklüğüne göre değişiyor.Bir kaç doktorla görüşün fikir alın
Bu arada doktor o konuda da bilgi verdi ; süt verme ile ilgili bi problem yaşamayacağımı ama izlerin belli belirsiz kalacağından bahsetti.
Bu arada doktor o konuda da bilgi verdi ; süt verme ile ilgili bi problem yaşamayacağımı ama izlerin belli belirsiz kalacağından bahsetti.
Çok sağol. Araştırmaya bu sitede başladım ve okuduklarım sayesinde karar verdim. Buradaki tavsiyeleri görünce özellikle Gaziye gittim. Ama dediğin gibi birkaç doktora daha gideceğim. Ve yine önceliğim meme ultrasonunu en çabuk yaptırabileceğim hastane bulmak
bunu her doktor istemiyor ilk gittiğim doktor istememişti ikinci gittiğimde ilk basta istedi sonra bosuna para verme istemiyorum dedi
bunu her doktor istemiyor ilk gittiğim doktor istememişti ikinci gittiğimde ilk basta istedi sonra bosuna para verme istemiyorum dedi
Merhaba hanımlar
Göğüs küçültme ameliyatı olmaya karar verdim.Ankara Gazi Tıp a gittim, doktorla görüştüm, derdimi anlattım. Ama nedense beni caydırıcı konuştu; henüz küçük olduğumu (24 yaşındayım) , evlendikten sonra eşimle karar verip öyle gelmem gerektiğini söyledi. Ben de ısrarla ameliyat olmak istediğimi söyleyince neler yapacağını anlattı. Ters t tekniğiyle yapacağını söyledi.Sonrasında meme ultrasonu istedi ama hastane 1 yıl sonrasına randevu veriyor şaka gibi. Ankara da daha kısa sürede meme ultrasonuna girebileceğim bir devlet hastanesi var mıdır acaba? Ya da özel hastanelerde ne kadar ücrete tabi tutuyorlar?
Teşekkür ediyorum canım :)) Umarım ameliyat olmak isteyenlere bir nebzede olsa yardımımız oluyordur
Merhaba mannaq ben de uzun zamandır araştırıyorum bu ameliyatı ve olmaya karar verdim sonunda ve aslında en cok da senin sayende. 3 hafta önce gazi tıp a gittim rasgele bi doktor aldı beni yanına derdimi anlattım fakat beni caydırıcı konuştu..henüz küçük olduğumu ki 24 yaşındayım ve de evlendikten sonra eşimle karar verip gelmemin daha doğru olacağından bahsetti. Ben de ısrarla olmak istediğimi omuz ağrılarımdan ve sütyen izlerimin yarattığı morluklardan bunaldığımı söyledim. Ters t yapacağını söyledi. Sonra da direk meme ultrasonu istedi kitle var mı diye. Ama gazi tıp tam 1 yıl sonrasına ultrason için gün verebiliyor. Ben de almadım tabi sıra başka bir hastaneye giderim diye. Bir de bu süreçte başka görüşmemi tavsiye edeceğin doktorlar var mıdır? Ya da direk Bora beye nasıl ulaşabilirim? Ve sen şu an memnun musun herşeyden? Dd cup göğüslerimden bir an önce kurtulmak istiyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?