Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

maşallah nekadar güzel olmuş izlerde hiç korkulcak gibi değilmiş cesaretime cesaret kattın için tşk ederim.ama meme altında çizgi varmı onu göremedim benimki ters t şeklinde olucakmış

Ben de vesile olduğum için çok mutlu oldum kemancı:) Hiç korkma çünkü fazlasıyla keyfini yaşayacaksın ameliyattan çıkar çıkmaz.Evet ben ters T yöntemi ile oldum.Çok büyük oldukları için.Alttaki izlerim artık hiç görünmüyor tamamen silikleşti.Dikey inen çizgileri de resimlerde görmüşsündür onlar bile artık hiç görünmüyor diyebilirim.Çünkü gördüğün resimler nerdeyse 8-9 ay önce çekilmiş resimler.

çok tşk ederim..ewet gizmoyuda okudum umarım atlatmıştır..şimdi yatmam lazım sabah çok erken işe gidicem ama yarın gece burdayım..iyki varsınız vallahi korkumu şu kk sayesinde yendim ha:)))herkese iigeceler

bin kere maşallahhhhhhhh:))))) görüşmek dileğiyle

Oyle cok istiyorumki kucultmeyiii
Ama cokta korkuyorum ve cekiniyorum

Nerdeyse butun doktorlar erkek ve ben cekiniyorum acıp gosteremem gibi geliyoo

Offf

Nil cim merhaba çekinecek gerçekten bir şey yok.Ama çok da dert ediyorsan bayan doktorlardan başlayabilirsin görüşmeye

sagol kemancı atlattım cok sagol nldcim sanada gecmiş olsun migreninden dolayı ama yine sıvı birikebilir dedi doktor onuda vucut emiyormus ama bencede dren takılası daha iyi cünkü igne girerken baya bir yakıyor buarada ben lipoyu soracaktım nld hanım eşinizin sinirleri ne zaman geldi suan hiç olmamış gibi göbek var doktor artık masaj yapmaya basla dedi birde klasik lipo oldum ben cünkü olmadan evvel cesitlerini bilmiyordum ama doktor dalgalanma olmayacagını söledi ama burdan okuduklarımda klasik lipoda dalgalanma oldugu yazıyor eşinizde peki böyle bişey oldumu gerci eşiniz lazer lipo olmuş

Keşke senin yaşlarında olduğum zaman beni de bu ameliyat için birileri teşvik etmiş olsaydı.Annen ne kadar önemli bir konuda arkanda olmuş sana destek olmuş.

evet annemın destegı cok onemlı oldu bu konuda adım atmama.hıcbır sekılde doktor secımıme vs karısmadı ..doktorummm cokkkkkkkkk ılgıllı cok sempatık cok seker bı ınsan . ısmı pek duyulmamıs ama muhtesem bı ınsan kendısı bna hep pozıtf yaklastı ve onun sayesınde hayata döndüm ve bu amelıyatı ıyı kı olmusummmmmmm cokkk mutluyum..

Günaydın canım haklısın destek şart,hele birde en yakının senin çektiğin sıkıntıları anlıyorsa daha da cesaretleniyorsun.Sende doktorunu çok sevmişsin belli,bu bence çok normal birşey bende aynı duyguları paylaşıyorum.Tekrar yeniden doğduk sayelerinde ismi neydi doktorunun?Tanınmamış olması hiç önemli değil önemli olan hastaya yaklaşımı,ve hastasına en uygun yakışanını sanatkar elleriyile yapabilmek.

Cok tesekkur ederm kafama koydum ama, benimde annem vazgeciriyor. Evlenmeden yaparsam çocuk emzirmede sorun yasarmisim oyle diyr. Kafam cok karisik. . Ama ben biktm koca memeli olmaktan ya benimde küçücük memisllerim olsun istiyorum. Cok mu istyiyorum allah askina? Boylr hic mutlu degilim. Ama ya pismab olursam bir aksilik cikarsa?

