- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.761
Evet ameliyatıma son beş gün... kalbimin hızlı atışları başladı
güzel dualarınızı bekliyorum kızlar...
benimde son iki gün bakalım nası olcak bende heyecanımı yenmeye çalışıyorum sadece korkuyorum
Siz kime yaptıracaksınız ameliyatınızı?
mrb arkadaslar..amelıyat olalı 11 gun oldu drenlerım 8.gun cıkarıldı smdı gayet ıyıyım banyoda yaptım.hıc agrım sızım kalmadı zaten cok az oluyordu.ancak cok cabuk yoruluyorm yanı 3 kg kadar bır kayıp oldu bnde normaldr...vucut dengeleyemedı sanırım.1 hafta snra ısbası yapıcam nasl gecıcek merak edıyrm..henuz amelıyat olmayan arkadslar ınanın bnm kadar korkan yoktur heycandan olcek gbıydm hersey narkozu yıyene kadar(tabıkı narkozzzzzz bnı mahwetmıstı kusa kusa bı hal olmustum,tabı bnde kan kaybı oldugu ıcın ekstra kan takvıyesı 1 unıte 200 tl mecbur ozel hastane doktorumuzda guwenılırdı.vs bole seylerede hazrlıklı olmak lazm) cok zor gunler gecrdm ama ınanın kı deyıyoooooooooooooooooooooo :) kesınlkle bu amelıyatı olun cunku ınanılmaz zayflamıssn dıyo herkesss 120 beden sutyen takan 22 yasında bı kız olunca ınsanların bakıs acıları herseyı farklı oluyoooo bunların hepsı gecıyo herkes sasırıyo smdı cok mutluyum kendıme aynadan bakınca mutlu oluyorm..
Yerim ben sizi şeker şeyler
Çok seviyorum sizleri, tabii Ogltkn'imi de... Nasılsınız, neler yapıyorsunuz??
Jelesec''im meleğim çok geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi bişiin yok dimiSen iyi ol tatlım, ben senin karnını beleşe yaptırırım merak etme kapı gibi arkadaşın var burda senin.
Nldglp'm ile de telde görüştük bu akşam, canım benim nasıl da özlemişim. İyi ki varsın Nldglp, iyi ki varsınız canım arkadaşlarım. Hepinizi çook seviyorum. Kulaklarımı çınlatmışsınızhenüz okumadım son yorumları. Bi göz atayım bakayım
merhaba. ya bende olucam 20 yasındaym 21 olucam eylülde. gögslerim buyuk oldugundan hayata kustum vaala ama ne kadar para gidecek ve memnn olacakmıyımm?
ben marmaristeyim izmirde oldum sıvı birikimi olmuştu bugun onu cektirdim dikişlerimin üstünde bandaj var doktor onları cekersem dikiş yerlerine zara verir dedi cünkü com ince dikmiş ve eriyen iplikmiş sen banyo yaptıkca onlar su alıp cıkacaktır dedi ama anlamadıgım bactiribon vernişti onu acaba dikişler kendinden atıncamı sürüyorum suan sadece ampul pansumanı oluyorum okadar ama öyle sıvı birikmiş ki oh yük kalktı üzerimden bir daha birikebilir ama vucut emer dedi
mrb arkadaslar..amelıyat olalı 11 gun oldu drenlerım 8.gun cıkarıldı smdı gayet ıyıyım banyoda yaptım.hıc agrım sızım kalmadı zaten cok az oluyordu.ancak cok cabuk yoruluyorm yanı 3 kg kadar bır kayıp oldu bnde normaldr...vucut dengeleyemedı sanırım.1 hafta snra ısbası yapıcam nasl gecıcek merak edıyrm..henuz amelıyat olmayan arkadslar ınanın bnm kadar korkan yoktur heycandan olcek gbıydm hersey narkozu yıyene kadar(tabıkı narkozzzzzz bnı mahwetmıstı kusa kusa bı hal olmustum,tabı bnde kan kaybı oldugu ıcın ekstra kan takvıyesı 1 unıte 200 tl mecbur ozel hastane doktorumuzda guwenılırdı.vs bole seylerede hazrlıklı olmak lazm) cok zor gunler gecrdm ama ınanın kı deyıyoooooooooooooooooooooo :) kesınlkle bu amelıyatı olun cunku ınanılmaz zayflamıssn dıyo herkesss 120 beden sutyen takan 22 yasında bı kız olunca ınsanların bakıs acıları herseyı farklı oluyoooo bunların hepsı gecıyo herkes sasırıyo smdı cok mutluyum kendıme aynadan bakınca mutlu oluyorm..
yanı kesınlıkle emın olun memnun kalacaksınız.ben cok mutsuzdum,ınsanların gereksız bakısları,kızlar arasında sakayla karısık manalı sozler,ewe bırı geldgnde dırek gogusunuze bakması,ınannın kendımı ewe kapadm,ewden ıse ısten ewe ancak bı sure sonra herseyden herkesten uzaklastgnızı anlıyosunuz...bana amelıyat olmamı annem onerdı :) o da cok uzuluyordu ...ben beklemek ıstemedgm ıcın ozel de oldum bır hafta gbı bır surede karar verdm.4000tl odedım.hastane masrafı ekstra bıse odemedım sadece bnm kansızlıgmdan dolayı kan takvıyesı yapıldı ve bunu yaptrmak mecburıyetnde degılsnz bnm annem yapılmasnı ıstedgı ıcın kan aldım amelıyattan snra...ya buraya yazan cok kısıyı okudum ama emınm bnm yasımda bnm gogus olculerımde kmse yazmamıstr...bnm goguslerım 120 beden sutyenı tamamen doldurup tasıyordu(((((( su an cok mutluyum sakın vazgecmeyın derımmm
Gizmo cum geçmiş olsun tatlım.Sevindim rahatladığına.Mail adresi vardır doktorunun istersen tekrar bir sor Gizmo cum yanlış bir şey yapma.
canım daha önce bi arkadaşa albümüme resim koydum demişssin dün akşam baktım ama göremedim
Dün akşam göremezdin çünkü bu gece arkadaşlık isteğini kabul ettim:) Şimdi görebilirsin
kızlar geldim evet son bir gün kaldı heyecanımı yenmiş gibiyim yada avutuyorum kendimiben dr ayaz aslana olucam.tanıdığım bir çok kişiye operasyon yaptı o yüzden içim çok rahat ama yinede endişenio insan acaba nasıl olcak his kaybı yaşıcakmıyım acı çekecekmiyim vs..bişi sorcam ya bu diren nereye yerleştirilio tam olarak ben şimdide ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?