- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.781
maşallah nekadar güzel olmuş izlerde hiç korkulcak gibi değilmiş cesaretime cesaret kattın için tşk ederim.ama meme altında çizgi varmı onu göremedim benimki ters t şeklinde olucakmış
Direnler göğüs bölgemizin yan iki tarafına yerleştiriliyor.Oralardaki kan ve sıvı birikimini önlemek maksadıyla takılıyor.Kimi doktor gerekli görüyor kimisi görmüyor.Burada duyduklarımızdan yola çıkarak hatta son olarak Gizmo nun yaşadığı (göğsünde sıvı birikmesi) na dayanarak gerekliliğine ben de inanıyorum.Kişiden kişiye değişebiliyor içteki kanama ve sıvı miktarı.Diren yolu ile ameliyat bölgesindeki kan ve sıvılar dışarı akıyor.En fazla 5.6. gün çıkartılıyor.Merak etme zor bir şey değilZaten direnler ameliyatta iken takılıyor.
Ben de vesile olduğum için çok mutlu oldum kemancı:) Hiç korkma çünkü fazlasıyla keyfini yaşayacaksın ameliyattan çıkar çıkmaz.Evet ben ters T yöntemi ile oldum.Çok büyük oldukları için.Alttaki izlerim artık hiç görünmüyor tamamen silikleşti.Dikey inen çizgileri de resimlerde görmüşsündür onlar bile artık hiç görünmüyor diyebilirim.Çünkü gördüğün resimler nerdeyse 8-9 ay önce çekilmiş resimler.
Oyle cok istiyorumki kucultmeyiii
Ama cokta korkuyorum ve cekiniyorum
Nerdeyse butun doktorlar erkek ve ben cekiniyorum acıp gosteremem gibi geliyoo
Offf
Keşke senin yaşlarında olduğum zaman beni de bu ameliyat için birileri teşvik etmiş olsaydı.Annen ne kadar önemli bir konuda arkanda olmuş sana destek olmuş.
Merhaba Deniz hnm nasılsınız? Kemancı ile bir gün ara değil mi?
evet annemın destegı cok onemlı oldu bu konuda adım atmama.hıcbır sekılde doktor secımıme vs karısmadı ..doktorummm cokkkkkkkkk ılgıllı cok sempatık cok seker bı ınsan . ısmı pek duyulmamıs ama muhtesem bı ınsan kendısı bna hep pozıtf yaklastı ve onun sayesınde hayata döndüm ve bu amelıyatı ıyı kı olmusummmmmmm cokkk mutluyum..
yanı kesınlıkle emın olun memnun kalacaksınız.ben cok mutsuzdum,ınsanların gereksız bakısları,kızlar arasında sakayla karısık manalı sozler,ewe bırı geldgnde dırek gogusunuze bakması,ınannın kendımı ewe kapadm,ewden ıse ısten ewe ancak bı sure sonra herseyden herkesten uzaklastgnızı anlıyosunuz...bana amelıyat olmamı annem onerdı :) o da cok uzuluyordu ...ben beklemek ıstemedgm ıcın ozel de oldum bır hafta gbı bır surede karar verdm.4000tl odedım.hastane masrafı ekstra bıse odemedım sadece bnm kansızlıgmdan dolayı kan takvıyesı yapıldı ve bunu yaptrmak mecburıyetnde degılsnz bnm annem yapılmasnı ıstedgı ıcın kan aldım amelıyattan snra...ya buraya yazan cok kısıyı okudum ama emınm bnm yasımda bnm gogus olculerımde kmse yazmamıstr...bnm goguslerım 120 beden sutyenı tamamen doldurup tasıyordu(((((( su an cok mutluyum sakın vazgecmeyın derımmm
Cok tesekkur ederm kafama koydum ama, benimde annem vazgeciriyor. Evlenmeden yaparsam çocuk emzirmede sorun yasarmisim oyle diyr. Kafam cok karisik. . Ama ben biktm koca memeli olmaktanya benimde küçücük memisllerim olsun istiyorum. Cok mu istyiyorum allah askina? Boylr hic mutlu degilim. Ama ya pismab olursam bir aksilik cikarsa?
kızlar ameliyatıma saatler kaldı benim için dua edin lütfen..cuma günü eve dönüş yapıcam anca ozaman yazarım nasıl geçtiğini..heyecan var heyecann:))
kızlar ameliyatıma saatler kaldı benim için dua edin lütfen..cuma günü eve dönüş yapıcam anca ozaman yazarım nasıl geçtiğini..heyecan var heyecann:))
bu metni yazarken ameliyata hazirlaniyor olacaksiniz.hayirlisi olsun.ben de birazdan yatis icin hastahaneye gidecegim yarin da benim ameliyatim.
Kemancı ve Deniz hnm haberlerinizi dört gözle bekliyoruz:) Deniz hnm zaten pc sini yanında götürecekti.Belki bize canlı yayın bile yapabilirİnşallah sorunsuz,güzel sonuçlarınızla mutlu mutlu dönersiniz aramıza.Sevgilerimle...
ancak yazma firsati buldum.oda 2 yatakli sabah yyatis yaptim.sonra 2 saat izin alip eve dondum.ssaat 1 de geri dondumyn komsularim diyarbakirli cook iyi insanlar ama vallahi geleni gideni o kadar cok ki onnlarla konusmak aksami getirdi. sonra intikam dizisini seyrettim telefon trafigi derken,doktorum 5 te cagirdi cizimler yapildi ben de tablettle girip ortaligi kolacan ediyorum ama sukur iyiyim. sabah da boyle olur ins.bu arada saat 12 e gweliyor uyku bastirdi ameliyattan cikinca ins size detayli anlatirim.kemanci hanim ne yapti acaba?
kızlar bende haftaya bugun ameliyat oluyorum da ameliyat sonrası solaryuma girebiliyomuyuz ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?