Kizlar Izmirde bu konuda iyu bir doktor ve hastane varmi? Bi de benim yasim 21 sizce erkenmi ameliyat icin. Yakin cevrem oyle diyor. Evlendikten sonra diyor. Sanki tum hayatm evlenmeye bagli. Off. Ve ameliyat ucretleri ne kadardan basliyor. ??

Hemen hemen bütün plastik cerrahlar e_mail yolu ile kafana takılan soruları cevaplıyor.Belirlediğin doktor isimlerini listele ve sorularını sor bence sana mutlaka aydınlatıcı cevaplar verilecektir.Neden en güzel yıllarını bu yüklerle geçirmek zorundasın ki?Ne olur benim gibi 50 yaşına kadar bekleme.Beklendiği gibi olmuyor koça memelilerde çok süt falan olur diyorlar malesef ben binbir güçlükle bebeklerimi emzirmeye çalıştım.Bildiğim kadarıyla ne his kaybı nede emzirme de terslik oluyormuş.Ama sen mutlaka ehli kişilerle bağlantıya geç.Hakkında hayırlısı olsun.:)Bir Egeli olarak güzel İzmirime ve sana selamlar....

slm kızlar,ameliyat için gün almaya gittim ancak en son emzireli daha 3 ay oldu diye dr sütünün tamamen kesilmesi gerek 3 ay az ddi kızım emmiyor.memeye tükürüyor.ama benim gögsümden az da olsa hala süt geliyor.kesilmesi için ilaç fln diolar ama ben tablet kullanamıyorum herhangi bir önerisi olan var mı acabaaaa ??

kızlar ameliyatıma saatler kaldı benim için dua edin lütfen..cuma günü eve dönüş yapıcam anca ozaman yazarım nasıl geçtiğini..heyecan var heyecann:))

kızlar ameliyatıma saatler kaldı benim için dua edin lütfen..cuma günü eve dönüş yapıcam anca ozaman yazarım nasıl geçtiğini..heyecan var heyecann:))

bu metni yazarken ameliyata hazirlaniyor olacaksiniz.hayirlisi olsun.ben de birazdan yatis icin hastahaneye gidecegim yarin da benim ameliyatim.

bu metni yazarken ameliyata hazirlaniyor olacaksiniz.hayirlisi olsun.ben de birazdan yatis icin hastahaneye gidecegim yarin da benim ameliyatim.

Kemancı ve Deniz hnm haberlerinizi dört gözle bekliyoruz:) Deniz hnm zaten pc sini yanında götürecekti.Belki bize canlı yayın bile yapabilir İnşallah sorunsuz,güzel sonuçlarınızla mutlu mutlu dönersiniz aramıza.Sevgilerimle...

ancak yazma firsati buldum.oda 2 yatakli sabah yyatis yaptim.sonra 2 saat izin alip eve dondum.ssaat 1 de geri dondumyn komsularim diyarbakirli cook iyi insanlar ama vallahi geleni gideni o kadar cok ki onnlarla konusmak aksami getirdi. sonra intikam dizisini seyrettim telefon trafigi derken,doktorum 5 te cagirdi cizimler yapildi ben de tablettle girip ortaligi kolacan ediyorum ama sukur iyiyim. sabah da boyle olur ins.bu arada saat 12 e gweliyor uyku bastirdi ameliyattan cikinca ins size detayli anlatirim.kemanci hanim ne yapti acaba?

kızlar bende haftaya bugun ameliyat oluyorum da ameliyat sonrası solaryuma girebiliyomuyuz ????

Deniz hnm tam canlı yayın olmuş:) Teşekkür ederiz bizleri bilgilendirdiğiniz için en azından kendi adıma Şuanda sanıyorum yıllardır hayalini kurduğunuz şeye kavuşuyorsunuz.Bugünde olması da çok anlamlı bence.Bu arada sizin nezdinizde bütün bayanlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar günü kutlu olsun.Güzel haberlerinizi duymak ümidi ile Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…